46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
savas1979
lexia
michiper68
bolocanita
pufy2010
teodora_roman
andradamaria
rodica
amiraa
lica54
Motzişor
victorelalove
simi
DENISA
18 participanți
Pagina 44 din 44
Pagina 44 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
La castraveti murati te gandesti?DENISA a scris:mai bine trec pe Murături SIMI, sigur îmi vor prii
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Acum doar nu puteai sa votezi intr-una de la serviciu ...scadea productivitatea direct proportional cu voturile . Seful numai fericit nu era .andradamaria a scris:ei, se vota si de la serviciu, n-avea tu grija, dar pustanii n-aveau somn
Pustanii nu au somn ...nu obosesc ...sunt asa cum ma simteam si eu atunci : NEMUTITORI !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
nu drăguţă mă înfrupt direct din MURAT(ură)
nu se vedea, nu se auzea ,productivitatea nu conta ..conta doar Asi, dar eu nu faceam exces ce-i dreptvictorelalove a scris:
Acum doar nu puteai sa votezi intr-una de la serviciu ...scadea productivitatea direct proportional cu voturile . Seful numai fericit nu era .
Pustanii nu au somn ...nu obosesc ...sunt asa cum ma simteam si eu atunci : NEMUTITORI !!
Noul TOPIC https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t449-47-ask-ve-ceza-dragoste-si-pedeapsa-love-punishment-general-discussions-comentarii#181471
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Pagina 44 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 44 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum