46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
savas1979
lexia
michiper68
bolocanita
pufy2010
teodora_roman
andradamaria
rodica
amiraa
lica54
Motzişor
victorelalove
simi
DENISA
18 participanți
Pagina 43 din 44
Pagina 43 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
mai ales ţie care te hrăneşti doar cu legume ptr a te menţine proapătă dar nicio problemă mă pun să înghit un pumn de naftalină ptr a mă conserva mai bine
Andrada la clickuială votam de mă lua zbenga , v-am spus că eram dusă cu totul.
Andrada la clickuială votam de mă lua zbenga , v-am spus că eram dusă cu totul.
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Treci mai bine pe legume ca te tin in forma,si fac bine si la ten....DENISA a scris:mai ales ţie care te hrăneşti doar cu legume ptr a te menţine proapătă dar nicio problemă mă pun să înghit un pumn de naftalină ptr a mă conserva mai bine
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Normal .andradamaria a scris:Deni, vorbesc de concursurile de clicuit lansate de diferite reviste, unde puteam vota
Fanii lui Murat si ai Tubei erau la serviciu ... ai astora tineri erau in vacante ...sau puteau chiuli ...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
mai bine trec pe Murături SIMI, sigur îmi vor prii
ei, se vota si de la serviciu, n-avea tu grija, dar pustanii n-aveau somnvictorelalove a scris:
Normal .
Fanii lui Murat si ai Tubei erau la serviciu ... ai astora tineri erau in vacante ...sau puteau chiuli ...
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
La castraveti murati te gandesti?DENISA a scris:mai bine trec pe Murături SIMI, sigur îmi vor prii
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Acum doar nu puteai sa votezi intr-una de la serviciu ...scadea productivitatea direct proportional cu voturile . Seful numai fericit nu era .andradamaria a scris:ei, se vota si de la serviciu, n-avea tu grija, dar pustanii n-aveau somn
Pustanii nu au somn ...nu obosesc ...sunt asa cum ma simteam si eu atunci : NEMUTITORI !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
nu drăguţă mă înfrupt direct din MURAT(ură)
nu se vedea, nu se auzea ,productivitatea nu conta ..conta doar Asi, dar eu nu faceam exces ce-i dreptvictorelalove a scris:
Acum doar nu puteai sa votezi intr-una de la serviciu ...scadea productivitatea direct proportional cu voturile . Seful numai fericit nu era .
Pustanii nu au somn ...nu obosesc ...sunt asa cum ma simteam si eu atunci : NEMUTITORI !!
Noul TOPIC https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t449-47-ask-ve-ceza-dragoste-si-pedeapsa-love-punishment-general-discussions-comentarii#181471
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Pagina 43 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 43 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum