Votați cel mai bun sărut din serialele turcesti (Best kiss - turkish series)
+6
DENISA
reemksa2011
prytymeu
dlacatus65
pufy2010
Admin_dea05
10 participanți
Pagina 1 din 1
Aveti posibilitatea sa votati mai multe deodata.
1. Ezel&Eysan (Ezel)
2. Onur&Sehrazat (Binbir Gece)
3. Niko&Nazli (Yabanci Damat)
4. Yilmaz&Filiz (Ihlamurlar Altinda)
5. Savas&Yasmin (Ask ve Ceza)
6. Baran&Havin (Haziran Gecesi)
7. Demir & Asiye (ASI)
8. Murat & Hasret (Gonulcelen)
9. Mehmet & Gumus (Gumus)
10. Mustafa & Esma (Yuregine sor)
1. Ezel&Eysan (Ezel)
2. Onur&Sehrazat (Binbir Gece)
3. Niko&Nazli (Yabanci Damat)
4. Yilmaz&Filiz (Ihlamurlar Altinda)
5. Savas&Yasmin (Ask ve Ceza)
6. Baran&Havin (Haziran Gecesi)
7. Demir & Asiye (ASI)
8. Murat & Hasret (Gonulcelen)
9. Mehmet & Gumus (Gumus)
10. Mustafa & Esma (Yuregine sor)
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mar 23 Sept 2014, 10:36 am, editata de 3 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: Votați cel mai bun sărut din serialele turcesti (Best kiss - turkish series)
Multumesc Dea pentru ajutor
Re: Votați cel mai bun sărut din serialele turcesti (Best kiss - turkish series)
Buna dragele mele!
M-am grabit cu votul (am votat inainte de a vedea filmuletul).Nu-mi pare rau ,pentru ca sarutul Demir-Asi si Murat- Hasret au fost alesele mele.
M-am grabit cu votul (am votat inainte de a vedea filmuletul).Nu-mi pare rau ,pentru ca sarutul Demir-Asi si Murat- Hasret au fost alesele mele.
dlacatus65- membru activ
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau
[quote="Admin_dea05"][center]Aveti posibilitatea sa votati mai multe deodata.
Buna seara,Deea. Buna seara, iubitorilor de seriale turcesti, dar nu in ultimul rand, iubitorului de seriale turcesti.
Deea, am votat cum imi spune inima. Sarutul Asi-Demir.
M-am grabit. Pe urma am vazut videoclipul lui Pufy, caruia ii multumesc pentru perseverenta, sensibilitatea si seriozitatea cu care a cautat momentele cu saruturile din aceste seriale.
Da. Apoi as fi dorit sa trec pe locul doi sarutul Mehmet-Gumus, apoi Ezel-Eysan.
Nu-i nici o problema.
Oricum, multumesc ca mi-ai trimis mesaj sa votez si nu ma consideri si tu "persona non grata" pe forum.
Buna seara,Deea. Buna seara, iubitorilor de seriale turcesti, dar nu in ultimul rand, iubitorului de seriale turcesti.
Deea, am votat cum imi spune inima. Sarutul Asi-Demir.
M-am grabit. Pe urma am vazut videoclipul lui Pufy, caruia ii multumesc pentru perseverenta, sensibilitatea si seriozitatea cu care a cautat momentele cu saruturile din aceste seriale.
Da. Apoi as fi dorit sa trec pe locul doi sarutul Mehmet-Gumus, apoi Ezel-Eysan.
Nu-i nici o problema.
Oricum, multumesc ca mi-ai trimis mesaj sa votez si nu ma consideri si tu "persona non grata" pe forum.
prytymeu- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65
Draga mea aici nimeni nu este considerat persoana nedorita.Te mai asteptam pe la noi.prytymeu a scris:Oricum, multumesc ca mi-ai trimis mesaj sa votez si nu ma consideri si tu "persona non grata" pe forum.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Demir & Asiye (ASI)...
Wooooooooooooow ..
Ican't help my silfe to stop Watching Asi ...
Wooooooooooooow ..
reemksa2011- membru
Data de inscriere : 16/08/2010
reemksa2011 a scris: Demir & Asiye (ASI)...
Wooooooooooooow ..
And for us ASI series remains favorite series, review sequences with great pleasure with Tuba , Murat Cagla
Clar si de departe este cel mai frumos sarut : Demir & Asiye (ASI) ,au mai incercat si altii
scena dar nu le-a iesit!.........locul 2 il ofer : Mehmet si Gumus !
scena dar nu le-a iesit!.........locul 2 il ofer : Mehmet si Gumus !
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Eu am votat AsiDemir,normal,dar datorita clipului care mi-a placut enorm i-am votat si pe Eysan si Ezel
irinast- vip
Data de inscriere : 22/05/2011
Favoritele mele: Onur&Sehrazat (Binbir Gece),Demir & Asiye (ASI)!
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Demir & Asiye (ASI)
IDILKO- membru activ
Data de inscriere : 04/08/2010
Continut sponsorizat
Subiecte similare
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Gönülçelen (Inima furată) ?
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» MURAT YILDIRIM DORESC SA FIE CUNOSCUT SI DE ROMANI
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» MURAT YILDIRIM DORESC SA FIE CUNOSCUT SI DE ROMANI
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum