31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
gorbaciov
dana4699
andreea90
Nicky
lica54
teodora_roman
Motzişor
victorelalove
lavy612
michiper68
DENISA
dana sandulescu
axxa246
Iuliana
ninnet
pufy2010
simi
21 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
victorelalove a scris:
Da , ninnet . Auzi si tu...cum l-a vazut pe Kerim , PLACE SI AROMA LUI!!!!!!!!!!!!!!!!
daca vede si serialul , domna nu mai doarme noaptea ............are insomnii, mai i-am si spus sa urmareasca serialul
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pai ce sa fac si eu Vic???Sant cea mai saraca de aici....toate aveti gentile pline si eu yok.. Ma asigur si eu pt zile grele....victorelalove a scris:
Da , ninnet . Auzi si tu...cum l-a vazut pe Kerim , PLACE SI AROMA LUI!!!!!!!!!!!!!!!!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
[quote="simi"]
nu cred ca-i place ...........se intretine, bea ceaiuri si mananca fructe................merele !!!!!!!!!!!!
nu cred ca-i place ...........se intretine, bea ceaiuri si mananca fructe................merele !!!!!!!!!!!!
ninnet- vip
:drunken:
si in ziar scrie a cui e rochia lui Burcin:
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/18079054.asp?gid=383
ce a declarat Muri la gala finalului lui Ezel:
MURAT YILDIRIM: Ezel'e yakışır bir final oldu. Beğenerek izlediğim bir dizinin bitmesi herkesi olduğu gibi beni de üzdü.
http://www.takvim.com.tr/Saklambac/2011/06/22/bitti-mi-yegen
si in ziar scrie a cui e rochia lui Burcin:
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/18079054.asp?gid=383
ce a declarat Muri la gala finalului lui Ezel:
MURAT YILDIRIM: Ezel'e yakışır bir final oldu. Beğenerek izlediğim bir dizinin bitmesi herkesi olduğu gibi beni de üzdü.
http://www.takvim.com.tr/Saklambac/2011/06/22/bitti-mi-yegen
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
Uite-l mai bine , simi .
Sa ne spui ce parere ai.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
simi a scris:Pai ce sa fac si eu Vic???Sant cea mai saraca de aici....toate aveti gentile pline si eu yok.. Ma asigur si eu pt zile grele....
pai mai fato , tu vrei ce-i al altuia ????????? i-a sa faci un clasament cu aromele care-ti plac si sa le bagi in poseta , cand cineva vrea una din ele ,liciteaza soro nu asa ............ai vazut Denisa cum pune tunul pe tine cand o superi
ninnet- vip
[quote="ninnet"]Sa stii ca pot sa-l intretin si cu multa DRAGOSTE.... Poate ii tine de foame...
simi- vip
TUNUL... :gfd<: :gfd<: Eu as vrea sa puna Bombonel tunul pe mine Si daca se poate...putin si Kerim...ninnet a scris:
pai mai fato , tu vrei ce-i al altuia ????????? i-a sa faci un clasament cu aromele care-ti plac si sa le bagi in poseta , cand cineva vrea una din ele ,liciteaza soro nu asa ............ai vazut Denisa cum pune tunul pe tine cand o superi
simi- vip
[quote="simi"]
te rog sa nu-mi strici seara ok ???????? acum am o ameteala totala , am reluat serialul de la capat si nu pot
sa te aud pe tine ca -l vrei sa-i faci ghiveci
te rog sa nu-mi strici seara ok ???????? acum am o ameteala totala , am reluat serialul de la capat si nu pot
sa te aud pe tine ca -l vrei sa-i faci ghiveci
ninnet- vip
Deci sa inteleg ...ca l-ai adaugat si pe Engin la haremul tau.simi a scris:TUNUL... :gfd<: :gfd<: Eu as vrea sa puna Bombonel tunul pe mine Si daca se poate...putin si Kerim...
Nu ramane bombonel ...singura aroma ?
victorelalove- moderator
[quote="ninnet"]
Stii , ninnet ... cand vorbeam noi despre Kerim ? Ce spunea simi? Ca putem sa ramanem cu Kerim , sa nu ne uitam la bombonel ...si acum ????????/ Cum il vazu pe "lolipop"...cum sa-i faca un ghiveci si sa-i dea putina dragoste.
Stii , ninnet ... cand vorbeam noi despre Kerim ? Ce spunea simi? Ca putem sa ramanem cu Kerim , sa nu ne uitam la bombonel ...si acum ????????/ Cum il vazu pe "lolipop"...cum sa-i faca un ghiveci si sa-i dea putina dragoste.
victorelalove- moderator
Mai Vic sa sti ca l-am vazut mai bine....si merita sa ma duelez pentru el... Sa fi pregatita Ninnet ca trec la atac....victorelalove a scris:
Deci sa inteleg ...ca l-ai adaugat si pe Engin la haremul tau.
Nu ramane bombonel ...singura aroma ?
simi- vip
simi a scris:Mai Vic sa sti ca l-am vazut mai bine....si merita sa ma duelez pentru el... Sa fi pregatita Ninnet ca trec la atac....
Sa ma pui si pe mine la socoteala... Ca si mie imi place Kerim... mulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllt de tot!
victorelalove- moderator
Bine te pun... Ma duc sa-mi mai cumpar puscoace.....victorelalove a scris:
Sa ma pui si pe mine la socoteala... Ca si mie imi place Kerim... mulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllt de tot!
simi- vip
simi a scris:Bine te pun... Ma duc sa-mi mai cumpar puscoace.....
De unde or gasi turcii astia ... asa barbati? Unul mai "bunaciune" ca altul .
Am mai spus...Cate am invatat noi la scoala despre razboaiele Turco-Romane.
Si ce facem noi acum?
Ne duielam pe bombonei si kerimei ....
victorelalove- moderator
heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sa va puneti pofta-n cui auziti ??????????? pentru el sa licitati, sa va vad cu ce iesiti la inaintare
sa vi-l imprumut ..............da in momentul asta nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu si ma-ti enervat si ma duc la o
sa vi-l imprumut ..............da in momentul asta nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu si ma-ti enervat si ma duc la o
ninnet- vip
auzi la ele.............ilplac pe Ker al meu, auzi............la-ti vazut repede la avatar si va-ti indragostit fulgerator ai ?????????
ninnet- vip
Tu du-te la ca noi ramanem cu Kerim...ninnet a scris:heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sa va puneti pofta-n cui auziti ??????????? pentru el sa licitati, sa va vad cu ce iesiti la inaintare
simi- vip
Ce s-a intamplat , ninnet?ninnet a scris:heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sa va puneti pofta-n cui auziti ??????????? pentru el sa licitati, sa va vad cu ce iesiti la inaintare
Credeai ca nu o sa ai concurenta pentru Engin?
Si asta nu este nimic...stai sa il mai vada lumea... sa se mai uite in ochii lui... SI SA VEZI ATUNCI CONCURENTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mier 22 Iun 2011, 7:24 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Eu l-am descoperit de ceva timp ... Pe frumusel!!!!!!!!!!!!!!!!!ninnet a scris:auzi la ele.............ilplac pe Ker al meu, auzi............la-ti vazut repede la avatar si va-ti indragostit fulgerator ai ?????????
Poti sa te uiti si la forum ... am scris ceva mesaje mai demult...
Pot spune ca il stiu de cand era mic...MIC SI DRAGUT...
victorelalove- moderator
simi a scris:Tu du-te la ca noi ramanem cu Kerim...
CUM RAMANE CU BOMBONEL ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Eu l-am descoperit de ceva timp ... Pe frumusel!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poti sa te uiti si la forum ... am scris ceva mesaje mai demult...
Pot spune ca il stiu de cand era mic...MIC SI DRAGUT...
Da , sa te cred , ma-ti prins la inghesuiala credeti nu ?????????????? stiu ca-i plac ochii verzi asa ca ....... am prioritate doamnelor
ninnet- vip
ninnet a scris:
Da , sa te cred , ma-ti prins la inghesuiala credeti nu ?????????????? stiu ca-i plac ochii verzi asa ca ....... am prioritate doamnelor
O sa-i placa si albastrii...
victorelalove- moderator
Iuliana a scris:
Betty , cica rochia Muratinei costa 10.000 de euro.Eu cred ca a inchiriat-o.
[
Degeaba Iuliana, poate costa şi luna de pe cer, înafară de faptul că e foarte stridentă ........sau cel puţin manechinul Burcin şi rochia nu se pupă deloc. Şi apoi, să fim serioase, nu toate creaţiile de pe podium se pretează la a fi purtate la un eveniment monden fără pretenţii deosebite. Oamenii ăia erau la vizionarea ultimului episod din Ezelu' şi la un pahar de ceva. E drept că nu te duci tocma'n blugi.
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
victorelalove a scris:
O sa-i placa si albastrii...
fiti atente aici cum se uita la mine ok ?????????????? ce zici Simi iti place nu ??????????te-a luat ameteala ???????ai calduri
cumva ????????
ninnet- vip
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 30 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum