1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
+5
DENISA
iulia1965
Luana
elena50
Admin_dea05
9 participanți
Pagina 22 din 43
Pagina 22 din 43 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 43
Re: 1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
Buna seara si aici!
O seara frumoasa!
O seara frumoasa!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Re: 1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
Buna seara!Luana a scris:Buna seara si aici!
O seara frumoasa!
Bine ai venit!
Noapte buna!
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Buna dimineata!
Nu o recunosc pe Gulfem Hatun (sper ca am scris bine) . Cine este ???A fost in sez. I???
Multumesc pt poze si stiri!
Nu o recunosc pe Gulfem Hatun (sper ca am scris bine) . Cine este ???A fost in sez. I???
Multumesc pt poze si stiri!
Ultima editare efectuata de catre Luana in Joi 18 Aug 2011, 8:07 am, editata de 2 ori
Luana- vip
Cam mult ne lasa sa asteptam...elena50 a scris:
http://www.gecce.com/haber/yeni-sezonda-hangi-dizi-nerede-saat-kacta-173648.html
Noul sezon "Muhtesem..." va incepe la sf. lunii sept. sau inc. lunii oct.
Luana- vip
Am lipsit cam mult si am pierdut legaturile. Nu recunosc toti actorii...I-am vazut aici???
Baiatul cel frumusel de la pag 52, cel pozat la Bodrum dar si fata de langa el, cine sunt???
Baiatul cel frumusel de la pag 52, cel pozat la Bodrum dar si fata de langa el, cine sunt???
Luana- vip
Gata, fug la treburi...Si administrative, dar si de alt tip...
Pe mai tarziu....
Pe mai tarziu....
Luana- vip
Muhteşem Yüzyıl Topkapı Müzesi'ni Yeniledi
Topkapı Sarayı Müzesi, "Muhteşem Yüzyıl" temasıyla yenileniyor...
http://www.acunn.com/haber/25787/muhtesem-yuzyil-topkapi-muzesini-yeniledi
Topkapı Sarayı Müzesi, "Muhteşem Yüzyıl" temasıyla yenileniyor...
http://www.acunn.com/haber/25787/muhtesem-yuzyil-topkapi-muzesini-yeniledi
Buna seara!elena50 a scris:
Burak Ozcivit va juca in sezonul doi rolul lui Rustem Pasa, sotul lui Mihrimah si ginerele lui Suleyman Sultan.
Elena, abia acum m-am uitat in urma si am vazut cine este baiatul cel frumusel si cand il vom vedea. Scuze ca am intrebat fara sa citesc, dar as vrea sa aflu totul repede, timpul meu de acum este teribil de limitat.
Ma uit in urma cat pot...
Luana- vip
Admin_dea05 a scris: Ce draguta este asta mica!O papusica de fata!
Buna dimi!Elena, Luana..o cafeluta pt voi
Elena scuzeee din greseala ti-am sters 3 poze care le-ai pus in postarea cu fetita asta draguta... ..inca nu m-am trezit....
Deea, tocmai voiam sa intreb unde joaca fetita din avatarul tau!
m-ai pacalit, noroc ca am citit din urma!
Frumusica foc fata ta, sa-ti fie sanatoasa si sa va bucure!
Dar ce rol a facut de este imbracata asa??/
Ultima editare efectuata de catre Luana in Vin 19 Aug 2011, 8:09 am, editata de 1 ori
Luana- vip
Parca tot ce da jos de pe ea Nur, inhata Meryem. Mi se pare mie sau in rochia aceea neagra (care nu este din film) are si nitica burta????De la pag 49 sau 48, pagina care incepe cu poza lui Leo. Nu am mai dat citatul, ca prea va repet mesajele.
Luana- vip
Ma bucur ca ai pus direct traducerea, de la o vreme nici asta nu mai merge la PC-ul meu. Trebuie sa copiez si sa pun la Google traducere si nu intotdeauna am rabdare. Multumesc!elena50 a scris:http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=ro&prev=/search%3Fq%3DHalit%2BErgenc%2BMuhtesem%2BYuzyil%26hl%3Dro%26client%3Dfirefox-a%26tbo%3D1%26rls%3Dorg.mozilla:ro:official%26channel%3Ds%26prmdo%3D1%26tbs%3Dqdr:d,dsc:1&rurl=translate.google.com&sl=bg&twu=1&u=http://www.telegraph.co.uk/news/obituaries/politics-obituaries/6237121/Ertugrul-Osman.html&usg=ALkJrhgo_XoP4JL8SEiIWmyvJ_OV1ulCuQ
Interesant!
Dar de ce oare nu a avut urmasi???Un baiat ar fi continuat numele.
Luana- vip
gata, nu mai scriu sa nu va plictisesc.
Am dus dorul forumului. Astept sez. II, sper sa nu fiu dezamagita!
Am dus dorul forumului. Astept sez. II, sper sa nu fiu dezamagita!
Luana- vip
Buna dimineata Elena!
Am venit...Unde esti???
Am gasit ceva ce mi-a placut printre cele 220 de mesaje primite in lipsa. Pun si aici , impreuna cu o cafea:
În cadrul unui experiment sociologic, unei grupe de 50 de oameni în care erau in mod egal femei şi bărbaţi, i s-a dat un text şi insărcinarea să aseze în cadrul acelui text o virgulă.
Textul era:
"Dacă bărbatul ar şti realmente valoarea pe care o are femeia ar merge în patru labe ."
Toţi bărbaţii au aşezat virgula după cuvantul "are".
Toate femeile au aşezat virgula după cuvântul "femeia".
O zi pe placul tau!
Am venit...Unde esti???
Am gasit ceva ce mi-a placut printre cele 220 de mesaje primite in lipsa. Pun si aici , impreuna cu o cafea:
În cadrul unui experiment sociologic, unei grupe de 50 de oameni în care erau in mod egal femei şi bărbaţi, i s-a dat un text şi insărcinarea să aseze în cadrul acelui text o virgulă.
Textul era:
"Dacă bărbatul ar şti realmente valoarea pe care o are femeia ar merge în patru labe ."
Toţi bărbaţii au aşezat virgula după cuvantul "are".
Toate femeile au aşezat virgula după cuvântul "femeia".
O zi pe placul tau!
Luana- vip
Buna ziua!
Inca o data iti urez bun venit acasa si pe forum Luana!
Multumesc perntru cafea si pentru mesajul adus pe topic(din cele primite de tine).Privitor la virgula fiecare a pus-o unde a crezut ca i se potriveste
Nu am mai intrat pentru ca am fost plecata in balta la pescuit, azi am venit.
Ma bucur ca ai venit, nici nu prea am mai intrat pe aici, nu am cu cine ma conversa , macar o data in zi)
Da, rochia de la pag 49, 19,29 are putin mai multa burtica, Meriem e grasuta ca o p ....ca, pacat de ea ca e tanara!E acum in desfasurare un sondaj in gazetele turcesti si Meriem e votata de multi turci , ocupa o pozitie fruntasa in ierarhia preferatelor, dovada ca turcilor le plac grasutele.
Cum a fost la munte, ti-au venit musafirii pe care-i asteptai , ti-ai mai facut din conservaret sau doar te-ai odihnit?
O seara buna!
Poate ne intalnim maine dimineata la o cafea!
Inca o data iti urez bun venit acasa si pe forum Luana!
Multumesc perntru cafea si pentru mesajul adus pe topic(din cele primite de tine).Privitor la virgula fiecare a pus-o unde a crezut ca i se potriveste
Nu am mai intrat pentru ca am fost plecata in balta la pescuit, azi am venit.
Ma bucur ca ai venit, nici nu prea am mai intrat pe aici, nu am cu cine ma conversa , macar o data in zi)
Da, rochia de la pag 49, 19,29 are putin mai multa burtica, Meriem e grasuta ca o p ....ca, pacat de ea ca e tanara!E acum in desfasurare un sondaj in gazetele turcesti si Meriem e votata de multi turci , ocupa o pozitie fruntasa in ierarhia preferatelor, dovada ca turcilor le plac grasutele.
Cum a fost la munte, ti-au venit musafirii pe care-i asteptai , ti-ai mai facut din conservaret sau doar te-ai odihnit?
O seara buna!
Poate ne intalnim maine dimineata la o cafea!
elena50- vip
http://www.prikachi.com/images/645/3701645k.jpg
elena50- vip
Actori din seria "Mici secrete - Kucuk sirlar", s-au adunat ieri la cină de adio. Burak Özçivit a apărut cu o noua imagine. El a spus că a inceput pregătirea pentru participarea la "secolul magnific."
Evident, în timpul petrecerii se pregateste din greu pentru harem
Burak va juca rolul de Malkochoglu, personaj istoric, un războinic, renumit pentru faptele sale marţiale în timpul domniei sultanului Suleiman. Deci, în Turcia Malkochoglu nume este sinonim cu puterea, curajul, abilitati de lupta si, prin urmare, a devenit un erou legendar.(google)
http://starlounge.tr.msn.com/gallery.aspx?cp-documentid=158831884
Ultima editare efectuata de catre elena50 in Vin 19 Aug 2011, 5:21 pm, editata de 2 ori
elena50- vip
elena50- vip
Buna Elena!
Si macar ai prins ceva cu manuta ta???Si daca da, cat de mare??? Sa nu spui ca depaseste largimea mainilor, ca nu cred. A fost bun???Eu sunt inebunita dupa peste. Daca ar fi dupa mine , numai peste as vrea, nu as duce dorul carnii.
Da, am facut conserve, am muncit ca un magar (asta este pt mine etalonul muncitorului, nu cainele) o saptamana. Din trei randuri de musafiri au venit doua , din care una nu era prevazuta. Cei de afara m-au anuntat ca nu pot pleca pana in sept, asa ca...vor veni sa ma vada la ses, ca la munte nu mai puteam sta si in sept. M-au incurcat mai rau, dar au avut un necaz si de aceea au schimbat biletele de avion pt sept.
O seara placuta iti urez!
Si macar ai prins ceva cu manuta ta???Si daca da, cat de mare??? Sa nu spui ca depaseste largimea mainilor, ca nu cred. A fost bun???Eu sunt inebunita dupa peste. Daca ar fi dupa mine , numai peste as vrea, nu as duce dorul carnii.
Da, am facut conserve, am muncit ca un magar (asta este pt mine etalonul muncitorului, nu cainele) o saptamana. Din trei randuri de musafiri au venit doua , din care una nu era prevazuta. Cei de afara m-au anuntat ca nu pot pleca pana in sept, asa ca...vor veni sa ma vada la ses, ca la munte nu mai puteam sta si in sept. M-au incurcat mai rau, dar au avut un necaz si de aceea au schimbat biletele de avion pt sept.
Luana- vip
Da Luana, am prins peste si mai mare si mai mic, cel mai mare peste prins de mine a fost somn, la 1,3 kg.Asa am mai prins salau aproate de 1 kg , avat, crap.Dar peste mic-biban platica, caras, babusca prind mult. Si noi mancam mult peste din doua zile in una am peste la masa(acum , vara ca iarna e mai greu de gasit peste proaspat).Luana a scris:!
- Spoiler:
Buna Elena
Am mai fost intre timp plecata si eu la tara mi-am facut conservaret , am fost plecata si la Sf . Gheorghe delta , lcateva zile la pescuit si la plaja, a fost frumos.
Ultima editare efectuata de catre elena50 in Vin 19 Aug 2011, 6:22 pm, editata de 1 ori
elena50- vip
elena50- vip
[center]
Meriem cu fratele fetitei care joacă rulul micutei prinţese.
Ultima editare efectuata de catre elena50 in Vin 19 Aug 2011, 5:51 pm, editata de 3 ori
elena50- vip
http://magazin.milliyet.com.tr/muhtesem-yuzyil-in-savas-sahneleri-edirne-de-cekiliyor/magazin/magazindetay/18.08.2011/1428453/default.htm
Ultima editare efectuata de catre elena50 in Vin 19 Aug 2011, 6:36 pm, editata de 3 ori
elena50- vip
elena50- vip
http://www.kanaldhaber.com.tr/Haber/Magazin-38/Evet-kanserim-21230.aspx
"Da, am cancer" a vorbit pentru prima data despre boala ei Meralhttp://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=tr&u=http://www.kanaldhaber.com.tr/Haber/Magazin-38/Evet-kanserim-21230.aspx&ei=LXlOTq3bKIzO4QSUiOjzBw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=3&ved=0CDQQ7gEwAg&prev=/search%3Fq%3Devet%2Bkanserim%26hl%3Dro%26client%3Dfirefox-a%26hs%3Dil6%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26prmd%3Divns
elena50- vip
Ultima editare efectuata de catre elena50 in Vin 19 Aug 2011, 6:29 pm, editata de 1 ori
elena50- vip
Pagina 22 din 43 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 43
Subiecte similare
» 1. BERGUZAR KOREL
» HALIT ERGENC
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» HALIT ERGENC
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum