Serialesitelenovelet
17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+22
sasa
Admin_dea05
demiruta
alitheea
florica
dana sandulescu
IDILKO
dana4699
Nicky
alimar
michiper68
elena
rodica
kh69
lica54
teodora_roman
lexia
iulia80
Motzişor
andradamaria
pufy2010
DENISA
26 participanți

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Empty Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de pufy2010 Vin 14 Ian 2011, 11:33 pm

DENISA a scris:... îţi mai etalez o tentativă d e rochie

... și să-mi sară mie somnul!. Asta nu e rochie, cel mult o batistă Smile

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 155656 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 155656 Rodica, Iulia
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Empty Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de rodica Vin 14 Ian 2011, 11:34 pm

Buna Motzi tu apari cand eu dispar dar sa stii ca urmaresc din umbra tot ce se intampla ca inamicul pandeste si daca nu sunt vigilenta eu si Iulia nu vom mai avea pentru cine purta rochii frumoase.
Apropos si noi avem rochii da nu ne laudam

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 155656
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 14 Ian 2011, 11:37 pm

rodica a scris:...
Apropos si noi avem rochii da nu ne laudam

...
Rodi, servus, ce-aveţi frate, cu rochiile??? Că-s deja năucă, eu ştiu că trebe date jos!!!
A confirmat şi Pufy Smile Smile Smile
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 14 Ian 2011, 11:39 pm

Iulia , Rodica nu-i de bine , aspiraţi la prospături şi pe voi vă ia somnul atât de devreme ???

de asta ce spuneţi ??
17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 30561

săriţi să-l prindeţi că se loveşte 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 N11304459341_445213_8342

Rodica voi nu vă laudaţi de teamă să nu vă i-au modelul , folosiţi tot perdelele ca material ????

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 14 Ian 2011, 11:43 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Vin 14 Ian 2011, 11:42 pm

Motzişor a scris:...eu ştiu că trebe date jos!!!
A confirmat şi Pufy

O femeie stie ca poarta rochia potrivita atunci cand barbatul ei vrea sa i-o dea jos.
Robert Paul
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 14 Ian 2011, 11:44 pm

Motzule Denisa isi tot etaleaza rochii de toate felurile si culorit (simulacru de rochii) Crede ca ne impresioneaza dar nu.

Denisa pe noi nu ne ia somnul noi ne ducem sa ne odihnim (somn de frumusete) pentru a fi frumoase si grase pentru Murat ca vad ca lui asa ii plac mai plinute si mai pline de nerv Smile
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 14 Ian 2011, 11:44 pm

Pufy oare de aceea foloseşte B. perdelele la rochii ??? vrea să scape rapid de ele ??? el săracul cred că se îngrozeşte când o vede .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 14 Ian 2011, 11:45 pm

DENISA a scris: Iulia , Rodica nu-i de bine , aspiraţi la prospături şi pe voi vă ia somnul atât de devreme ???

de asta ce spuneţi ??
17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 30561
[/color]

Asta nu e rochie e paianjen Smile
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 14 Ian 2011, 11:46 pm

rodica a scris:

Denisa pe noi nu ne ia somnul noi ne ducem sa ne odihnim (somn de frumusete) pentru a fi frumoase si grase pentru Murat ca vad ca lui asa ii plac mai plinute si mai pline de nerv Smile

Smile Smile Smile a... deci ţi se pare că eu aş fi subnutrită şi s-ar îneca cu oasele mele , voi vă vreţi pufoase ???
17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Cluizel2_ballotin

Rodica aceea a fost păianjăn dar asta ce e ???17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 F2011

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 14 Ian 2011, 11:48 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Vin 14 Ian 2011, 11:48 pm

DENISA a scris:... vrea să scape rapid de ele ??? el săracul cred că se îngrozeşte când o vede

...suntem în secolul vitezei
... se îngrozește? nu cred! Doar compară cu ce are oficial lângă el, pentru a o aprecia mai mult Smile
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 14 Ian 2011, 11:51 pm

servesc şi eu o bomboană să mă mai afânez dacă doamnele spun că spun că sunt prea scheletică

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 1163130559155855603912581021299Q38PPcSc1TpEItc7rfU
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 14 Ian 2011, 11:52 pm

Dragilor, mâine servesc patria, vă ţuc 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 523120 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 720534
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 14 Ian 2011, 11:53 pm

DENISA a scris:

Smile Smile Smile a... deci ţi se pare că eu aş fi subnutrită şi s-ar îneca cu oasele mele , voi vă vreţi pufoase ???
17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Cluizel2_ballotin

Rodica aceea a fost păianjăn dar asta ce e ???17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 F2011

Asta e strecuratoare Smile Te aerisesti ca poate ai calduri Smile

Chiar trebuie sa va parasesc desi cu sad 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 155656
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Vin 14 Ian 2011, 11:58 pm

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 155656 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 155656

Examen la poliţie:
- Ce capitală are Marea Britanie?
Linişte de cimitir. O voce din spate:
- Păi ne-aţi zis să învăţăm capitale dă ţări, nu dă mări!

Sleep
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 15 Ian 2011, 12:03 am

Somn uşor celor care au plecat !!!! eu alerg după trailer dar nu găsesc nyk .. sad sad 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Atv_logo17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Gn031

Dana,

a lot of the times they do not show the next episode's trailer until a day or before the show so be patient. It should be coming soon
.

deci va trebui să mă calmez şi să aştept .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dana4699 Sam 15 Ian 2011, 1:24 am

imi cer scuze dar nu am fost atenta la mesaje , am inceput sa vad gonulcelem si am fost atat de incantata ca nu m-am mai lasat sa nu-l vad. imi place . merg si eu la somn ca dimineata imi dau trezirea copilasii. va pup so va doresc o noapte placuta. 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 155656 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 155656 kiss
dana4699
dana4699
vip
vip

Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt

Sus In jos

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Empty RUGAMINTE F MARE LU DENISA

Mesaj Scris de alimar Sam 15 Ian 2011, 2:11 am

BUNA NOAPTE! am vazut ca stai noaptea si culegi informatii pe care le dai mai departe Te captiveaza aceasta activitate cu tot ce ofera ea frumusetea lui MY INTERNA SI EXTERNA incat nu mai ai somn Te rog ajuta-ma sa obtin adresa postala pentru MY doresc f mult sa ii trimit cateva amintiri din romania Nu pot trimite la intamplare cum am facut cu Antakya las nr de telef 0722470720 te rog f mult Ce este pe 16 ian?am citit dar nu m-am dumirit Multumesc si cer scuze de insistente Zii:o baba pisaloaga cu fixuri si pasiune pentru turk Ziua nu pot intra nu pot concura cu voi la rochii si ganduri ........dar la visuri nu ma las mai prejos decat tineretul alimar va ureaza sa reusiti sa ajungeti in turcia sa dati mana cu MY

alimar
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Sam 15 Ian 2011, 12:23 pm

Buna ziua o zi frumoasa tuturor kiss
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Sam 15 Ian 2011, 1:07 pm

Salut fetelor

nu mă pot opri din Smile

Un tanar preot trebuia sa tina prima lui slujba, drept pentru care era extrem de emotionat, chiar simtea panica. Atunci, superiorul lui, Episcopul, vazandu-l atat de stresat, l-a sfatuit ca inainte sa se urce in amvon pentru predica, sa puna un paharel de vodca in paharul cu apa, ca sa se relaxeze si sa aiba curaj. Preotului i-a mers nemaipomenit in prima lui slujba, dar cind a ajuns acasa a gasit pe masa o mica scrisoare din partea Episcopului in care zicea:
"Draga Parinte, Fiule,
Ma bucur foarte mult ca ti-a mers atit de bine in prima ta slujba si ca ai tinut cont de sfatul pe care ti l-am dat, dar trebuie sa-ti fac anumite observatii:
1. Din acel pahar cu apa trebuie sa iei mici sorbituri nu sa-l dai pe gat dintr-o data.
2. In acel pahar cu apa nu se pune nici gheata, nici felii de lamaie. In plus, eu ti-am spus sa pui putina vodca in paharul cu apa, nu invers...
3. Nu se foloseste Biblia ca suport pentru pahar.
4. Nu poti sa te stergi la gura cu sutana.
5. Poruncile lui Dumnezeu sunt 10 nu 12.
6. Iar apostolii sunt 12 nu 10.
7. Cand vorbesti despre cruce nu poti sa spui ca e acel T mare de deasupra altarului.
8. Cand vorbesti despre Isus si apostoli, nu poti spune ca e "Fiul si banda lui".
9. David l-a invins pe Goliat cu o prastie si o piatra, nu poti sa spui ca "i-a zburat curul cu dinamita"...
10. Cand vorbesti despre Iuda, nu poti sa-l numesti "bulangiu".
11. Tatal, Fiul si Sfantul Duh nu sunt Batranul, Juniorul si Stafia...
12. Nu e frumos sa-l numesti pe Papa - "Nasul".
13. Faraonul i-a trimis pe evrei in pribegie, nu in p...a ma-sii.
14. Eva i-a dat lui Adam un mar, nu i-a cedat...
15. Magdalena a fost o pacatoasa nu o curva.
16. Initiativa de a invita publicul sa aplaude a fost buna, dar a fost exagerat sa-l inviti sa danseze Macarena, sa faca trenuletul si sa o inviti pe Sora Daniela sa faca striptease.
17. Apa sfintita se foloseste pentru a binecuvinta, nu pt. a-ti racori ceafa.
18. "Casuta" aia este confesionalul, nu toaleta.
19. Pasticul se distribuie crestinilor fara Nutella.
20. Cel de pe cruce era Iisus Cristos si nu Che Guevarra.
21. Pacatosii, cand mor, se duc in Infern, nu in aia ma-sii.
22. Vezi sa ai mereu chilotii pe tine si, cind e cald, evita sa-ti faci aer cu sutana.
23. Iti amintesc ca slujba trebuie sa dureze circa 1 ora si nu doua reprize de 45 de minute fiecare, iar cel care era asezat langa tine si pe care l-ai numit "travestit cu fusta rosie" eram eu... In rest a fost bine".
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 15 Ian 2011, 2:59 pm

Bună ziua drăgălaşilor !!!

Alimar bănuiesc că mie îmi era adresat mesajul tău , crede-mă că şi eu am încercat să obţin o adresă personală de email dar nu am răuşit, dar uite am să le întreb pe fetelele care ţin legătura cu el dacă ne pot ajuta .

pe 16 februarie va fi o festivitate de decernare a unor premii pe anul 2010 , iar Murat e pe primul loc la actori iar Tuba pe primul loc la actriţe.

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 18636_b

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/_2010_yilinin_en_iyi_oyunculari_belli_oldu_.htm

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Have_a_great_weekend-2038

Haftanın magazin turu

15 Ocak 2011, Cumartesi

En iyi oyuncular Tuba ve Murat

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 21mvgw5

Magazin ve televizyon dünyasının nabzını tutan 'Ayakligazete.com' sitesinin '2010 Yılının Televizyon Yıldızları' anketinin sonuçları belli oldu. 786 bin 320 kişinin oy verdiği ankette, atv ekranlarında yayınlanan 'Gönülçelen' dizisinin yıldızı Tuba Büyüküstün '2010 Yılının En İyi Kadın Oyuncusu' seçildi. Büyüküstün'ün oyların yüzde 30'unu aldığı oylamada Beren Saat yüzde 25'le ikinci, Özgü Namal ise yüzde 17 ile üçüncü oldu.

CANSEL ELÇİN İKİNCİ
Yine atv'de ekrana gelen 'Aşk ve Ceza' dizisinin başarılı oyuncusu Murat Yıldırım ise '2010 Yılının En İyi Erkek Oyuncusu' ünvanını elde etti. Yıldırım yüzde 30'la birinci sırada yer alırken, Cansel Elçin yüzde 23 ile ikinci, Tolgahan Sayışman ise yüzde 12 ile üçüncü seçildi. Ödüller, 16 Şubat'ta düzenlenen törenle verilecek.

http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/haftanin_magazin_turu_432622084181/?tc=164&page=8

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 15 Ian 2011, 3:53 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 15 Ian 2011, 3:40 pm

denisa e 16 februarie sau ianuarie? premierea.
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 15 Ian 2011, 3:44 pm

16 ianuarie , m-am tâmpit eu . stupid stupid stupid stupid am scris eu pe undeva februarie ???

ups m-am uitat amu ' în articole apare 16 februarie

am întrebat turcoaicele e 16 februarie , iertare ,, visez cu ochii deschişi ""
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 15 Ian 2011, 4:57 pm

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Muratuba9

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Muratuba1ot1

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Muratubaou1

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 158225sc1sdfof

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Dramaerkek

Altın Aslan Meslek Başarı Ödülü - En İyi Drama Erkek Oyuncusu

Cansel Elçin (Gönülçelen) 5%
Engin Akyürek (Fatmagülün Suçu Ne?) 0%
Erkan Petekkaya (Öyle Bir Geçer Zamanki) 0%
Murat Yıldırım (Aşk Ve Ceza) 66%
Kenan İmirzalıoğlu (Ezel) 28%
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 15 Ian 2011, 7:00 pm

buna seara zanute,am reusit sa urc primele doua ep din ASI pe megaupload , cine il vrea sa imi trimita un mp kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Sam 15 Ian 2011, 8:13 pm

DENISA a scris:...
http://www.kukurtlulions.org/Portals/0/images/odul/dramaerkek.PNG
...
Hei, Denisa, eşti harnică şi plină de idei minunate ca de obicei.
Vin şi eu cu o ştire măruntă.
Am primit raportul telefonic de la mama care l-a găsit pe Murat :)))) Iar :)))
Unde să fie Murat la ora asta?
Ia priviţi şi citiţi:
Galatasaray îşi inaugurează azi stadionul, toate vipi-urile s-au pregătit să meargă acolo.
Să lipsească Muri oare?
http://www.gsp.ro/international/campionate/galatasaray-isi-inaugureaza-azi-stadionul-noi-mai-avem-mai-repede-mai-inalt-mai-ieftin-223974.html
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum