23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+24
marianaz
lexia
Iuliana
kh69
dubaisport
alina_chupi
danuza
alimar
Admin_dea05
sasa
andreea90
dana17
teodora_roman
andradamaria
iulia80
ninnet
Petre Gabriel Nicoleta
pufy2010
lica54
DENISA
Motzişor
dana4699
lavy612
victorelalove
28 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dragelor O zi minunata sa aveti si spor la treaba
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Re: 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna lavy. O zi minunata si tie.lavy612 a scris:Buna dragelor O zi minunata sa aveti si spor la treaba
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Bună dimineaţa!
:paste1>:
:paste1>:
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Multumim Motzisor.
Ce se mai intampla mai ?...offfffffffffff! Nimeni nu pare fericit...
Ce se mai intampla mai ?...offfffffffffff! Nimeni nu pare fericit...
victorelalove- moderator
Multumim pt promo, ... Ooo , Ismail e pe scaunul de teroare, asa i trebuie . Ce palma sanatoasa a primit
yaso si savas mereu alaturi...
Vic, nu te intrista... va fi bine
lavy612- vip
lavy612- vip
Da, MEREU IMPREUNA...Asta imi place mult de tot .lavy612 a scris:Multumim pt promo, ... Ooo , Ismail e pe scaunul de teroare, asa i trebuie . Ce palma sanatoasa a primit
Ceyda incepe sa-i faca zile fripte lui Pala. Cred ca spune ceva nelalocul lui...si asta de fata cu Yaso si Savas (din cate am vazut eu).
Pai bine, bine...dar cine l-a pus sa se incurce cu asa o femeie...
Ce a fost in capul lui?
Si Yavuz tipa de zici ca l-a muscat ceva... Sigur s-a supart si mai rau...acum ca a ramas fara spion.
Ismail si-o ia de la Savas
Urmeaza Yavuz...
victorelalove- moderator
Sper ca Yaso si Savas sa afle ca e cva necurat intre ei>>>si eu am vazut , Savas era in masina parca si Yaso langa Ceyda..
Fidan , ce intoarsa de pe dos... cred ca cu greu o mai indupleca...Off.
Asteptam traducerea..
Pe lista de teroare urmeaza Yavuz da
Asteptam traducerea..
lavy612- vip
Cea mai buna razbunare ar fi sa il ignore...insa se pare ca Yavuz face tot posibilul pentru a ramane in viata lor... Se ambitioneaza total aiurea.lavy612 a scris:Sper ca Yaso si Savas sa afle ca e cva necurat intre ei>>>si eu am vazut , Savas era in masina parca si Yaso langa Ceyda..
Asteptam traducerea..
Putea foarte frumos sa-si vada de treaba...dar el NU,NU sI NU... Lasa ...ca ii arata Savas.
Acum sa vedem ce afla Yaso si Savas despre el...Poate ca au vreo dovada a vinovatiei lui (din cate am inteles...Ismail ar cam fi cel care le da pe tava o informatie ) ...sa vedem.
Iti dai seama ca daca Fidan a cerut divortul...Pala s-a cam clatinat putin (poate ca i-a venit mintea la cap )...Si culmea...poate are "tupeul" sa-i spuna Ceydei ca s-a terminat. S-o creada el...nu mai scapa de ea ca de lipitoare. Parca vad ca ii si da vreo veste, ca este GRAVIDA
Sa-l vedem atunci...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Cea mai buna razbunare ar fi sa il ignore...insa se pare ca Yavuz face tot posibilul pentru a ramane in viata lor... Se ambitioneaza total aiurea.
Putea foarte frumos sa-si vada de treaba...dar el NU,NU sI NU... Lasa ...ca ii arata Savas.
Acum sa vedem ce afla Yaso si Savas despre el...Poate ca au vreo dovada a vinovatiei lui (din cate am inteles...Ismail ar cam fi cel care le da pe tava o informatie ) ...sa vedem.
Iti dai seama ca daca Fidan a cerut divortul...Pala s-a cam clatinat putin (poate ca i-a venit mintea la cap )...Si culmea...poate are "tupeul" sa-i spuna Ceydei ca s-a terminat. S-o creada el...nu mai scapa de ea ca de lipitoare. Parca vad ca ii si da vreo veste, ca este GRAVIDA
Sa-l vedem atunci...
Off degeaba il ignora , yavuz pana in ultima clipa de viata ii va necaji... pff , mi s-a acrit rau de tot de el.Sa termine Savas cu el odata ..Sa vedem ce acte compromitatoare vor gasi ...., oare ce alte fapte a mai comis..?
Ismail isi ia bine bumaceala dupa care ,, scuipa'' tot >>,,tradatorul'' ...
Aoleu , chiar ca ar umple paharul sa mai fie si Ceyda gravida ..... Fidan direct spitalizata cu Sahnur si Nazan.
Hmmm , s-ar putea sa piarda si Nazan copilul...
lavy612- vip
Dap. Am mâncărime la deş'te (vorba Lexiei :)))
Motzişor- vip
Chiar , ep 45 a fost incarcat pe megaupload , am descarcat o parte, insa nu se poate deschide si nu stiu care e cauza...oare mai trebuie instalat ceva... stiti ??
lavy612- vip
Of, orice lucru care are mai multe link-uri presupune descărcarea TUTUROR link-urilor respective şi de-abia apoi urmează dezarhivarea. Cu clic de dreapta pe primul pachet de format RAR alegi opţiunea extract=extrage din meniul afişat şi pachetele se dezarhivează automat recompunând fişierul întreg! Spor la treabă.lavy612 a scris:Chiar , ep 45 a fost incarcat pe megaupload , am descarcat o parte, insa nu se poate deschide si nu stiu care e cauza...oare mai trebuie instalat ceva... stiti ??
Totul e simplu şi logic.
Atunci când ceva nu merge gândeşte-te ce ai omis să faci.
Mă duc şi eu la ooole mele :paste3>:
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Vin 22 Apr 2011, 1:16 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Cred ca il pierde...cel putin asa ni sa dat de inteles din rezumat...Dar interesant este ca vine un barbat la ea...atunci cand tine usa...Oare sa fie LIGHIOANA de Bora?lavy612 a scris:
Hmmm , s-ar putea sa piarda si Nazan copilul...
Daca este asa...are un tupeu fantastic. Nu cred ca se va schimba nici in al 12-lea ceas. Profitorul...
Cand putea sa aibe tot...o femeie frumoasa , indragostita de el...cand putea sa aibe o familie...el a dat cu piciorul la tot...CE FRAIER.
POATE CA INTR-UN FEL ESTE MAI BINE CA PIERDE SARCINA...chiar daca este dureros. In felul acesta nu o mai leaga nimic de Bora.
Acum sa vedem scena cand isi va cere iertare de la Nazan...Cred ca o sa radem cu lacrimi...DE CEEA CE O SA-I DEBITEZE MINTEA.
victorelalove- moderator
Fetele...de altadata.
victorelalove- moderator
SporMotzişor a scris:[Thanks Motzi:( , o sa verific mai bn acum
lavy612- vip
Nice look au fetelevictorelalove a scris:Fetele...de altadata.
lavy612- vip
[quote="lavy612"]
Da...au ceva ce parca s-a pierdut in timp.
Erau foarte sofisticate... si cand vorbeau ... totul era invaluit in mister.
Da...au ceva ce parca s-a pierdut in timp.
Erau foarte sofisticate... si cand vorbeau ... totul era invaluit in mister.
victorelalove- moderator
Aşk ve Ceza ep. 54 promo 2 subtitrat româneşte şi... englezeşte
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Vin 22 Apr 2011, 6:39 pm, editata de 4 ori
Motzişor- vip
Buna ziua tuturor, e o zi foarte incarcata dar cand intrati, chiar si fugitiv, va rog serviti, azi e ziua mea !
pentru toate gusturile !
pentru toate gusturile !
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
ninnet a scris:...azi e ziua mea ! ...
Uraaaaa!!!
La mulţi ani fericiţi cu multă sănătate!
Motzişor- vip
LA multi ani sa fii sanatoasa!!!!!!!!!!!!
alina_chupi- membru activ
Data de inscriere : 24/03/2011
Localizare : Ploiesti
La multi ani Ninnet!! Sa fii fericita si sa ai parte d toate cele bune :cei mai iubiti Multumimninnet a scris:Buna ziua tuturor, e o zi foarte incarcata dar cand intrati, chiar si fugitiv, va rog serviti, azi e ziua mea ! :
lavy612- vip
LA MULTI ANI? ninnet sanatate fericire impliniri si multe multe bucurii
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
LA MULTI ANI NINNET!
SA AI PARTE DE TOT CE ESTE BUN PE LUMEA ASTA.
SA AI PARTE DE TOT CE ESTE BUN PE LUMEA ASTA.
victorelalove- moderator
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum