21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
victorelalove
dubaisport
alina_chupi
lica54
andradamaria
Petre Gabriel Nicoleta
teodora_roman
sasa
vivi
dana sandulescu
iulia80
rodica
lexia
axxa246
kh69
ninnet
lavy612
Motzişor
pufy2010
andreea90
dana4699
DENISA
alimar
27 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Episode 51 Trailer 2
https://www.youtube.com/watch?v=Xwk8y3SLYVc#
sahnur: Don't you have any shame?
yas: but Mrs Sahnur!
sahnur: eyyy Mrs. Sahnur Mrs. Sahnur!
yas: god damn it!!!
murat: listen to yourself speak from now on mom!!!
sahnur: divorce whoever you want, marry whomever you want, marry someone else I don't care.
murat: That is my own business!
yavuz: (to çiçek ) the decision has been made as soon as you are divorced you have to marry him (someone from Van obviously.. )
yas: I, I don't want to live here.
https://www.youtube.com/watch?v=Xwk8y3SLYVc#
sahnur: Don't you have any shame?
yas: but Mrs Sahnur!
sahnur: eyyy Mrs. Sahnur Mrs. Sahnur!
yas: god damn it!!!
murat: listen to yourself speak from now on mom!!!
sahnur: divorce whoever you want, marry whomever you want, marry someone else I don't care.
murat: That is my own business!
yavuz: (to çiçek ) the decision has been made as soon as you are divorced you have to marry him (someone from Van obviously.. )
yas: I, I don't want to live here.
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Care este diferenta dintre o femeie si o gaina?
Gaina sta linistita pe oua...
La o toaleta publica in SUA, in dreptul pisoarelor, se aflau, unul langa altul, Cassius Clay si Adrian Copilul Minune.
In timp ce isi faceau treaba, amandoi scuturau, la intervale scurte, din cap.
Cassius Clay il intreaba pe Minune, cu simpatie si compasiune:
- Si tu tot Parkinson?
- Nu, mosule, da ma stropesti in ureche...
Gaina sta linistita pe oua...
La o toaleta publica in SUA, in dreptul pisoarelor, se aflau, unul langa altul, Cassius Clay si Adrian Copilul Minune.
In timp ce isi faceau treaba, amandoi scuturau, la intervale scurte, din cap.
Cassius Clay il intreaba pe Minune, cu simpatie si compasiune:
- Si tu tot Parkinson?
- Nu, mosule, da ma stropesti in ureche...
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
bravo Denisa , esti foarte harnicuta
dana4699- vip
da , dau pe afară de atâta hărnicie
eu de-abia am facut o poza si tu cate ai facut
dana4699- vip
somn uşor Pufy !!!
fetele care stau în index( ayora, bolocanita, gitana, Gloxinia2010, ivcheto83, lavy612, petronela )cu noi nu vor să se converseze ????
sahnur: Nu ai pic de ruşine?
Yas: dar, doamnă Şahnur!
sahnur: Eyyy doamnă Şahnur... doamnă Şahnur!
Yas: Dumnezeule, la naibii!
Murat: ascultă-te cum vorbeşti de pe acum mama!
sahnur: divorţează de cine vrei, căsătoreşte-te cu cine vrei, căsătoreşte-te cu altcineva, nu-mi pasă.
Murat: Asta este treaba mea!
Yavuz: către Cicek), decizia e luată , de îndată ce sunteţi divorţaţi va trebui să se căsătorească cu el cineva din Van evident ..)
Yas: Eu, nu vreau să locuiesc aici.
fetele care stau în index( ayora, bolocanita, gitana, Gloxinia2010, ivcheto83, lavy612, petronela )cu noi nu vor să se converseze ????
sahnur: Nu ai pic de ruşine?
Yas: dar, doamnă Şahnur!
sahnur: Eyyy doamnă Şahnur... doamnă Şahnur!
Yas: Dumnezeule, la naibii!
Murat: ascultă-te cum vorbeşti de pe acum mama!
sahnur: divorţează de cine vrei, căsătoreşte-te cu cine vrei, căsătoreşte-te cu altcineva, nu-mi pasă.
Murat: Asta este treaba mea!
Yavuz: către Cicek), decizia e luată , de îndată ce sunteţi divorţaţi va trebui să se căsătorească cu el cineva din Van evident ..)
Yas: Eu, nu vreau să locuiesc aici.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 28 Mar 2011, 11:03 pm, editata de 2 ori
Deni , ep 44 apare in seara asta pe daily , sau il putem viziona de maine?:)
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
lavy612 a scris:Deni , ep 44 apare in seara asta pe daily , sau il putem viziona de maine?:)
nu ştiu , depinde dacă Motzi răuşeşte să urce ceva
dragilor s-a terminat , aşa că trag şi eu cortina că mâine am o zi destul de grea .
noapte buna , :) eu nu am apucat sa vad pe NTV , thanks pt poze , Denisa, deosebita prezenta lui Muri..
lavy612- vip
noapte buna lavy
dana4699- vip
iti place ce costumatie mi-am tras de somn
dana4699- vip
Rodica !!! Iulia !! eu perseverez , voi ce faceţi ??
Dana bine că ai genunchii acoperiţi.
Dana bine că ai genunchii acoperiţi.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 28 Mar 2011, 11:57 pm, editata de 1 ori
de ce
dana4699- vip
dana4699- vip
apoi o să fii nevoită să stai înfăşurată cu frunze de varză
Aşk ve Ceza ep. 44 1/5 subtitrat româneşte
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 29 Mar 2011, 12:06 am, editata de 1 ori
dana4699- vip
Deni, mersi, m-ai scăpat de o grijă. Venisem să fac anunţul.DENISA a scris:[color=blue]...
https://www.dailymotion.com/swf/xhuxqa_ayk-ve-ceza-ep-44-1-5-subtitrat-romaneyte_shortfilms [/center]
Vă pup, somnic pufos!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Noapte buna Deni ,Motzi
dana4699- vip
Murat Yıldırım-Yeşilçam Ödülleri-28 Mart 2011
http://www.metacafe.com/watch/6175440/murat_y_ld_r_m_ye_il_am_d_lleri_28_mart_2011/
http://www.metacafe.com/watch/6175440/murat_y_ld_r_m_ye_il_am_d_lleri_28_mart_2011/
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 29 Mar 2011, 12:52 am, editata de 2 ori
multumim deni , esti ca o furnicuta ..bravo , noapte buna gata :rf<:
lavy612- vip
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum