1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
+5
DENISA
iulia1965
Luana
elena50
Admin_dea05
9 participanți
Pagina 40 din 43
Pagina 40 din 43 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43
Re: 1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
Buna dimineata!
Am venit cu cafeaua, cam tarziu este drept, daer recunosc: am baut eu intai una pt ca am dormit in rate si nu vedeam bine topicul...
M-am uitat din nou la gateala Isabelei si m-a umflat un ras nebun, ca si atunci cand am vazut-o in film. Parca este un catelus de cucoane sclifosita, imbracata cu panglicute si fundite si palariuta aceea absurda. Parca au ras de vestici turcii cand i-au gandit costumatia.
Multumim Deni pt ce ne pui mereu aici. Ma bucur sa-l vad si pe Okan, favoritul meu (mai "favorit" decat Burak).
Sa aveti fetelor un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti.
pun si ceva dulce pt cine poate ..
Am venit cu cafeaua, cam tarziu este drept, daer recunosc: am baut eu intai una pt ca am dormit in rate si nu vedeam bine topicul...
M-am uitat din nou la gateala Isabelei si m-a umflat un ras nebun, ca si atunci cand am vazut-o in film. Parca este un catelus de cucoane sclifosita, imbracata cu panglicute si fundite si palariuta aceea absurda. Parca au ras de vestici turcii cand i-au gandit costumatia.
Multumim Deni pt ce ne pui mereu aici. Ma bucur sa-l vad si pe Okan, favoritul meu (mai "favorit" decat Burak).
Sa aveti fetelor un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti.
pun si ceva dulce pt cine poate ..
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Re: 1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
Nu m-am putut abtine; m-am intors ca sa va arat un huski care fuge de Julia Robers:
https://www.youtube.com/watch?v=iv6IQ2IhPF4&feature=player_embedded
Luana- vip
Luana a scris:Nu m-am putut abtine; m-am intors ca sa va arat un huski care fuge de Julia Robers:
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
elena50- vip
Buna dimineata!
Luana am urmarit doar inceputul episodului 28 si m-a amuzat figura lui Suleyman cand ii vb. Isabellei . Si Isabella de ce vb. in italiana cand ea ar tr. sa vb. lb. spanoila?Ma distreaza ca papa vb. o turca fluenta , chiar si ceilalti oaspeti ai Inaltei Porti, numai pentru Isabella vezi Doamne e nevoie de traducere! .
Luana am urmarit doar inceputul episodului 28 si m-a amuzat figura lui Suleyman cand ii vb. Isabellei . Si Isabella de ce vb. in italiana cand ea ar tr. sa vb. lb. spanoila?Ma distreaza ca papa vb. o turca fluenta , chiar si ceilalti oaspeti ai Inaltei Porti, numai pentru Isabella vezi Doamne e nevoie de traducere! .
elena50- vip
Cafea pentru cine ne viziteaza topicul.
O zi de sambata cat mai placuta!
O zi de sambata cat mai placuta!
elena50- vip
Da, am intrebat si eu de ce vorbeste italiana acum vreun episod, cred. Inseamna ca nu ai vazut intrebarea. Eu ma distrez grozav cand il vad pe Suleiman cum o priveste. Cu amuzament si rabdarea pe care i-o arati unui copil cu mintea nu prea dezvoltata (undeva pe la 2-3 anisori...). Sper sa iasa mai repede din serial, este jenant de slaba ca actrita, iar ca femeie poate fi asemanata cu un manechin din ipsos, bine vopsit si aranjat ca sa aiba partile "aranjate" la vedere.elena50 a scris:Buna dimineata!
Luana- vip
O veste buna!
"Seria, care a provocat o mulţime de efecte pol revolte în Turcia, patria sa - "secolul magnifice", şi părăseşte ţara. Primul dintr-o serie de vecini de rating cumpărate de la ţinte 22 de ţări, inclusiv Bulgaria, a informat turc "Televiziune Journal." Difuzarea de "secolului magnific" în străinătate va începe în luna decembrie, scrie BTA. De la lansarea sa anul trecut, seria a provocat un interes fără precedent în noi. El recreează Imperiul Otoman în timpul domniei lui Soliman Magnificul. Scenele cu campaniile de armata otomană, inclusiv ţinuturile bulgăreşti sunt extrem de sangeros, care a stârnit imediat reacţii. Zile de la prima serie a fost difuzat în 2010 şi entuziaşti acasă l-au tradus deja şi a pus subtitrari pentru descărcare de pe Internet. În prezent, în Turcia merge doilea sezon al seriei şi a reuşit să treacă o evaluare, chiar Tatlatu Kavanch iubit, care joaca in noua serie "Nord şi de Sud", pe un roman de Orhan Pamuk nobelista.
In rolurile principale în "secolul al magnific", realizat de către Haley Ergench de cunoscut printre noi, ca Onur de la "Arabian Nights"-Nebahat Chehre doamna Firdevs la "fructul interzis" Burak Yozchivit - Cetin de la "mici secrete". Episod, care descrie bătălia de la Mohacs oraşul maghiar în 1526 cu victoria turcilor, scena cel mai vizionat luptă din istoria cinematografiei turceşti.
În afară de Bulgaria, seria va fi difuzat în Balcani - Macedonia, Serbia, Kosovo, Grecia, România, Croaţia, Albania, Slovenia, Slovacia, Republica Cehă, Ungaria, Ucraina, Rusia, Azerbaidjan, Kazahstan, Japonia şi ţările arabe."
Trad. cu google
Deci vom vedea si noi din decembrie a.c. serialul tradus!
"Seria, care a provocat o mulţime de efecte pol revolte în Turcia, patria sa - "secolul magnifice", şi părăseşte ţara. Primul dintr-o serie de vecini de rating cumpărate de la ţinte 22 de ţări, inclusiv Bulgaria, a informat turc "Televiziune Journal." Difuzarea de "secolului magnific" în străinătate va începe în luna decembrie, scrie BTA. De la lansarea sa anul trecut, seria a provocat un interes fără precedent în noi. El recreează Imperiul Otoman în timpul domniei lui Soliman Magnificul. Scenele cu campaniile de armata otomană, inclusiv ţinuturile bulgăreşti sunt extrem de sangeros, care a stârnit imediat reacţii. Zile de la prima serie a fost difuzat în 2010 şi entuziaşti acasă l-au tradus deja şi a pus subtitrari pentru descărcare de pe Internet. În prezent, în Turcia merge doilea sezon al seriei şi a reuşit să treacă o evaluare, chiar Tatlatu Kavanch iubit, care joaca in noua serie "Nord şi de Sud", pe un roman de Orhan Pamuk nobelista.
In rolurile principale în "secolul al magnific", realizat de către Haley Ergench de cunoscut printre noi, ca Onur de la "Arabian Nights"-Nebahat Chehre doamna Firdevs la "fructul interzis" Burak Yozchivit - Cetin de la "mici secrete". Episod, care descrie bătălia de la Mohacs oraşul maghiar în 1526 cu victoria turcilor, scena cel mai vizionat luptă din istoria cinematografiei turceşti.
În afară de Bulgaria, seria va fi difuzat în Balcani - Macedonia, Serbia, Kosovo, Grecia, România, Croaţia, Albania, Slovenia, Slovacia, Republica Cehă, Ungaria, Ucraina, Rusia, Azerbaidjan, Kazahstan, Japonia şi ţările arabe."
Trad. cu google
Deci vom vedea si noi din decembrie a.c. serialul tradus!
elena50- vip
Ultima editare efectuata de catre elena50 in Dum 09 Oct 2011, 1:19 am, editata de 1 ori
elena50- vip
Sultanul nostru si-a scos familia la plimbare.
elena50- vip
elena50- vip
elena50- vip
elena50- vip
elena50- vip
Ultima editare efectuata de catre elena50 in Dum 09 Oct 2011, 1:54 am, editata de 1 ori
elena50- vip
Show Tv ekranlarından yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinin Hürrem Sultan’ı Meryem Uzerli twitter sayfasından diziden çok özel fotoğraf paylaştı.
08.10.2011 16:00:00
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/hurrem_in_basi_derde_mi_girdi_.htm
http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=tr&u=http://www.ayakligazete.com.tr/haber/hurrem_in_basi_derde_mi_girdi_.htm&ei=FNSQTpfWIIaHhQezmIEQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCAQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dhurrem%2527in%2Bbasi%2Bderde%2Bmi%2Bgirdi%253F%26hl%3Dro%26client%3Dfirefox-a%26hs%3Dukg%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26prmd%3Dimvns
elena50- vip
Buna dimineata Elena!
Dar ce ore ai fata mea de umblat pe topic!
Nu ti-e frica sa umbli noaptea???Glumesc!
Cine este calaretul, ca nu-mi pot da seama.
Acum cred ca dormi, daca noaptea umblai singura pe aici.
Iti pun cafeluta , sa nu mai pierzi timpul s-o faci singura.
Multumesc pt noutati!
Sper sa ai o zi frumoasa, ca a mea este rece si ploiasa. Mi-am cautat pulovere, ca-mi clantane dintii dupa ce am iesit din pat. Brrrr!
Si ceva bun si cald de rontait:
Dar ce ore ai fata mea de umblat pe topic!
Nu ti-e frica sa umbli noaptea???Glumesc!
Cine este calaretul, ca nu-mi pot da seama.
Acum cred ca dormi, daca noaptea umblai singura pe aici.
Iti pun cafeluta , sa nu mai pierzi timpul s-o faci singura.
Multumesc pt noutati!
Sper sa ai o zi frumoasa, ca a mea este rece si ploiasa. Mi-am cautat pulovere, ca-mi clantane dintii dupa ce am iesit din pat. Brrrr!
Si ceva bun si cald de rontait:
Luana- vip
Buna ziua !
De ce te miri Luana ca umblu la ore tarzii pe forum?Intru si eu cand pot !(am vizionat episodul, am intrat si pe forumul bulgar si cel croat si a trecut timpul, cand m-am uitat la ceas nu-mi venea sa cred ce tarziu se facuse)
Stai linistita nu eram singura pe form, mai era si Denisa deci nu mi-a fost frica de"bau-bau".
Despre episodul nou mai ca nu am ce spune, m-as repeta.Aceleasi intrigi de harem , un Suleyman care o privea pe Isabella cand isi debita rolul cu un aer de usoara superioritate si putin ironic (cred ca a fost haiul lumii pe platou!)
In timpul derularii actiunii am fost atenta si printesa vb. spaniola .
E a doua "straina" introdusa in serial dupa Berguzar . Are un aer infatuat, e impopotonata rau, vb. ta, probabil scenarista a vrut din nou sa faca o comparatie din care sa iasa in castig ca si imagine, cadana , femeia din mediul otoman.
Stiam ca religia lor interzice consumarea bauturilor alcoolice, inca din sec. XVl ei consumau alcool?
Ori era braga? In acel timp braga care continea si opium pe langa cantitati mici de alcool , era consumata in cantitati mari de catre ieniceri . Consumarea ei a fost interzisa in timpul domniei lui Selim al ll-lea(1566-1574).
Imi pare rau de Hatice,dupa un timp Ibrahim pasa isi va cauta consolare in alta parte . Hurrem e cea care o informeaza pe Hatice despre existenta unei femei care locuia intrun pavilion si pe care o vizita Ibrahim.
Deci nu m-a impresionat cu nimic episodul!
Sunt atatea aspecte din viata lui Suleyman care puteau fi abordate de scenarista , ori ea se cam invarte in jurul cozii , revine mereu si mereu la harem si intrigi .
Sa speram ca ep. urmator va fi pe placul nostru!
In continuare imi place mult cum joaca Okan si Halit !Si ai dereptate , Malkocoglu are tot timpul un zambet pe fata ca si cum ar lua totul prea usor . Oare nu au mai fost razboaie dupa victoria de la Mohacz?
Marele luptator isi pierdea vremea prin carciumi !
Luana draga , multumesc pentru tratatie!
Si la mine ploua, e frig , nu-mi place vremea asta!
Oricum am mancare facuta de ieri, azi am program de voie!
Draga mea, o duminica placuta in continuare!
De ce te miri Luana ca umblu la ore tarzii pe forum?Intru si eu cand pot !(am vizionat episodul, am intrat si pe forumul bulgar si cel croat si a trecut timpul, cand m-am uitat la ceas nu-mi venea sa cred ce tarziu se facuse)
Stai linistita nu eram singura pe form, mai era si Denisa deci nu mi-a fost frica de"bau-bau".
Despre episodul nou mai ca nu am ce spune, m-as repeta.Aceleasi intrigi de harem , un Suleyman care o privea pe Isabella cand isi debita rolul cu un aer de usoara superioritate si putin ironic (cred ca a fost haiul lumii pe platou!)
In timpul derularii actiunii am fost atenta si printesa vb. spaniola .
E a doua "straina" introdusa in serial dupa Berguzar . Are un aer infatuat, e impopotonata rau, vb. ta, probabil scenarista a vrut din nou sa faca o comparatie din care sa iasa in castig ca si imagine, cadana , femeia din mediul otoman.
Stiam ca religia lor interzice consumarea bauturilor alcoolice, inca din sec. XVl ei consumau alcool?
Ori era braga? In acel timp braga care continea si opium pe langa cantitati mici de alcool , era consumata in cantitati mari de catre ieniceri . Consumarea ei a fost interzisa in timpul domniei lui Selim al ll-lea(1566-1574).
Imi pare rau de Hatice,dupa un timp Ibrahim pasa isi va cauta consolare in alta parte . Hurrem e cea care o informeaza pe Hatice despre existenta unei femei care locuia intrun pavilion si pe care o vizita Ibrahim.
Deci nu m-a impresionat cu nimic episodul!
Sunt atatea aspecte din viata lui Suleyman care puteau fi abordate de scenarista , ori ea se cam invarte in jurul cozii , revine mereu si mereu la harem si intrigi .
Sa speram ca ep. urmator va fi pe placul nostru!
In continuare imi place mult cum joaca Okan si Halit !Si ai dereptate , Malkocoglu are tot timpul un zambet pe fata ca si cum ar lua totul prea usor . Oare nu au mai fost razboaie dupa victoria de la Mohacz?
Marele luptator isi pierdea vremea prin carciumi !
Luana draga , multumesc pentru tratatie!
Si la mine ploua, e frig , nu-mi place vremea asta!
Oricum am mancare facuta de ieri, azi am program de voie!
Draga mea, o duminica placuta in continuare!
Ultima editare efectuata de catre elena50 in Dum 09 Oct 2011, 11:05 am, editata de 2 ori
elena50- vip
Bineinteles ca am uitat sa raspund la intrebarea despre calaret!
Este Cemal Hunal.
Poop!
Este Cemal Hunal.
Poop!
elena50- vip
Bergüzar & Halit Ergenç - Kanal D "Magazin D" - 08.10.2011
elena50- vip
Bergüzar Korel Ali bebekle 9.10.11 / Super Star Life
elena50- vip
Va urma un helvet?
Ultima editare efectuata de catre elena50 in Lun 10 Oct 2011, 4:20 pm, editata de 1 ori
elena50- vip
http://www.gecce.com/haber/muhtesem-yuzyilda-yeni-bolumde-neler-olacak-176750.html
http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=tr&u=http://www.gecce.com/haber/muhtesem-yuzyilda-yeni-bolumde-neler-olacak-176750.html&ei=Z_CSTpnWCe334QS4tvHRAQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCAQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dmuhtesem%2Byuzyil%2527da%2Byeni%2Bbolumde%2Bneler%2Bolacak%253F%26hl%3Dro%26client%3Dfirefox-a%26hs%3D2jG%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26prmd%3Dimvns
elena50- vip
Pagina 40 din 43 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43
Subiecte similare
» 1. BERGUZAR KOREL
» HALIT ERGENC
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» HALIT ERGENC
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum