17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
sasa
Admin_dea05
demiruta
alitheea
florica
dana sandulescu
IDILKO
dana4699
Nicky
alimar
michiper68
elena
rodica
kh69
lica54
teodora_roman
lexia
iulia80
Motzişor
andradamaria
pufy2010
DENISA
26 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
rodica...sa mor eu daca imi dau seama care esti tu!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
păi nu te zăream Rodica şi am îmtrebat de tine .
sunt tare!
La seviciu am copiat din calc. care are numai internet niste informatii si le-am trecut in calc. unde am baza de date si e plin de purici dar se va rezolva cica nu e f.grav, iar acasa am incercat cu un joc si ... asa ca o bucata de timp stau cuminte
La seviciu am copiat din calc. care are numai internet niste informatii si le-am trecut in calc. unde am baza de date si e plin de purici dar se va rezolva cica nu e f.grav, iar acasa am incercat cu un joc si ... asa ca o bucata de timp stau cuminte
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
Eu sunt fată " isteaţă " şi strângătoare rău şi adun tot ce îmi iese în cale şi culmea unul nu mă refuz toţi vin rapid în calcuriciul meu .
Ai intrebat ca sa vezi pe ce picior dansezi sa stii cum sa actionezi crezand ca eu nu sunt vigilenta Vai de tine ce ai sa patesti
Iulia si eu am avut zile .. super sedinte final an audit si altele dar e bine
Iulia si eu am avut zile .. super sedinte final an audit si altele dar e bine
rodica- vip
rodi..eu ma bucur ca esti ghini..ca nu ai distrus baza de date de la institutie!
iulia80- vip
vigilentă .. vigilentă dar cam absentă " când pisica nu-i acasă şoriceii joacă pe masă"
bre...esti sigura ca nu vrei sa te scarmene Rodica nitel?
iulia80- vip
Da am avut noroc ca a fost un virus mic si nu prea rau dar a fost lmarti refac cam tot ce s-a stricat
Bre Denisa profiti dar lasa ca lucrurile se vor rezolva si atunci sa vezi tu... adevarul este ca nici Iulia nu a dost f.vigilenta si ai avut dreptate cu soriceii care isi fac de cap
Bre Denisa profiti dar lasa ca lucrurile se vor rezolva si atunci sa vezi tu... adevarul este ca nici Iulia nu a dost f.vigilenta si ai avut dreptate cu soriceii care isi fac de cap
rodica- vip
asta îmi recomanzi Iulia ?? sigur mă vindec după ????
Observ ca pe acest forum multa lume ne citesate dar puti iau legatura cu noi sunte cam 6 persoane care bantuim pe portal si care se dau "artiste"
rodica- vip
bre..daca nu te vindeci dupa nu vreu sa platesc eu factura de ingrijiri medicale!
iulia80- vip
Probabil celorlalţi nu le face plăcere să se converseze cu noi , aşa că noi centrăm noi dăm cu capul
Iulia cred că nu mai e cale de vindecare , m-am tâmpit cu totul .
cam asa ceva. bine ma retrag ca unii au aparut acasa si eu am promis ca voi fi cuminte .. dar nu am fost. Noapte buna somn usor vise placute. Multi
rodica- vip
Scuze Pufy iti urez si tie somn usor si vise placute
rodica- vip
somnik usor sefa..eu raman sa ametesc dusmanul
apropo deni..nu vrei un KIR....cocktail cu sampanie si suc de capsuni? :drunken: :drunken: :drunken:
apropo deni..nu vrei un KIR....cocktail cu sampanie si suc de capsuni? :drunken: :drunken: :drunken:
iulia80- vip
rodica a scris:
și vă spun și eu noapte bună și un sfârșit de săptămână excelent
Iulia dragă sunt alergică la căpşuni iar cu alcoolul s-ar putea să mă ameţesc doar de la miros , nu am mai băut nimic cu alcool de cel puţin 3-4 ani .
Somn uşor Pufy !!!
Somn uşor Pufy !!!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 22 Ian 2011, 12:07 am, editata de 1 ori
! Denisa centreaza ca se mai gasesc aparatori langa poarta
Buna seara! Denisa centreaza si incearca sa marchezi gool ,vine fulgerica si apara poarta daca este a turcilor daca este la romani sarim noi de pe margine sau poate aparam si poarta turcilor ca tot ne uitam noi la serialele lor Noapte buna!
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
iulia80 a scris:....cocktail cu sampanie si suc de capsuni...
wow, mă doare capul numai când citesc ce conține, de mâine dimineață, nu mai spun
noapte buna alimar! somnik usor...
deni ce zici tragi un kir cu mine? :drunken:
lasa pufy ca am remediu si pt tine dimineata!
deni ce zici tragi un kir cu mine? :drunken:
lasa pufy ca am remediu si pt tine dimineata!
iulia80- vip
Alimar fetele încă nu s-au întâlnit cu el dar mi-au promis că îl vor întreba de adresa de corespondenţă, ele cred că cel mai bine ar fi să încerci să scrii pe adresa TCM-ului, e casa producătoare , el are contract cu ei şi sigur vor ajunge la el .
Iulia dar mă tratezi pe urmă ??? nu mă laşi în stare latentă ca voi să vă faceţi de cap cu Fulgerică
Iulia dar mă tratezi pe urmă ??? nu mă laşi în stare latentă ca voi să vă faceţi de cap cu Fulgerică
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 22 Ian 2011, 12:12 am, editata de 1 ori
draga deni...schimb sucul de capsune cu altul de mure..vrei asa? iar sampania de la bule te ametesti destul de repede!
nu garantez vindecarea..ca i-am promis rodicai ca induc in eroare dusmanul!
nu garantez vindecarea..ca i-am promis rodicai ca induc in eroare dusmanul!
iulia80- vip
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum