33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
Admin_dea05
anna
pufy2010
andreea90
teodora_roman
lica54
Motzişor
lavy612
vania_e
ASI 4 ever
Lucica10
carmen_
ninnet
simi
DENISA
victorelalove
Iuliana
21 participanți
Pagina 27 din 44
Pagina 27 din 44 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44
Re: 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna Lavy! Ce mai faci iubita? Mie mi-au starnit imaginatia fetele ,eu nu am nici o vina.....sant incinsa rau......
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Fetele eu vă pupăcesc , ne citim mâine
Noapte buna Denisa! Uite ce-ti daruiesc sa nu-ti fie frica noaptea...
simi- vip
Noapte buna , Denisa !
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
simi lavi vic denisa lica .....pe toate fetele .....v-am pupat pe nasuc NOAPTE BUUUUNA
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Noapte buna Lucica!
simi- vip
Noapte buna , Lucica !
victorelalove- moderator
Va spun si eu ... Noapte buna!
PE MAINE !
A FOST SI ASTAZI O PLACERE SA VORBESC CU VOI !
PE MAINE !
A FOST SI ASTAZI O PLACERE SA VORBESC CU VOI !
victorelalove- moderator
Noapte buna Vic! Placerea e de partea noastra!
simi- vip
Buna dimineata dragalaselor sa nascut o noua zi poftiti sa servim o cafea tare!!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata !
Ce mai faceti ?
Multumim pentru cafea , Lica!
Ce mai faceti ?
Multumim pentru cafea , Lica!
victorelalove- moderator
Tuba pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, noi, fanii români îţi dorim multă sănătate, îndeplinirea tuturor dorinţelor, succes în tot ceea ce faci, drumul tău să fie presărat numai cu flori, să fie plin cu soare, înţelegere, înţelepciune şi mai presus de toate cu multă dragoste . Ai un loc special în inimile noastre şi acum, la această aniversare, dorim ca dorinţele noastre să-ţi încălzească inima şi să simţi cât de mult te iubim. Iţi mulţumim pentru bucuria pe care ne-o oferi de fiecare dată când te privim . Naturaleţea ta se reflectă pe micul ecran şi poate acesta este motivul pentru care noi te iubim şi te admirăm atât de mult . Noi, fanii Români te iubim atât de mult, poate nu ştii cât de mulţi fani ai aici, dar este adevărat.
Iţi dorim multe reuşite pe plan profesional şi personal, ne-am bucura ca din toamnă să te putem vedea într-un nou proiect TV.
Bunul Dumnezeu să-ţi ofere multe bucurii şi momente fericite. Cea mai bună actriţă şi cea mai frumoasă femeie . România te iubeşte şi îţi doreşte " La mulţi ani !" Tuba Büyüküstün
membrii forumului https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro
Foarte frumos , Denisa !
Mesaj scris din suflet . Bravo !
Mesaj scris din suflet . Bravo !
victorelalove- moderator
Buna fetelor! LA MULTI ANI TUBA! :fret: :fret: :ryty: :gtre2: :gtre2: :gtre2: :gtre2: Felicitari Denisa,au iesit super mesajele.Nu s-au incins neuronii degeaba!
simi- vip
buna dimineata forum!
sper ca sunteti bine.. sa ne traiasca sarbatorita!
si pt mandra sa ma ierte ca bantui lelea!
sper ca sunteti bine.. sa ne traiasca sarbatorita!
si pt mandra sa ma ierte ca bantui lelea!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
ei ce să văz " Lume Nouă " rivale vechi la orizont , uite să spui tu că nu sunt o gazdă bună uite cu ce te servesc dacă e zi de sărbătoare
toată noaptea am muncit la bucate cu " goagălul .
Simi , Victoria vă pupăcesc , serviţi şi voi că aveţi nevoie de energie la salturi , la alergări
toată noaptea am muncit la bucate cu " goagălul .
Simi , Victoria vă pupăcesc , serviţi şi voi că aveţi nevoie de energie la salturi , la alergări
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 05 Iul 2011, 11:57 am, editata de 1 ori
Buna , Iulia!
Sa ne traiasca !!!!!!!!!
Sa ne traiasca !!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Si vad ca esti foarte priceputa la "bucatarit" .DENISA a scris: toată noaptea am muncit la bucate cu " goagălul . [/color]
Arata apetisant !
victorelalove- moderator
Buna Iulia! Denisa ai zis cumva "rivala"....??
simi- vip
Denisa superb si tu meriti felicitari!!!! cu brio!!mii de multumiri!!!
Pentru meritele tale primeste un buchet de trandafiri din parte mea,cu toata dragostea mea!!
Pentru meritele tale primeste un buchet de trandafiri din parte mea,cu toata dragostea mea!!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
da Simi , donşoara doftor e o rivală mai veche , am dus lupte grele cu ea ptr Fulgerică , îi defecta GPS-ul să numai ajungă bunăciunea la mine .
Vic sunt o catastrofă în bucătărie , la mine bucătăria e muzeu
Mulţam Lica
Mulţam Lica
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 05 Iul 2011, 12:02 pm, editata de 1 ori
simi.. sazi matale cumintica.. ca noi suntem din garda veche.. eu si cu o potaie roscata ce faceam front contra Mandrei...
si daca tot vrei sa ma ghiftuiesti, bre niste baclava nu ai gasit draga pt mine?
nu te lega de GPS -um meu ca mergea bine.. a ajuns la Motz!
si daca tot vrei sa ma ghiftuiesti, bre niste baclava nu ai gasit draga pt mine?
nu te lega de GPS -um meu ca mergea bine.. a ajuns la Motz!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 05 Iul 2011, 12:02 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Ce faceti , dragaaselor Va doresc o zi superba..... .... La multi ani , Tubaa Am gasit si eu un clip frumoss.... Deni , bravo.... pt mesaj , nu ti-ai incins creierasii degeaba vezi
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Bine ca mi-ai zis....o sa fiu foarte vigilenta.....DENISA a scris:da Simi , donşoara doftor e o rivală mai veche , am dus lupte grele cu ea ptr Fulgerică , îi defecta GPS-ul să numai ajungă bunăciunea la mine .
simi- vip
vezi ce mă alintă , din mândra nu mă scoate dar mi-ar da nişte somnifere să nu-mi mai etalez ţinutele în faţa Preţiosului .
Bună Lavy , superb clip
Bună Lavy , superb clip
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 05 Iul 2011, 12:06 pm, editata de 1 ori
Pagina 27 din 44 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum