17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
sasa
Admin_dea05
demiruta
alitheea
florica
dana sandulescu
IDILKO
dana4699
Nicky
alimar
michiper68
elena
rodica
kh69
lica54
teodora_roman
lexia
iulia80
Motzişor
andradamaria
pufy2010
DENISA
26 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Mai ce veselie azi la voi!!!! si ce de lume .........
si eu ma chinui cu o porcarie de traducere tehnică Va pup, mai trag cu ochiul din când în când, să îmi ridic moralul
si eu ma chinui cu o porcarie de traducere tehnică Va pup, mai trag cu ochiul din când în când, să îmi ridic moralul
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Motzişor a scris:
adică în semiîntuneric? Și înregistrarea video cum o fac, cu infraroșu? Știam că apreciați înregistrările video de înaltă definiție. Cum vreți să postez filmulețul cu Yasmin?
NU VREM!!!!!!!!!!!!!sau cel putin eu, pastreaZa pentru tine TOT!!!!!!!!!!!!pufy2010 a scris:
adică în semiîntuneric? Și înregistrarea video cum o fac, cu infraroșu? Știam că apreciați înregistrările video de înaltă definiție. Cum vreți să postez filmulețul cu Yasmin?
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Joi 13 Ian 2011, 7:58 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Nu şeful, efectul cu lampadarul este de contre-jour, aia cu semiîntunericulclarobscurului de mii de feluri e altceva.pufy2010 a scris:
Lampadarul îţi asigură un frigider ceva mai prietenos, mai de durată, plus că poţi să umpli casa cu lampadare, să le pui pe oriunde trece Nurgula, inclusiv în piaţa mare şi apoi... admiri
Aaaaah, şi înregistrarea video mere şnur, ai setări speciale pentru asta dacă aparatul e ceva mai nou decât Revoluţia franceză
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Joi 13 Ian 2011, 7:57 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
andradamaria a scris:
nu știu la ce te gândești, dar eu vroiam să îi pun câteva întrebări, gen interviu, ... cât de greu a fost rolul din AvC, dacă i-a influențat viața personală, chestii din astea...
Teo spor la treabă, aha, deci de-aici ţi se trage furia pe traduceri fuşerite.teodora_roman a scris:Mai ce veselie azi la voi!!!! si ce de lume .....
... ma chinui cu o porcarie de traducere tehnică ... Va pup, mai trag cu ochiul din când în când, să îmi ridic moralul ...
No mult spor la treabă, o zaman.
Copii, mă afund şi eu în stiva cu teste
Motzişor- vip
[/quote][quote]nu știu la ce te gândești, dar eu vroiam să îi pun câteva întrebări, gen interviu, ... cât de greu a fost rolul din AvC, dacă i-a influențat viața personală, chestii din astea...
asta spune-i-o tu lu' mutu'
.da eu şi traducerile.....ducem o luptă continuă. Ce să-i faci, fiecare cu păsărele lui, eu cu stolurile mele
Ultima editare efectuata de catre teodora_roman in Joi 13 Ian 2011, 8:03 pm, editata de 1 ori
teodora_roman- vip
Motzişor a scris:
..., plus că poţi să umpli casa cu lampadare, să le pui pe oriunde trece Nurgula, inclusiv în piaţa mare şi apoi... admiri
Motzișor, m-ai pierdut. Păi dacă încarc casa cu lampadare, dacă mă trezesc noaptea, până aprind lumina, sigur mă împiedic și cred că mă întind de câteva ori pe covor
Clar , n-o scot la capăt cu voi.
Dacă era vorba de Savaș ieșind din duș era altceva, nu?
din punctul asta de vedere ti-au luat-o altii inainte au intrebat-o tot, inclusiv cum se intelege cu ortaculpufy2010 a scris:
nu știu la ce te gândești, dar eu vroiam să îi pun câteva întrebări, gen interviu, ... cât de greu a fost rolul din AvC, dacă i-a influențat viața personală, chestii din astea...
andradamaria- vip
andradamaria a scris:...din punctul asta de vedere ti-au luat-o altii inainte au intrebat-o tot, inclusiv cum se intelege cu ortacul
există o versiune turcească a lui Pufy?
Teo, nu-l cunosc pe Adrian .. Mutu
Pufy dragă, ce ieşire??? Concentrează-te pe subiect! Că aşa mă tot întorci din drum să rectificpufy2010 a scris:...
Dacă era vorba de Savaș ieșind din duș era altceva, nu? ...
Fetelor, recunoaşte careva că vrea să intre cu Savaş la duş?
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Joi 13 Ian 2011, 8:08 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
pufy2010 a scris:
Dacă era vorba de Savaș ieșind din duș era altceva, nu?
Fiecare dintre noi avem podele de curăţat...
teodora_roman- vip
mai multe versiuni doar e Angelina turcilor, dar cel mai incitant subiect a ramas ..divortulpufy2010 a scris:
există o versiune turcească a lui Pufy?
Teo, nu-l cunosc pe Adrian .. Mutu
andradamaria- vip
Motzişor a scris:
Fetelor, recunoaşte careva că vrea să intre cu Savaş la duş?
AHA, ... cățeluș cu părul creț .... și se jură cu nu fură, dar .....
andradamaria a scris:...mai multe versiuni
să stea la coadă
stai, nu te grabi, aici e vorba de intaietate, ALTFEL APARE rodica asa ca pana se formeaza randul....pufy2010 a scris:
AHA, ... cățeluș cu părul creț .... și se jură cu nu fură, dar .....
dragilor, va las
andradamaria- vip
buna seara,buna seara..hop si eu..la spartul targului!
ce mai faceti?
PS: pt Motz..daca recunosc..nu-i bai..baiul e ca la oboseala la care o am i-as zice sa imi faca loc ca trebuie sa ma duc sa dorm!
basca ca eu is generoasa sa o chem pe rodica! bre dar am ceva imaginatie!
ce mai faceti?
PS: pt Motz..daca recunosc..nu-i bai..baiul e ca la oboseala la care o am i-as zice sa imi faca loc ca trebuie sa ma duc sa dorm!
basca ca eu is generoasa sa o chem pe rodica! bre dar am ceva imaginatie!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Salut Iulia
eu tocmai am terminat de
Ok, sper să fie o surpriză plăcută pentru foarte mulți/multe din cei de pe forum, iar periodic, ne va spune câte ceva.
PS - am și un complice cupidon
eu tocmai am terminat de
Ok, sper să fie o surpriză plăcută pentru foarte mulți/multe din cei de pe forum, iar periodic, ne va spune câte ceva.
PS - am și un complice cupidon
pufy..astept surpriza..numai ca am o rugaminte..cand ai un clip nou da un share si mie pe YT ca mie nu imi afiseaza YT-ul asta nou toate noutatile de la subscription! si de multe ori le pierd!
iulia80- vip
iulia80 a scris:pufy..astept surpriza..numai ca am o rugaminte..cand ai un clip nou da un share si mie pe YT ca mie nu imi afiseaza YT-ul asta nou toate noutatile de la subscription! si de multe ori le pierd!
sharuiesc , nu-i problemă, dar sigur vei afla de el
Brava, dar dă-i bice la încărcare că deja nu mai am răbdare, merit şi eu o pauză nu tot teste şi iar teste.pufy2010 a scris:Salut Iulia
eu tocmai am terminat de
Ok, sper să fie o surpriză plăcută ...
PS - am și un complice ....
Motzişor- vip
mai pufy...dar surpriza pe unde-i?
buna Motz.......ce faci draguta? treaba treaba?
iulia80- vip
Corecteeez! Ce plictisitor!iulia80 a scris:...
Motzişor- vip
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 10 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum