Serialesitelenovelet
17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+22
sasa
Admin_dea05
demiruta
alitheea
florica
dana sandulescu
IDILKO
dana4699
Nicky
alimar
michiper68
elena
rodica
kh69
lica54
teodora_roman
lexia
iulia80
Motzişor
andradamaria
pufy2010
DENISA
26 participanți

Pagina 17 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Empty Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de rodica Sam 15 Ian 2011, 8:40 pm

Buna seara Pufy esti de milioane Smile
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67

Sus In jos

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Empty Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de demiruta Sam 15 Ian 2011, 8:50 pm

Buna seara!
Nu va mai nimeream...
Eu scriam prin alte parti, daca vad ask in fatza ochilor, hop si eu:)))))))))) Smile
M-am amuzat copios citind postarea Lui Pufy, pe care il salut si eu pentru prima data!
Motzy, hai sa-l cautam pe Muri la acea inaugurare, poate-i luam un interviu!
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Sam 15 Ian 2011, 8:52 pm

demiruta a scris:...
Motzy, hai sa-l cautam pe Muri la acea inaugurare, poate-i luam un interviu!
Normal! Demiruţa de pup de o mie ori, bine ai revenit!
Acum se dă pe GSP TV Festivitatea de deschidere a noului stadion muriu.
Aveţi TV-urile la îndemână? Hai că poate se vede!
Sfârşitul Lumii! Dacă am ajuns eu să dau drumul la un canal sportiv Smile Smile Smile
Pufy? Ce comentariu faci Pufy? Trec la citit!
Ah, da, îl citisem, n-am reacţionat pentru că îl ştiam :)
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Sam 15 Ian 2011, 9:10 pm

A aparut trailerul ep 41, l-a pus Vyk pe PORT...
https://www.youtube.com/watch?v=rd41SN664Pg
Uitati ce ne asteapta...
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Sam 15 Ian 2011, 9:14 pm

demiruta a scris:A aparut trailerul ep 41, ...
Uitati ce ne asteapta...
Daaa, ce bine, că de boambe şi gloanţe m-am săturat.
Oare pe unde-o fi Lexia?
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Sam 15 Ian 2011, 9:15 pm

Mai pun inca o data linkul...aveam senzatia ca ceva nu e in regula...
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Sam 15 Ian 2011, 10:14 pm

demiruta a scris:https://www.youtube.com/watch?v=rd41SN664Pg
Mai pun inca o data linkul...aveam senzatia ca ceva nu e in regula...

Wauu! lume nouă Demiruţa bine ai revenit şi mulţam de promo, Doamne ce privire are
Muri aici la sec 0,07 parcă uitătura asta e ceva nou că parcă la mine nu s-a mai uitat aşa şi atunci eu ce pot face decât tot aşa 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 24894617. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 A parcă şi Yasemina arată mai bine când o priveşte aşa.Smile
V-aţi dat cu sportul?
17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Foot_013

Am apărut Motzule iote-mă. kiss
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Sam 15 Ian 2011, 10:26 pm

Buna Demiruta ce mai faci sa stii ca mi-a fost dor de tine si de comentariile tale interesante iar de luptat eu si Iulia ne-am luptata numai cu Denisa dar acum parca am mai mult chef de lupta. Sper ca besti bine kiss

Buna Lexia, Motzule
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Empty FELICITARI ECHIPEI CONDUSA DE DENISA DEAC MOTZY LEXIA

Mesaj Scris de alimar Sam 15 Ian 2011, 10:30 pm

BUNA SEARA! Denisa multumesc pentru colaborare Felicitari ! ai o echipa de nota 10 tine forumul activ cu multe vesti de ultima ora Pe messenger am incercat la inceput a fost un raspuns ca si dela diferiti consilieri sau administratori dar nimeni nu da adresa postala Am si o nedumerire sunt mai multi Murat Yildirim la care ajung messajele? Cine a raspuns ? dece de 2 ani nu mai zice nimic? Eu sunt f obsedata de aceasta problema cu adresa Va rog am nevoie de un aliat ca sa rezolv O zi frumoassa de iarna alimar

alimar
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Sam 15 Ian 2011, 10:32 pm

rodica a scris:Buna Demiruta ce mai faci sa stii ca mi-a fost dor de tine si de comentariile tale interesante iar de luptat eu si Iulia ne-am luptata numai cu Denisa dar acum parca am mai mult chef de lupta. Sper ca besti bine kiss
Buna Lexia, Motzule

Bună Rodica ce luptă, cu cine pentru ce? Demiruţa este în tabăra ta sau nu cedezi nicio bucăţică Murat? totul pentru tine şi Iulia? Drept este că acum a crescut numărul de admiratoare, grele zile vin.
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Sam 15 Ian 2011, 10:39 pm

[quote="lexia"]
Servus Lexia, servus fetelor, iertaţi-mă am chibiţat pe 2 forumuri + contul ASKveCEZAro până acum, dar pic de somn. Vă ţuc!
Noapte bună! 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 523120 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 523120 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 523120
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Sam 15 Ian 2011, 10:49 pm

[quote="Motzişor"]

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 155656 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 155656 Motz, fetelor
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Sam 15 Ian 2011, 11:12 pm

Ma retrag si eu si va urez Noapte buna have a nice day
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Sam 15 Ian 2011, 11:45 pm

Bună seara fetelor,
am avut o pană de wireless, timp în care m-am uitat pe Ant1 - la Joe Black - lacrimogen cu happy-end
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Empty sa avem parte de multe filme bune

Mesaj Scris de alimar Sam 15 Ian 2011, 11:59 pm

Pufy Buna seara sau noapte ! cum a fost filmul ? Joe Blank actori unul si unul merita vazut Noapte buna ! dar si MY este actor f bun Sa il vedem in multe filme alimar

alimar
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Dum 16 Ian 2011, 12:08 am

alimar a scris: Pufy Buna seara sau noapte ! cum a fost filmul ? Joe Blank actori unul si unul merita vazut Noapte buna ! dar si MY este actor f bun Sa il vedem in multe filme alimar

Filmul merită văzut, o singură dată Smile Într-adevăr Anthony Hopkins, Claire Forlani și Brad Pitt în distribuție

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 155656 Sleep
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de kh69 Dum 16 Ian 2011, 12:14 am

demiruta a scris:A aparut trailerul ep 41, l-a pus Vyk pe PORT...
Uitati ce ne asteapta...

Thank you dear demiruta .... kiss this episode is fantastic

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 648483 every one .. kiss

I should say goodnight here it is 1:20 am so dont worry i will not desturb you 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 155520
kh69
kh69
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 25/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 16 Ian 2011, 1:24 am

Neaţa Fetelor !!!

صباح الخير! Kh69
17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 NI017. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Bearfriend

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Egg317. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 992017. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Cheese0006
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Dum 16 Ian 2011, 9:31 am

Buna dimineata sa aveti o zi frumoasa kiss
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 16 Ian 2011, 9:36 am

Buna dimi!M-am uitat si eu la promo 41. Cicek si-a gasit o noua dragoste?Am obs ce priviri ii arunca celui care a jucat in la umbra teilor.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Dum 16 Ian 2011, 9:51 am

Neața fetelor,

mă așteptam ca Yaso să fie mai veselă, doar i s-o întors bărbatul...
Din trailer nu pare că vede podeaua sau... tavanul.Smile
L-o fi afectat pe Savaș drumul de întoarcere. Dacă a trecut prin Antakya și vreo domnișorică neatentă a trecut ulița fără se se asigure?
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Dum 16 Ian 2011, 10:27 am

buna dimineata forum.
pufy..esti de milioane..... Smile Smile Smile
mi-ai facut ziua buna..eram chioara de somn ca am ajuns aseara pe la 1 noaptea acasa!
va doresc sa aveti o duminica cat mai placuta! 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Dum 16 Ian 2011, 10:32 am

iulia80 a scris:

salut Iulia,

să ai o duminică... călduroasă!
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Dum 16 Ian 2011, 10:32 am

pufy2010 a scris:Neața fetelor,

mă așteptam ca Yaso să fie mai veselă, ...
Bună dimineaţa, pe unde e valea aia cu cafele? Să curgă cafeauaaa 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 361157
Ceaiurile nu mă atrag, cine le iubeşte să vină să le promoveze singur 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 361157
Denisa, unde sunt fostele cafele? Parcă le puteam alinia mai bine, nu le pui şi pe ele, pliiiizzz!
KH69 We love you a lot! You are always so sweet!!! 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 155520
نحن نحبك كثيرا! كنت دائما حتى حلوى!!! 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 155520

Oameni buni, creşte traficul pe canalul ASKveCEZAro ceva de speriat, şi comentariile în dreptul fragmentelor de asemenea. Zilnic sunt 10-20 de comentarii de unde nu era nimic. Chiar sunt curioasă cum va prinde la publicul mare, la cei fără computere, acest film.
Dar eu mă simt încă tare adormită, să aveţi o duminică cu soare! 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 517793
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Dum 16 Ian 2011, 10:42 am

Motzişor a scris:... Chiar sunt curioasă cum va prinde la publicul mare, la cei fără computere, acest film.

Neața Motzișor,

părinții mei urmăresc cu sufletul la gură episoadele de la Kanal D.
Interesent este că dacă vreau să o fac pe mama să tacă din gură, încep să îi povestesc ce urmează să se întâmple, iar atunci îmi spune că nu vrea să asculte și iese din cameră Smile
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 17 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum