17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
sasa
Admin_dea05
demiruta
alitheea
florica
dana sandulescu
IDILKO
dana4699
Nicky
alimar
michiper68
elena
rodica
kh69
lica54
teodora_roman
lexia
iulia80
Motzişor
andradamaria
pufy2010
DENISA
26 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
bre..si eu am zis ca ma sacrific...dar am zis ca eu o aduc si pe rodica ca eu sunt obosita si ramane ea cu ea...sigur nu refuza asa ceva Fulgerica!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
wow Iulia dar nu faci faţă singurică ?????
Insist sa nu te sacrifici
Vad ca Pufy este tare cuminte nu se amesteca dar cred ca se amuza copios
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
DENISA a scris:
Rodica te rog !!! lasă-mă să mă sacrific
Denisa m-am uitat putin la urmatorul film adica,,Kizim nerede?si acolo pe burtiera a aparut scris ASK ve CEZA--------sali --20,nu stiu ce inseamna asta,noapte buna
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
dar eu te rog să mă crezi că vreau să mă sacrific ...
Mulţam Florica , făceau reclamă că va fi marţi
Mulţam Florica , făceau reclamă că va fi marţi
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 14 Ian 2011, 10:59 pm, editata de 1 ori
rodica a scris:
la maxim, de fapt astfel de discuții m-au făcut să intru pe forum și nu doar să citesc
bre..eu am zis ca impart tot cu rodica..asa ca nu mai rade!
iulia80- vip
Pufuy eu recunosc că nu am toate ţiglele pe casă , dar mă minunez şi eu ce au putut face turcaleţii din mine , eu până la 1001 de nopţi nu mă uitam la seriale sau telenovele iar după m-am uitat la vreo 3 sau patru seriale .
Iulia vezi să nu rămâi doar cu unghiuţele de la picioruşe dacă mai împarţi mult cu Rodica
mi-am pregătit ţinuta ptr evenimentul din 16 ian , vreau să fiu în primul rând , nu ştiu să fluier ca madama dar mai am timp să învăţi că doar sunt iute la minte
Iulia vezi să nu rămâi doar cu unghiuţele de la picioruşe dacă mai împarţi mult cu Rodica
mi-am pregătit ţinuta ptr evenimentul din 16 ian , vreau să fiu în primul rând , nu ştiu să fluier ca madama dar mai am timp să învăţi că doar sunt iute la minte
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 14 Ian 2011, 11:06 pm, editata de 1 ori
io-te cum pocneste invidia in tine!
iulia80- vip
DENISA a scris:... eu până la 1001 de nopţi nu mă uitam la seriale sau telenovele iar după m-am uitat la vreo 3 sau patru seriale .
... și mie tot de 1001 nopți mi se trage. Am început să văd mai mute seriale, dar nu le-am terminat pe toate de văzut până la capăt. Spre ex Ezel - am rezistat până la ep 30 și ceva
nu stiu unde sa-l urmaresc dar am auzit ca este foarte foarte bun.
pentru moment filmele mele preferate sunt ask ve ceza si ezel.
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
eu am urmărit 1001 de nopti , ASI , câteva ep din Iubire de argint si Anii pierduţi , şi Un nou destin dar mai mult netradus pe net , din Ezel am văzut câte ceva dar pe sărite de pe la ep 36 de la ei nu am mai văzut nimic a şi m-am uitat puţintel şi la Kasaba ( ptr Asya )
pocnesc Iulia deşi nu cred , nu ai văzut ce sumar mă îmbrac ??? aşa că nu mă strâng rochiile ,dar nu va ieşi orezul din mine doar Pesi şi Cola sigur va curge
Dana ce serial vrei să urmăreşti ?
pocnesc Iulia deşi nu cred , nu ai văzut ce sumar mă îmbrac ??? aşa că nu mă strâng rochiile ,dar nu va ieşi orezul din mine doar Pesi şi Cola sigur va curge
Dana ce serial vrei să urmăreşti ?
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 14 Ian 2011, 11:13 pm, editata de 1 ori
Saluuuuttt! Sunt deşteaptă M-am deşteptat adicăpufy2010 a scris:...
... și mie tot de 1001 nopți mi se trage. Am început să văd mai mute seriale, dar nu le-am terminat pe toate de văzut până la capăt. Spre ex Ezel - am rezistat până la ep 30 și ceva
Dap, şi eu tot de la 1001, am râs un pic (cu poftă) la ,,Ginere de import", dar singurul care l-am mai văzut a fost Asi.
La Ezel am rezistat doar până la ep. 5, am crăpat de plictiseală de la atâta trăncănit şi am renunţat la el.
Practic am văzut doar 1001 şi Asi, Aşk ve Ceza intră la capitolul obligaţii de familie (Muri included)
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
dana4699 a scris:nu stiu unde sa-l urmaresc dar am auzit ca este foarte foarte bun.
tot pe ATV http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv
vinerea de la 20,00 - traduceri pe topicul Gonulcelen
bună Motzi !! şi la mine Gonulcelen şi AvC intră la obligaţii , doar trebuie să fiu cu ochii pe favoriţii mei ? cele 2 concurente !! ce faceţi vă croiţi rochiile ??
Nu, dragă, le răscroiesc!DENISA a scris:bună Motzi !! ... cele 2 concurente !! ce faceţi vă croiţi rochiile ??
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzişor a scris:
Salut Motzișor
super a fost și Gumuș - căsătorie cu forța, gen Savaș și Cicek, dar cei doi o dau în dragoste
și foarte bun Haziran Gecesi - o combinație de Ezel (schimbare fizionomie) cu final tragic
nu le mai încap decât le-am hrănit de sărbători ??? eu de aceea am rochiile mai decoltate să am rezerve de ieşit surplusul corporal .
mi-am pregătit " boschetul" pe care il dau lui Fulgerică pe 16 .
mi-am pregătit " boschetul" pe care il dau lui Fulgerică pe 16 .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 14 Ian 2011, 11:20 pm, editata de 1 ori
Gonulcelem. 1001 de nopti l-am vazut de 4 ori si tot l-as mai vedea . asi impotriva destinului de 3 ori , iubire de argint tot de 3 ori iar gonulcelem nu am reusit sa-l vad.
Apropo imi plac foarte mult rochiile tale
Apropo imi plac foarte mult rochiile tale
dana4699- vip
dana4699 a scris:Gonulcelem. 1001 de nopti l-am vazut de 4 ori si tot l-as mai vedea . asi impotriva destinului de 3 ori , iubire de argint tot de 3 ori iar gonulcelem nu am reusit sa-l vad.
Gonulcelen aici netradus http://dizifrm.com/dizi/gonulcelen ai 8 pagini
aici tradus de Dea şi celelalte fete https://www.youtube.com/user/GonulcelenTuba#g/p
merci mult . am si eu o intrebare de ce tot timpul cand dati un mesaj mi se deschide pagina noua
dana4699- vip
Dupa ce am vazut 1001 nopti am hotarat sa nu mai ma uit la seriale dat intamplator am vazut episodul 7 din Asi care m-a prins iar acum pentru ca mi-au placut actorii urmaresc AVS iar Gon. dar mai pe sarite
Imi pare rau dar trebuie sa parasesc arena dar va urez noapte buna si somn usor ne mai auzim si maine
Imi pare rau dar trebuie sa parasesc arena dar va urez noapte buna si somn usor ne mai auzim si maine
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
Dana nu ştiu poate că se trece la o nouă pag cu un nou mesaj .
Te pupăcesc Rodica şi ptr a te prinde somnul mai repede îţi mai etalez o tentativă d e rochie
Te pupăcesc Rodica şi ptr a te prinde somnul mai repede îţi mai etalez o tentativă d e rochie
am o mie de pagini deschise
dana4699- vip
bre..iar te prinde sciatica de coada! si vedete-as atuncia!
gata parasesc si eu ograda,ne citim maine
somn usor!
gata parasesc si eu ograda,ne citim maine
somn usor!
iulia80- vip
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum