17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
sasa
Admin_dea05
demiruta
alitheea
florica
dana sandulescu
IDILKO
dana4699
Nicky
alimar
michiper68
elena
rodica
kh69
lica54
teodora_roman
lexia
iulia80
Motzişor
andradamaria
pufy2010
DENISA
26 participanți
Pagina 32 din 40
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
sunt curioasa de actiunea filmului (ask)
vaz ca demir, asta...savas, a fost dat mort, copilul e bolnav (tot leucemie, ca si demir, au turcii imaginatie)....
ma uit pe Kanal, desi primele 10 sau mai multe ep le-am mai vazut
si parca nici yasemina nu ma mai enerveaza atata...
vaz ca demir, asta...savas, a fost dat mort, copilul e bolnav (tot leucemie, ca si demir, au turcii imaginatie)....
ma uit pe Kanal, desi primele 10 sau mai multe ep le-am mai vazut
si parca nici yasemina nu ma mai enerveaza atata...
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
aici o lista cu linkurile de unde puteti downloada toate episoadele.
LE: o sa incerc sa pun situ la punct in cel mai scurt timp so...wait..
Mulţumim frumos, conaşule!vally14v a scris:...
LE: o sa incerc sa pun situ la punct in cel mai scurt timp so...wait..
Lexia, hai că ni s-a mărit familia!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Cu mare plăcere, dar mulțumirile la sfârșit, întâi să termin :D
ce mi-ai făcut tu mie cu diacriticile astea
ce mi-ai făcut tu mie cu diacriticile astea
felicitari multumiri Denisa Motzy Lexia
Buna seara! Dragi formiste harnice sunteti si pe 2011 Denisa ai adus pozele cu ep 41 ai dat link-ul MotziLexia si echipa nu se ocupa de toalete personale dar fac croitorie,cosmetica mai greala episoadele cu iubitul de murat y / amer //savas /fulgerica Cum la alintat oare mama lui ?asa putem sa-l indentficam din multimea de murat yildirim Nu ,noi ca il simtim dupa privire dar ziarele ,publicatiile ?Rodica Iulia sunte-ti slabute ca sa concura-ti cu Denisa?Ea cred ca este f slaba altfel nu ne-ar tenta cu atatea prajituri ,bomboane torturi Denisa fii cu mila cu cele grase si pofticioase alimar va multumeste ca exista-ti voi ,evele ,portughezele si altele ce ne descreti-ti fruntile cu glume poze citate
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Sagetile din ochii lui MY
Va rog! am o nedumerire Savas are momente de a te patrunde cu privirea cu sageti?Am vazut eu scenele mai cu rapiditate fara reluari si nu am remarcat?alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Aşk ve Ceza Dizisi 42.Bölüm 2.Fragmanı
sasa- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2010
Buna dimineata si bun venit tuturor!!!!!!!!!!
Pe la noi a revenit iarna si nu-mi place
Lexia pe unde esti ? nu te-am vazut de ceva vreme
si ceva superb de la VYK
vorbesc de Murat desigur , va doresc o duminica frumoasa !!!!!!!!!
Pe la noi a revenit iarna si nu-mi place
Lexia pe unde esti ? nu te-am vazut de ceva vreme
si ceva superb de la VYK
vorbesc de Murat desigur , va doresc o duminica frumoasa !!!!!!!!!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna, sa aveti o zi minunata
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
[/quote]
Servus Teodora, hai să stăm spate-n spate că şi eu sunt pe butuci cu coloana.
Să vezi tu spor la treabă atunci! [/quote]
Nasoală treabă coloana asta. Nu doresc nimănui. Sper că îţi e mai bine de-acum. Încep şi eu să îmi revin. Dar trebuie să recuperez peste tot. Este o zonă în casă unde singura soluţie e
Bine ai venit! vally14v. O gazdă bună te serveşte cu o :qw3:
Servus Teodora, hai să stăm spate-n spate că şi eu sunt pe butuci cu coloana.
Să vezi tu spor la treabă atunci! [/quote]
Nasoală treabă coloana asta. Nu doresc nimănui. Sper că îţi e mai bine de-acum. Încep şi eu să îmi revin. Dar trebuie să recuperez peste tot. Este o zonă în casă unde singura soluţie e
Bine ai venit! vally14v. O gazdă bună te serveşte cu o :qw3:
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
bună ziua drăgălaşilor !!!!
Mulțumesc Teodora.
https://sites.google.com/site/askvecezaro/
propuneri pân' la una, alta le aștept, puteți da si PM pentru ca nu știu daca pot sta cu ochii în 4 mereu :D
https://sites.google.com/site/askvecezaro/
propuneri pân' la una, alta le aștept, puteți da si PM pentru ca nu știu daca pot sta cu ochii în 4 mereu :D
Daaaa, mulţumim frumos, te declarăm voinicul voinicilor!!!vally14v a scris:...
https://sites.google.com/site/askvecezaro/ ... nu știu daca pot sta cu ochii în 4 mereu :D
Servus Lumeeeee!
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Dum 23 Ian 2011, 3:18 pm, editata de 3 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Salut, pe toată lumea, deocamdată.
Trebuie să merg în urmă să văd ce s-a mai întâmplat şi apoi revin.
Trebuie să merg în urmă să văd ce s-a mai întâmplat şi apoi revin.
Salut fetelor și Vally
v-ați dat cu sania sau sprijiniți caloriferele?
v-ați dat cu sania sau sprijiniți caloriferele?
m-am dat cu sanie cu motor (masina)
hello hello................
mai deni..tu cu ratoiul vrei sa ii faci concurenta potaii Rodicai?
basca ca motul ala din coada..s-ar putea sa ii zboare!
mai deni..tu cu ratoiul vrei sa ii faci concurenta potaii Rodicai?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
vally14v a scris:m-am dat cu sanie cu motor (masina)
s-a circulat ok, față de ce a fost anul trecut, Nasol cu blocajul spre Slobozia, și acum vreo 2 ore mai erau 2 tiruri ce blocaseră șoseaua
Salut Iulia, cu e la tine?
iulia80 a scris:...
mai ales dacă e vreun vânător prin zonă
Salutare tuturor !!!! Eu m-am dat astăzi cu sania sau mai bine spus am fost dată cu sania .
Iulia , ce nu-ţi place răţoiul meu ????
Pufy cred că astăzi a jucat fotbal ..
You aren’t physically here
With me but I always see you.
I see you every morning
Because you’re my sunshine.
I see you every afternoon
Because you’re my dream
During my nap.
I see you every evening
Because you’re my sunset.
And I see you every night
Because you’re my blanket of stars.
Iulia , ce nu-ţi place răţoiul meu ????
You aren’t physically here
With me but I always see you.
I see you every morning
Because you’re my sunshine.
I see you every afternoon
Because you’re my dream
During my nap.
I see you every evening
Because you’re my sunset.
And I see you every night
Because you’re my blanket of stars.
buna pufy..e frig si aici..am tras o fuga pana la Lyon..sa lasam la aeroport un musafir..si acum ne-am adunat pe acasa..
am plecat la 6 de acasa si la intoarcere GPS-ul mamei lui nu a mai recunoscut drumul..si am mai facut un mic ocolo!
dar ajunsi acasa si dupa ce am si papat ceva...parca parca e mai bine!
acasa cum sta treaba?
PS: prietenul meu e vanator..si tare il mai manaca degetele de cand suntem aici!
deni ratoiul e fain..numai sa nu o infurii pe rodica..ca ramane fara motz!
am plecat la 6 de acasa si la intoarcere GPS-ul mamei lui nu a mai recunoscut drumul..si am mai facut un mic ocolo!
dar ajunsi acasa si dupa ce am si papat ceva...parca parca e mai bine!
acasa cum sta treaba?
PS: prietenul meu e vanator..si tare il mai manaca degetele de cand suntem aici!
deni ratoiul e fain..numai sa nu o infurii pe rodica..ca ramane fara motz!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
DENISA a scris:..
fotbal? sunt protectiv cu piciorușele mele, în nici un caz!
mai degrabă am practicat lopată-viteză - adică situația în care trebuie să ajungi urgent la serviciu, iar deștepții cu lama au făcut o super movilă de zăpadă în dreptul ieșirii din parcare
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 32 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum