31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
gorbaciov
dana4699
andreea90
Nicky
lica54
teodora_roman
Motzişor
victorelalove
lavy612
michiper68
DENISA
dana sandulescu
axxa246
Iuliana
ninnet
pufy2010
simi
21 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
simi a scris:Mai ales Engin... Doamne cand ma uit la avatarul lui Ninnet...ma apuca bataielile...
te-apuca bataile sau nabadaile ????????
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
victorelalove a scris:
Simi... nu mai aminti de avatar, ca isi schimba poza .
Asa mai avem si noi ce sa admiram ...
exact asta cautam , mi-l pun pe Kivanc , alta aroma a mea sa va potolesc sa va reveniti si sa discutati de pretios ???????????
ninnet- vip
Mai , fetelor...acum cu toata seriozitatea. Este un barbat care arata foarte bine.ninnet a scris:
te-apuca bataile sau nabadaile ????????
Acum ce putem sa facem???????????????? Gata, asta a fost ...o privire , un zambet si avem nevoie de gheta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Crezi ca nu ne mai gandim la Engin daca pui poza lui Kivanc la avatar???????????????????ninnet a scris:
exact asta cautam , mi-l pun pe Kivanc , alta aroma a mea sa va potolesc sa va reveniti si sa discutati de pretios ???????????
Ai vrea tu! Crezi ca este asa de usor ?
victorelalove- moderator
Ninnet nu te stresa tare...uite printul meu...
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Deci , gata? Ai uitat de Engin???????????????simi a scris: Ninnet nu te stresa tare...uite printul meu...
victorelalove- moderator
N-am uitat...dar trebuie sa-i mai dau si lui atentie sa nu-l cucereascavictorelalove a scris:
Deci , gata? Ai uitat de Engin???????????????
simi- vip
Eu sunt intr-o stare de euforie cand ma uit la Engin ...incat zilele astea , nici de nu mi-a mai pasat!!!!!!!!!!!!!!!!simi a scris:N-am uitat...dar trebuie sa-i mai dau si lui atentie sa nu-l cucereasca
Momentan mi-e gandul numai la el...
victorelalove- moderator
Taci Vic...nu mai pune atatea intrebari...ca o iau pe Ninnet prin invaluire... Zic si eu nu...sa se linisteasca...ca e prea vigilenta...
simi- vip
simi a scris: Ninnet nu te stresa tare...uite printul meu... [[/img]
ce sa spun , ma-i linistit , la cat de hrapareata est tu mai ales ca 3 zile nu sunt acasa , plec la tara si mi-e frica de tine sa sti, sa-ti tii mainile acasa auzi ?????????
ninnet- vip
ninnet a scris:
ce sa spun , ma-i linistit , la cat de hrapareata est tu mai ales ca 3 zile nu sunt acasa , plec la tara si mi-e frica de tine sa sti, sa-ti tii mainile acasa auzi ?????????
Aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
O sa fim cuminti , nici macar nu o sa ne uitam la el !!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Mergi linistita Ninnet...ca eu imi tin mainile acasa... Tu du-te la tara...si sa nu-ti faci nici un fel de probleme...ca eu sant aici si am grija de Bombonel si Frumusel...ninnet a scris:
simi- vip
simi a scris:Mergi linistita Ninnet...ca eu imi tin mainile acasa... Tu du-te la tara...si sa nu-ti faci nici un fel de probleme...ca eu sant aici si am grija de Bombonel si Frumusel...
vezi ca te dai de gol ?????????? deja ai facut departajarea ............bombonel si frumusel bombonel e penru toata lumea nu ? frumuselul e pentru cine castiga batalia nu-i asa ?
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=346
ninnet- vip
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum