31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
gorbaciov
dana4699
andreea90
Nicky
lica54
teodora_roman
Motzişor
victorelalove
lavy612
michiper68
DENISA
dana sandulescu
axxa246
Iuliana
ninnet
pufy2010
simi
21 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Am vazut serialul...dar nu mi se pare cunoscuta...probabil am privit mai mult in decolteu ca Pufy.....sa vad daca are silicoane!!!!!florina1989 a scris: buna ziua ma scuza-ti ca am intrat peste voi fata de langa kenan este Asli Tandogan a jucat in de pe buze la inima
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
asta nu mai stiu dar ea esteDENISA a scris:mulţumim Florina , dar a avut ceva cu ea ????
- Spoiler:
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
eu mi-aș fi amintit-o... dacă aș fi văzut serialul
din cauza decolteurilor ţi-ai fi amintit-o nu datorită prestaţiei din film
Denisa am gasit pe youtube ca a jucat cu ea intr-un film Kabadayı
Ultima editare efectuata de catre florina1989 in Mar 21 Iun 2011, 12:33 pm, editata de 1 ori
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Localizare : buzau
DENISA a scris:din cauza decolteurilor ţi-ai fi amintit-o nu datorită prestaţiei din film
, doar datorită scenariului
Aici frumusete de mascul...!!!
simi- vip
Kenan e tot numai un zâmbet , dar cine o fi fetiţa din braţele lui ???
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t35p650-ezel-serial-turcesc-difuzat-pe-atv-tr#124625
https://i.imgur.com/picxw.gif
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t35p650-ezel-serial-turcesc-difuzat-pe-atv-tr#124625
https://i.imgur.com/picxw.gif
Buna ziua tuturor
nu stiu cine e fetita .. dar ii sta asa de bine lu Kenan cu copii
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Localizare : constanta
Aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Na , ca mi-am stricat ziua si poate toata saptamana . nu mai vazusem in ultimul timp.
Dar ce are , frate... pe ea ? Zici ca a fost la munte , a vrut sa faca un cort si sa incurcat in panze si stalpi de sustinere . Unde mai pui ... ca are un par in cap de zici ca a dormit pe muschi si licheni , a atacat-o un urs si a plouat torential cu fulgere si trasnete...
Si inca ceva... tine cu Romania ...ROSU, GALBEN SI ALBASTRU !!!!!!!!!! cupidon
Dar cum de a ratat ea momentul de a "se da in stamba"? ( ca in volanase... )
Parca ii spune lui Murat : " Vezi , draga? ... Eu te-am luat la Ezel. Pe cand tu la MC... "
Dar ce are , frate... pe ea ? Zici ca a fost la munte , a vrut sa faca un cort si sa incurcat in panze si stalpi de sustinere . Unde mai pui ... ca are un par in cap de zici ca a dormit pe muschi si licheni , a atacat-o un urs si a plouat torential cu fulgere si trasnete...
Si inca ceva... tine cu Romania ...ROSU, GALBEN SI ALBASTRU !!!!!!!!!! cupidon
Dar cum de a ratat ea momentul de a "se da in stamba"? ( ca in volanase... )
Parca ii spune lui Murat : " Vezi , draga? ... Eu te-am luat la Ezel. Pe cand tu la MC... "
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Cat de frumos!!!! Si muzica si versurile.
Asa trebuie sa iubim cu totii!!!!!!
Asa trebuie sa iubim cu totii!!!!!!
victorelalove- moderator
buna ziua tuturor , tipa a jucat in filmul De pe buze la inima , daca l-a vazut cineva , si acolo a jucat cu Cengiz
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Buna , Dana!dana4699 a scris:buna ziua tuturor , tipa a jucat in filmul De pe buze la inima , daca l-a vazut cineva , si acolo a jucat cu Cengiz
Nu imi aminti de acel serial... Se termina groaznic.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Buna , Dana!
Nu imi aminti de acel serial... Se termina groaznic.
Buna Victo , asa este dar ce sa-i faci , nu vezi ce urat s-a terminat si Ezel ...cine s-ar fi gandit ca mor toti
dana4699- vip
Dana , era de asteptat sa se termine rau...la cum a evoluat actiunea.
Bine ca a ramas in viata !!!!!!!!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Dana , era de asteptat sa se termine rau...la cum a evoluat actiunea.
mai bine se ducea ea decat Ezel si Eysan
dana4699- vip
dana4699 a scris:
mai bine se ducea ea decat Ezel si Eysan
Acum sa vedem ...luni , ce surprize ne rezerva turcii .
Desi ...eu cred ca Ask -Iubirea mea se va termina cu bine.
victorelalove- moderator
Dragalaselor buna ziua ce dea stiri? unele bune altele mai putin bune!!Dar nu am venit cu mana goala am adus niste fructe ca astea sunt recomandate pe vremea asta
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
victorelalove a scris:
Acum sa vedem ...luni , ce surprize ne rezerva turcii .
Desi ...eu cred ca Ask -Iubirea mea se va termina cu bine.
asta vrem cu totii, dar nu se stie , poate ne va face o mare surpriza si se va termina ca Ezel , doar a ramas pedeapsa in ultima perioada
dana4699- vip
Buna , Lica .
Multumim pentru fructe ... Arata delicios.
Multumim pentru fructe ... Arata delicios.
victorelalove- moderator
Poftiti si la o inghetata
[img][img][/img][/img]
[img][img][/img][/img]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
dana4699 a scris:
asta vrem cu totii, dar nu se stie , poate ne va face o mare surpriza si se va termina ca Ezel , doar a ramas pedeapsa in ultima perioada
Eu una voi plange cu lacrimi amare daca nu am happy -end . Sa ma mai lase cu drama lor si sa vedem un final plin de Askkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!
victorelalove- moderator
Fetele!Dar vad ca santeti vesele nevoie mare!!! Eu sant curioasa ce perdele mai pune pe ea luni,ca e sfarsitul la Ask...si probabil o sa fie o seara ca la Ezel Sant curioasa sa vad ce combinatie de culori mai gaseste...
simi- vip
victorelalove a scris:
Eu una voi plange cu lacrimi amare daca nu am happy -end . Sa ma mai lase cu drama lor si sa vedem un final plin de Askkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!
sa nu cobim , sa-i lasam pe ei sa ne faca o mare surpriza
Buna Simi si multumim Lica de fructe si inghetata
dana4699- vip
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 20 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum