17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
sasa
Admin_dea05
demiruta
alitheea
florica
dana sandulescu
IDILKO
dana4699
Nicky
alimar
michiper68
elena
rodica
kh69
lica54
teodora_roman
lexia
iulia80
Motzişor
andradamaria
pufy2010
DENISA
26 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
aha deci aţi schimbat tactica de joc , mătăluţa şi colega vreţi să mă ameţiţi de cap , şi aşa cred că mai am un neuron şi acela levitează vreţi să rămân fără nimic ???
mi-am pregătit ţinuta de cocktail
mi-am pregătit ţinuta de cocktail
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
aha..tu n-ai vazut ca asta seara mi-a zis ca nu am fost vigilenta..treb sa imi iau revansa fata de rodica....!
eu cred ca trag si eu dreapta..ca imi adun ochii din tastatura!
somnik usor cu vise cat mai placute!
PS: mi-au sarit ochii din ochelari cand ti-am vazut tinuta mama draga!
eu cred ca trag si eu dreapta..ca imi adun ochii din tastatura!
somnik usor cu vise cat mai placute!
PS: mi-au sarit ochii din ochelari cand ti-am vazut tinuta mama draga!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
somn uşor !! să ştii că eram gata de luptă
amu vii si tu la spartul targului cu chef de cearta? nu vrei sa o lasam pe altadata?DENISA a scris:somn uşor !! să ştii că eram gata de luptă
mii de
iulia80- vip
iulia80 a scris: ...
PS: mi-au sarit ochii ...
nici mie nu mi-a plăcut ținuta
Auăleu, iarăşi mă dor şalele. Ce faci Denisa, tu minimizezi textila şi eu suport consecinţele
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Servus Teodora, hai să stăm spate-n spate că şi eu sunt pe butuci cu coloana.teodora_roman a scris:Auăleu, iarăşi mă dor şalele. Ce faci Denisa, tu minimizezi textila şi eu suport consecinţele
Să vezi tu spor la treabă atunci!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Denisa mii de multumiri
Denisa ! Denisa multumesc pentru sfat o sa ii trimit o vedere cu rugamintea sa trimita el adresa este o persoana comoda? pachetul cu albume si alte amintiri nu pot trimite la intamplare Am trimis vederi si au venit inapoi din Antakya o sa incerc Credeam ca dormiti cu toatele si visati un fat frumos .alimar multumeste ca pierzi din timp pentru o obsesie de a mea
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Motzy multumiri
Buna dimineata! Motzy multumesc pentru ep 39/ 1 la mine a mers f greu cu incetinitorul dar am avut rabdare si l-am vazut Voi aveti rabdare sa traduceti din 3 limbi si eu sa nu-l vad? alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Buna dimineata somnoroaselor si somnorosule. Ce bine raman singura cu Murat Sa aveti o zi cat mai placuta
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
Servus, Vali, bine-ai venit!vally14v a scris:Neatza
Măi să fie, dar ce frumos eşti, fetele au ce admira
Eu sunt 30072BB-Betty de pe contul YT, aşa că fac oficiile de gazdă până se dezmeticeşte toată lumea.
Frumoasele să dea de băut că au al doilea voinic pe forum.
Pufy, unde eşti? Nu vezi că poţi juca golf cu Vali pe bune?
Oameni buni sunt încă sub formă de plăcintă, corespondez cu turcii de pe TurkWebTV care mi-au şi răspuns, dar nu mi-au dat o soluţie bună pentru noi. Le mai scriu
Ah, cafeaaaa
Motzişor- vip
am zis eu ca tu esti, am tot cautat prin membri , acum sunt sigur care si cum sta treaba
dimineat pi racoare.....
buna Vali..bine ai venit la noi in ograda...sa inteleg ca esti coleg de situatie cu pufy!
buna Motz....te-ai odihnit nitel? cand au turcii o solutie arunci vestea si aici in ograda?
buna Vali..bine ai venit la noi in ograda...sa inteleg ca esti coleg de situatie cu pufy!
buna Motz....te-ai odihnit nitel? cand au turcii o solutie arunci vestea si aici in ograda?
iulia80- vip
Iulia, desigur, doar şi acum v-am zis că sunt în tratativeiulia80 a scris:...
Motzişor- vip
Motz..vin cu ceva bun la tine dupa!
iulia80- vip
Bună fetelor !! Bună băieţilor !!!
Vally14v bun venit în ograda noastră !! am crezut că e Muri în persoana şi deja mă fâstâcisem ..
Rodica uite-mă ce hotărâtă vin spre tine
Vally14v bun venit în ograda noastră !! am crezut că e Muri în persoana şi deja mă fâstâcisem ..
Rodica uite-mă ce hotărâtă vin spre tine
Salut fetelor
bine ai venit Vali
ați văzut fetelor, brăilenii au un cuvânt de spus! - nu doar de citit
bine ai venit Vali
ați văzut fetelor, brăilenii au un cuvânt de spus! - nu doar de citit
Bună Pufy !!! oare şi Vali e fan Nurgul??
iulia80 a scris:...sa inteleg ca esti coleg de situatie cu pufy!
adică minoritari, dar e un început
DENISA a scris:... oare şi Vali e fan Nurgul??
trebuie întrebat!, E bine că dacă Nurgul vine în Ro, sigur trece pe la Braila, că doar are 2 fani
faceţi bine şi invitaţi-o la voi ..
un brailean sunt eu, celalalt care e ? cupidon
DENISA a scris:faceţi bine şi invitaţi-o la voi ..
să o invităm împreună cu ? Să nu se plictisească pe drum?
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 30 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum