17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
sasa
Admin_dea05
demiruta
alitheea
florica
dana sandulescu
IDILKO
dana4699
Nicky
alimar
michiper68
elena
rodica
kh69
lica54
teodora_roman
lexia
iulia80
Motzişor
andradamaria
pufy2010
DENISA
26 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
de 2 zile parca imi doarme neuronul non stop..si nu reusesc sa imi revin deloc..plus ca ieri am avut o zi nasoala..
azi parca la fel....sper sa treaca
azi parca la fel....sper sa treaca
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Iulia cred că generaţia noastră s-a născut obosită , vorba bunicii colegului de apartament , ea săraca când ne aude că suntem obosiţi o apucă bâţu , nu poate crede câ la vârsta noastră simţim oboseala , că suntem plictisiţi
bre ..dar tu cand ti-ai schimbat avatarul...ca nu am observat decat acum!
eu vreau o vacanta..sau macar cateva zile de dormit..nu mult 3-4 ..pe urma ma pun pe picioare!
eu vreau o vacanta..sau macar cateva zile de dormit..nu mult 3-4 ..pe urma ma pun pe picioare!
iulia80- vip
acum l-am schimbat , am zis că e cazul să-mi schimb faţa , am ţinut destul sărbătorile şi pe vechi şi nou .
eu cu somnul stau prost , nu suntem prieteni .
eu cu somnul stau prost , nu suntem prieteni .
aha..deci nu am probleme la mansarda!...draguta..eu am sters putina!
sa ai o zi cat mai linistita in continuare si un weekend cat mai calm!
sa ai o zi cat mai linistita in continuare si un weekend cat mai calm!
iulia80- vip
te pupăcesc , o zi uşoară în continuare .. Tu ştergi putina Savaş podele ....
http://www.askveceza.tv/
http://www.askveceza.tv/
I'm missing you like crazy
I think I'm going mad
I simply can't stop thinking
of the special times we had.
Each moment lasts an hour
Each hour lasts a day
The clock is ticking slowly
Just because you went away.
I need you here beside me
I just want to see your face
To feel your precious heartbeat
And be lost in your embrace.
I gaze out of the window
And look up at the moon
I play the waiting Game
And you'll be here soon.
They say hope springs eternal
Well I only hope it's true
For I can't bare the emptiness
That comes from missing you.
EPISODE 42 TIPS
Yas and savas get Ömer's results.. and the results are good.
Savas and Yavuz are on bad terms again as Çiçek is nowhere to be found.
Yavuz accuses Savas for not caring for Çiçek and not looking after her and not looking for her now.
Nazan and Bora go to the agency (I think this is Bora's new agency he wanted to open )
Yas wants to arrange a celebration party for Ömer. (I guess this is the photo where Ömer is all dressed up. I had added the photo last week) Yas invites hakan and pelin too. everyone is gathered in yas's house however..
Hakan thinks savas is offended about something he did.
Sahnur wants to speak with Yasemin and it is an important issue.
There will be events following this conversation.
Savaþ:
Yasemin please forgive me.
Yasemin:
It is not your fault. It really isn't.
Also Yas writes a letter to Savas... what is written in the letter? I won't tell you
Salutare prieteni buni!
Sunt frântă, nu vă supăraţi că doar salut şi mă retrag, dorm-nu-dorm tre' să mă hodin un pic.
Denisa, eşti minunată cu noutăţile, sărumâna pentru ele.
O zi bună copii!
PS: mi-a venit o idee şi am introdus un titlu în interiorul unui clip mai vechi, merită frumoşii noştri
amu e şi 16 februarie :))
Sunt frântă, nu vă supăraţi că doar salut şi mă retrag, dorm-nu-dorm tre' să mă hodin un pic.
Denisa, eşti minunată cu noutăţile, sărumâna pentru ele.
O zi bună copii!
PS: mi-a venit o idee şi am introdus un titlu în interiorul unui clip mai vechi, merită frumoşii noştri
amu e şi 16 februarie :))
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Salut, voinicule!pufy2010 a scris:Salut fetelor
Fetelor & voinicul, nici să doarmă nu poate un om năcăjit, eh, dar poate computerul să facă tot felul:
Pe contul de pe Trilulilu
Aşk ve Ceza ep. 39 - 3/11 subtitrat româneşte - formatul original
http://www.trilulilu.ro/ASKveCEZAro/a2c1014492d146
Aşk ve Ceza ep. 39 - 4/11 subtitrat româneşte - formatul original
http://www.trilulilu.ro/ASKveCEZAro/37d78cbbe1413d
Motzişor- vip
buna seara,buna seara...
ce faceti dragelor? multam fain pt poze deni draga!...esti bine?
ce faceti dragelor? multam fain pt poze deni draga!...esti bine?
iulia80- vip
bună Iulia !! mai am niţel şi adorm la Gonul...
DENISA a scris:bună Iulia !! mai am niţel şi adorm la Gonul...
eu mă distrez teribil
salut Iulia
Şi eu! Sevus Iulia! Sunt în plin proces de invadare a tuturor reţelelor video cu conturi Aşk ve Ceza.pufy2010 a scris:...
eu mă distrez teribil ................. salut Iulia
Păi ce? E după mintea lor?
Motzişor- vip
buna dragelor..ce-am pierdut la inima..ca eu fara sa ma uit la inima imi tin capul cu 4 labute sa nu adorm!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
o joaca de-a șoarecele cu pisica, în care Murat dă clasă. M i-a dat lui H chiar și un ursuleț
Salut Motzișor
nu ai pierdut nik Iulia , a fost un ep ca substituent al unei tablete de somn , PLICTISITOR .
Bună Pufy !! bună Motzi !
Bună Pufy !! bună Motzi !
DENISA a scris:
Salut Denisa,
eu cred că M a făcut-o ca la Nufărul, când sub filaj, a trimis-o acasă la Bahar. Maxim!
Pufy mi s-a părut pueril şcenariul acestui episod , cam trag mâţa de coadă , vor avea un rating de cacao , chiar îmi pare rău ptr Tuba .
Duminică Tuba va fi pe ATV la emisiunea DIziTv
Duminică Tuba va fi pe ATV la emisiunea DIziTv
DENISA a scris:.. vor avea un rating de cacao , chiar îmi pare rău ptr Tuba .
dap,
dar Tuba a arătat f bine
aha...deci rezumatul? nu s-au pupat.... nu au ramas impreuna!
iulia80- vip
nu s-au pupat şi prea curând nici nu se vor pupa şi dacă ar fi după mine nu ar atinge ei aşa fată frumoasă până la final . Sunt rea nu ????
iulia80 a scris:aha...deci rezumatul? nu s-au pupat.... nu au ramas impreuna!
pare că urmează să se pupe M cu L în trailer. Încă mai negociez ca fetele din grădina cealaltă
draguta nu esti rea.....dar daca astepti sa o pupe Fulgerica s-ar putea sa astepti tu multi si ghini!
iulia80- vip
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum