17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
sasa
Admin_dea05
demiruta
alitheea
florica
dana sandulescu
IDILKO
dana4699
Nicky
alimar
michiper68
elena
rodica
kh69
lica54
teodora_roman
lexia
iulia80
Motzişor
andradamaria
pufy2010
DENISA
26 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna seara Pufy esti de milioane
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna seara!
Nu va mai nimeream...
Eu scriam prin alte parti, daca vad ask in fatza ochilor, hop si eu:))))))))))
M-am amuzat copios citind postarea Lui Pufy, pe care il salut si eu pentru prima data!
Motzy, hai sa-l cautam pe Muri la acea inaugurare, poate-i luam un interviu!
Nu va mai nimeream...
Eu scriam prin alte parti, daca vad ask in fatza ochilor, hop si eu:))))))))))
M-am amuzat copios citind postarea Lui Pufy, pe care il salut si eu pentru prima data!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
Normal! Demiruţa de pup de o mie ori, bine ai revenit!demiruta a scris:...
Acum se dă pe GSP TV Festivitatea de deschidere a noului stadion muriu.
Aveţi TV-urile la îndemână? Hai că poate se vede!
Sfârşitul Lumii! Dacă am ajuns eu să dau drumul la un canal sportiv
Pufy? Ce comentariu faci Pufy? Trec la citit!
Ah, da, îl citisem, n-am reacţionat pentru că îl ştiam :)
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
A aparut trailerul ep 41, l-a pus Vyk pe PORT...
https://www.youtube.com/watch?v=rd41SN664Pg
Uitati ce ne asteapta...
Uitati ce ne asteapta...
demiruta- vip
Daaa, ce bine, că de boambe şi gloanţe m-am săturat.demiruta a scris:A aparut trailerul ep 41, ...
Uitati ce ne asteapta...
Oare pe unde-o fi Lexia?
Motzişor- vip
Mai pun inca o data linkul...aveam senzatia ca ceva nu e in regula...
demiruta- vip
demiruta a scris:https://www.youtube.com/watch?v=rd41SN664Pg
Wauu! lume nouă Demiruţa bine ai revenit şi mulţam de promo, Doamne ce privire are
Muri aici la sec 0,07 parcă uitătura asta e ceva nou că parcă la mine nu s-a mai uitat aşa şi atunci eu ce pot face decât tot aşa A parcă şi Yasemina arată mai bine când o priveşte aşa.
V-aţi dat cu sportul?
Am apărut Motzule iote-mă.
Buna Demiruta ce mai faci sa stii ca mi-a fost dor de tine si de comentariile tale interesante iar de luptat eu si Iulia ne-am luptata numai cu Denisa dar acum parca am mai mult chef de lupta. Sper ca besti bine
Buna Lexia, Motzule
Buna Lexia, Motzule
rodica- vip
FELICITARI ECHIPEI CONDUSA DE DENISA DEAC MOTZY LEXIA
BUNA SEARA! Denisa multumesc pentru colaborare Felicitari ! ai o echipa de nota 10 tine forumul activ cu multe vesti de ultima ora Pe messenger am incercat la inceput a fost un raspuns ca si dela diferiti consilieri sau administratori dar nimeni nu da adresa postala Am si o nedumerire sunt mai multi Murat Yildirim la care ajung messajele? Cine a raspuns ? dece de 2 ani nu mai zice nimic? Eu sunt f obsedata de aceasta problema cu adresa Va rog am nevoie de un aliat ca sa rezolv O zi frumoassa de iarna alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
rodica a scris:Buna Demiruta ce mai faci sa stii ca mi-a fost dor de tine si de comentariile tale interesante iar de luptat eu si Iulia ne-am luptata numai cu Denisa dar acum parca am mai mult chef de lupta. Sper ca besti bine
Buna Lexia, Motzule
Bună Rodica ce luptă, cu cine pentru ce? Demiruţa este în tabăra ta sau nu cedezi nicio bucăţică Murat? totul pentru tine şi Iulia? Drept este că acum a crescut numărul de admiratoare, grele zile vin.
[quote="lexia"]
Servus Lexia, servus fetelor, iertaţi-mă am chibiţat pe 2 forumuri + contul ASKveCEZAro până acum, dar pic de somn. Vă ţuc!
Noapte bună!
Servus Lexia, servus fetelor, iertaţi-mă am chibiţat pe 2 forumuri + contul ASKveCEZAro până acum, dar pic de somn. Vă ţuc!
Noapte bună!
Motzişor- vip
[quote="Motzişor"]
Motz, fetelor
Motz, fetelor
Ma retrag si eu si va urez Noapte buna have a nice day
rodica- vip
Bună seara fetelor,
am avut o pană de wireless, timp în care m-am uitat pe Ant1 - la Joe Black - lacrimogen cu happy-end
am avut o pană de wireless, timp în care m-am uitat pe Ant1 - la Joe Black - lacrimogen cu happy-end
sa avem parte de multe filme bune
Pufy Buna seara sau noapte ! cum a fost filmul ? Joe Blank actori unul si unul merita vazut Noapte buna ! dar si MY este actor f bun Sa il vedem in multe filme alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
alimar a scris: Pufy Buna seara sau noapte ! cum a fost filmul ? Joe Blank actori unul si unul merita vazut Noapte buna ! dar si MY este actor f bun Sa il vedem in multe filme alimar
Filmul merită văzut, o singură dată Într-adevăr Anthony Hopkins, Claire Forlani și Brad Pitt în distribuție
demiruta a scris:A aparut trailerul ep 41, l-a pus Vyk pe PORT...
Uitati ce ne asteapta...
Thank you dear demiruta .... this episode is fantastic
every one ..
I should say goodnight here it is 1:20 am so dont worry i will not desturb you
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Neaţa Fetelor !!!
صباح الخير! Kh69
صباح الخير! Kh69
Buna dimineata sa aveti o zi frumoasa
rodica- vip
Buna dimi!M-am uitat si eu la promo 41. Cicek si-a gasit o noua dragoste?Am obs ce priviri ii arunca celui care a jucat in la umbra teilor.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Neața fetelor,
mă așteptam ca Yaso să fie mai veselă, doar i s-o întors bărbatul...
Din trailer nu pare că vede podeaua sau... tavanul.
L-o fi afectat pe Savaș drumul de întoarcere. Dacă a trecut prin Antakya și vreo domnișorică neatentă a trecut ulița fără se se asigure?
mă așteptam ca Yaso să fie mai veselă, doar i s-o întors bărbatul...
Din trailer nu pare că vede podeaua sau... tavanul.
L-o fi afectat pe Savaș drumul de întoarcere. Dacă a trecut prin Antakya și vreo domnișorică neatentă a trecut ulița fără se se asigure?
buna dimineata forum.
pufy..esti de milioane.....
mi-ai facut ziua buna..eram chioara de somn ca am ajuns aseara pe la 1 noaptea acasa!
va doresc sa aveti o duminica cat mai placuta!
pufy..esti de milioane.....
mi-ai facut ziua buna..eram chioara de somn ca am ajuns aseara pe la 1 noaptea acasa!
va doresc sa aveti o duminica cat mai placuta!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:
salut Iulia,
să ai o duminică... călduroasă!
Bună dimineaţa, pe unde e valea aia cu cafele? Să curgă cafeauaaapufy2010 a scris:Neața fetelor,
mă așteptam ca Yaso să fie mai veselă, ...
Ceaiurile nu mă atrag, cine le iubeşte să vină să le promoveze singur
Denisa, unde sunt fostele cafele? Parcă le puteam alinia mai bine, nu le pui şi pe ele, pliiiizzz!
KH69 We love you a lot! You are always so sweet!!!
نحن نحبك كثيرا! كنت دائما حتى حلوى!!!
Oameni buni, creşte traficul pe canalul ASKveCEZAro ceva de speriat, şi comentariile în dreptul fragmentelor de asemenea. Zilnic sunt 10-20 de comentarii de unde nu era nimic. Chiar sunt curioasă cum va prinde la publicul mare, la cei fără computere, acest film.
Dar eu mă simt încă tare adormită, să aveţi o duminică cu soare!
Motzişor- vip
Motzişor a scris:... Chiar sunt curioasă cum va prinde la publicul mare, la cei fără computere, acest film.
Neața Motzișor,
părinții mei urmăresc cu sufletul la gură episoadele de la Kanal D.
Interesent este că dacă vreau să o fac pe mama să tacă din gură, încep să îi povestesc ce urmează să se întâmple, iar atunci îmi spune că nu vrea să asculte și iese din cameră
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum