17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
sasa
Admin_dea05
demiruta
alitheea
florica
dana sandulescu
IDILKO
dana4699
Nicky
alimar
michiper68
elena
rodica
kh69
lica54
teodora_roman
lexia
iulia80
Motzişor
andradamaria
pufy2010
DENISA
26 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
ce face dragilor..fulgerica..o lasa pi filoftica sa se duca in caute pe Floricica!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
marţea viitoare are loc confruntarea dintre Savaş şi Yavuz
Lexia , Pala încearcă să spună lui Savaş de Cici iar acesta îi spune că vor vorbi mai târziu .
Lexia , Pala încearcă să spună lui Savaş de Cici iar acesta îi spune că vor vorbi mai târziu .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 18 Ian 2011, 10:47 pm, editata de 1 ori
dragelor si dragilor..eu am tras un cocktail de sampanie..si m-am cherchelit..am stat drepti sa vad sfarsitul dar nu ma mai tin balamalele! trag dreapta!
somnik usor si vise placuta!
somnik usor si vise placuta!
iulia80- vip
iulia80 a scris:ce face dragilor..fulgerica..o lasa pi filoftica sa se duca in caute pe Floricica!
după cum i-a închis telefonul lui Pala, cred că nu se pune problema de alegere. Intră cu Yaso și Omer la doctor
Iulia
Uite ce simplu luă Yavuz locul lui Ahmet
Iulia
Iulia
pala tells savas çiçek may have been kidnapped.
savas says I said LATER uncle. and he closes his phone.
**
SHORT TRAILER:
savas: get out of my way yavuz.
Dispari din calea mea Yavuz ( drumul meu )
savas says I said LATER uncle. and he closes his phone.
**
SHORT TRAILER:
savas: get out of my way yavuz.
Dispari din calea mea Yavuz ( drumul meu )
Fetelor, mă bag și eu la nani, că mâine e o zi de... m-aș trezi poimâine
Noapte bună
Noapte bună
Noapte bună Pufy !!!
se pare că toţi avem o zi de miercuri infernală .
în ep din această seară trebuie să recunosc că atât Yasemin ( după revenirea lui Savaş ) cât şi Çiçek au arătat bine
în ep din această seară trebuie să recunosc că atât Yasemin ( după revenirea lui Savaş ) cât şi Çiçek au arătat bine
DENISA a scris: Noapte bună Pufy !!!
Atunci pune sus poza ei din acest episod şi Pufy a zis-o aşa mai finuţ cum e el dar nu l-ai băgat în seamă.
Mulţam de traducere şi poze.
Thank you Denisa you are great
This Episode is interestig ... everything as we expected ..
and I think that Cicek told Yavuz she will go to Hacan house
and she was told Sahnor that she is going to Yavuz..
So he is responsible about the disappearance of Cicek.. provokes a new problem for Savas
I love all Savas reactio Murat
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Bună seara, fraţi-surori, Denisa, eşti zmeu ca de obicei! Felicitări!
Eu am văzut şi film şi la pauze am avut şi treabă, să mă iertaţi că am lipsit.
Lexia am feştelit-o au turuit ăştia tot episodul, la revedere cavalcade şi alte urmăriri încruntate şi împuşcate.
Hai că avem un cântec deja tradus, hmm.
Iulia şi la mine a mers ATV Avrupa cu roaba iar celelalte nici atât.
Vă ţuc, somnic pufos!
Eu am văzut şi film şi la pauze am avut şi treabă, să mă iertaţi că am lipsit.
Lexia am feştelit-o au turuit ăştia tot episodul, la revedere cavalcade şi alte urmăriri încruntate şi împuşcate.
Hai că avem un cântec deja tradus, hmm.
Iulia şi la mine a mers ATV Avrupa cu roaba iar celelalte nici atât.
Vă ţuc, somnic pufos!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
I do not think Cicek is kidnapped, I think it starts like Hakan and wanders the streets to thinking about this new love.
Yavuz shake because is jealous per Savas , he is in love with Yasemin
oare să o fi răpit Yavuz ????
Yavuz kidnapped his own sister; he is overreacting towards the Baldars. Is he only doing it because he is in love with Yasemin. Why Yavuz hates the Baldars is not made clear.
It makesd a lot of sense, but how could Yavuz know that çiçek is going out that night when even herself did not know until Hakan called and begged her to come over !!!????
May be she was kidnapped by someone or just assaulted and left somewhere and the next day they will find her.
I guessed right that the moment Savas is needed by his real family (ie yasemin and ömer) something happens at the baldars or Morans to prevent him from being next to aysemin and give her support.
I hope this time he sticks to yasemin and ömer. It will be silly if he leaves her and runs to the baldars to solve çiçek's disappearance.
The scene i loved most in this episode was at the baldar dinner table When savas told everyone he has a son.
Yavuz shake because is jealous per Savas , he is in love with Yasemin
oare să o fi răpit Yavuz ????
Yavuz kidnapped his own sister; he is overreacting towards the Baldars. Is he only doing it because he is in love with Yasemin. Why Yavuz hates the Baldars is not made clear.
It makesd a lot of sense, but how could Yavuz know that çiçek is going out that night when even herself did not know until Hakan called and begged her to come over !!!????
May be she was kidnapped by someone or just assaulted and left somewhere and the next day they will find her.
I guessed right that the moment Savas is needed by his real family (ie yasemin and ömer) something happens at the baldars or Morans to prevent him from being next to aysemin and give her support.
I hope this time he sticks to yasemin and ömer. It will be silly if he leaves her and runs to the baldars to solve çiçek's disappearance.
The scene i loved most in this episode was at the baldar dinner table When savas told everyone he has a son.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 18 Ian 2011, 11:23 pm, editata de 1 ori
Hi kh69kh69 a scris:
Thank you Denisa you are great
This Episode is interestig ... everything as we expected ..
and I think that Cicek told Yavuz she will go to Hacan house
and she was told Sahnor that she is going to Yavuz..
So he is responsible about the disappearance of Cicek.. provokes a new problem for Savas
I love all Savas reactio Murat
Yavuz planned something bad things
And Ceyda is dangerous.
Denisa dar s-a făcut ziuă, o fi dormit în port
Motz
Now i will go ...see you later
nice dream ...Good night
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Lexia poate s-a întors la Hakan acasă ...
Lexia în port sau prin pătuţul cuiva ?? dar nu prea avem pe cine suspecta , poate în patul fetei lui Hakan
Lexia în port sau prin pătuţul cuiva ?? dar nu prea avem pe cine suspecta , poate în patul fetei lui Hakan
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 18 Ian 2011, 11:30 pm, editata de 1 ori
thank you DENISA
sasa- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2010
Denisa grea viaţă şi pe Hakan pe cine să împace acuma.
Vă spun şi eu noapte bună
Vă spun şi eu noapte bună
şi pe Çiçek dar şi pe Pelin , doar se poartă
I believe Yavuz kidnapped Cicek so that he can make the divorce impossible for the two. the way he was looking at her , it was clear he had his judgement impaired and the meeting participants noticed it.
Eu cred că Yavuz a răpit-o pe Cicek, astfel el poate face imposibil divorţul celor doi .
.
I believe Yavuz kidnapped Cicek so that he can make the divorce impossible for the two. the way he was looking at her , it was clear he had his judgement impaired and the meeting participants noticed it.
Eu cred că Yavuz a răpit-o pe Cicek, astfel el poate face imposibil divorţul celor doi .
.
Buna dimineata zi linistita. eu abia acum am reusit sa va citesc si ma apuc sa urmaresc episodul printre picaturi
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
buna dimineata forum..
sa aveti o zi cat mai linistita!
sa aveti o zi cat mai linistita!
iulia80- vip
Bună dimineaţa, neaţa Iulia, ai dormit bine?
În episodul de ieri am avut un Savaş calm cum demult nu l-am mai văzut, aşa că azi bem cu în Bebek ce zici Denisa e Miercuri ne faci cumva vreo surpriză?
Apropo de surprize văd că YT ni le face la greu, deja sunt blocate şi ep.40 şi 41, în afară de TurkWebTV, probabil că sunt singurii cu drept. Motz trebuie să ne mutăm cu totul se pare.
Cine vrea îl poate vedea aici
https://www.youtube.com/TurkWebTV
O zi bună vă doresc.
Hmm, Pufy oare dacă ne mai vine vreo idee de clip cu secvenţe din ele le mai putem posta pe YT?
În episodul de ieri am avut un Savaş calm cum demult nu l-am mai văzut, aşa că azi bem cu în Bebek ce zici Denisa e Miercuri ne faci cumva vreo surpriză?
Apropo de surprize văd că YT ni le face la greu, deja sunt blocate şi ep.40 şi 41, în afară de TurkWebTV, probabil că sunt singurii cu drept. Motz trebuie să ne mutăm cu totul se pare.
Cine vrea îl poate vedea aici
https://www.youtube.com/TurkWebTV
O zi bună vă doresc.
Hmm, Pufy oare dacă ne mai vine vreo idee de clip cu secvenţe din ele le mai putem posta pe YT?
Constat ca toata lumea cand il vede pe Murat lesina oare e de "bine" sau e de "rau" deci nu degeaba eu si Iulia avem pentru ce lupta.
OOOOOOOOOOOOO si-a schimbat ceasul oare e cadou de la admiratoare
Saraca Cicec plange si ofteaza si se gandeste la razbunare numai ca intre timp dispare oare ?
Interesnt episod mai vorbim pe seara ca acum timp limitat si sef
OOOOOOOOOOOOO si-a schimbat ceasul oare e cadou de la admiratoare
Saraca Cicec plange si ofteaza si se gandeste la razbunare numai ca intre timp dispare oare ?
Interesnt episod mai vorbim pe seara ca acum timp limitat si sef
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
Bună fetelor !!!!
Lexia ,GÖNÜLCE e acum în Bebek Kahve , fetele speră să se întâlnească cu el .
Dear Dana,
If the information today to ask him about the address information if I see Murat.
Now I am in here Bebek Kahve.
Click pe butonaşul verde
http://en.picinmotion.com/process.php?clipart_id=8&date=2011-01-19&picname=1-en-12a86bc1ad549f403639ee335c749e87
Efkardan yeniden sigaraya başladı
Başarılı oyuncu yeniden sigaraya başladığını söyledi.
6 yıllık eşi Cem Özer'den geçtiğimiz aralık ayında boşanan Nurgül Yeşilçay 6 yıl önce bıraktığı sigaraya yeniden başladığını söyledi.
Önceki gece kendi cipinde bir kadınla görüntülenen eski eşinin gizli saklı bir şey yapmadığını belirten Yeşilçay, "Kiminle nereye gittiğinden haberim vardı. Gizli bir şey yapmıyordu. Hem yapsa ne olacak, biz boşandık, artık bekar. Cem'i bana sormayın" dedi.
Kendi dertleriyle uğraştığını anlatan ünlü oyuncu, "Sıkıntılı günler yaşıyorum. 6 yıl önce bıraktığım sigaraya yine başladım" diye konuştu.
http://www.televizyongazetesi.com/efkardan-yeniden-sigaraya-basladi_6_32894
Bence ruhu temiz olan insan güzeldir
19.01.2011
Yakışıklı oyuncu Sinan Tuzcu, InStyle dergisine güzelliğe bakışını, modayla arasını ve aşkı nasıl yaşadığını anlattı...
Giyim tarzınız nasıldır?
Bu konuda çok cahildim, bana giyinmeyi biraz da eşim Dolunay öğretti. Alışverişte kesinlikle Dolunay'a ihtiyaç duyarım, o yoksa da genelde saçmalarım. Giyim tarzım rahat ve spordur, bazen de salaş.
TAKILIP KALIYORUM
Dolabınızda aynısından çok sayıda bulunan herhangi bir giysi var mı?
Hastalık derecesinde mont ve palto takıntım var. Kendimi bu konuda durduramıyorum diyebilirim. Fakat garip bir şekilde de bir tanesine takılıyorum ve bütün bir yıl sadece onu giyiyorum.
Sizin güzellik tanımınız nedir?
Güzellik bence bir ruh halidir, fiziksel özelliklerle belirlenebilecek bir şey değildir. Bir kişinin ruhu temiz ve güzelse bence zaten çok güzel bir insandır o.
Bir kadında ilk olarak ne ilginizi çeker?
Bir kadının gülümsemesi ve yüz hatları ilk baktığım, dikkatimi çeken şeydir.
İnsanlar, eşiniz Dolunay Soysert ile olan ilişkinizde neyi bilseler şaşırırlar?
Bizde şöyle bir kural var; eve kim erken gelirse üç şeyi yapar. Birincisi yemek, ikincisi kedinin kumunu değiştirmek ve kediden kaynaklanan tüm tüyleri elektrik süpürgesiyle süpürmek. Bir de bunun yaptırımları var tabii... Kaytaran taraf, o hafta sevdiği herhangi bir konuda istediği şeylerden vazgeçip diğerinin isteklerine uymak durumunda.
TAM BEŞ YILDIR SAÇMALIYORUM
Âşık olduğunuzu nasıl anlarsınız?
Herhangi bir konuda saçmalıyorsam, ciddi âşık olmuşum demektir. Dolunay'ı tanıdığımdan bu yana, yani bir beş yıldır da saçmalıyorum zaten.
AŞK TUTARSIZDIR
Aşkı nasıl yaşarsınız?
Tutarsız bir şeydir aşk... Ne sen kendine sığabilirsin, ne bir kalıp vardır seni içine alacak. Herkes kendine göre yaşar. Ancak en güzel hali o çarpıntı halidir; "Aradı mı, arayayım mı, evet mi diyeyim, hayır mı diyeyim..." şeklinde geçen zaman dilimidir, uzun sürebilir ama en güzel hali budur aşkın.
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2011/01/19/tam_bes_yildir_sacmaliyorum
Lexia ,GÖNÜLCE e acum în Bebek Kahve , fetele speră să se întâlnească cu el .
Dear Dana,
If the information today to ask him about the address information if I see Murat.
Now I am in here Bebek Kahve.
Click pe butonaşul verde
http://en.picinmotion.com/process.php?clipart_id=8&date=2011-01-19&picname=1-en-12a86bc1ad549f403639ee335c749e87
Efkardan yeniden sigaraya başladı
Başarılı oyuncu yeniden sigaraya başladığını söyledi.
6 yıllık eşi Cem Özer'den geçtiğimiz aralık ayında boşanan Nurgül Yeşilçay 6 yıl önce bıraktığı sigaraya yeniden başladığını söyledi.
Önceki gece kendi cipinde bir kadınla görüntülenen eski eşinin gizli saklı bir şey yapmadığını belirten Yeşilçay, "Kiminle nereye gittiğinden haberim vardı. Gizli bir şey yapmıyordu. Hem yapsa ne olacak, biz boşandık, artık bekar. Cem'i bana sormayın" dedi.
Kendi dertleriyle uğraştığını anlatan ünlü oyuncu, "Sıkıntılı günler yaşıyorum. 6 yıl önce bıraktığım sigaraya yine başladım" diye konuştu.
http://www.televizyongazetesi.com/efkardan-yeniden-sigaraya-basladi_6_32894
Bence ruhu temiz olan insan güzeldir
19.01.2011
Yakışıklı oyuncu Sinan Tuzcu, InStyle dergisine güzelliğe bakışını, modayla arasını ve aşkı nasıl yaşadığını anlattı...
Giyim tarzınız nasıldır?
Bu konuda çok cahildim, bana giyinmeyi biraz da eşim Dolunay öğretti. Alışverişte kesinlikle Dolunay'a ihtiyaç duyarım, o yoksa da genelde saçmalarım. Giyim tarzım rahat ve spordur, bazen de salaş.
TAKILIP KALIYORUM
Dolabınızda aynısından çok sayıda bulunan herhangi bir giysi var mı?
Hastalık derecesinde mont ve palto takıntım var. Kendimi bu konuda durduramıyorum diyebilirim. Fakat garip bir şekilde de bir tanesine takılıyorum ve bütün bir yıl sadece onu giyiyorum.
Sizin güzellik tanımınız nedir?
Güzellik bence bir ruh halidir, fiziksel özelliklerle belirlenebilecek bir şey değildir. Bir kişinin ruhu temiz ve güzelse bence zaten çok güzel bir insandır o.
Bir kadında ilk olarak ne ilginizi çeker?
Bir kadının gülümsemesi ve yüz hatları ilk baktığım, dikkatimi çeken şeydir.
İnsanlar, eşiniz Dolunay Soysert ile olan ilişkinizde neyi bilseler şaşırırlar?
Bizde şöyle bir kural var; eve kim erken gelirse üç şeyi yapar. Birincisi yemek, ikincisi kedinin kumunu değiştirmek ve kediden kaynaklanan tüm tüyleri elektrik süpürgesiyle süpürmek. Bir de bunun yaptırımları var tabii... Kaytaran taraf, o hafta sevdiği herhangi bir konuda istediği şeylerden vazgeçip diğerinin isteklerine uymak durumunda.
TAM BEŞ YILDIR SAÇMALIYORUM
Âşık olduğunuzu nasıl anlarsınız?
Herhangi bir konuda saçmalıyorsam, ciddi âşık olmuşum demektir. Dolunay'ı tanıdığımdan bu yana, yani bir beş yıldır da saçmalıyorum zaten.
AŞK TUTARSIZDIR
Aşkı nasıl yaşarsınız?
Tutarsız bir şeydir aşk... Ne sen kendine sığabilirsin, ne bir kalıp vardır seni içine alacak. Herkes kendine göre yaşar. Ancak en güzel hali o çarpıntı halidir; "Aradı mı, arayayım mı, evet mi diyeyim, hayır mı diyeyim..." şeklinde geçen zaman dilimidir, uzun sürebilir ama en güzel hali budur aşkın.
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2011/01/19/tam_bes_yildir_sacmaliyorum
hello....multam fain de noutati draga Deni..
lexia am dormit nu prea bine..ca a vrut aseara prietenul meu sa vada PREDATORS....si m-a luat durerea de cap de la filmul asta!
pofta mare!
lexia am dormit nu prea bine..ca a vrut aseara prietenul meu sa vada PREDATORS....si m-a luat durerea de cap de la filmul asta!
pofta mare!
iulia80- vip
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum