33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
Admin_dea05
anna
pufy2010
andreea90
teodora_roman
lica54
Motzişor
lavy612
vania_e
ASI 4 ever
Lucica10
carmen_
ninnet
simi
DENISA
victorelalove
Iuliana
21 participanți
Pagina 7 din 44
Pagina 7 din 44 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44
Re: 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bună ziua drăgălaşelor !! ce mai faceţi ??
Re: 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna , Denisa !DENISA a scris:Bună ziua drăgălaşelor !! ce mai faceţi ??
Noi suntem bine . Putin triste ca s-a terminat Ask .
Tu ce mai faci ?
Ai ceva vesti ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Victoria nu am vorbit cu nimeni ieri , am avut o zi infernal de aglomerată , am ajuns acasă pe la 22:00 şi nu mai eram în stare să stau cu mâna pe mouse , aşa că nu ştiu nimic .
ne-au lăsat în aer, nu ne-au arătat cu cine au cuplat-o pe Pelin , asta nu era fată de lăsat singurică
ne-au lăsat în aer, nu ne-au arătat cu cine au cuplat-o pe Pelin , asta nu era fată de lăsat singurică
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 30 Iun 2011, 12:46 pm, editata de 1 ori
Denisa Ce sa facem si noi.....umblam din casa in casa...de am ametitDENISA a scris:Bună ziua drăgălaşelor !! ce mai faceţi ??
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
pe la ce case umbli soro ?
Mai arunc,cate o privire pe la casa lui Engin....ca prea se uita frumos in ochii mei...DENISA a scris:pe la ce case umbli soro ?
simi- vip
vai !!! pe semne ai pus ochii pe bunăciunea fetelor , vezi să nu te facă fetele să vezi în ceaţă
Doar un ochi am pus....dar pt Bombonel ii am pe amandoi...asa ca nu-ti face sperante,ca renunt...DENISA a scris:vai !!! pe semne ai pus ochii pe bunăciunea fetelor , vezi să nu te facă fetele să vezi în ceaţă
simi- vip
Vă pup, fetelor! Vă era dor de .... semnătura mea?
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
De acord cu tine 100 %.DENISA a scris:
ne-au lăsat în aer, nu ne-au arătat cu cine au cuplat-o pe Pelin , asta nu era fată de lăsat singurică[/color]
Credeam ca unul dintre motivele pentru care l-au introdus in serial pe Ratacit , era sa-l cupleze cu Pelin .
Eram convinsa ca este dragostea despre care vorbea cu atata regret .Mi s-ar fi parut frumos... Dar parca scenaristii astia uita imediat ce au scris cu 2-3 episoade in urma...
victorelalove- moderator
Buna , Teo !teodora_roman a scris:Vă pup, fetelor! Vă era dor de .... semnătura mea?
Muream de dorul ei !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu rezolvasi problema ?????????????????????
victorelalove- moderator
Teodora la tine aia e semnătură ?? eu am crezut că e un album
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 30 Iun 2011, 1:05 pm, editata de 3 ori
Teo! Doua semnaturi si ai umplut pagina....
simi- vip
am pus la loc de cinste prosopul
nu am avut timp să modific pozele şi să le "aranjez"
nu am avut timp să modific pozele şi să le "aranjez"
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
pe noi ne macină prezenţa prosopului să apucăm rapid de un colţ poate pică
ce bine îi îmbrăca în ASI , se temeau producătorii să nu facă vreo bronşită ceva
ce bine îi îmbrăca în ASI , se temeau producătorii să nu facă vreo bronşită ceva
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 30 Iun 2011, 1:08 pm, editata de 1 ori
Offffffffffff,prosopul..... Nu se impiedica in el sa-i cada?
simi- vip
DENISA a scris: pe noi ne macină prezenţa prosopului să apucăm rapid de un colţ poate pică
Denisa , zica ca nu aveau camera pentru garderoba si le dadea sa imbrace toate hainele pe care le aveau ...ca unde sa tina si ei atatea haine ? Stateau in drum...
victorelalove- moderator
Daaaa,saraca Asi a purtat o curea aproape 2 ani....
simi- vip
simi a scris:Daaaa,saraca Asi a purtat o curea aproape 2 ani....
Niste zgarciti producatorii astia domne' ...niste zgarciti .
victorelalove- moderator
Tomris îi folosea pe post de umeraş , până ne arătau un genunchi trecea un an .
Fac filme bune,dar sant prea pudici...pt gusturile mele....DENISA a scris:Tomris îi folosea pe post de umeraş , până ne arătau un genunchi trecea un an .
simi- vip
Unde aţi dispărut ?? vă caută bietul băiat cu privirea
simi a scris:Fac filme bune,dar sant prea pudici...pt gusturile mele....
in mod sigur prea pudici pentru tine, tu i-ai fi pus sa defileze in prosoape aproape
toate episoadele............noi am asteptat sa se pupe astia pana la ep. 28...............astia cel putin au facut-o
Kerim a realizat 39 de ep. si nici nu sau tinut de mana nu ? apropo ce semnificatie apartea au astia cu tinutul de mana ,
este ca un ritual, am reluat scena cu tinutul de mana de la Gumus pana la ,nu stiu si Asi, Ask, Fatmagul, aproape toate ,
nu-ti mai spun celelalte unde se termina filmul cu celebrul pupic pe frunte ...........ce sa ne mai facem ,pudici rau nu Simi ?
DENISA a scris:[color=blue][center]Unde aţi dispărut ?? vă caută bietul băiat cu privirea
]
ma-i si speriat, am crezut ca-i Teo cu semnatura ei
Sti noi mai mergem si pe la Kerim pe acasa , nu-l lasam singur , de fapt hraparetele astea toata ziua stau acolo
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Si ganditi-va ...cat de mult se tin ei de mana si se saruta pe frunte...Ele tot raman foarte repede insarcinate !!!!!!!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Pagina 7 din 44 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum