17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
sasa
Admin_dea05
demiruta
alitheea
florica
dana sandulescu
IDILKO
dana4699
Nicky
alimar
michiper68
elena
rodica
kh69
lica54
teodora_roman
lexia
iulia80
Motzişor
andradamaria
pufy2010
DENISA
26 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
iulia80 a scris:...
PS: prietenul meu e vanator..si tare il mai manaca degetele de cand suntem aici!
dacă tot îl mănâncă degețelul, spune-i că am fost la porci mistreți în Insula Mare a Brăilei - exemplare de la 150 kg în sus. Paradisul vânătorilor
Ultima editare efectuata de catre pufy2010 in Dum 23 Ian 2011, 4:34 pm, editata de 1 ori
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
şi mie îmi e groază mâine când va trebui să plec cu maşina , şi aşa sunt greu de găsit locuruile de parcare mâine va fi şi mai distractiv .
Iulia aştept reacţia motanului , să văd îmi mai rămâne vreo pană , măcar în coadă
Iulia aştept reacţia motanului , să văd îmi mai rămâne vreo pană , măcar în coadă
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 23 Ian 2011, 4:36 pm, editata de 1 ori
pufy....am dat peste mistreti aici unde stau acum..intr-o seara ne-a taiat unul calea,,legat de acasa...a fost in Delta Dunarii la vanatoare! si-a facut mendrele pe acolo!
mai frati si surori dar e zapada acasa?
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Dum 23 Ian 2011, 4:39 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:...
sudul și sud-estul Ro, la greu, cu drumuri blocate, cu tot. Dar poate fi și mai rău
da..... şi mă inervează că e multă şi încă ninge
aha..deci suferim pt ca iarna nu-i ca vara si la meteo nu s-a spus cu o luna inainte ca vine zapada?
iulia80- vip
iulia80 a scris:aha..deci suferim pt ca iarna nu-i ca vara si la meteo nu s-a spus cu o luna inainte ca vine zapada?
s-a spus cu o săptămână înainte
mă , mie îmi place să ningă dar la munte nu prin oraşe .
pufy cand facem o intrecere la lopată-viteză ? și eu am dat la greu
vally14v a scris:pufy cand facem o intrecere la lopată-viteză ? și eu am dat la greu
poate la anul, că anul acesta sper să nu mai deranjez lopata, deși la ce văd acum pe geam ....
vally14v a scris:pufy cand facem o intrecere la lopată-viteză ? și eu am dat la greu
vă invit şi la mine , am la greu zăpadă pe garaj , în faţa lui iar colegul de apartament are o lene dureroasă, de vreo jumatate de ora se tot chinuie să iasă să o dea la o parte că vrem să ieşi în seara asta .
dragi + dragelor..eu am sters putina..ne auzim mai spre seara!
sa aveti o dupa-amiaza cat mai placuta!
sa aveti o dupa-amiaza cat mai placuta!
iulia80- vip
DENISA a scris:...vă invit şi la mine...
tocmai mi-am consumat energia alocată sportului pentru tot anul.
Apropo de dat zăpada, cum mă produceam eu dimineață cu lopata în mână, trece un boschetar pe lângă mine, țintă către un tomberon. Am băgat pe computer și am zis eu că îi dau 50 de lei pentru a da zăpada - nu mai era f. multă. Când i-am propus, parcă îl înjurasem de mumă-sa. așa că am păstrat banii și am câștigat o extraordinară poftă de mâncare
pufy2010 a scris:
poate la anul, că anul acesta sper să nu mai deranjez lopata, deși la ce văd acum pe geam ....
acum 2 ore am curățat locul de parcare și e la loc acum
Băieţi aveţi idee cum funcţioneşte Sony Cyber-shot W350 ? trebuie să i-au un cadou .
DENISA a scris:Băieţi aveţi idee cum funcţioneşte Sony Cyber-shot W350 ? trebuie să i-au un cadou .
2 minute, editez postu cu răspunsul
w350 nu e cyber-shot, e walkwomen (walkman)
totuși să-ți răspund la întrebare ...e ok
Ultima editare efectuata de catre vally14v in Dum 23 Ian 2011, 5:04 pm, editata de 2 ori
Băieeeţi!!! Trimiteţi zăpada la mine, că stau la etajul 8 şi poate nu mai trebuie să iau liftulvally14v a scris:
acum 2 ore am curățat locul de parcare și e la loc acum
Pe-aici e iarnă de operetă, vă invidiez
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
DENISA a scris:Băieţi aveţi idee cum funcţioneşte Sony Cyber-shot W350 ? trebuie să i-au un cadou .
ceva, ceva http://digital-camera.ro.diplotop.com/review/SONY/CYBER-SHOT%20DSC-W350%252FB
Motzişor a scris:Trimiteţi zăpada la mine, că stau la etajul 8 şi poate nu mai trebuie să iau liftul
Pe-aici e iarnă de operetă, vă invidiez
Motzi nu ne invidia , să mă vezi mâine ce le cânt " colindul " ăstora cu dezăpezitul .
Pufy eu vrea o părere palpabilă , aşa pe net am tot citit ce poate face dar nu ştiu dacă sunt şi reale acele caracteristici , eu o vreau ptr un băieţel de 9 ani , pe el îl interesează să facă poze cât mai clare indiderent de luminozitate .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 23 Ian 2011, 5:10 pm, editata de 1 ori
vorbeam de chestii total diferite, eu ma duc să beau o bere să-mi limpezesc creeri înainte de examen.
Motzişor a scris:....vă invidiez ...
după o oră de lopățit-viteză, nu cred că ai de ce
vali e cameră photo uite acilea http://www.sony.ro/product/dsc-w-series/dsc-w350
DENISA a scris:... pe el îl interesează să facă poze cât mai clare indiderent de luminozitate ...
modelul respectiv nu știu ce face, dar din gama semi-profi, Sony este printre cele mai bine cotate mărci. Au lentila proprie, iar pe funcție de auto - nu ar trebui să fie vreo problemă.
Eu folosesc o cameră HD de la Sony, cu posibilitate de a face foto cu 12mp și ies excelent
DENISA a scris:eu am un DSLR SONY .
la caracteristici văd că la nightshot au trecut NU- problemă la iluminare scăzută. O să le scoată ochi roșii la toți
dacă nu te grăbești, până mâine, pot întrba un profi - numai să știu între ce sume trebuie să se încadreze aparatul
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum