Serialesitelenovelet
28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+16
Motzişor
kh69
Lucica10
lexia
Admin_dea05
andreea90
pufy2010
ninnet
michiper68
lavy612
simi
dana4699
DENISA
andradamaria
victorelalove
lica54
20 participanți

Pagina 14 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Urmatorul

In jos

28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 Empty Re: 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mier 01 Iun 2011, 9:48 pm

ninnet a scris:

ai vazut ? kiss poate ne vedem intr-o zi,eu stau chiar la piata Trapezului
Eu la 2 pasi de statia de metrou Nicolae Grigorescu.
Sigur...poate mergem prin parc. In ce parc mergeti voi?

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 Empty Re: 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de ninnet Mier 01 Iun 2011, 9:49 pm

Ajunge Pamela Andreson la Cluj, toată presa dă năvală, poze, pictoriale, o nebunie!
- Cum îţi place la Cluj? o întreabă un ziarist.
- E foarte frumos aici la voi, îmi plac statuile, străzile, clădirile... dar cel mai mult şi mai mult îmi plac oamenii şi felul în care vorbesc despre filozofie, oriunde mă duc aud numai discuţii despre filozofi germani...
- ....discuţii despre filozofi??? Germani???
- Da... lumea vorbeşte frecvent despre Nietzsche... de mii de ori... aud la tot pasul pe stradă zicind " Niiii, ce ţâţe are aia!"

.

ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 01 Iun 2011, 9:50 pm

ninnet a scris:

Vic, nu mai plange ,nu avem servetele astazi......... Smile Smile a facut
comanda Pufy pentru luni, si aduce si niste prosoape mai sexi asa cum vrea Simi Smile
Ne-a trimis un camion plin de servetele ...ca sa ne ajunga pana luni. Si luni parca vad ca ne mai trebuie inca unul.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 01 Iun 2011, 9:51 pm

Jake tragea sa moara. Sotia lui sedea langa el. El Deschise ochii si spuse cu vocea slaba...."Am ceva sa iti marturisesc". "Nu e nevoie" raspunse ea. "Ba nu, insist! Vreau sa mor impacat. Sa stii ca m-am culcat cu sora ta, cu prietena ta cea mai buna, cu prietena ei cea mai buna, si cu mama voastra" .

"Stiu! - spuse sotia?" acum odihneste-te...si lasa otrava sa isi faca efectul".

ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 01 Iun 2011, 9:51 pm

ninnet a scris:
Niiii, ce ţâţe are aia!"
Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 01 Iun 2011, 9:52 pm

ninnet a scris:SIMI...............CE faci draga ? te-a prins dc++si nu-ti mai da drumul ?
M-a prins rau...dar sa stii ca as prefera sa ma prinda el 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 255789 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 244732 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 244732
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 01 Iun 2011, 9:53 pm

simi a scris:M-a prins rau...dar sa stii ca as prefera sa ma prinda el 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 255789 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 244732 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 244732
Smile Smile Smile
Si cu 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 756436 ce facem????? Smile Smile Smile
O lasam pe tarla, sa ciuguleasca linistita iarba? Smile

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mier 01 Iun 2011, 9:54 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 01 Iun 2011, 9:54 pm

victorelalove a scris:
Ne-a trimis un camion plin de servetele ...ca sa ne ajunga pana luni. Si luni parca vad ca ne mai trebuie inca unul.

Da iti dai seama ce rade el de noi toate Smile Smile care mai decare mai
crizata si plansa Smile Smile el singur printre noi ,ce sa faca si el , ne consoleaza cu servetele Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 01 Iun 2011, 9:56 pm

Gata cu melodiile pt moment....mi s-au incins neuronii... confused confused Acum trebuie sa ma ocup si de prosoape ca nu vreau sa mi le luati voi... affraid affraid affraid
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 01 Iun 2011, 9:56 pm

Un om insurat avea o aventura cu secretara. Intr-o zi au mers dupa-amiaza la ea acasa si au facut dragoste.

Extenuati au adormit si s-au trezit abia pe la 8 seara. Igrijorat, barbatul a inceput sa se imbrace repede si a rugat-o pe iubita lui sa ii ia pantofii, sa ii duca afara si sa ii tavaleasca prin iarba si noroi.

Apoi s-a incaltat si s-a dus acasa. "Pe unde ai umblat?" l-a intreabat sotia. "Nu te pot minti, draga...am o aventura cu secretara. Am facut sex cu ea toata dupa-amiaza" Sotia il masura cu privirea si observandu-i pantofii tipa: " Minti nenorocitule! Ai fost sa joci golf!"

ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 01 Iun 2011, 9:57 pm

simi a scris:Gata cu melodiile pt moment....mi s-au incins neuronii... confused confused Acum trebuie sa ma ocup si de prosoape ca nu vreau sa mi le luati voi... affraid affraid affraid

Fii atenta ca am facut lista la prosoape sa sti Smile Smile stai pe aici
ca pierzi locul pe lista Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 01 Iun 2011, 9:59 pm

Fiti atente aici !!!!!!!!!!!!!!!!

Intr-un muzeu de arta, niste vizitatori s-au oprit si au zabovit mai mult in fata unui tablou, care infatisa trei barbati de culoare complet dezbracati.

Mirarea lor a fost ca dintre acestia, cel din centrul imaginii avea penisul roz, asa ca au rugat ghidul muzeului sa le dea lamuriri.

Ghidul foarte amabil si documentat, le-a explicat pret de o jumatate de ora ca penisul roz semnifica alinierea Afro-americanilor intr-o lume predominant alba, dar ca mai poate insemna si opresiunea fata de homosexuali in societate.

Multumiti de explicatia ghidului se pregateau sa plece dar, se apropie de grup un moshulica, care intreaba.

-Ia spuneti taica, v-a lamurit ghidul ce reprezinta si care este mesajul acestei opere de arta?

-Desigur, au raspuns vizitatorii. Dar de ce ne intrebati?

-Pentru ca eu am pictat tabloul. Astia din imagine nu sunt negri. Sunt mineri din Valea Jiului, iar ala din centru a fost la pranz pe-acasa. Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 01 Iun 2011, 10:00 pm

ninnet a scris:

Da iti dai seama ce rade el de noi toate Smile Smile care mai decare mai
crizata si plansa Smile Smile el singur printre noi ,ce sa faca nel cum stie
consoleaza si el cum poate Smile Smile
Este in firea femeilor sa fie mai...sa spunem "explozive" si sa se aprinda mai repede...plangem mai mult si mai des ( de asta si traim ceva mai mult...ne descarcam . PLANSUL FACE BINE !) , traim altfel evenimentele si suntem mai empatice. Ce sa mai spun de povestile de dragoste...pe care eu una cel putin, le traiesc cu intensitate maxima.
Vrem mereu atentie si grija...suntem mai sensibile ...si cateodata chiar prostute.
Asa ca, pufy...probabil ca se minuneaza cateodata de ceea ce traim noi. Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 01 Iun 2011, 10:00 pm

Daaaa,Vic pe 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 756436 o trimitem in spatiu...are toate sansele sa ajunga cu volanasele ei....si de acolo nu mai stie sa se intoarca pt ca nu sant indicatoare de circulatie... 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 819220 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 819220 Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 01 Iun 2011, 10:03 pm

ninnet a scris:Fiti atente aici !!!!!!!!!!!!!!!!

Astia din imagine nu sunt negri. Sunt mineri din Valea Jiului, iar ala din centru a fost la pranz pe-acasa. Smile
Smile Smile Smile Smile
Cat de simplu poate fi explicat totul...fara prea multe "pomposeli"!!!!!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 01 Iun 2011, 10:04 pm

victorelalove a scris:
Este in firea femeilor sa fie mai...sa spunem "explozive" si sa se aprinda mai repede...plangem mai mult si mai des ( de asta si traim ceva mai mult...ne descarcam . PLANSUL FACE BINE !) , traim altfel evenimentele si suntem mai empatice. Ce sa mai spun de povestile de dragoste...pe care eu una cel putin, le traiesc cu intensitate maxima.
Vrem mereu atentie si grija...suntem mai sensibile ...si cateodata chiar prostute.
Asa ca, pufy...probabil ca se minuneaza cateodata de ceea ce traim noi. Crying or Very sad
Vic ai sa razi...dar sa vezi pe sotul meu ce plange la unele filme...sa vezi ce intrecere facem amandoi...si copiii rad de noi...!!! Smile Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 01 Iun 2011, 10:05 pm

simi a scris:Daaaa,Vic pe 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 756436 o trimitem in spatiu...are toate sansele sa ajunga cu volanasele ei....si de acolo nu mai stie sa se intoarca pt ca nu sant indicatoare de circulatie... 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 819220 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 819220 Smile Smile Smile
28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 756436 s-ar intoarce de oriunde ar fi...crezi tu ca l-ar lasa ea pe Pretiosul Mititel nesupravegheat ? Se face lunte si punte si tot se agata iar de zilele lui Murat. stupid stupid stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 01 Iun 2011, 10:06 pm

simi a scris:Vic ai sa razi...dar sa vezi pe sotul meu ce plange la unele filme...sa vezi ce intrecere facem amandoi...si copiii rad de noi...!!! Smile Smile Smile Smile
Smile Smile Smile
Inseamna ca este o persoana sensibila.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 01 Iun 2011, 10:08 pm

ninnet a scris:

Fii atenta ca am facut lista la prosoape sa sti Smile Smile stai pe aici
ca pierzi locul pe lista Smile Smile
Pana aici Ninnet te rog nu atenta la prosoapele mele....ca ale mele sant cu crapatura in fata... Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 01 Iun 2011, 10:10 pm

Un preot vrea sa arate enoriasilor exemple ilustrate ale pacatelor. Asa ca duminica inainte de slujba pune 4 limbrici in patru vase.
1) primul limbric intr-un vas cu alcool.
2) al doilea limbric intr-un vas cu fum de tigara.
3) al treilea limbric intr-un vas cu lichid seminal.
4) al patrulea intr-un vas cu apa limpede si curata.
Dupa ce tine slujba despre pacate si povesteste despre consecintele lor, preotul arata limbricii din vase.
Limbricul din vasul cu alcool era mort.
Limbricul din vasul cu fum era mort.
Libricul din vasul cu lichid seminal era mort.
In schimb linbricul din vasul cu apa curata era viu.
Preotul multumit de lectia sa intreaba.
-Ce invatatura putem scoate din ceea ce ati vazut?
Un batranel ridica mana si spune:
-Cat timp bei, fumezi si ........ nu faci limbrici!
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 01 Iun 2011, 10:11 pm

La Radio Erevan, o ascultatoare intreaba:
- Poti ramane insarcinata de la distanta ?
Radio Erevan raspunde:
- Se poate, daca distanta este mai mica decat lungimea Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 01 Iun 2011, 10:12 pm

simi a scris:Pana aici Ninnet te rog nu atenta la prosoapele mele....ca ale mele sant cu crapatura in fata... Smile Smile Smile
Simi, nici nu vreau sa ma gandesc, cum ar fi fost ca tu sa fii regizor de film...si sa regizezi un film al lui Murat!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile Smile

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 01 Iun 2011, 10:13 pm

Doua pirande vorbesc intre ele:
- Auzi, fa?…. Ce le-ai facut ieri de mancare?
- Macaroane!
- Si ce ai pus peste ele?
- Capacu’ hala rosu, vechi!
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 01 Iun 2011, 10:13 pm

ninnet a scris:
- Capacu’ hala rosu, vechi!
Smile Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 01 Iun 2011, 10:14 pm

victorelalove a scris:
Simi, nici nu vreau sa ma gandesc, cum ar fi fost ca tu sa fii regizor de film...si sa regizezi un film al lui Murat!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile Smile

Cred ca ti-ar place...am niste idei sexoase!!!! Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 14 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum