17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
sasa
Admin_dea05
demiruta
alitheea
florica
dana sandulescu
IDILKO
dana4699
Nicky
alimar
michiper68
elena
rodica
kh69
lica54
teodora_roman
lexia
iulia80
Motzişor
andradamaria
pufy2010
DENISA
26 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
pufy bem o bere dupa sesiune ?
https://sites.google.com/site/askvecezaro/
ia butonatil putin ca la motz se vede aiurea :D
https://sites.google.com/site/askvecezaro/
ia butonatil putin ca la motz se vede aiurea :D
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
vally14v a scris:pufy bem o bere dupa sesiune ?
da, virtual
la ep. online se văd ferestrele suprapuse
pufy2010 a scris:
da, virtual
la ep. online se văd ferestrele suprapuse
da un print screen.
de ce virtual , ca din cate am inteles suntem "vecini" :D
ASK VE CEZA PE CANAL D RO IL URMARIM?
Buna seara! Ne uitam la serial pe canal d ro? Poate acum ii vedeti cu alti ochi si faceti comentarii bune si rele ?vizionare placuta sa marim audienta pentru MY sa ne aduca si pe ASI
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
vally14v a scris:
da un print screen.
cât despre beri reale, mulțumesc, dar prefer să fie virtuale
nu-ma la mine se vede cum trebuie ?
o sa incerc sa rezolv problema maine, ca acum nu am timp
o sa incerc sa rezolv problema maine, ca acum nu am timp
dimineata pi racoare..
sa aveti o zi cat mai calma! mii de
sa aveti o zi cat mai calma! mii de
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna dimineata tuturor si o zi linistita
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
Buna dimineata,
Am tot vrut sa va spun de multa vreme pe la noi Bora exista ca nume de familie oare de la turci ni se trage?????????? multumim pentru toate noutatile, din pacate si eu am avut o luna ianuarie ..pe care vreau s-o uit!!!!!!!..si inca nu s-a terminat!
In legatura cu serialul, poate mafiotul american "pune" de-o rapire...alta decat Floarea lui Ahmet,sau chiar pe ea, si solicita schimb de prizonieri, adica Besir liber si uite asa in locul temei initiale Bostanul cel nou ne ofera o caracatita cu mai multe brate decat are in realitate bietul animal si sa vezi schimbari de situatii, dramatism si ce-o mai fi nu tu cutume , NU TU TRADITII..CI LUMEA MODERNA IN TOATA SPLENDOAREA EI!!!!!!!!!!!!!!
Si acum sa revin , eu il vreau pe Murat in alt cuplu si intrun serial inchegat,(dezlanarea din AvC ma exaspereaza) cu un scenariu pe masura talentului sau si daca se poate..ceva legat de istoria lor, ca har domnului au de unde!!!!!!!!!!!macar la nivelul lui GUZ
Pufy sa nu ma
Dana, sa-ti traiasca copilasii sa fie sanatosi, si Vali multa bafta in continuare!!!!!!
Am nevoie de va ofer si voua cu tot dragul si va
Am tot vrut sa va spun de multa vreme pe la noi Bora exista ca nume de familie oare de la turci ni se trage?????????? multumim pentru toate noutatile, din pacate si eu am avut o luna ianuarie ..pe care vreau s-o uit!!!!!!!..si inca nu s-a terminat!
In legatura cu serialul, poate mafiotul american "pune" de-o rapire...alta decat Floarea lui Ahmet,sau chiar pe ea, si solicita schimb de prizonieri, adica Besir liber si uite asa in locul temei initiale Bostanul cel nou ne ofera o caracatita cu mai multe brate decat are in realitate bietul animal si sa vezi schimbari de situatii, dramatism si ce-o mai fi nu tu cutume , NU TU TRADITII..CI LUMEA MODERNA IN TOATA SPLENDOAREA EI!!!!!!!!!!!!!!
Si acum sa revin , eu il vreau pe Murat in alt cuplu si intrun serial inchegat,(dezlanarea din AvC ma exaspereaza) cu un scenariu pe masura talentului sau si daca se poate..ceva legat de istoria lor, ca har domnului au de unde!!!!!!!!!!!macar la nivelul lui GUZ
Pufy sa nu ma
Dana, sa-ti traiasca copilasii sa fie sanatosi, si Vali multa bafta in continuare!!!!!!
Am nevoie de va ofer si voua cu tot dragul si va
andradamaria- vip
Neața mulțumesc Andrada. Oricum o idee ar fi să nu ne mai facem iuluzii cu privire la serial, să nu cumva să ni le spulbere regizorul .
În rest , vă trimit niște zăpadă la pachet ?
ce sa mai spulbere?????????zapada din pachet ca doar asta i-a mai ramas,in rest aceleasi clisee ca in toate serialele lor ,excclusiv asi,(acum aceste clisee mi se par tare rasuflate dar trebuie sa mentionez ca in afara de asi , n-am vazut niciun serial cap-coada )vally14v a scris:Neața mulțumesc Andrada. Oricum o idee ar fi să nu ne mai facem iuluzii cu privire la serial, să nu cumva să ni le spulbere regizorul .
multumim pentru zapaza, avem si noi si am avut "aproape" ger,maine probabil ca vom avea ger in deplinatatea exercitiului
Am citit pe la vecini ca la Gonul s-a schimbat ora de difuzare, undeva dupa ora 22, si la fel o s-o pateasca si ASK daca cine trebuie nu-si baga mintile in cap
andradamaria- vip
fiecare cu piticii lui
LE: https://sites.google.com/site/askvecezaro/episoade-online
tot aiurea se vede ? (uitati-va pe toate paginile)
LE: https://sites.google.com/site/askvecezaro/episoade-online
tot aiurea se vede ? (uitati-va pe toate paginile)
vally14v a scris:
aici o lista cu linkurile de unde puteti downloada toate episoadele.
LE: o sa incerc sa pun situ la punct in cel mai scurt timp so...wait..
Bine ai venit pe forumul nostru!
Imi pare rau dar nu este voie cu linkuri de unde putem downloada seriale.Regula asta nu-i facuta de mine si de cei de la forumgratuit.Asa ca pt siguranta forumului va rog sa nu mai postati linkuri de downladare a serialelor.Aveti posibilitatea totusi sa o faceti prin mp asa cum procedeaza si ceilalti membrii care urca seriale pt a fii downloadate de noi iubitorii de filme turcesti.O zi frumoasa!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
ok, nu-i nici o problema, nu am stiut.
Scuze.
Scuze.
Salut fetelor & Vally
să mai și râdem
să mai și râdem
vally14v a scris:salut pufy.
ca să nu fie problemă pentru admin, upgradează-ți profilul, iar la web trece linkul către... site
Ultima editare efectuata de catre pufy2010 in Mar 25 Ian 2011, 1:17 pm, editata de 1 ori
[quote="pufy2010"]Salut fetelor & Vally
să mai și râdem
“Naturalia non sunt turpia!” adica “Necesitatile naturale nu sunt rusinoase!” compozitia chimica, bat-o vina! am vazut si din alea care intretin arderea... si da ma refer la bere si la arderi metabolice
să mai și râdem
“Naturalia non sunt turpia!” adica “Necesitatile naturale nu sunt rusinoase!” compozitia chimica, bat-o vina! am vazut si din alea care intretin arderea... si da ma refer la bere si la arderi metabolice
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mar 25 Ian 2011, 1:24 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
andradamaria a scris: “Naturalia non sunt turpia!” adica “Necesitatile naturale nu sunt rusinoase!”
te referi la bere, nu?
Nu-i nimic.Si mie imi pare rau.La formarea acestui forum trecusem si eu linkurile de unde se pot descarca apoi am citit ca nu este voie si le-am scos.vally14v a scris:ok, nu-i nici o problema, nu am stiut.
Scuze.
Admin_dea05- Admin
Buna deni!Se pare ca incepe se creasca numarul barbatilor pe acest forum , sa fie din pricina iasomiei?DENISA a scris:[color=blue]Bună ziua dragilor !![]
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Buna deni!Se pare ca incepe se creasca numarul barbatilor pe acest forum , sa fie din pricina iasomiei?
nu neaparat
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum