Serialesitelenovelet
23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+24
marianaz
lexia
Iuliana
kh69
dubaisport
alina_chupi
danuza
alimar
Admin_dea05
sasa
andreea90
dana17
teodora_roman
andradamaria
iulia80
ninnet
Petre Gabriel Nicoleta
pufy2010
lica54
DENISA
Motzişor
dana4699
lavy612
victorelalove
28 participanți

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

In jos

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Empty Re: 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de lavy612 Vin 22 Apr 2011, 12:00 pm

Buna dragelor kiss kiss 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155520 O zi minunata sa aveti si spor la treaba 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 517793
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti

Sus In jos

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Empty Re: 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Vin 22 Apr 2011, 12:03 pm

lavy612 a scris:Buna dragelor kiss kiss 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155520 O zi minunata sa aveti si spor la treaba 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 517793
Buna lavy. kiss kiss kiss O zi minunata si tie.
23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 693889 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 693889 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 693889
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 22 Apr 2011, 12:04 pm

Bună dimineaţa!

:paste1>: 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155520
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 22 Apr 2011, 12:06 pm

Multumim Motzisor. kiss kiss kiss

Ce se mai intampla mai ?...offfffffffffff! Nimeni nu pare fericit... sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Vin 22 Apr 2011, 12:21 pm

Multumim pt promo, kiss ... Ooo , Ismail e pe scaunul de teroare, asa i trebuie . Ce palma sanatoasa a primit Smile
yaso si savas mereu alaturi...
Vic, nu te intrista... va fi bine kiss
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Vin 22 Apr 2011, 12:29 pm

lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 22 Apr 2011, 12:32 pm

lavy612 a scris:Multumim pt promo, kiss ... Ooo , Ismail e pe scaunul de teroare, asa i trebuie . Ce palma sanatoasa a primit Smile
yaso si savas mereu alaturi...
Vic, nu te intrista... va fi bine kiss
Da, MEREU IMPREUNA...Asta imi place mult de tot 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 283516 .
Ceyda incepe sa-i faca zile fripte lui Pala. Cred ca spune ceva nelalocul lui...si asta de fata cu Yaso si Savas (din cate am vazut eu). Crying or Very sad
Pai bine, bine...dar cine l-a pus sa se incurce cu asa o femeie...
stupid stupid stupid Ce a fost in capul lui?
Si Yavuz tipa de zici ca l-a muscat ceva... Sigur s-a supart si mai rau...acum ca a ramas fara spion.
Ismail si-o ia de la Savas slap slap slap
Urmeaza Yavuz... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Vin 22 Apr 2011, 12:42 pm

Sper ca Yaso si Savas sa afle ca e cva necurat intre ei>>>si eu am vazut , Savas era in masina parca si Yaso langa Ceyda..
Fidan , ce intoarsa de pe dos... cred ca cu greu o mai indupleca...Off.
Asteptam traducerea..
kiss Pe lista de teroare urmeaza Yavuz da Smile
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 22 Apr 2011, 12:52 pm

lavy612 a scris:Sper ca Yaso si Savas sa afle ca e cva necurat intre ei>>>si eu am vazut , Savas era in masina parca si Yaso langa Ceyda..
Fidan , ce intoarsa de pe dos... cred ca cu greu o mai indupleca...Off.
Asteptam traducerea..
kiss Pe lista de teroare urmeaza Yavuz da Smile
Cea mai buna razbunare ar fi sa il ignore...insa se pare ca Yavuz face tot posibilul pentru a ramane in viata lor... Se ambitioneaza total aiurea. 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 2743637754
Putea foarte frumos sa-si vada de treaba...dar el NU,NU sI NU... Lasa ...ca ii arata Savas. Evil or Very Mad
Acum sa vedem ce afla Yaso si Savas despre el...Poate ca au vreo dovada a vinovatiei lui (din cate am inteles...Ismail ar cam fi cel care le da pe tava o informatie ) ...sa vedem.
Iti dai seama ca daca Fidan a cerut divortul...Pala s-a cam clatinat putin (poate ca i-a venit mintea la cap Smile)...Si culmea...poate are "tupeul" sa-i spuna Ceydei ca s-a terminat. S-o creada el...nu mai scapa de ea ca de lipitoare. Parca vad ca ii si da vreo veste, ca este GRAVIDA affraid affraid affraid
Sa-l vedem atunci... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Vin 22 Apr 2011, 1:06 pm

victorelalove a scris:
Cea mai buna razbunare ar fi sa il ignore...insa se pare ca Yavuz face tot posibilul pentru a ramane in viata lor... Se ambitioneaza total aiurea. 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 2743637754
Putea foarte frumos sa-si vada de treaba...dar el NU,NU sI NU... Lasa ...ca ii arata Savas. Evil or Very Mad
Acum sa vedem ce afla Yaso si Savas despre el...Poate ca au vreo dovada a vinovatiei lui (din cate am inteles...Ismail ar cam fi cel care le da pe tava o informatie ) ...sa vedem.
Iti dai seama ca daca Fidan a cerut divortul...Pala s-a cam clatinat putin (poate ca i-a venit mintea la cap Smile)...Si culmea...poate are "tupeul" sa-i spuna Ceydei ca s-a terminat. S-o creada el...nu mai scapa de ea ca de lipitoare. Parca vad ca ii si da vreo veste, ca este GRAVIDA affraid affraid affraid
Sa-l vedem atunci... Smile

Off degeaba il ignora , sad yavuz pana in ultima clipa de viata ii va necaji... pff , mi s-a acrit rau de tot de el.Sa termine Savas cu el odata 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 3176764736 ..Sa vedem ce acte compromitatoare vor gasi ...., oare ce alte fapte a mai comis..?
Ismail isi ia bine bumaceala dupa care ,, scuipa'' tot >>,,tradatorul'' Smile ...
Aoleu , chiar ca ar umple paharul sa mai fie si Ceyda gravida ..... Fidan direct spitalizata cu Sahnur si Nazan.
Hmmm , s-ar putea sa piarda si Nazan copilul...
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 22 Apr 2011, 1:10 pm

Dap. Am mâncărime la deş'te (vorba Lexiei :)))

Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Vin 22 Apr 2011, 1:11 pm

Chiar , ep 45 a fost incarcat pe megaupload , am descarcat o parte, insa nu se poate deschide si nu stiu care e cauza...oare mai trebuie instalat ceva... stiti ??
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 22 Apr 2011, 1:15 pm

lavy612 a scris:Chiar , ep 45 a fost incarcat pe megaupload , am descarcat o parte, insa nu se poate deschide si nu stiu care e cauza...oare mai trebuie instalat ceva... stiti ??
Of, orice lucru care are mai multe link-uri presupune descărcarea TUTUROR link-urilor respective şi de-abia apoi urmează dezarhivarea. Cu clic de dreapta pe primul pachet de format RAR alegi opţiunea extract=extrage din meniul afişat şi pachetele se dezarhivează automat recompunând fişierul întreg! Spor la treabă.
Totul e simplu şi logic.
Atunci când ceva nu merge gândeşte-te ce ai omis să faci.
Mă duc şi eu la ooole mele
:paste3>:

Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Vin 22 Apr 2011, 1:16 pm, editata de 1 ori
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 22 Apr 2011, 1:16 pm

lavy612 a scris:

Hmmm , s-ar putea sa piarda si Nazan copilul...
Cred ca il pierde...cel putin asa ni sa dat de inteles din rezumat...Dar interesant este ca vine un barbat la ea...atunci cand tine usa...Oare sa fie LIGHIOANA de Bora?
Daca este asa...are un tupeu fantastic. Nu cred ca se va schimba nici in al 12-lea ceas. Profitorul... 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 3176764736
Cand putea sa aibe tot...o femeie frumoasa , indragostita de el...cand putea sa aibe o familie...el a dat cu piciorul la tot...CE FRAIER. Smile
POATE CA INTR-UN FEL ESTE MAI BINE CA PIERDE SARCINA...chiar daca este dureros. In felul acesta nu o mai leaga nimic de Bora.
Acum sa vedem scena cand isi va cere iertare de la Nazan...Cred ca o sa radem cu lacrimi...DE CEEA CE O SA-I DEBITEZE MINTEA. Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 22 Apr 2011, 1:28 pm

Fetele...de altadata. kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Vin 22 Apr 2011, 2:01 pm

Motzişor a scris:[Thanks Motzi:( , o sa verific mai bn acum
Spor 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 517793
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Vin 22 Apr 2011, 2:08 pm

victorelalove a scris:Fetele...de altadata. kiss
Nice look au fetele kiss
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 22 Apr 2011, 2:19 pm

[quote="lavy612"]
Da...au ceva ce parca s-a pierdut in timp. kiss
Erau foarte sofisticate... si cand vorbeau ... totul era invaluit in mister.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 22 Apr 2011, 2:40 pm

Aşk ve Ceza ep. 54 promo 2 subtitrat româneşte şi... englezeşte 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 131747

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 517793

Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Vin 22 Apr 2011, 6:39 pm, editata de 4 ori
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Vin 22 Apr 2011, 3:20 pm

Buna ziua tuturor, e o zi foarte incarcata dar cand intrati, chiar si fugitiv, va rog serviti, azi e ziua mea ! 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 269352

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Att00170w
23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Samp1i
23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Platou_branzeturi_copy
23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Summer_cocktailcrop
23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 1250_Coctail2

pentru toate gusturile ! kiss kiss
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 22 Apr 2011, 3:23 pm

ninnet a scris:...azi e ziua mea ! ...

Uraaaaa!!! 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155520 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 165638 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 165638 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 165638 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 165638 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155520

La mulţi ani fericiţi cu multă sănătate!
23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 421862
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alina_chupi Vin 22 Apr 2011, 3:51 pm

LA multi ani sa fii sanatoasa!!!!!!!!!!!! 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 165638 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 251638
alina_chupi
alina_chupi
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 24/03/2011
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Vin 22 Apr 2011, 3:59 pm

ninnet a scris:Buna ziua tuturor, e o zi foarte incarcata dar cand intrati, chiar si fugitiv, va rog serviti, azi e ziua mea ! :
La multi ani Ninnet!! Sa fii fericita si sa ai parte d toate cele bune kiss 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 161472 :cei mai iubiti Multumim
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Vin 22 Apr 2011, 4:17 pm

LA MULTI ANI? ninnet sanatate fericire impliniri si multe multe bucurii23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 18f75f1e
23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 007v051WYAG
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 22 Apr 2011, 4:17 pm

LA MULTI ANI NINNET! kiss kiss kiss
SA AI PARTE DE TOT CE ESTE BUN PE LUMEA ASTA. 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 251638
23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 161472 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155520
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum