46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
savas1979
lexia
michiper68
bolocanita
pufy2010
teodora_roman
andradamaria
rodica
amiraa
lica54
Motzişor
victorelalove
simi
DENISA
18 participanți
Pagina 43 din 44
Pagina 43 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Motzi
Lica doar ea ştie de ce o fi ales acest nume .
Özgur e nume de fată şi vă că-l poartă şi băieaţi exp Özgür Çevik
Özgur e nume de fată şi vă că-l poartă şi băieaţi exp Özgür Çevik
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 25 Ian 2012, 9:09 pm, editata de 1 ori
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:Thanks for your collage Amiraa أهْلا وَ سَهْلا! شكرا لالكولاج الخاص
You are welcome honey
Thank you soooooooooooo much
amiraa- membru activ
Data de inscriere : 02/01/2012
Actrita asta Asli Enver daca nu cunva o jucat in serialu La mana destinului...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
:drunken: Motzisor !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
lica54 a scris:
Si atunci Tuba cum il poate pune la una din fetite?
În turcă acelaşi nume poate fi purtat şi de fete şi de băieţi fiindcă la ei nu există categoria gramaticală de gen (masculin, feminin , neutru).
Deniz e nume purtat de fată sau băiat etc.
E şi o preferinţă pentru ele: Cansel în general a dat fetelor.
Nu ştiu dacă Toprak e mai mult masculin pentru ei, simbolistica pământului e în general feminină
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mier 25 Ian 2012, 9:08 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
victorelalove a scris:Thanks , amiraa !!
In poza de mai sus ( cea pusa de amiraa ) , Fata seamana cu Claire Danes .
amiraa- membru activ
Data de inscriere : 02/01/2012
Am aparut
Am dat de mancare baietilor...
Bravo Motzi,frumos afis...
Bravo si tie Denisa,santeti puse pe fapte mari fetelor...
Am dat de mancare baietilor...
Bravo Motzi,frumos afis...
Bravo si tie Denisa,santeti puse pe fapte mari fetelor...
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Mulţumesc frumos, Deni, Simi, fetelor fug, mâine am o zi.... imensăDENISA a scris: Motzi
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mier 25 Ian 2012, 9:09 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
multumim Motz, pun pariu elemente din conceptiile fanilor, vor fi utilizate in mod oficial. ,daca nu chiar un concept intreg, ei nu mai trebuie decat sa aleaga
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Multam frumos Motzisor...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
nu Lica nu a jucat , uite aici filmografia ei
Mazi Kalbimde Yaradır Yayın yılı 2011
Sensiz Yaşayamam Yayın yılı 2010
Balkan Düğünü Yayın yılı 2009
Gece Sesleri Yayın yılı 2008
Kavak Yelleri Yayın yılı 2007
Avrupa YakasıYayın yılı 2004
Yabancı Damat Yayın yılı 2004
Mazi Kalbimde Yaradır Yayın yılı 2011
Sensiz Yaşayamam Yayın yılı 2010
Balkan Düğünü Yayın yılı 2009
Gece Sesleri Yayın yılı 2008
Kavak Yelleri Yayın yılı 2007
Avrupa YakasıYayın yılı 2004
Yabancı Damat Yayın yılı 2004
Kavak Yelleri Yayın yılı 2007 cu asta aveam de furca pe vremea lui Asi cu voturile, votau pustanii turci ..de ne luau fatza
andradamaria- vip
ASi a fost mai mereu pe locul 1 sau 2 , aveau procentaj frumos la rating
andradamaria a scris:
Kavak Yelleri Yayın yılı 2007 cu asta aveam de furca pe vremea lui Asi cu voturile, votau pustanii turci ..de ne luau fatza
Acum si cu tine ... exista actori pentru pustani ...si exista actori si pentru babalaci ca noi .
Trebuie sa ne impace pe toti ...
victorelalove- moderator
Vai Vic amu mă faci şi babă , eu vreau să cuceresc turcaleţii şi tu mă faci babetă
Pai da ...dar ii cucerim pe astia de-o seama cu noi .DENISA a scris: Vai Vic amu mă faci şi babă , eu vreau să cuceresc turcaleţii şi tu mă faci babetă
Nu ne mai uitam la 20 de ani .
victorelalove- moderator
dar ce crezi că nouă nu ne-or prii prospăturile ???
Ba daaaaaaaaaaaaaaa........DENISA a scris: dar ce crezi că nouă nu ne-or prii prospăturile ???
simi- vip
Deni, vorbesc de concursurile de clicuit lansate de diferite reviste, unde puteam votaDENISA a scris:ASi a fost mai mereu pe locul 1 sau 2 , aveau procentaj frumos la rating
andradamaria- vip
Depinde de prospatura .DENISA a scris: dar ce crezi că nouă nu ne-or prii prospăturile ???
Dar sa nu fie mai pensata ca mine ...
victorelalove- moderator
mai ales ţie care te hrăneşti doar cu legume ptr a te menţine proapătă dar nicio problemă mă pun să înghit un pumn de naftalină ptr a mă conserva mai bine
Andrada la clickuială votam de mă lua zbenga , v-am spus că eram dusă cu totul.
Andrada la clickuială votam de mă lua zbenga , v-am spus că eram dusă cu totul.
Treci mai bine pe legume ca te tin in forma,si fac bine si la ten....DENISA a scris:mai ales ţie care te hrăneşti doar cu legume ptr a te menţine proapătă dar nicio problemă mă pun să înghit un pumn de naftalină ptr a mă conserva mai bine
simi- vip
Normal .andradamaria a scris:Deni, vorbesc de concursurile de clicuit lansate de diferite reviste, unde puteam vota
Fanii lui Murat si ai Tubei erau la serviciu ... ai astora tineri erau in vacante ...sau puteau chiuli ...
victorelalove- moderator
mai bine trec pe Murături SIMI, sigur îmi vor prii
ei, se vota si de la serviciu, n-avea tu grija, dar pustanii n-aveau somnvictorelalove a scris:
Normal .
Fanii lui Murat si ai Tubei erau la serviciu ... ai astora tineri erau in vacante ...sau puteau chiuli ...
andradamaria- vip
Pagina 43 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 43 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum