28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+16
Motzişor
kh69
Lucica10
lexia
Admin_dea05
andreea90
pufy2010
ninnet
michiper68
lavy612
simi
dana4699
DENISA
andradamaria
victorelalove
lica54
20 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Sa stii Simi ca ea poarta intrega responsabilitate si te pomenesti ca il va spala si pe spate dar nu-i nimic poate crapa si face un bine colectiv
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
tipa arată bine
Tipa vorbeşte germana, spaniola şi engleza
Tipa vorbeşte germana, spaniola şi engleza
chiar arata bine si parca are si un nume predestinat, Lana...DENISA a scris: tipa arată bine
- Spoiler:
andradamaria- vip
în română înseamnă " articol"
O FI DE ..FOLOSINTA INDELUNGATA dar eu ma gandeam la Lana TURNERDENISA a scris:în română înseamnă " articol"
andradamaria- vip
andradamaria a scris:O FI DE ..FOLOSINTA INDELUNGATA dar eu ma gandeam la Lana TURNER
- Spoiler:
da seamă puţintel , e tot blondă dar nu pare a fi o " donşoară fatală"
NURGÜL YEŞİLÇAY VE ÖZCAN DENİZ TEKRAR AYNI DİZİDE!
Bir döneme damgasını vuran Asmalı Konak dizisinin başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz tekrar bir dizide buluşuyor. Setarkasi.com’un haberine göre, final yapmaya hazırlanan Aşk Ve Ceza dizisinin güzel oyuncusu Nurgül Yeşilçay, iddialara göre, yeni sezonda oynayacağı dizi için anlaşmasını yaptı.
Show Tv ekranlarında Gold Film’in yapımcılığında önümüzdeki sezon başlayacak dizisinde kendisine Asmalı Konak’ta başrol paylaştığı Özcan Deniz eşlik edecek. Nurgül Yeşilçay dizide eşinden boşanmış ve çocuğuna bakan bir anneyi canlandıracak.
Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz’in bir dönem yaşadığı gerginliğin, tartışmanın ardından bir araya gelmeyen ikili yeni dizi projesiyle hem bir araya gelmiş olacak hem de Asmalı Konak’ta gördükleri yoğun ilgili bulmaya çalışacak. (Setarkasi.com)
http://www.setarkasi.com/nurgul-yesilcay-ve-ozcan-deniz-tekrar-ayni-dizide/
Aoleuuu...la cum arata fata presedintelui croat.....parca as inclina balanta mai mult spre ....pentru ca mai am sperante ca o lasa....dar pe asta n-o mai lasa usor....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
ai răuşit să urci clipul în YB ???
Nu reusesc si nu-mi dau seama care e problema???DENISA a scris:ai răuşit să urci clipul în YB ???
simi- vip
cât are clipul ?? are mai mult de 2 Gb ??
E mic ...de 2minuteDENISA a scris:cât are clipul ?? are mai mult de 2 Gb ??
simi- vip
dar cât are ca şi capacitate ?
Nu stiu...unde scrie asta?DENISA a scris:dar cât are ca şi capacitate ?
- Spoiler:
simi- vip
te duci cu mouse-ul în fişierul salvat de tine şi ţii mouse-ul pe clip fără să-l deschizi şi dedesupt ţi se va deschide o fereastră unde scrie SIZE şi vezi câţi MB sau câţi GB are clipul .
Am vazut...scrie 18 k bytes
simi- vip
mă eu cred că tu nu-l salvezi cum trebuie , după ce îl termini dă-i CREATE .
EPISODE 60 TIPS
Savas is shot. but it is ofcourse not a fatal wound.
Yas: Savas! what happened to you?
savas: I am fine. I just want you to be calm.
Seher and Sahnur meet once again.
The household is getting ready for the wedding
Sahnur has a gift for yas.
Sahnur:My mother in law wore this when she was getting married and so did I and now its your turn.
Hakan proposes to Çiçek but one person is really opposed to this idea.
Pala and fidan are trying to mend amends.
Savas decides to talk to hasib and tell him he is his brother. But he comes across an unexptected reaction.
deci Savaş nu e rănit grav ,
Savas este împuşcat , dar desigur nu este o rană fatală.
Yas: Savas! ce s-a întâmplat cu tine?
Savas: Sunt bine. Vreau doar să fii calmă.
Seher şi Sahnur se întâlnesc din nou.
Cei din casă se pregătesc pentru nuntă.
Şahnur are un cadou pentru Yasemin.
Sahnur: Mama meaa purtat acest lucru atunci când ea s-a căsătorit şi aşa am făcut şi eu acum e rândul tău.
Hakan îi face o propunere lui Cicek, dar o persoană s-a opus .
Pala şi Fidan încearcă să-şi repare relaţia.
Savaş decide să vorbescă cu Hasib şi să-i spună că este fratele său. Dar el are o reacţie neprevăzută.
EPISODE 60 TIPS
Savas is shot. but it is ofcourse not a fatal wound.
Yas: Savas! what happened to you?
savas: I am fine. I just want you to be calm.
Seher and Sahnur meet once again.
The household is getting ready for the wedding
Sahnur has a gift for yas.
Sahnur:My mother in law wore this when she was getting married and so did I and now its your turn.
Hakan proposes to Çiçek but one person is really opposed to this idea.
Pala and fidan are trying to mend amends.
Savas decides to talk to hasib and tell him he is his brother. But he comes across an unexptected reaction.
deci Savaş nu e rănit grav ,
Savas este împuşcat , dar desigur nu este o rană fatală.
Yas: Savas! ce s-a întâmplat cu tine?
Savas: Sunt bine. Vreau doar să fii calmă.
Seher şi Sahnur se întâlnesc din nou.
Cei din casă se pregătesc pentru nuntă.
Şahnur are un cadou pentru Yasemin.
Sahnur: Mama meaa purtat acest lucru atunci când ea s-a căsătorit şi aşa am făcut şi eu acum e rândul tău.
Hakan îi face o propunere lui Cicek, dar o persoană s-a opus .
Pala şi Fidan încearcă să-şi repare relaţia.
Savaş decide să vorbescă cu Hasib şi să-i spună că este fratele său. Dar el are o reacţie neprevăzută.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 02 Iun 2011, 4:27 pm, editata de 2 ori
trebuie ajutata si trebuie sa reuseasca
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Denisa stai sa-ti explic cum fac.....fac video cu muzica...cu tot....apoi ma duc la create output dau clik....si de acolo nu mai stiu...
simi- vip
Simi dai click pe CREATE apoi pe youtube completezi sus userul si parola apoi Uploade to Youtube
sau CREATE apoi click VIdeo File iar click CREATE , jos în dreapta
sau CREATE apoi click VIdeo File iar click CREATE , jos în dreapta
dana4699- vip
[quote="DENISA"]Denisa, felicitări pentru tate noutăţile.
Merhaba la toată lumea!
În sfârşit se vede episodul 48, Megavideo îmi scoate peri albi, nu ştiu dacă-l va procesa în format HD, numai ei ştiu pe ce criterii o fac. Eu prelucrez veşnic în acelaşi mod.
Vă pup!
Merhaba la toată lumea!
În sfârşit se vede episodul 48, Megavideo îmi scoate peri albi, nu ştiu dacă-l va procesa în format HD, numai ei ştiu pe ce criterii o fac. Eu prelucrez veşnic în acelaşi mod.
Vă pup!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Multumim Motzi
o zi frumoasa sa ai .
o zi frumoasa sa ai .
dana4699- vip
Buna ziua fetelor, cochetelor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HRISTOS S-A INALTAT.
Dar cat de harnicute ati fost astazi... Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Citesc si eu ce ati scris astazi pe forum si...pac!!!!!!!! imi cade fata...
Normal ca din cauza - i .
Foarte frumos gestul presedintelui Croatiei de a-l invita ... il vrem si noi pe Murat in Romania!!!!!!!!!!
Auziti si voi... este cea care i-a povestit Pretiosului Mititel , despre cat de frumoasa este Croatia. TE DOARE CAPUL SI ALTA NU. Una , doua ... .
In sfarsit...poate aflam si noi mai multe despre Murat de la croati... Si sa vedem cu ce ne mai incanta retina DIVA - CENTRUL UNIVERSULUI .
HRISTOS S-A INALTAT.
Dar cat de harnicute ati fost astazi... Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Citesc si eu ce ati scris astazi pe forum si...pac!!!!!!!! imi cade fata...
Normal ca din cauza - i .
Foarte frumos gestul presedintelui Croatiei de a-l invita ... il vrem si noi pe Murat in Romania!!!!!!!!!!
Auziti si voi... este cea care i-a povestit Pretiosului Mititel , despre cat de frumoasa este Croatia. TE DOARE CAPUL SI ALTA NU. Una , doua ... .
In sfarsit...poate aflam si noi mai multe despre Murat de la croati... Si sa vedem cu ce ne mai incanta retina DIVA - CENTRUL UNIVERSULUI .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
buna Victo si bine ai revenit
dana4699- vip
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum