31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
gorbaciov
dana4699
andreea90
Nicky
lica54
teodora_roman
Motzişor
victorelalove
lavy612
michiper68
DENISA
dana sandulescu
axxa246
Iuliana
ninnet
pufy2010
simi
21 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
https://www.youtube.com/user/KrissRomania
https://www.youtube.com/user/SavasBaldar
https://www.youtube.com/user/ASKveCEZAro2
https://www.dailymotion.com/ASKveCEZAro
Acum te-ai lamurit? Sau mai vrei "detalii"?pufy2010 a scris:
.. nu mă mir, doar întreb, că nu știam ce înseamnă "treabă bună"
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
simi a scris:Acum te-ai lamurit? Sau mai vrei "detalii"?
... păi am înțeles, e ceva legat de ardei umpluți și trofee
Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
simi a scris:Ai si tu dreptate...dar eu daca pun o data mana pe el...n-o sa vrea ragasa se mai intoarca la tine...ca fac treaba buna...!!!! cupidon cupidon cupidon
draga , daca vrea sa ramana la tine, jos palaria............da sa -l vad ca nu mai
vrea sa plece si atunci :
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
pufy2010 a scris:
... calci? mături? faci mâncare bună?...
lucrurile care le enumeri tu mai sunt de actualitate alceva
trebuie sa fie punctul forte ............... :Buna
ninnet- vip
Ninnet,tu ai o problema cu caldura... Te rog eu frumos sa o rezolvi repede...da?
simi- vip
ninnet a scris:
lucrurile care le enumeri tu mai sunt de actualitate alceva
trebuie sa fie punctul forte ............... :Buna
off, când credeam că am înțeles- că e legat de ardei umpluți și trofee - m-ai băgat în ceață
simi a scris:Acum te-ai lamurit? Sau mai vrei "detalii"?
nu o intarata ,ca-ti da toate detaliile si ne cenzureaza CNA-ul
ninnet- vip
https://www.youtube.com/watch?v=hGSZ3VhwuzY&feature=channel_video_title
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
aoleoo, însuratule de 100 de ani!!!pufy2010 a scris:
... calci? mături? faci mâncare bună?...
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Vin 17 Iun 2011, 11:15 pm, editata de 1 ori
Un om se duce la doctor ca tusea foarte tare.
Doctorul il consulta si il intreaba cu o voce grava :
- Fumati ?
Dupa cateva momente de ezitare, pacientul raspunde :
- Mai degraba as bea ceva !
Doctorul il consulta si il intreaba cu o voce grava :
- Fumati ?
Dupa cateva momente de ezitare, pacientul raspunde :
- Mai degraba as bea ceva !
ninnet- vip
axxa246 a scris: aoleoo, însuratule de 100 de ani!!!
... nici chiar așa, mai am vreo 5 ani până fac 100
aa, pai atunci daaa, esti proaspăt căsătoritpufy2010 a scris:
... nici chiar așa, mai am vreo 5 ani până fac 100
înseamnă ca vorbești din experiența altora, ca înțelepții
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
Un iluzionist lucra pe un vapor. De fiecare data spectatorii erau altii, asa ca isi permitea sa face mereu aceleasi scamatorii. Singura problema era papagalul capitanului, care incetul cu incetul a inceput sa priceapa care sunt trucurile.
Si la un moment dat s-a apucat sa dezvaluie secretul in mijlocul fiecarei reprezentatii:
- Aaaa, uitati, nu e aceeasi palarie!
- Aaaa, uitati, florile sunt ascunse sub masa!
- Aaaa, uitati, are ascunse niste carti in maneca! ... si asa mai departe.
Iluzionistul se enerva de fiecare data, dar n-avea ce face.
La un moment dat vine o furtuna iar vaporul se scufunda, supravietuind doar iluzionistul si papagalul.
Cateva zile, plutind fiecare pe cate o scandura, s-au privit plini de dusmanie, fara sa scoata vreun cuvant.
Pana la urma, papagalul zice :
- OK! Ma dau batut.Unde … mea ai ascuns vaporul
Si la un moment dat s-a apucat sa dezvaluie secretul in mijlocul fiecarei reprezentatii:
- Aaaa, uitati, nu e aceeasi palarie!
- Aaaa, uitati, florile sunt ascunse sub masa!
- Aaaa, uitati, are ascunse niste carti in maneca! ... si asa mai departe.
Iluzionistul se enerva de fiecare data, dar n-avea ce face.
La un moment dat vine o furtuna iar vaporul se scufunda, supravietuind doar iluzionistul si papagalul.
Cateva zile, plutind fiecare pe cate o scandura, s-au privit plini de dusmanie, fara sa scoata vreun cuvant.
Pana la urma, papagalul zice :
- OK! Ma dau batut.Unde … mea ai ascuns vaporul
ninnet- vip
Iuliana,
ma omori cu imag. alea din Asi
nu/s ce am si io, o fi tot de la caldura, ca la ninnet
sunt nostalgica
la vara ma uit iar la Asi
adica la concediu.
sunt nostalgica
adica la concediu.
Unui tip trebuia sa i se faca transplant de inima. Cum existau 3 donatori este lasat sa aleaga inima de la cine vrea.
Doctorul ii spune:
- Primul a fost sportiv, se antrena, avea o inima puternica, al doilea era doctor, stia sa se ingrijeasca iar al treilea a fost avocat. A cui inima o vrei?
Tipul fara sa se gandeasca mult raspunde:
- A avocatului!
- De ce?
- Dintre toti el si-a folosit inima cel mai putin!
Doctorul ii spune:
- Primul a fost sportiv, se antrena, avea o inima puternica, al doilea era doctor, stia sa se ingrijeasca iar al treilea a fost avocat. A cui inima o vrei?
Tipul fara sa se gandeasca mult raspunde:
- A avocatului!
- De ce?
- Dintre toti el si-a folosit inima cel mai putin!
ninnet- vip
axxa246 a scris:Iuliana,
sunt nostalgica
adica la concediu.
buna Axxa , daca te aude Simi o apuca pe ea ameteala de tot...........se credea pe cai
mari si o singura rivala yok, yok
ninnet- vip
hihi, lasa ca rezista, am vazut/o ioninnet a scris:
buna Axxa , daca te aude Simi o apuca pe ea ameteala de tot...........se credea pe cai
mari si o singura rivala yok, yok
acu deh, ne mai apuca si pe noi ...nostalgia
pufy..............unde esti ? fi atent aici
Paraschiva ii povesteste unei prietene:
- Sa-ti spun ceva ciudat, draga: acum o saptamana, suna cineva la usa .
Deschid, si, in fata usii, un barbat tanar, inalt si frumos ma intreaba: sotul dumneavoastra este cumva acasa ?
Nu, spun.
La care ma ridica in brate, ma duce in dormitor, ma pune pe pat si stii tu ce a urmat.
Luni a aparut din nou. S-a intimplat acelasi lucru. Si marti, si miercuri.
Mor de curiozitate, oare ce doreste acest barbat de la sotul meu !!?
Paraschiva ii povesteste unei prietene:
- Sa-ti spun ceva ciudat, draga: acum o saptamana, suna cineva la usa .
Deschid, si, in fata usii, un barbat tanar, inalt si frumos ma intreaba: sotul dumneavoastra este cumva acasa ?
Nu, spun.
La care ma ridica in brate, ma duce in dormitor, ma pune pe pat si stii tu ce a urmat.
Luni a aparut din nou. S-a intimplat acelasi lucru. Si marti, si miercuri.
ninnet- vip
copii, kiss iu de gud nait
ninnet a scris:pufy..............unde esti ? fi atent aici
axxa246 a scris:
hihi, lasa ca rezista, am vazut/o io
acu deh, ne mai apuca si pe noi ...nostalgia
asa am zis si eu ................ma uit din nou la ASI si m-a luat valu rau de tot e ca prima data ........................SIMI UNDE ESTI DRAGA ???????? NU MAI AI CUVINTE SAU CAUTI ARTILERIA GREA ?
ninnet- vip
ninnet a scris:...
axxa246 a scris:copii, kiss iu de gud nait
have a nice day
ninnet- vip
Offfffff,Ninnet tine-ma ca lesin Vad ca nu mai am loc de voi...va napustirati toate pe bunaciunea mea!!!! Lasati-ma pe mine prima ca sant mai batrana...si nu stiu cat o mai duc... Macar sa "mor"si eu impacata... Azvarliti-ma in trofeu...
simi- vip
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum