46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
savas1979
lexia
michiper68
bolocanita
pufy2010
teodora_roman
andradamaria
rodica
amiraa
lica54
Motzişor
victorelalove
simi
DENISA
18 participanți
Pagina 23 din 44
Pagina 23 din 44 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 44
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
nici Sedef nu e urâtă dar pare cam plăpândă şi neajutorată
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Frumusica tipa .
Andrada !! Noapte frumoasa si linistita .
Andrada !! Noapte frumoasa si linistita .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Noapte bună Andrada !!!
am mai făcut ceva
am mai făcut ceva
Dragalaselor bunicuta va dulce de noapte buna somn usor cu vise placute
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Lica !! Somn usor !!
:drunken: Denisa !!
:drunken: Denisa !!
victorelalove- moderator
Somn uşor Lica !!
tu mereu ne spui somn uşor devreme dar am văzut că te prinde 12 dacă nu şi mai mult pe forum
tu mereu ne spui somn uşor devreme dar am văzut că te prinde 12 dacă nu şi mai mult pe forum
Nurgül Yeşilçay Diyarbakır'a gitti
DENISA a scris:[color=blue]Somn uşor Lica !!
Da Denisa de cand cu filmul asta indian care m-a bagat in boale...ma face sa imi perd noptile...l-am urmarit tradus de Alexa pana am ajuns la zi si acum mai urmaresc si inainte fara traducere....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
mi-a dat şi mie Dea adresele să-l văd dar pe mine nu m-a prins
Pufy !! şi tu te bagi să vezi serialul indian ???
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 22 Ian 2012, 12:30 am, editata de 2 ori
Pufy !!!
Noapte buna !!
NOAPTE BUNA , DRAGI COPII !!
Noapte buna !!
NOAPTE BUNA , DRAGI COPII !!
victorelalove- moderator
fetelor va zic noapte buna ma bag la culcare ca acum mi se trezeste piticul si nu mai dorm iar!
bolocanita- membru incepator
Data de inscriere : 01/03/2011
Varsta : 42
Localizare : MADRID
Buna dimineata dragilor,
la noi ninge... si probabil maine va fi o fleoasca de zile mari
la noi ninge... si probabil maine va fi o fleoasca de zile mari
andradamaria- vip
Bună dimineaţa fetelor, mulţam de cafea Andrada, florile mai anihilează priveliştea de afară, ninge rău şi la mine.
Iar au schimbat actriţa ăştia de bună seamă au aşteptat să nască Tuba să ne facă o surpriză la cât de repede a ieşit din spital poate tot aşa de repede se apucă de lucru cupidon
Pare focoasă tipa asta nouă, îmi place văd că şi vouă
Denisa bag de seamă că ţie îţi este adresată melodia
Iar au schimbat actriţa ăştia de bună seamă au aşteptat să nască Tuba să ne facă o surpriză la cât de repede a ieşit din spital poate tot aşa de repede se apucă de lucru cupidon
Lexia, pe aici s-a oprit deocamdata..s-a mai luminatlexia a scris:Bună dimineaţa fetelor, mulţam de cafea Andrada, florile mai anihilează priveliştea de afară, ninge rău şi la mine.
Da, noua propunere pentru Ahu este muuuuuuuuuult mai potrivita, sa vedem care-o fi alegerea turcii vor sa faca un serial avand ca "viziune" sleepers, ne arunca un nume, doua,..si apoi ne lasa cu ochii-n soare
despre Tuba... totul pare invaluit in ceata, ar fi bine sa se apuce cat mai repede de lucru, dar nu cred ca va scapa de intrebari personale..riscurile meseriei
andradamaria- vip
Buna fetelor!
Si mie imi place de fata asta,e draguta foc... cupidon cupidon
Ieri nu am mai reusit sa intru ca am avut musafiri...
Si mie imi place de fata asta,e draguta foc... cupidon cupidon
Ieri nu am mai reusit sa intru ca am avut musafiri...
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Şi la mine e senin acuma şi muuuult soare
Gata strigă datoria după mine.
Gata strigă datoria după mine.
Te pup Lexia!
simi- vip
bună ziua cucuietelor !!!!
Lexia bun venit !! am crezut că ne-ai uitat dacă aş ajunge eu lângă Bombonel ....
Simi faci ce faci şi bagi prosopul la înaintare .
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/ikizlerin_dikili_agaci_bol_olacak_.htm
Lexia bun venit !! am crezut că ne-ai uitat dacă aş ajunge eu lângă Bombonel ....
Simi faci ce faci şi bagi prosopul la înaintare .
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/ikizlerin_dikili_agaci_bol_olacak_.htm
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 22 Ian 2012, 12:43 pm, editata de 1 ori
Buna Denisa.
Prosopul e obsesia mea....
Prosopul e obsesia mea....
simi- vip
prosopul lui sau prosoapele în general??? tu recunoaşte că obsesia ta e purtătorul prosopului .
Daca nu ajung la purtator,care e obsesia mea,ai dreptate....ma multumesc si cu prosopul....DENISA a scris: prosopul lui sau prosoapele în general??? tu recunoaşte că obsesia ta e purtătorul prosopului .
Ce e sub prosop doar visez sa vad.....
simi- vip
nu cred că ai ce vedea la ce aspect de subnutrit are amu , eu cred că el a văzut că Tubei i-au plăcut subnutriţii până amu şi s-a chinuit să intre în tipar
Daaaaaaa,ai dreptate,Tuba i-a ales pe tipar.....
Dar sincer pe langa maimuta de Sami,mai bine arata Onur.
Dar asta nu inseamna ca-mi place de el.....Tuba e frumoasa,vroiam sa vad un barbat frumos langa ea....
Dar sincer pe langa maimuta de Sami,mai bine arata Onur.
Dar asta nu inseamna ca-mi place de el.....Tuba e frumoasa,vroiam sa vad un barbat frumos langa ea....
simi- vip
Pagina 23 din 44 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 44
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum