17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
sasa
Admin_dea05
demiruta
alitheea
florica
dana sandulescu
IDILKO
dana4699
Nicky
alimar
michiper68
elena
rodica
kh69
lica54
teodora_roman
lexia
iulia80
Motzişor
andradamaria
pufy2010
DENISA
26 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pufy este din Brăila .
nu împreună Pufy , separat să nu ne corupă băiatul .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 22 Ian 2011, 1:09 pm, editata de 1 ori
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
vally14v a scris:un brailean sunt eu, celalalt care e ?
celălalt sunt eu. Salut
DENISA a scris:
să-l invit pe Murat singur? eu? n-ar părea ciudat?
nu dragule tu ocupă-te de Nurgul că de Fulgerică avem noi grijă .pufy2010 a scris:
să-l invit pe Murat singur? eu? n-ar părea ciudat?
uite-l deja vine
DENISA a scris:...
uite-l deja vine
dacă călătorește pe cal din Turcia până în România, îți garantez că îl așteptați degeaba
Pufy , Nurgul se pare că are un nou proict
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/yeni_bir_proje_mi_geliyor_.htm
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/baliksirti/2011/01/21/nurgul_yesilcay
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/yeni_bir_proje_mi_geliyor_.htm
Inş'Allah, Deni, ţucu-te-aş! Spune-ne că e un nou film serialDENISA a scris:Pufy , Nurgul se pare că are un nou proiect
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
orice e bun Motzi dacă scăpam de ea .
recunoaşteţi personajul ???
recunoaşteţi personajul ???
SALUT, tuturor!
Mai sa fie, 2 braileni , bine ai venit Vali in ograda noastra!!!!!!!!!!
nu stiti cumva vreo metoda de-ai implica si pe cei din vest???????????? daca stiti, expuneti-o pe forum si voi fi vesnic recunoscatoare, tare as vrea sa scap de expresia "tu si turcaletii tai"
Multumim MOTZI ,DENISA , pentru tot ce ne aduceti!!!!!!!!!
Cea mai buna veste, din punctul meu de vedere, este ...noul proiect al Nurgulei,daca este adevarat, nu de alta dar eu n-am reusit in nici un chip sa-i "realizez" valoarea in ASK asa ca draga PUFY, pe Murat il asteptam chiar daca vine calare...stii tu ,atati turci au folosit acelasi mijloc de transport si ceva "retro' va fi inedit si spectaculos!!!!!!!!!!!
Mai sa fie, 2 braileni , bine ai venit Vali in ograda noastra!!!!!!!!!!
nu stiti cumva vreo metoda de-ai implica si pe cei din vest???????????? daca stiti, expuneti-o pe forum si voi fi vesnic recunoscatoare, tare as vrea sa scap de expresia "tu si turcaletii tai"
Multumim MOTZI ,DENISA , pentru tot ce ne aduceti!!!!!!!!!
Cea mai buna veste, din punctul meu de vedere, este ...noul proiect al Nurgulei,daca este adevarat, nu de alta dar eu n-am reusit in nici un chip sa-i "realizez" valoarea in ASK asa ca draga PUFY, pe Murat il asteptam chiar daca vine calare...stii tu ,atati turci au folosit acelasi mijloc de transport si ceva "retro' va fi inedit si spectaculos!!!!!!!!!!!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
buna sara buna sara,
ce faceti dragelor... pt Deni:
1 . ai sa vezi tu cand isi ridica blanuta motanul rodicai ce repejor faci tu cale intoarsa!
2 . cum sa nu recunoastem draga personajul! el exista in 2 variante!
ce faceti dragelor... pt Deni:
1 . ai sa vezi tu cand isi ridica blanuta motanul rodicai ce repejor faci tu cale intoarsa!
2 . cum sa nu recunoastem draga personajul! el exista in 2 variante!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna lume, ma bucur sa vad ca sunteti plini de vioiciune
Bine ai venit Vali.
Bre Denisa iar nu esti cumintica
Buna Iulia cat am sa absentez sa fii vigilenta am incredere
Bine ai venit Vali.
Bre Denisa iar nu esti cumintica
Buna Iulia cat am sa absentez sa fii vigilenta am incredere
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
buna rodica...dar unde si cat ai de gand draguta sa lipsesti?
nu de alta dar sa ma pregatesc si eu! :moe:
nu de alta dar sa ma pregatesc si eu! :moe:
iulia80- vip
Nu vă era dor de Lexia şi de mine?iulia80 a scris:buna rodica...dar...
Nu ştiţi că numai noi două ştim de unde să-l luăm şi să vi-l aducem?
Călare sau pe jos
Aşk ve Ceza ep. 39 - 2/5 subtitrat româneşte
Cel mai frumos tătic
Motzişor- vip
mai Motz....cum sa nu ne fie dor de voi......
dar ai cetit ca mi-a lasat belet sa fiu vigilenta!
dar ai cetit ca mi-a lasat belet sa fiu vigilenta!
iulia80- vip
Multumesc pentru primirea calduroasa!!
buna valy..bine ai venit la noi in ograda....
am vazut ca esti vecin cu pufy......intrebare-intrebare: esti fanul Filofticai?
am vazut ca esti vecin cu pufy......intrebare-intrebare: esti fanul Filofticai?
iulia80- vip
daca sunt băjet nu inseană că mă uit la serial pentru femei.
mă uit pentru ca mă atrage ideea...și pentru unele rateuri din serial, vina ii aparține regizorului.
mă uit pentru ca mă atrage ideea...și pentru unele rateuri din serial, vina ii aparține regizorului.
Bonus :)vally14v a scris:...
mă uit pentru ca mă atrage ideea...
Motzişor- vip
new trei
https://www.youtube.com/watch?v=LT92r8QRZoo&feature=player_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=LT92r8QRZoo&feature=player_embedded
ivcheto83- membru
Data de inscriere : 28/08/2010
buna, fete si vreo doi baieti (daca am inteles bine),
vin de peste drum, de la vecinele florarese.
Citindu-va, vaz ca sunt emotii mari aci in Ask, tre sa ai nervi buni.
Dincolo e mai moale actiunea, dar tot iti trebe nervi tari! Macar sa rezisti lalaielilor si jocului de-a soarecele si pisica.
vin de peste drum, de la vecinele florarese.
Citindu-va, vaz ca sunt emotii mari aci in Ask, tre sa ai nervi buni.
Dincolo e mai moale actiunea, dar tot iti trebe nervi tari! Macar sa rezisti lalaielilor si jocului de-a soarecele si pisica.
acuma na, ce să facem, aștemtăm :D
Salut axxa
am scris și la voi în grădină
uite varianta americană a Gonulcelenului -My Best Friend's Girl - http://www.imdb.com/title/tt1046163/
am scris și la voi în grădină
uite varianta americană a Gonulcelenului -My Best Friend's Girl - http://www.imdb.com/title/tt1046163/
salut, tocmai am vazut
si mi-am amintit ca am vazut si eu gonulcelenul ala americanesc
si mi-am amintit ca am vazut si eu gonulcelenul ala americanesc
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum