17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
sasa
Admin_dea05
demiruta
alitheea
florica
dana sandulescu
IDILKO
dana4699
Nicky
alimar
michiper68
elena
rodica
kh69
lica54
teodora_roman
lexia
iulia80
Motzişor
andradamaria
pufy2010
DENISA
26 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
calorrifere sunt calde..si e asa de bine acasa!
mai deni..o fi avand febra femeia....si nu stie ce vorbeste..sau mai stii ..o fi existand cineva pe lumea asta care o place pe in afara de Fulgerica!
mai deni..o fi avand febra femeia....si nu stie ce vorbeste..sau mai stii ..o fi existand cineva pe lumea asta care o place pe in afara de Fulgerica!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
puţin mai mare decât mine , până în 35 de ani , nu vă spun cam ce feţe făceau colegul meu de apartament şi o altă amică care ştiau cât de mult o "iubesc " eu pe B. , râdeau cu gura până la urechi. am zis că sunt eu subiectivă şi i-am zis d-nei să o văd şi eu în Ezel ce poate şi culmea ea în ep de aseară nici măcar nu a trecut prin cadru .pufy2010 a scris:
respect opinia doamnei, ce vârstă are?, dacă știi!
[quote="DENISA"]... până în 35 de ani [/color]
probabil a identificat comportamentul, fizionomia și modul de a gândi al actriței, cu aspecte definitorii ale vreunei persoane cu care simpatizează.
Dacă este și ceva mai mult geloasă decât media feminină , poate fi o identificare a actriței cu tipologia feminină despre care doamna consideră că nu reprezintă un real pericol la adresa relației actuale
probabil a identificat comportamentul, fizionomia și modul de a gândi al actriței, cu aspecte definitorii ale vreunei persoane cu care simpatizează.
Dacă este și ceva mai mult geloasă decât media feminină , poate fi o identificare a actriței cu tipologia feminină despre care doamna consideră că nu reprezintă un real pericol la adresa relației actuale
Pufy mie B. mi se pare o persoană ştearsă , şleambădă , cu o voce de îţi sparge timpanul când deschide gura, nu are pic de carismă , nu o văd evidenţiindu-se decât prin lucruri de prost gust dar mă rog poate problema e la mine .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 13 Ian 2011, 2:11 pm, editata de 1 ori
[quote="pufy2010"]
Salut copii!
Iulia dragă, înveleşte bine caloriferele, nu cumva să răcească iar
Auzi, dragă, Pufy, dar nu e mai simplu să considerăm că doamna e pur şi simplu proastă?
Deni, cred că mai era cel puţin una pe Port, deci avem o medie de 1 bucată la 2 ani. Suportabil
Salut copii!
Auzi, dragă, Pufy, dar nu e mai simplu să considerăm că doamna e pur şi simplu proastă?
Deni, cred că mai era cel puţin una pe Port, deci avem o medie de 1 bucată la 2 ani. Suportabil
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Salut copii!pufy2010 a scris:
probabil a identificat comportamentul, fizionomia și modul ...
Dacă este și ceva mai mult geloasă .... poate fi o identificare a actriței cu tipologia feminină despre care doamna consideră că ...
Motzişor- vip
DENISA a scris:Bună fetelor !! speram să vă aduc un dar de la Fulgerică astăzi, dar monsieur Fulgerică nu a venit ieri la Bebek Cafe aşa că yok cadou . Se pare că d-nul a avut în ultimul timp întâlniri cu producători de teatru iar amica mea presupune că va avea un proiect în teatru . la ultima lor întâlnire era interesat dacă suntem fanele (fanii) lui doar datorită serialului ASi dar GÖNÜLCE a specificat că ne uităm şi îl admirăm şi în rolul Savaş din AvC.
Bună ziua, Denisa nu mă bucură ştirea ta,
cum teatru, păi atunci ce facem? Organizăm excursie şi vizionăm piesa şi atât merg la bucătărie am treabă
DENISA a scris:...poate problema e la mine .
nu poate fi considerată o problemă, cel mult o opțiune
Totuși prezența Burcinei în Ezel nu este un act de caritate. Are publicul ei țintă. Filmul este totuși o afacere
Motzi dar chiar mie să mi-o laude ??? eu le-am specificat şi fetelor că vreau un autograf de la el dar să nu apară soaţa în cadru .
Motzişor a scris:... dar nu e mai simplu să considerăm că doamna e pur şi simplu proastă?
dur termenul, dar și prostia trebuie explicată
Am plecat la săpat. Pe mai târziu
bună Lexia !! nici mie nu mi-a surâs ideea asta cu teatrul dar el în cam în toate interviurile spune că e pasionat de teatru şi că i-ar place să joace teatru , probabil nu îi ajunge teatrul de acasă. el cică miercurea nu are filmări şi se mai văita că filmează 6 zile din 7 .
Arată bine ca şi cuplu
apropo , vreţi să-i transmitem ceva lui Fulgerică? eu mi-am treansmis mai departe obsesia de a îl vedea într0un proiect alături de Tuba .
Arată bine ca şi cuplu
apropo , vreţi să-i transmitem ceva lui Fulgerică? eu mi-am treansmis mai departe obsesia de a îl vedea într0un proiect alături de Tuba .
Denisa, las-o pe doamna, că are mintea odihnită.DENISA a scris:Motzi dar chiar mie să mi-o laude ??? ... eu le-am specificat şi fetelor că vreau un autograf de la el dar să nu apară soaţa în cadru .
Apropo de discuţiile tale cu Gonulce, e clar că Murat nu are chef ca profesional să fie redus la un singur rol şi e foarte sensibil la modul cum lumea îi percepe eforturile pe care le face el în Aşk unde trebuie să joace singur şi când sunt 2 în cadru şi să aibăe suficientă forţă ca să nu-l acopere şi pe el penibilul emanat de Nurgul.
Tu nu i-ai zis lui Gonulce că aici e cartierul general al traducerii serialului în română??????
Doar ai muncit şi munceşti la aceste traduceri săptămână de săptămână + munca de pe YouTube, noi aici avem turnul de control! Ei???
Explică-i fetii să priceapă şi atunci să vezi bonus-uri de la sultanul
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Joi 13 Ian 2011, 2:27 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
ba da Motzi , el a aflat că serialul e tradus de voi , ştie că ne uităm online , am dat şi adresa forumului uite ne transmite salutări ( ştii că eu am dat numele unor fete ce îl admiră ) " He had send his regards to you all.", s-a bucurat că îl admirăm şi pe Savaş nu doar pe Demir .
Ai o bere de la mine! :drunken:DENISA a scris:ba da Motzi , el a aflat că serialul e tradus de voi , ştie că ne uităm online , am dat şi adresa forumului uite ne transmite salutări ( ştii că eu am dat numele unor fete ce îl admiră ) " He had send his regards to you all.", s-a bucurat că îl admirăm şi pe Savaş nu doar pe Demir .
Dar eu nu uit că şi tu ai muncit la traducerile de la subtitrare aşa că rugămintea mea pentru el este să-şi facă un tricou imprimat cu forumul de-aici pe faţă şi cu contul nostru YouTube pe spate
Evident şi să ne trimită 2 poze, Murat Yıldırım faţă-verso.
Motzişor- vip
natiuneeeeeeee! si mai explica-i fetei (scuze Motzi ca ti-am furat apelativul) ca datorita ,probabil, muncii voastre ASK este cumparat si transmis in Romania de KANALD,si ca de fapt vizionarea prin youtube constituie o reclama,in avans, si nu un impediment daca cumva blocajele lui ASK au legatura cu intrebarea de la cairo in rest obsesia ta este obsesia noastraMotzişor a scris:
Denisa, las-o pe doamna, că are mintea odihnită.
Apropo de discuţiile tale cu Gonulce, e clar că Murat nu are chef ca profesional să fie redus la un singur rol şi e foarte sensibil la modul cum lumea îi percepe eforturile pe care le face el în Aşk unde trebuie să joace singur şi când sunt 2 în cadru şi să aibăe suficientă forţă ca să nu-l acopere şi pe el penibilul emanat de Nurgul.
Tu nu i-ai zis lui Gonulce că aici e cartierul general al traducerii serialului în română??????
Doar ai muncit şi munceşti la aceste traduceri săptămână de săptămână + munca de pe YouTube, noi aici acem turnul de control! Ei???
Explică-i fetii să priceapă şi atunci să vezi bonus-uri de la sultanul
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
eu am sters putina..dar din pacate imi suna in minte
daca nu va jignesc cumva va doresc sa aveti mai mult chef de munca decat am eu!
mii de pt cele si cei mai faini colegi de forum!
daca nu va jignesc cumva va doresc sa aveti mai mult chef de munca decat am eu!
mii de pt cele si cei mai faini colegi de forum!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
eu una le-am spus fetelor că voi urmă orice proicet nou al lui , mai greu îmi va fi dacă va juca cu duduia lui , Motzi amu am trimis şi adresa din YB.
Iulia te pupăcesc , dar cu cheful stau prost , e lipsă la mine .
DENISA a scris:ba da Motzi , el a aflat că serialul e tradus de voi , ştie că ne uităm online , am dat şi adresa forumului uite ne transmite salutări ( ştii că eu am dat numele unor fete ce îl admiră ) " He had send his regards to you all.", s-a bucurat că îl admirăm şi pe Savaş nu doar pe Demir .
Denisa şi cui îi faci un bine căror fete?
păi dacă numai unele nume apar pe tricoul sugetrat de Motz şi vezi că avem şi "pufişori" pe aici să priceapă
că are admiratori de la mic la mare. sau tu Pufy numai la Yasomica te bagi?
Denisa, mersi mult de tot!DENISA a scris:eu una le-am spus fetelor că voi urmă orice proicet nou al lui , mai greu îmi va fi dacă va juca cu duduia lui , Motzi amu am trimis şi adresa din YB.
Andrada, Deni, Iulia, Pufy, Lexia, vă ţuc in corpore şi deşi stau cu cheful de muncă poate chiar mai ,,bine" decât Iulia, trebuie să las joaca şi să mă apuc de treabă.
Spor la toate, tuturor! :love3:
Motzişor- vip
Nuuu, Lexia, de-asta ziceam să fie o imagine a Forumului şi a contului YT că ne ştim noi care suntem, NU?lexia a scris:...
păi dacă numai unele nume apar pe tricoul sugetrat de Motz şi vezi că avem şi "pufişori" pe aici să priceapă
că are admiratori de la mic la mare. sau tu Pufy numai la Yasomica te bagi?
Dacă e să pună şi numele îi trebuie 3 valuri de material, se-ntinde tricoul peste tot Bosforul
Motzişor- vip
o Lexia nu ştiu dacă vom avea noi un asemenea noroc să primim un tricou sau măcar fotografia în care să apară el îmbrăcat cu un tricou cu acele nume , te regăseai pe acea listă se regăseau toate fetele ce scriau şi scriu pe acest topic şi câteva nume din vechea mea " gaşcă " după port care îl admiră sau îl admirau , eu am dat nick-urile după forum , la Motzi am trecut şi nick-ul din Yb . Iniţiativa cu trimis-ul de nume nu am avut-o eu , am primit propunerea de la turcoaice , ele mi-au cerut o listă.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 13 Ian 2011, 3:03 pm, editata de 2 ori
[quote="Motzişor"] si nu numai...
si ce tot are frate cu teatrul ala...are el personal nevoie de un public "tinta" exclusiv turcesc!!!!!!!!si nu Burcinica..o sa fie sala goala!!!!!!!!
si ce tot are frate cu teatrul ala...are el personal nevoie de un public "tinta" exclusiv turcesc!!!!!!!!si nu Burcinica..o sa fie sala goala!!!!!!!!
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Joi 13 Ian 2011, 3:04 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
DENISA a scris:o Lexia nu ştiu dacă vom avea noi un asemenea noroc să primim un tricou sau măcar fotografia în care să apară el îmbrăcat cu un tricou cu acele nume , te regăseai pe acea listă se regăseau toate fetele ce scriau şi scriu pe acest topic şi câteva nume din vechea mea " gaşcă " după port care îl admiră sau îl admirau , eu am dat nick-urile după forum , la Motzi am trecut şi nick-ul din Yb . Iniţiativa cu trimis-ul de nume nu am avut-o eu , am primit propunerae de la turcoaice , ele mi-au cerut o listă.
Vai m-am liniştit of ce mai visăm la cai verzi pe pereţi.
[quote="andradamaria"]
Da chiar aşa mare trecere are teatrul la ei, păi ce nu a rămas la teatru că de acolo a început, s-a săturat de admiraţia cui oare s-au madama îl tot bate la cap dacă nu o ia
Da chiar aşa mare trecere are teatrul la ei, păi ce nu a rămas la teatru că de acolo a început, s-a săturat de admiraţia cui oare s-au madama îl tot bate la cap dacă nu o ia
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum