28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+16
Motzişor
kh69
Lucica10
lexia
Admin_dea05
andreea90
pufy2010
ninnet
michiper68
lavy612
simi
dana4699
DENISA
andradamaria
victorelalove
lica54
20 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna Andrada.andradamaria a scris:Unde ai fost Vic? iar te-ai jucat in nisip?? :baby1:
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Nisip in fiecare zi...aducem atat de mult in casa, incat in vreo 2 saptamani cred ca ne facem plaja privata, IN BAIE...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Multumesc Denisa Acum cred ca merit si eu o bucatica din ???Daca mai ramane ceva...dupa ce o sa-l devoreze fata presedintelui croat...
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
imi place ideea de plaja privata dar in niciun caz locatiavictorelalove a scris:
Buna Andrada.
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Nisip in fiecare zi...aducem atat de mult in casa, incat in vreo 2 saptamani cred ca ne facem plaja privata, IN BAIE...
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
va pup dulce si va doresc o seara frumoasa , trebuie sa merg sa fac baie la copilasii.
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Faina poza tipei, Denisa, oare de cand o fi datand???
andradamaria- vip
cred că e de pe vremea când a filmat cu Ozcan Deniz dar nu sunt sigură.
si acum o iau de la capat!?DENISA a scris:cred că e de pe vremea când a filmat cu Ozcan Deniz dar nu sunt sigură.
numai pe cei doi n-are nimeni curajul sa-i adune din nou
andradamaria- vip
Pai asta este si pemtru mine problema.... LOCATIA!!!andradamaria a scris: imi place ideea de plaja privata dar in niciun caz locatia
Ca dupa ce ii fac baie celui mic...sotul se minuneaza, de ce depunere de nisip este pe cada.
victorelalove- moderator
Spor la treaba, dana.dana4699 a scris:va pup dulce si va doresc o seara frumoasa , trebuie sa merg sa fac baie la copilasii.
Noi acum am terminat baita. :baby1:
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Joi 02 Iun 2011, 6:58 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Fetelor va pup!!! Trebuie sa ies cu copilul la plimbare....vorbim mai tarziu...
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Plimbare frumoasa, simi.
victorelalove- moderator
plimbare placuta pe aici e furtuna m-am reactualizat, m-am facut alb-albastrasimi a scris:Fetelor va pup!!! Trebuie sa ies cu copilul la plimbare....vorbim mai tarziu...
andradamaria- vip
andradamaria a scris:plimbare placuta pe aici e furtuna m-am reactualizat, m-am facut alb-albastra
Prima data m-am uitat la avatar...si nu stiam cine este.
Dar ce avatar minunat ti-ai pus, andrada.
victorelalove- moderator
Vă pupăcesc.....ne citim mai târziu ....
Denisa.
victorelalove- moderator
ce faceti iubitelor ? eu ma uit la serial..........va pupic
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
andradamaria a scris:plimbare placuta pe aici e furtuna m-am reactualizat, m-am facut alb-albastra
Pe noi ne-a ocolit furtuna, Andrada am trimis-o direct la tine. Măi, măi ţi-ai schimbat semnătura, frumos dar mie îmi place de el tuns scurt. Dacă în noul proiect o fi vreun şofer din acela netuns, neras atunci cu siguranţă o să-l apreciez doar cum joacă, că să-l văd aşa nu îmi va plăcea.
Simi, la cât mai multe, vezi că e boală grea.
Cura de slabire pt.barbati :
Dupa multe studii, cercetatorii au reusit sa calculeze exact cantitatea de energie consumata in timpul unei partide de sex:
Dezbracarea (ei):
- cu consimtzamantul ei 12 calorii
- fara consimtzamantul ei 187 calorii
Desfacerea sutienului:
- cu amandoua mainile 8 calorii
- cu o singura mana 12 calorii
- cu dintzii 85 calorii
Punerea prezervativului:
- cu erectie 6 calorii
- fara erectie 315 calorii
Pozitzii:- misionarul 12 calorii
- 69 culcat 78 calorii
- 69 in picioare 112 calorii
- roaba 216 calorii
- pe la spate 326 calorii
- candelabru italian 912 calorii
Atingerea orgasmului:
- adevarat 112 calorii
- fals 315 calorii
Dupa orgasm:
- stat in pat 18 calorii
- ridicare imediata 36 calorii
- incercarea de a-i explica (ei) de ce v-ati ridicat imediat 816 calorii
Obtzinerea unei a doua erectzii pentru persoane intre:
- 20 – 29 de ani 36 calorii
- 30 – 39 de ani 80 calorii
- 40 – 49 de ani 124 calorii
- 50 – 59 de ani 972 calorii
- 60 – 69 de ani 2916 calorii
- peste 70 de ani ? (cercetarile continua)
Imbracatul de dupa act:
- cu calm 32 calorii
- in graba 98 calorii
- cu tatal ei batand la usa 1218 calorii
- cu sotzul ei batand la usa 3415 calorii
- cu sotzia dumneavoastra batand la usa 9815 calorii.
Dupa multe studii, cercetatorii au reusit sa calculeze exact cantitatea de energie consumata in timpul unei partide de sex:
Dezbracarea (ei):
- cu consimtzamantul ei 12 calorii
- fara consimtzamantul ei 187 calorii
Desfacerea sutienului:
- cu amandoua mainile 8 calorii
- cu o singura mana 12 calorii
- cu dintzii 85 calorii
Punerea prezervativului:
- cu erectie 6 calorii
- fara erectie 315 calorii
Pozitzii:- misionarul 12 calorii
- 69 culcat 78 calorii
- 69 in picioare 112 calorii
- roaba 216 calorii
- pe la spate 326 calorii
- candelabru italian 912 calorii
Atingerea orgasmului:
- adevarat 112 calorii
- fals 315 calorii
Dupa orgasm:
- stat in pat 18 calorii
- ridicare imediata 36 calorii
- incercarea de a-i explica (ei) de ce v-ati ridicat imediat 816 calorii
Obtzinerea unei a doua erectzii pentru persoane intre:
- 20 – 29 de ani 36 calorii
- 30 – 39 de ani 80 calorii
- 40 – 49 de ani 124 calorii
- 50 – 59 de ani 972 calorii
- 60 – 69 de ani 2916 calorii
- peste 70 de ani ? (cercetarile continua)
Imbracatul de dupa act:
- cu calm 32 calorii
- in graba 98 calorii
- cu tatal ei batand la usa 1218 calorii
- cu sotzul ei batand la usa 3415 calorii
- cu sotzia dumneavoastra batand la usa 9815 calorii.
victorelalove- moderator
simi a scris:Am reusit!!!!
bravo SIMI, felicitari, ai grija cate minute are clipul si alegi melodia in functie de
asta da sa aiba final frumos
ninnet- vip
Buna ninnet.
Buna lexia.
Buna lexia.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Buna ninnet.
Buna lexia.
Buna Vic ,doamne ce ploaie torentiala ,eram in hipermarchet,vroiam sa plec
dar yok,afara prapad :ploaie: :ploaie:
ninnet- vip
TESTUL CHEILOR
Un tip cu o tipa, dupa o intalnire de succes, merg impreuna pe aleea casei lui.
La un moment dat, tipul o intreaba:
- Vrei sa mergi pe la mine sa bem o cafea?
Pai, hai sa-ti zic ce-am constatat:
- Imi dau seama de fiecare barbat cum este in pat, dupa cum baga cheia in broasca …
Adica daca o bagi repede, smucit, inseamna ca esti animalic si nu-mi place chestia asta!
- In schimb, daca bajbai si nu nimeresti yala, inseamna ca nu esti experimentat si iara nu imi place …
- Domnisoara, nu stiu cum fac ceilalti, dar eu inainte de a incerca cheia, ling broasca de-o ia naiba!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Un domn isi revine dintr-o coma profunda de 7 luni. In tot acest timp, sotia lui a stat zilnic langa patul lui.
La cateva zile dupa ce si-a revenit, isi cheama sotia:
- Draga mea, ai fost alaturi de mine in toate nenorocirile prin care am trecut:
cand am fost concediat, m-ai sprijinit enorm;
cand afacerea mea a dat faliment, ai fost langa mine;
cand am fost impuscat, ai stat alaturi de mine;
cand ne-am pierdut casa, ai fost tot langa mine;
cand sanatatea mea s-a subrezit, m-ai sprijinit permanent. Stii ceva?
- Ce sa stiu, dragul meu? intreaba ea zambitoare.
- Cred ca imi porti ghinion!
Un tip cu o tipa, dupa o intalnire de succes, merg impreuna pe aleea casei lui.
La un moment dat, tipul o intreaba:
- Vrei sa mergi pe la mine sa bem o cafea?
Pai, hai sa-ti zic ce-am constatat:
- Imi dau seama de fiecare barbat cum este in pat, dupa cum baga cheia in broasca …
Adica daca o bagi repede, smucit, inseamna ca esti animalic si nu-mi place chestia asta!
- In schimb, daca bajbai si nu nimeresti yala, inseamna ca nu esti experimentat si iara nu imi place …
- Domnisoara, nu stiu cum fac ceilalti, dar eu inainte de a incerca cheia, ling broasca de-o ia naiba!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Un domn isi revine dintr-o coma profunda de 7 luni. In tot acest timp, sotia lui a stat zilnic langa patul lui.
La cateva zile dupa ce si-a revenit, isi cheama sotia:
- Draga mea, ai fost alaturi de mine in toate nenorocirile prin care am trecut:
cand am fost concediat, m-ai sprijinit enorm;
cand afacerea mea a dat faliment, ai fost langa mine;
cand am fost impuscat, ai stat alaturi de mine;
cand ne-am pierdut casa, ai fost tot langa mine;
cand sanatatea mea s-a subrezit, m-ai sprijinit permanent. Stii ceva?
- Ce sa stiu, dragul meu? intreaba ea zambitoare.
- Cred ca imi porti ghinion!
victorelalove- moderator
Este buna si ploaia asta...ca parca vad ca vin caldurile...de nu ne mai lasa. Sa vezi atunci sufocare.ninnet a scris:
Buna Vic ,doamne ce ploaie torentiala ,eram in hipermarchet,vroiam sa plec
dar yok,afara prapad :ploaie: :ploaie:
victorelalove- moderator
ai mai facut tu deastea si frigul la-i trimis la mine asta iarna si mai tii minte perceptia noastra despre turci-soferi de TIR- sa vezi tu ce-o sa-l indragesti ..dar parca era motociclist in viziunea regizorului asta ma inspaimanta de-a dreptul..nu-mi plac motociclistii..am vazut un accident oribil ..si vorba Denisei cred ca mi s-a fixat pe retina, si acolo a ramas!lexia a scris:
Pe noi ne-a ocolit furtuna, Andrada am trimis-o direct la tine. Măi, măi ţi-ai schimbat semnătura, frumos dar mie îmi place de el tuns scurt. Dacă în noul proiect o fi vreun şofer din acela netuns, neras atunci cu siguranţă o să-l apreciez doar cum joacă, că să-l văd aşa nu îmi va plăcea.
Simi, la cât mai multe, vezi că e boală grea.
poate il vom vedea sofer de TIR PRINTRO PARCARE DE LA PADUREA VERDE glumesc desigur.
mie imi place muri si cand isi arata putin originile,,,cret si cu mustata
andradamaria- vip
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum