31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
gorbaciov
dana4699
andreea90
Nicky
lica54
teodora_roman
Motzişor
victorelalove
lavy612
michiper68
DENISA
dana sandulescu
axxa246
Iuliana
ninnet
pufy2010
simi
21 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:Simi , Tuba a ştiut să poarte acel decolteu dar Curcinica nu ştie nici draperiile să şi le etaleze.
Da' chiar, eu am văzut filmuleţul cu cheful de la Ezel pe repede înainte şi vroiam să vă întreb dacă voi aţi văzut-o pe Burcin. Cred totuşi că nu era, că altfel nu rata ea niciun microfon sau vreo camera de filmat. Îşi ridica poalele-n cap numa' să o vază şi pe ea cineva.
Poate aveţi dreptate că i-au indicat ăia adresa greşită....sau totuşi s-o fi trezit Muri şi i-a interzis să se atingă de perdele
Ce-i cu ghipsul de la gheare, că am ratat momentul?
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
nu e ghipsată , purta doar o gleznieră.
ups cine e duduia d e lângă Kenan ???
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 21 Iun 2011, 11:43 am, editata de 1 ori
Eu cred ca a vazut de aceea era asa bosumflat...DENISA a scris:nu ai văzut Simi că el se uita în partea opusă , probabil îi era teamă să nu vadă ceva care să îi dea insomnii .
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Dragelor, lipsesc puţin, mă duc să fac găluştele în supa piciului. Da' revin.
Între timp, sunteţi invitate şi voi la o farfurie ....de supă.....Nu-i de
Între timp, sunteţi invitate şi voi la o farfurie ....de supă.....Nu-i de
teodora_roman- vip
nu plângeţi prea tare că a fost prezentă
dacă mai avea mai pune nişte cârpe colorate pe ea.
dacă mai avea mai pune nişte cârpe colorate pe ea.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 21 Iun 2011, 11:48 am, editata de 1 ori
[color=darkred]
Una la gură nu se poate?
DENISA a scris:nu e ghipsată , purta doar o gleznieră.
Una la gură nu se poate?
teodora_roman- vip
E frumoasa Denisa!!Dar vad ca in Turcia se poarta decolteurile la greu...DENISA a scris:nu e ghipsată , purta doar o gleznieră.
simi- vip
]quote="DENISA"]nu plângeţi prea atre că a fost prezentă
[/quote]
Asta-i de la cheful Ezelului?
Uffff, Muri, iarăşi ţi-a nimerit între perdele Nu'ş cum face, dar nu reuşeşte să le rateze
[/quote]
Asta-i de la cheful Ezelului?
Uffff, Muri, iarăşi ţi-a nimerit între perdele Nu'ş cum face, dar nu reuşeşte să le rateze
teodora_roman- vip
Iara si-a luat perdeluta din dormitor...!!! La Bombonel nu vad saiba...tu o vezi Denisa??
Nu-mi vine sa cred cum arata diva... Parca e un curcubeu... Fiecare piesa pe care o etaleaza...parca e din alt film...
Nu-mi vine sa cred cum arata diva... Parca e un curcubeu... Fiecare piesa pe care o etaleaza...parca e din alt film...
simi- vip
nu se vede clar dacă el are şaibă sau nu
Vai, şi laţele din cap parcă-s franjurii recondiţionaţi ai perdelelor . Vai, vai, coana asta şi Ezelu' parcă ar vrea cineva să ne înveţe definiţia antonimelor sau a antitezei: ea parcă e o paiaţă de la circ, iar el, eleganţa întruchipată. Muri e undeva la mijloc, cu uşoară deviere a traiectoriei spre tabăra Ezelului
Nu contează dacă are şaiba, din păcate are "sacul" de gât.
Nu contează dacă are şaiba, din păcate are "sacul" de gât.
teodora_roman- vip
simi- vip
Pe Muri nu l-am văzut niciodată cu asemenea plete. Oare se impun în proiectul următor?
teodora_roman- vip
Poate va era dor...
simi- vip
Nu ştiu Teodora eu când am întrebat mi s-a spus că şi-a lăsat " plete" ptr finalul de la Ask ve Ceza.
Simi mie Tuba îmi place dar colegii de fotografie îmi sunt indiferenţi nici nu-mi plac dar nici nu îmi displac ca apariţie fizică
Simi mie Tuba îmi place dar colegii de fotografie îmi sunt indiferenţi nici nu-mi plac dar nici nu îmi displac ca apariţie fizică
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 21 Iun 2011, 12:12 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris:nu e ghipsată , purta doar o gleznieră.
ați aflat cine e posesoarea decolteului?
salut fetelor
Probabil...ca Ask cred ca s-a terminat de filmat... Nu-mi place cum ii sta asa cu parul mare...teodora_roman a scris:Pe Muri nu l-am văzut niciodată cu asemenea plete. Oare se impun în proiectul următor?
simi- vip
Nuuuuuuu,dar cum ti-ai aruncat tu ochii direct in decolteul ei...!!!!!pufy2010 a scris:
salut fetelor
simi- vip
simi a scris:Nuuuuuuu,dar cum ti-ai aruncat tu ochii direct in decolteul ei...!!!!!
recunosc, prima oară m-am uitat la cercei, dar nu sunt așa de interesanți ca materialul decolteului...
pufy2010 a scris:
salut fetelor
Eu am şansele cele mai mici să aflu , ştiu dpar că arată bine .......decolteul....lângă Kenan şi Kenan lângă decolteu
teodora_roman- vip
Selma Ergenc - Dafne
How to interpret itself the secret of success series "Asi" ?
- It's actually a romantic fairy tale, fantasy love story between Asi and Demir, with which all women can identify.In addition, the beautifully shot, the beautiful landscapes of Antioch, with great costumes and many animals, we had a smart producer and a great director ...everything is super disagreed.Specifically, the recording is teamwork, you are unable to anything as long as they are good, but success is possible only if all the bits and pieces of a whole properly arranged.
How to interpret itself the secret of success series "Asi" ?
- It's actually a romantic fairy tale, fantasy love story between Asi and Demir, with which all women can identify.In addition, the beautifully shot, the beautiful landscapes of Antioch, with great costumes and many animals, we had a smart producer and a great director ...everything is super disagreed.Specifically, the recording is teamwork, you are unable to anything as long as they are good, but success is possible only if all the bits and pieces of a whole properly arranged.
buna ziua ma scuza-ti ca am intrat peste voi fata de langa kenan este Asli Tandogan a jucat in de pe buze la inimapufy2010 a scris:
salut fetelor
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
florina1989 a scris: .. este Asli Tandogan a jucat in de pe buze la inima
mulțumesc
mulţumim Florina , dar a avut ceva cu ea ????
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum