Serialesitelenovelet
17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+22
sasa
Admin_dea05
demiruta
alitheea
florica
dana sandulescu
IDILKO
dana4699
Nicky
alimar
michiper68
elena
rodica
kh69
lica54
teodora_roman
lexia
iulia80
Motzişor
andradamaria
pufy2010
DENISA
26 participanți

Pagina 6 din 40 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul

In jos

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Empty Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de andradamaria Mier 12 Ian 2011, 5:23 pm

DENISA a scris:Elena agitaţie din ep de ieri seară a fost obositoare .

Andrada a ieşit el pe primul loc dar nu datorită personajului Savaş ci datorită personajului Demir
IUBITA,asta spuneam si eu ca de altundeva li se trage si evident de la ASI kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Empty Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de lexia Mier 12 Ian 2011, 5:37 pm

andradamaria a scris:]IUBITA,asta spuneam si eu ca de altundeva li se trage si evident de la ASI kiss

Şi la arabi în mare parte dintre ţări s-a difuzat Asi în 2009 , în Dubai adică în vară se vorbea de rolul trecut din asi şi de rolul prezent din avc. E foarte clar că totul i se trage de la Asi că de acolo a început să fie urmărit, de aceea a început să fie căutat, urmărit votat şi dacă nu era urmărit şi plăcut în avc nu cred eu că ocupa locul 1.
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 12 Ian 2011, 5:41 pm

Motzişor a scris:
Elena, probabil părerea Andradei este că aura lui Demir + Asi urmăreşte publicul extrem de puternic. Pe de altă parte publicul ştie şi să deceleze, au fost atenţi şi la ceea ce au făcut în 2010 şi a contat, dar ei sunt percepuţi încă separat de orice altceva decât Asi. Pe de altă parte, lumea arabă preferă destui actori turci şi pe Kenan-Ezel şi pe Kivanc, Tuba şi Murat i-au depăşit, deci oricum o iei au ieşit primii.
Totuşi, eu remarc altceva, totuşi subiectivismul e mare, majoritatea actorilor preferaţi sunt tineri.
Tomris Incer? Alţii de talia ei??? Evident că nu e vorba de votul unor profesionişti, ăsta e totuşi un clasament al popularităţii, nu unul strict al valorii.
ASA ESTE, MOTZI, INTRADEVAR ASTA GANDESC DESPRE ACEST SONDAJ, pe de alta parte am fost si eu la un pas de a-mi expune dorinta privind o ierarhie a valoriloR stabilita de profesionisti,ceea ce m-a oprit a fost acea prezentare a lui Murat la festivalul de la cairo,de catre un doctor in domeniu,n-a fost un elogiu dar a fost o recunoastere a talentului acestui actor
toata lumea o recunoaste ca mare actrita pe 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 885862 dar si eu l-as vota pe MURAT, da subiectivism cat cuprinde,..dar premiile decernate de catre profesionistii lor la diverse festivaluri tot cam pe acolo sunt,..
vreau o ierarhie stabilita de profesionisti neutri, sau macar recunoasterea cu gura mare a unor actori de talia lui Tomris- OSCAR PENTRU INTREAGA ACTIVITATE
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 12 Ian 2011, 5:48 pm

lexia a scris:

Şi la arabi în mare parte dintre ţări s-a difuzat Asi în 2009 , în Dubai adică în vară se vorbea de rolul trecut din asi şi de rolul prezent din avc. E foarte clar că totul i se trage de la Asi că de acolo a început să fie urmărit, de aceea a început să fie căutat, urmărit votat şi dacă nu era urmărit şi plăcut în avc nu cred eu că ocupa locul 1.
DE acord cu tine,este urmarit ,placut.frange inimi de unul singur,duce ,jumatate din serial..dar cuplul Yaso -SAVAS NU MAI RASPANDESTE VRAJA CUPLULUI asi-demir,..ci doar vraja lui Murat actorul asa ca isi merita locul1 cu prisosinta kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mier 12 Ian 2011, 6:01 pm

andradamaria a scris:[
.
vreau o ierarhie stabilita de profesionisti neutri, sau macar recunoasterea cu gura mare a unor actori de talia lui Tomris- OSCAR PENTRU INTREAGA ACTIVITATE

Subscriu şi eu Andrada.

Oare cum de în ultima vreme a crescut aşa de mult numărul vizitatorilor pe forum?
Wauu, ne citesc la greu, aşa cum zici Motz acum reclama este făcută de KanalD, Smile

Andrada, am mai scris şi de dimineaţă, greu se va mai găsi un astfel de cuplu care să transmită ce au reuşit ei 2, pentru mine pot spune că de "n" ani de când mă uit la "n" filme nu am mai găsit, nu am trăit nu m-am prostit în aşa hal datorită jocului,a doi actori. Mă gândesc că poate dacă Tuba trebuia să facă acest rol nu ştiu ce vrajă era, pentru că Murat are cu totul un alt rol, complex aşa cum s-a mai scris şi oare cum trebuia să joace ea? Dar dacă eram mai dejamăgite? Aşa măcar se păstrează vraja. Asi-Demir
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 12 Ian 2011, 6:05 pm

lexia, kanalistii trebuie sa fie recunoscatori Smile Smile

Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mier 12 Ian 2011, 6:18 pm, editata de 1 ori
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 12 Ian 2011, 6:10 pm

Fetelor oare o mai avea Burcinica perdele prin casă din care să-şi facă rochia ptr gala din 16 Ianuarie ? sigur şi va etala silueta silfidă la braţul soţului .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 12 Ian 2011, 6:15 pm

lexia a scris:

Subscriu şi eu Andrada.

Oare cum de în ultima vreme a crescut aşa de mult numărul vizitatorilor pe forum?
Wauu, ne citesc la greu, aşa cum zici Motz acum reclama este făcută de KanalD, Smile

Andrada, am mai scris şi de dimineaţă, greu se va mai găsi un astfel de cuplu care să transmită ce au reuşit ei 2, pentru mine pot spune că de "n" ani de când mă uit la "n" filme nu am mai găsit, nu am trăit nu m-am prostit în aşa hal datorită jocului,a doi actori. Mă gândesc că poate dacă Tuba trebuia să facă acest rol nu ştiu ce vrajă era, pentru că Murat are cu totul un alt rol, complex aşa cum s-a mai scris şi oare cum trebuia să joace ea? Dar dacă eram mai dejamăgite? Aşa măcar se păstrează vraja. Asi-Demir
cred ca toate am patit la fel Smile Smile nu stiu cum ar fi fost..dar un lucru e clar ,am vazut doar cateva secvente din gonul, si n-am vazut altceva decat -deja vu-din asi ,sa ma ierte fanele Tubei, dar am senzatia ca ceealta TOMRIS NU I-A PUS IN VALOARE ADEVARATA RESURSA DE TALENT AL TUBEI,asa ca merita un rol complex,..dar vorba ta, ce a fost unic poate trebuie sa ramana unic!!!!!!!!!!!
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 12 Ian 2011, 6:22 pm

DENISA a scris:Fetelor oare o mai avea Burcinica perdele prin casă din care să-şi facă rochia ptr gala din 16 Ianuarie ? sigur şi va etala silueta silfidă la braţul soţului .
Da-o naibii DENISA,cu perdele, panglici,abajururi si ce mai are Smile Smile problema este daca se vor duce cei doi, si daca se vor duce ,vor intra pe aceeasi usa?????? Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 12 Ian 2011, 6:31 pm

sper ca ea să aibă loc în zona rezervată animalelor domestice . Smile Smile Smile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mier 12 Ian 2011, 6:34 pm

andradamaria a scris:

cred ca toate am patit la fel Smile Smile nu stiu cum ar fi fost..dar un lucru e clar ,am vazut doar cateva secvente din gonul, si n-am vazut altceva decat -deja vu-din asi ,!

Ei pentru că tu ai început, vreau să spun că acelaş lucru l-am văzut şi eu şi pentru că jocul ei este la fel cu cel din Asi aveam senzaţia că sunt în Asi şi totul e fals şi acolo ar trebui să fie Demir, ba mai este şi Zya prin preajmă stupid însă dincoace nu pot spune la fel pentru că alte valenţe ale talentului lui Murat sunt scoase în evidenţă este un alt fel de îndrăgostit.
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 12 Ian 2011, 7:02 pm

lexia a scris:

Ei pentru că tu ai început, vreau să spun că acelaş lucru l-am văzut şi eu şi pentru că jocul ei este la fel cu cel din Asi aveam senzaţia că sunt în Asi şi totul e fals şi acolo ar trebui să fie Demir, ba mai este şi Zya prin preajmă stupid însă dincoace nu pot spune la fel pentru că alte valenţe ale talentului lui Murat sunt scoase în evidenţă este un alt fel de îndrăgostit.
ok ok Sper sa nu mai imi spuna careva c-ar trebui sa ma uit la Gonul Smile Smile l-am disecat aici pe bietul SAVAS..de n-a mai ramas decat talentul din el Smile Smile iar pe plasma.. nu-ti vine sa-ti iei ochii confused
http://www.stophonourkillings.com/?q=node/4190
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 12 Ian 2011, 7:55 pm

Fetelor vă pupăcesc ....

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 20767333
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 12 Ian 2011, 8:38 pm

nu stiu pe unde sunteti asa ca si eu 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mier 12 Ian 2011, 8:52 pm

andradamaria a scris:nu stiu pe unde sunteti asa ca si eu 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793
17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155656 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155656 Denisa, Andrada dar chiar aşa m-am uita la index şi e plin dar aici ba, 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 1007734117
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Mier 12 Ian 2011, 8:53 pm

Salut fetelor,

am văzut că ați abordat problema unui eventual sondaj făcut de evaluatori independenți, critici de film.Da, și eu cred că ar spune ceva despre valoarea artistică a prestațiilor actorilor. Dar doar atât. Nu o să-l iubiți mai mult sau mai puțin pe Murat Y. dacă iese pe locul 2 sau 3.

Ce contează este ratingul, care de fapt aduce bani postului TV, prin vânzarea timpilor de publicitate.
Prin urmare contează părerea fanilor, mai mult decât cea a vreunui grup de critici de film influențați sau influențabili de meseria aleasă. Criticii trăiesc din astfel de evaluări, deci au opinii subiective. Fanii nu câștigă financiar dacă susțin pe unul sau pe altul dintre actorii în vogă. Lipsa interesului financiar conferă libertate de exprimare și , implicit, o abordare mult mai obiectivă.
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 12 Ian 2011, 8:54 pm

andradamaria a scris:nu stiu pe unde sunteti asa ca si eu 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793
Saluttttt! Am moţăit, m-am trezit, v-am citit, dar trebuie să mai şi lucru.
Încă n-a apărut ep. 39 în bulgară aşa că stăm şi noi, mi-e groază că iar suntem decalate binişor.
Să sperăm însă că putem continua.
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 12 Ian 2011, 8:54 pm

lexia a scris:
17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155656 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155656 Denisa, Andrada dar chiar aşa m-am uita la index şi e plin dar aici ba, 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 1007734117
atunci?????????????sa taiem perdelele Smile Smile are nevoie 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 756436
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 12 Ian 2011, 8:57 pm

pufy2010 a scris:Salut fetelor,
... Lipsa interesului financiar conferă libertate de exprimare și , implicit, o abordare mult mai obiectivă.
Servus Pufosule! Da, da, da 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 357595
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Mier 12 Ian 2011, 9:00 pm

Motzişor a scris:

Salut Motzișor

am avut în semnătură :
Daca vrei sa cunosti caracterul cuiva, uitat-te la felul in care ii trateaza pe cei de la care nu poate castiga nimic.
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mier 12 Ian 2011, 9:07 pm

andradamaria a scris:atunci?????????????sa taiem perdelele Smile Smile are nevoie 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 756436

cu ale cui începem Smile sau cu ce începem să tăiem Smile

Pufy, deacord
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 12 Ian 2011, 9:08 pm

pufy2010 a scris:Salut fetelor,

am văzut că ați abordat problema unui eventual sondaj făcut de evaluatori independenți, critici de film.Da, și eu cred că ar spune ceva despre valoarea artistică a prestațiilor actorilor. Dar doar atât. Nu o să-l iubiți mai mult sau mai puțin pe Murat Y. dacă iese pe locul 2 sau 3.

Ce contează este ratingul, care de fapt aduce bani postului TV, prin vânzarea timpilor de publicitate.
Prin urmare contează părerea fanilor, mai mult decât cea a vreunui grup de critici de film influențați sau influențabili de meseria aleasă. Criticii trăiesc din astfel de evaluări, deci au opinii subiective. Fanii nu câștigă financiar dacă susțin pe unul sau pe altul dintre actorii în vogă. Lipsa interesului financiar conferă libertate de exprimare și , implicit, o abordare mult mai obiectivă.
of, of, daca ai stii tu cat am batutu apa-n piua, pe socoteala diverselor sondaje si a ratigului Smile Smile pe la inceputurile serialului..cred ca de asta vroiam si pareri avizate.
ce-ai spune de un sondaj la care sa voteze 10 fan-atici, nonstop iar actorul sau actrita sa iasa pe primul loc?evident in detrimentul ..celorlalti.
sunt sondaje si sondaje,depinde cata seriozitate acorda initiatorii lor si cat de limitat este votul,daca nu cumva se urmareste doar traficul pe siteul respectiv..etc,
si eu sigur nu l-as iubi mai putin pe Murat dar as considera nedrept sa-l vad pe un loc ..10, cand ,din punctul meu de vedere, a declansat un adevarat fenomen, intrun areal destul de mare..si pana si KANAL D l-a preluat Smile Smile in romania, turcii sunt ..o alta natie Smile Smile vad mai greu ce vedem noi Smile Smile

Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mier 12 Ian 2011, 9:21 pm, editata de 1 ori
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Mier 12 Ian 2011, 9:19 pm

andradamaria a scris:
si eu sigur nu l-as iubi mai putin pe Murat dar as considera nedrept sa-l vad pe un loc ..10, cand ,din punctul meu de vedere, a declansat un adevarat fenomen.

Ok, sunt sondaje și întrecerile la clikuit.
Un inițiator de sondaje poate filtra IP, pentru a putea vota o singură dată. Nu este o metodă 100% sigură, poți ruta traficul prin alte servere, cu schimbarea IP-ului, dar nu este rentabil, prentru că sunt prea multe operațiuni de făcut pentru 1 singur clik.

Sigur pentru trafic pe site, poți scoate filtrul după IP, dar atunci îți bați joc de cei care pierd timpul pentru a citi rezultatele așa-zisului sondaj.
Totodată, nu cred că producătorii de filme distribuie actorii după sondajele făcute de publicații obscure sau site ale fanilor. Sunt prea mulți bani în joc pentru a crede unul sau altul dintre sondaje. Probabil folosesc firme specializate în realizarea sondajelor, plătesc contractul, dar au siguranța datelor obținute în limitele acceptabile în sociologie +/- 3%
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mier 12 Ian 2011, 9:21 pm

andradamaria a scris:ce-ai spune de un sondaj la care sa voteze 10 fan-atici, nonstop iar actorul sau actrita sa iasa pe primul loc?evident in detrimentul ..celorlalti.
sunt sondaje si sondaje,depinde cata seriozitate acorda initiatorii lor si cat de limitat este votul,daca nu cumva se urmareste doar traficul pe siteul respectiv..etc,
si eu sigur nu l-as iubi mai putin pe Murat dar as considera nedrept sa-l vad pe un loc ..10, cand ,din punctul meu de vedere, a declansat un adevarat fenomen, intrun areal destul de mare..

Dar oare ce înseamnă până la urmă să fii fan? Poate şi asta să stai şi să votezi pentru actorul , sportivul sau ce o fi până nu mai poţi. E oare o obsesie Pufy? Cei care iniţiază astfel de sondaje au deverse interese şi funcţie de ele limitează sau nu numărul de voturi. Oricum când sunt sute de mii de votanţi câţi din ei oare sunt care au stat să voteze nonstop?
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 12 Ian 2011, 9:25 pm

lexia a scris:

Dar oare ce înseamnă până la urmă să fii fan? Poate şi asta să stai şi să votezi pentru actorul , sportivul sau ce o fi până nu mai poţi. E oare o obsesie Pufy? Cei care iniţiază astfel de sondaje au deverse interese şi funcţie de ele limitează sau nu numărul de voturi. Oricum când sunt sute de mii de votanţi câţi din ei oare sunt care au stat să voteze nonstop?
asta tocmai sublinia PUFY, cand sunt sute de mii de votanti atunci acel sondaj este credibil, si in acest caz cred ca functioneaza toate filtrele kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 40 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum