47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
Mirela Maria
vania_e
andreea90
dana4699
amiraa
pufy2010
lexia
sasa
Motzişor
michiper68
teodora_roman
Admin_dea05
lica54
simi
victorelalove
andradamaria
DENISA
21 participanți
Pagina 1 din 44
Pagina 1 din 44 • 1, 2, 3 ... 22 ... 44
47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 25 Noi 2012, 11:11 pm, editata de 1 ori
Re: 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
oooooooof, ce nu-mi place tipa asta, asli..pare facuta pentru roluri de rasfatata
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mier 25 Ian 2012, 9:55 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Dar poate ca asta si trebuie sa faca Murat ...SA O RASFETE !!andradamaria a scris:oooooooof, ce nu-mi place tipa asta, asli..pare facuta pentru roluri de rasfatata
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Mai ... o fi el precoce de mic . Dar nici asa . Poate o infiaza ...DENISA a scris: Vic doar nu i-a fi fiică
victorelalove- moderator
da ?? îşi înfiază o soaţă???
Na ... ca-l facusi sa planga .DENISA a scris: da ?? îşi înfiază o soaţă???
Se gandeste la ce copii putea avea cu Tuba ...
victorelalove- moderator
Va pupacesc
Imi fac de lucru cu niste gif-uri....
Imi fac de lucru cu niste gif-uri....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Simi !!
Spor la gif-uri !!
Spor la gif-uri !!
victorelalove- moderator
dragilor mă retrag şi eu dar nu înainte de a vă lăsa ceva cald
Vic , Somn uşor !! mâine te aşteaptă o zi grea
Vic , Somn uşor !! mâine te aşteaptă o zi grea
Denisa !!
Cum te gandesti tu la mine ...si la mea ( sau mai repede ...OBSESIA ) Dar ma intelegi tu bine .
Plec si eu la nanai -nani .
NOAPTE BUNA , DRAGI COPII !!
Cum te gandesti tu la mine ...si la mea ( sau mai repede ...OBSESIA ) Dar ma intelegi tu bine .
Plec si eu la nanai -nani .
NOAPTE BUNA , DRAGI COPII !!
victorelalove- moderator
Dragalaselor noapte buna pe maine
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata dragalaselor!Iarna si-a intrat in drapturi pe la noi mai mult cu vant decat zapada..Asa ca va invit la o cafea si un ceai ferbinte...
lica54- vip
multumim Lica si buna dimineata dragilor,
parca am fi in alta tara , la noi fara zapada, ceva palcuri razlete te miri pe unde,
parca am fi in alta tara , la noi fara zapada, ceva palcuri razlete te miri pe unde,
andradamaria- vip
bună ziua !! e ora prânzului aşa că vă invit la masă
New news will be released this weekend hopefully on Friday regarding Suskunlar including pictures...
26.01.2012
Tuba Büyüküstün, Toprak ve Maya adlarını verdiği ikizlerini dünyaya getirdikten sonra kutlama mesajı gönderen hayranlarına Twitter'dan seslendi: Çok sağolun, sizi çok seviyorum. Çok iyiyim, herkese teşekkürler!
13:00
New news will be released this weekend hopefully on Friday regarding Suskunlar including pictures...
26.01.2012
Tuba Büyüküstün, Toprak ve Maya adlarını verdiği ikizlerini dünyaya getirdikten sonra kutlama mesajı gönderen hayranlarına Twitter'dan seslendi: Çok sağolun, sizi çok seviyorum. Çok iyiyim, herkese teşekkürler!
13:00
Buna ziua !!
Ce mai faceti ?
Denisa , tu tot mereu cu ganduri de ingrasat lumea ...
Ce mai faceti ?
Denisa , tu tot mereu cu ganduri de ingrasat lumea ...
victorelalove- moderator
La multi ani Dana!dana sandulescu a scris:
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna ziua fetelor!
Cand incepe filmul lui Muri?
Cand incepe filmul lui Muri?
Admin_dea05- Admin
Buna , Dea !!
Cica pe 27 februarie .
Cica pe 27 februarie .
victorelalove- moderator
Dragalaselor!
Cum va descurcati cu vremea de afara?
Cum va descurcati cu vremea de afara?
lica54- vip
Buna , Lica !!
Prapad . Si eu care credeam ca nu mai ninge anul asta .
Prapad . Si eu care credeam ca nu mai ninge anul asta .
victorelalove- moderator
Bine.Abia astept premierea.Kerim al tau tot suparat este?victorelalove a scris:Buna , Dea !!
Cica pe 27 februarie .
Admin_dea05- Admin
fetelor
AM intrat să vă salut doar. Plec cu piciul la săniuş
Dacă vedeţi pe cineva la ştiri aşa :tyrt: :tyrt: să ştiţi că sunt eu printre nămeţi
AM intrat să vă salut doar. Plec cu piciul la săniuş
Dacă vedeţi pe cineva la ştiri aşa :tyrt: :tyrt: să ştiţi că sunt eu printre nămeţi
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Bună fetelor !!!!
să ne amuzăm niţel , nu cunosc autorul
Aho, aho, primari tampiti
Stati si nu dezapeziti
De 8 ore, ca nebunu,
Locuiesc pe DN1
Am o sora si doi frati
In Logan la Afumati
Iar matusa si bunica
Stau in Opel la Saftica
La bunic ii fac pomeni
Dintr-un Aro la Pucheni
Tata-i rupt de foame-n gura
De 5 ore pe centura
Mananca la-mpinge tava
Intr-un Duster la Jilava
Nici pe jos, nici in mancare
Nu e nici un pic de sare
Plugusor cu 4 boi,
Io sunt unul dintre voi
Sofati baaaai!!
să ne amuzăm niţel , nu cunosc autorul
Aho, aho, primari tampiti
Stati si nu dezapeziti
De 8 ore, ca nebunu,
Locuiesc pe DN1
Am o sora si doi frati
In Logan la Afumati
Iar matusa si bunica
Stau in Opel la Saftica
La bunic ii fac pomeni
Dintr-un Aro la Pucheni
Tata-i rupt de foame-n gura
De 5 ore pe centura
Mananca la-mpinge tava
Intr-un Duster la Jilava
Nici pe jos, nici in mancare
Nu e nici un pic de sare
Plugusor cu 4 boi,
Io sunt unul dintre voi
Sofati baaaai!!
fetelor,
Denisa chiar m-a amuzat -plugusorul- asta tarziu, in ton cu vremurile no, sa vedem ce va fi vineri, ..ne dati ori nu ne dati??????
vai, am deschis televizorul, situatia este grava, s-a lasat cu decese, o doamne..cred ca trebuia sa se adreseze mai degraba companiei de drumuri si autostrazi, autorul plugusorului
Denisa chiar m-a amuzat -plugusorul- asta tarziu, in ton cu vremurile no, sa vedem ce va fi vineri, ..ne dati ori nu ne dati??????
vai, am deschis televizorul, situatia este grava, s-a lasat cu decese, o doamne..cred ca trebuia sa se adreseze mai degraba companiei de drumuri si autostrazi, autorul plugusorului
andradamaria- vip
Pagina 1 din 44 • 1, 2, 3 ... 22 ... 44
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum