17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
sasa
Admin_dea05
demiruta
alitheea
florica
dana sandulescu
IDILKO
dana4699
Nicky
alimar
michiper68
elena
rodica
kh69
lica54
teodora_roman
lexia
iulia80
Motzişor
andradamaria
pufy2010
DENISA
26 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bine aţi venit! A fost destul de pustiu pe aici, dar acum îmi place, când e agitaţie
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
lexia a scris:
Dar oare ce înseamnă până la urmă să fii fan? Poate şi asta să stai şi să votezi pentru actorul , sportivul sau ce o fi până nu mai poţi. E oare o obsesie Pufy? Cei care iniţiază astfel de sondaje au deverse interese şi funcţie de ele limitează sau nu numărul de voturi. Oricum când sunt sute de mii de votanţi câţi din ei oare sunt care au stat să voteze nonstop?
Fan, atât timp cât nu am ajuns să ne strigăm soții - Murat/Demir/Savaș sau soțiile Nurgul/Yasmin - și doar stăm la discuții pe forum, nu poate fi vorba de caz patologic.
O definiție a fanului ce necesită supraveghere de specialitate am găsit-o în filmul The Fan - cu Robert de Niro. Foarte interesant surprinse trăirile personajului, abandonează tot - familie, serviciu - pentru a fi alături de idolul său și a-l ajuta , inclusiv prin acțiuni ce depășesc limita legalului
salut Teodora
buna sara dragii mei....ce bine e la caldura!
ce mai faceti? noutati ceva?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:buna sara dragii mei....ce bine e la caldura!
Salut Iulia,
fă o poză cu caloriferul încălzit
dependenţă....obsesie.....n-aş sti să fac delimitare clară între ele, deşi nu sunt sinonime
teodora_roman- vip
teodora_roman a scris:dependenţă....obsesie.....n-aş sti să fac delimitare clară între ele, deşi nu sunt sinonime
dependența poate fi fizică sau/și psihică
obsesia este doar psihică
Patologig, sunt sinonime, întrucât ambele afectează voința
deci nu e chiar aşa grav cu toate că trebuie să fim atenţi Pufy, nu, nu îi strigăm pe nume şi nici nu abandonăm familia dar mai fac ei aşa dar şi noi când ne deranjează de la film devenim puţin în plus mai facem şi clipuri mai o traducere mai o subtitrare ,pufy2010 a scris:
Fan, atât timp cât nu am ajuns să ne strigăm soții - Murat/Demir/Savaș sau soțiile Nurgul/Yasmin - și doar stăm la discuții pe forum, nu poate fi vorba de caz patologic.
O definiție a fanului ce necesită supraveghere de specialitate am găsit-o în filmul The Fan - cu Robert de Niro. Foarte interesant surprinse trăirile personajului, abandonează tot - familie, serviciu - pentru a fi alături de idolul său și a-l ajuta , inclusiv prin acțiuni ce depășesc limita legalului
salut Teodora
Trebuie să caut filmul să aprofundez problema,
bre..nu rade de mine ca stau lipita de calorifer si ma uit la gray anatomy pe TF1....si tocmai am papat ceva....! deci asta seara sunt ghini!
bun film Pufy..cu wesley Snipes.....cred ca am scris aiurea numele si De Niro
bun film Pufy..cu wesley Snipes.....cred ca am scris aiurea numele si De Niro
iulia80- vip
lexia a scris:...dar mai fac ei aşa dar şi noi când ne deranjează de la film devenim puţin în plus mai facem şi clipuri mai o traducere mai o subtitrare ,
Ei, aici fiecare cum se scoate sau cum negociază
Eu - de exemplu - bat covoarele fără să mai fac
Al meu mi-a spus: "vezi că iarăşi este pe Kanal D un film cu turcul tău"
Mai fac şi eu câte o ciorbă caldă
Mai fac şi eu câte o ciorbă caldă
teodora_roman- vip
Văleeeu, Pufy, ce mă fac???pufy2010 a scris:...
Fan, atât timp cât nu am ajuns să ne strigăm soții - Murat/Demir/Savaș sau soțiile Nurgul/Yasmin - și doar stăm la discuții pe forum, nu poate fi vorba de caz patologic...
Că tata începuse s-o strige pe mama ,,Asi" şi le dădurăm deja darul pentru nunta de aur.
Să-i trimit la cură în Antakya???
Mă tem că tot tata nu se lasă dus ca să nu piardă vreun episod din Aşk ve Ceza
După ep. 38 a venit seara la 9, afară erau -14 C :fan6:
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
noapte buna dragilor! somnik usor cu vise cat mai placute!
iulia80- vip
Noapte bună, Iulia!!! Azi n-am avut spor la poveşti (eu) dar recuperăm noi.iulia80 a scris:noapte buna dragilor! somnik usor cu vise cat mai placute!
Motzişor- vip
Motzişor a scris:...
Îl găsește în Antakya pe Murat.
Îl leagă ceva sau cineva de acele locuri
Motzişor a scris:[
Văleeeu, Pufy, ce mă fac???
Că tata începuse s-o strige pe mama ,,Asi" şi le dădurăm deja darul pentru nunta de aur.
Motz acuma la spartul târgului te arăţi?
Şi eu vă spun
Da, să trăiţi, raportez: am picat lată şi am dormit pe rupte, amu-s virgonţălexia a scris:...
Motz acuma la spartul târgului te arăţi?
Şi eu vă spun
Dar vă doresc şi eu vise plăcute şi noapte bună
Motzişor- vip
Buna dimineata tuturor!
Am vazut filmul -THE FAN-,am avut o senzatie aiurea rau la final, ceva intre groaza si admiratie...straniu!
Spor in tot ce faceti si o zi cat mai buna!
Am vazut filmul -THE FAN-,am avut o senzatie aiurea rau la final, ceva intre groaza si admiratie...straniu!
Spor in tot ce faceti si o zi cat mai buna!
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Joi 13 Ian 2011, 9:25 am, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
buna dimineata ! sa aveti o zi cat mai frumoasa!
iulia80- vip
Bună dimineaţa lume! Să aveţi o zi frumoasă. Pe la noi se arată soarele
teodora_roman- vip
Bună fetelor !! speram să vă aduc un dar de la Fulgerică astăzi, dar monsieur Fulgerică nu a venit ieri la Bebek Cafe aşa că yok cadou . Se pare că d-nul a avut în ultimul timp întâlniri cu producători de teatru iar amica mea presupune că va avea un proiect în teatru . la ultima lor întâlnire era interesat dacă suntem fanele (fanii) lui doar datorită serialului ASi dar GÖNÜLCE a specificat că ne uităm şi îl admirăm şi în rolul Savaş din AvC.
buna ziua dragilor......mai dar ce e cu linistea asta? buna Deni..buna pufy!
PS: multam deni....am postat aproape in acelas timp!
iulia80- vip
iulia80 a scris:buna ziua dragilor......mai dar ce e cu linistea asta? buna Deni..buna pufy!
Salut fetelor,
sunt în pauză și am aruncat un ochi pe aici
Iulia, caloriferele cum sunt?
Bună Iulia !! Bună Pufy !!!
măi aseară mi-a fost dat să văd pe cineva ce o admiră pe Burcin , vreo jumătate de oră mi-a elogiat-o şi mi- a spus cât e ea de frumoasă şi finuţă şi ce bine joacă în EZEL , de 2 ani şi nu am auzit pe nimeni vorbind-o de bine am crezut că sunt surdă şi am halucinaţii , culmea persoana ce o lăuda era o doamnă.
măi aseară mi-a fost dat să văd pe cineva ce o admiră pe Burcin , vreo jumătate de oră mi-a elogiat-o şi mi- a spus cât e ea de frumoasă şi finuţă şi ce bine joacă în EZEL , de 2 ani şi nu am auzit pe nimeni vorbind-o de bine am crezut că sunt surdă şi am halucinaţii , culmea persoana ce o lăuda era o doamnă.
DENISA a scris:
respect opinia doamnei, ce vârstă are?, dacă știi!
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum