47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
Mirela Maria
vania_e
andreea90
dana4699
amiraa
pufy2010
lexia
sasa
Motzişor
michiper68
teodora_roman
Admin_dea05
lica54
simi
victorelalove
andradamaria
DENISA
21 participanți
Pagina 2 din 44
Pagina 2 din 44 • 1, 2, 3 ... 23 ... 44
Re: 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
reportaj murat yildirim 26.01.2012 la cine 5. nu e nimic nou, secvente vechi ca prezentare si anuntare a rolului nou de avocat dupa rolurile romantice.
e bine doar ca au reinceput sa-l bage in seama
they gave a report about murat's new role, headline "he's going to be a lawyer"! ,,,(they talk about his romantic roles in asi and AvC, then something about balkans ...
e bine doar ca au reinceput sa-l bage in seama
they gave a report about murat's new role, headline "he's going to be a lawyer"! ,,,(they talk about his romantic roles in asi and AvC, then something about balkans ...
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
tiptil, tiptilDENISA a scris:Bună seara fetelor !!!!
deci începe marea promovare
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna seara , dragi copii !!
Ce mai faceti ?
A venit iarna ...RAU DE TOT !!
Da , DEA ...TOT SUPARAT ESTE .
Multumim , fetele ... si pentru plugusor si pentru stiri si pentru ...tot !!
Ce mai faceti ?
A venit iarna ...RAU DE TOT !!
Da , DEA ...TOT SUPARAT ESTE .
Multumim , fetele ... si pentru plugusor si pentru stiri si pentru ...tot !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
DENISA a scris:Bună seara fetelor !!!!
deci începe marea promovare
e si tipa-asli enver, 2 pagini mai in spate pe inregistrarea emisiunii este si ea prezentata. e foarte vesela . imi aminteste de zeynep care dansa de zor la o petrecere cu serialul ei politist.
michiper68- vip
la 7.57 pe inregistrarea emisiunii este si asli enver.
michiper68- vip
Buna , Michi !!
Este fata aceea spalacita ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Buna , Michi !!
e cu o rochie albastra . nu stiu daca sunt secvente din serialul kavak yelleri sau de la vreo petrecere ca prea danseaza tanti. si o arata alaturi de un prieten. dar e imbracata de iarna langa el, dragutel tipul. la 7.57 incepe.
michiper68- vip
http://sinematelevizyonlifestyle.com/?p=5890
este clipul si traducerea.
cum adica psychopathic role?
este clipul si traducerea.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
Ce inseamna asta ? Poate au gresit ... voiau sa spuna psihologic .
victorelalove- moderator
ЕNGLISH TRANSCRIPT
ANNOUNCER: Murat Yildirim will be an attorney in his new series, The fans of the renowned actor who have been longing and waiting for his return do not have much longer to wait. The actor is going to be portraying a character quite different than what we are accustomed to seeing. In his previous roles in the serials "Firtina", "Asi" , and "Ask ve Ceza" we saw a romantic, strong character characterization which has made him the heartthrob of the Middle East as well as the international world; they also await his return in the series Suskunlar. Murat Yildirim had stated in previous reports that he did not want to portray another romantic character, but wanted something more psychopathic role, that would excite his viewers. With this new role he has accomplished his desire.
adica un avocat psihopatic? le da cu ciocanelul peste degete?
ANNOUNCER: Murat Yildirim will be an attorney in his new series, The fans of the renowned actor who have been longing and waiting for his return do not have much longer to wait. The actor is going to be portraying a character quite different than what we are accustomed to seeing. In his previous roles in the serials "Firtina", "Asi" , and "Ask ve Ceza" we saw a romantic, strong character characterization which has made him the heartthrob of the Middle East as well as the international world; they also await his return in the series Suskunlar. Murat Yildirim had stated in previous reports that he did not want to portray another romantic character, but wanted something more psychopathic role, that would excite his viewers. With this new role he has accomplished his desire.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
Chiar ca am ramas putin sokataaaaaaa ... Cine stie ce rol are . Dar ne-au tot spus ca este diferit ...si sa nu ne mai gandim la cine stie ce ROMANTIKKKKKK ...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Chiar ca am ramas putin sokataaaaaaa ... Cine stie ce rol are . Dar ne-au tot spus ca este diferit ...si sa nu ne mai gandim la cine stie ce ROMANTIKKKKKK ...
si atunci ce au pastrat din filmul original? doar titlul? acolo procurorul era normal, sigur el e cel care strange dovezi si unelteste cu jurnalistul ptr marea razbunare dar nu parea psihopat.
michiper68- vip
michiper68 a scris:,,,, dar nu parea psihopat.
LA TURCI NU MA MAI MIRA NIMIC.
Dar tocmai pe Murat il gasira pentru rol de psiho ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
LA TURCI NU MA MAI MIRA NIMIC.
Dar tocmai pe Murat il gasira pentru rol de psiho ?
si atunci spalacita ce face? ca dragostea la psihopati nu stiu cum e. o leaga de pat?
michiper68- vip
michiper68 a scris:
si atunci spalacita ce face? ca dragostea la psihopati nu stiu cum e. o leaga de pat?
Poate se leaga reciproc ... si de unde atata iubire ? Razbunarea este la ordinea zilei .
victorelalove- moderator
off. ma duc la fatmaguli ca ei se iubesc. il coase pe kerim azi, si dupa ii zambeste gales lui fatmagul.
michiper68- vip
Asa este , Michi !! Offffff , of, of ...turcii ...michiper68 a scris:off. ma duc la fatmaguli ca ei se iubesc. il coase pe kerim azi, si dupa ii zambeste gales lui fatmagul.
Eu am niste emotii ...cred ca am tensiunea 22 ...
Ma uit cu ochii cat cepele si la ozet ...sa-mi amintesc cum era Kerim ...NEIMPUSCAT .
victorelalove- moderator
Dragalaselor va spun noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Multumim , Denisa !!
Noapte buna , Lica !!
Noapte buna , Lica !!
victorelalove- moderator
'Neaţa dragelor!
Bună veste, Denissa :drunken: , m-am liniştit
Bună veste, Denissa :drunken: , m-am liniştit
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
dragilor,
oof, Denisa multumim, chiar incepusem sa ma inspaimant vorba lui Michi, poate psihologic, dar nu psihopat, si chiar cred si eu ca sleepers este doar o amagire, cine stie ce varianta de ezel ne trantesc turcii, mai sigur ne dau cu ea in cap
oof, Denisa multumim, chiar incepusem sa ma inspaimant vorba lui Michi, poate psihologic, dar nu psihopat, si chiar cred si eu ca sleepers este doar o amagire, cine stie ce varianta de ezel ne trantesc turcii, mai sigur ne dau cu ea in cap
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna ziua , dragi copii !!
Ce mai faceti ?
Ce mai faceti ?
victorelalove- moderator
Buna , Denisa !!
Scuze ca am disparut asa aseara ...dar am ramas fara net .
Bine ca ne-ai spus ca nu este un rol de psiho ... ca stateam sa ma gandeam : DAR DE CE ?
Scuze ca am disparut asa aseara ...dar am ramas fara net .
Bine ca ne-ai spus ca nu este un rol de psiho ... ca stateam sa ma gandeam : DAR DE CE ?
victorelalove- moderator
Dragalaselor si bine va-m gasit!
O dupa amiaza frumoasa va doresc si un sfarsit de saptamana pe placul tuturor...
O dupa amiaza frumoasa va doresc si un sfarsit de saptamana pe placul tuturor...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Pagina 2 din 44 • 1, 2, 3 ... 23 ... 44
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum