31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
gorbaciov
dana4699
andreea90
Nicky
lica54
teodora_roman
Motzişor
victorelalove
lavy612
michiper68
DENISA
dana sandulescu
axxa246
Iuliana
ninnet
pufy2010
simi
21 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
ninnet a scris:draga Teo, atentia mea distributiva functioneaza perfect........cat despre pretios....vezi cum faci ca ele la-u cam lasat balta nu credca la ele functioneaza chestia cu atentia la ..........neatentie si pierzi si ce-ai crezut ca e al tau
No' amu' omu' (mamă ce de apostroafe am tras)cât trăieşte speră
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
victorelalove a scris:Multumim , lica!
Avem nevoie de vitamine , dupa cat de mult ne-am "luptat" ... Asa ca ai venit la fix cu fructele. Arata delicios.
Nu stiu fetele unde sunt...Poate ca au renuntat la lupta!!!!!!!!!!!
Vic, nu reunt niciodata la ce e al meu !!!!!!!!!!!!!!!!
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Fetelor , acum sincer... Spuneti si voi , cat de bine arata Engin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ar fi culmea ca sa il placa numai cateva fete...si restul sa fie indiferente.
De ce sa ne se "bucure" si ochii nostrii cu asa "exemplar"
Daca natura a fost generoasa in cazul lui ( si inca ce generoasa!!!!!!!!!!!) De ce sa nu ne bucuram cu toatele??????????????????????
De ce sa ne se "bucure" si ochii nostrii cu asa "exemplar"
Daca natura a fost generoasa in cazul lui ( si inca ce generoasa!!!!!!!!!!!) De ce sa nu ne bucuram cu toatele??????????????????????
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
ninnet a scris:
Vic, nu reunt niciodata la ce e al meu !!!!!!!!!!!!!!!!
Eu nu am spus ca ati renuntat...am spus poate...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Eu nu am spus ca ati renuntat...am spus poate...
bucurati-va si uitati-va la clipuri ok???????? doar atat .........ramaneti fidele pretiosului
,la-ti cam lasat balta ati tabarat pe capul meu ati auzit-o pe Teo da ????????? un pic de neatentie si .........
ninnet- vip
Ai vrea tu...ninnet a scris:
bucurati-va si uitati-va la clipuri ok???????? doar atat .........ramaneti fidele pretiosului
,la-ti cam lasat balta ati tabarat pe capul meu ati auzit-o pe Teo da ????????? un pic de neatentie si .........
Crezi ca se mai poate renunta la Engin ...o data ce l-ai vazut???????????????
Tot speri sa ne luam ochii de la el... Ei , bine, nu se mai poate!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Ai vrea tu...
Crezi ca se mai poate renunta la Engin ...o data ce l-ai vazut???????????????
Tot speri sa ne luam ochii de la el... Ei , bine, nu se mai poate!!!!!!!!!!
pai da tot sper ,daaaaaaaaaaa...........i-a uite aici
ninnet- vip
Ninnet , parca vrei sa ne indepartezi de el...sa ne faci sa nu ne mai gandim la frumusel.ninnet a scris:
pai da tot sper ,daaaaaaaaaaa...........i-a uite aici
Si cand colo...tu ce faci?
Ne pui o poza ...
Ai dreptate...Acum chiar ca o sa ne luam gandul de la asa un barbat!!!!!!!!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Ninnet , parca vrei sa ne indepartezi de el...sa ne faci sa nu ne mai gandim la frumusel.
Si cand colo...tu ce faci?
Ne pui o poza ...
Ai dreptate...Acum chiar ca o sa ne luam gandul de la asa un barbat!!!!!!!!
Simi ,unde esti soro ???????????? ai pierdut............da lasa ca teapuca lesinul si caldurile si asa vii infierbantata
ninnet- vip
Ea pierde... Daca topaie pe plaja.ninnet a scris:
Simi ,unde esti soro ???????????? ai pierdut............da lasa ca teapuca lesinul si caldurile si asa vii infierbantata
Dar lasa ...ca vine hotarata pentru o noua repriza de lupte.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Ea pierde... Daca topaie pe plaja.
Dar lasa ...ca vine hotarata pentru o noua repriza de lupte.
da, imi inchipui ce hotarata vine ............a batut-o si soarele-n cap ,sate tii
ninnet- vip
Fetelor,am revenit... Dar acum trebuie sa mananc putin...ca la foamea care o am, mananc si pe Bombonel si pe Kerimel Ii devorez .....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Pofta buna, simi .simi a scris:Fetelor,am revenit... Dar acum trebuie sa mananc putin...ca la foamea care o am, mananc si pe Bombonel si pe Kerimel Ii devorez .....
Dar iti trebuie si ceva mai acrisor...cei doi sunt foarte DULCICIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Ai vazut ? Ai avut dreptate ...a venit foarte hotarata sa-l manance pe Engin , cu fulgi cu tot.ninnet a scris:
da, imi inchipui ce hotarata vine ............a batut-o si soarele-n cap ,sate tii
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Ai vazut ? Ai avut dreptate ...a venit foarte hotarata sa-l manance pe Engin , cu fulgi cu tot.
am vazut-o ca a venit ca o furtuna ............il vrei nu ?????????
pune-ti pofta-n cui soro ......... e belea mare ce ofertat e .....pana si araboaicele sunt lesinate dupa el .........nu-ti mai spun bulgaroaicele si croatele
ninnet- vip
Nu este greu de inteles... de ce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ninnet a scris:
am vazut-o ca a venit ca o furtuna ............il vrei nu ?????????
pune-ti pofta-n cui soro ......... e belea mare ce ofertat e .....pana si araboaicele sunt lesinate dupa el .........nu-ti mai spun bulgaroaicele si croatele
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Nu este greu de inteles... de ce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da , stiu ca ede inteles ..................dar ........... ce-ati pazit pana
acum ?????? il vreti asa la botul calului ????? il aveti pe Muri .....
ninnet- vip
Il avem pe Muri ....dar nici de Kerimelul frumuselul nu ne lasam Tu ai vazut cum se uita in ochii nostrii cand tu esti plecata Deci exista doar o explicatie Ninnet:nu-i plac merele tale...!!!!
simi- vip
Engin , Engin, Engin...ninnet a scris:
da , stiu ca ede inteles ..................dar ........... ce-ati pazit pana
acum ?????? il vreti asa la botul calului ????? il aveti pe Muri .....
De ce crezi ca te-am intrebat daca urmaresti " Ce vina are Fatmagul?" ?
Pentru ca imi place de el...si inca mult de tot.
Ai vrea tu sa ramana numai pentru tine... Insa , imi pare rau... Nu se poate!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Simi , ai vazut ce clip ?simi a scris:Il avem pe Muri ....dar nici de Kerimelul frumuselul nu ne lasam Tu ai vazut cum se uita in ochii nostrii cand tu esti plecata Deci exista doar o explicatie Ninnet:nu-i plac merele tale...!!!!
victorelalove- moderator
Engin...Engin ...Engin... Frumosul e un bun comun...asa ca Ninnet,acomodeaza-te cu ideea...sa nu suferi...
simi- vip
Mamaaaaaaa,ce clip... Doar la bustul gol... Eiiii,Ninnet pai cum sa nu-ti placa asemenea exemplar...victorelalove a scris:
Simi , ai vazut ce clip ?
simi- vip
Cred ca am face o echipa de majorete foarte buna...simi a scris:Engin...Engin ...Engin... Frumosul e un bun comun...asa ca Ninnet,acomodeaza-te cu ideea...sa nu suferi...
Da-mi un E , da-mi un N , da-mi un G , da-mi un I, da-mi un N ...ENGIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si eu care ma gandeam ca ne vom plictisi pe timpul verii...
victorelalove- moderator
Cum sa ne plictisim Vic,cand avem asemenea exemplare prin preajma...!!!
simi- vip
simi a scris:Il avem pe Muri ....dar nici de Kerimelul frumuselul nu ne lasam Tu ai vazut cum se uita in ochii nostrii cand tu esti plecata Deci exista doar o explicatie Ninnet:nu-i plac merele tale...!!!!
zi ,zau..............nu-i plac merele mele??????????? ce vrea doar ardei umpluti cumva ??????????
ninnet- vip
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum