34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
ana58
myky
teodora_roman
ninnet
Admin_dea05
dana4699
Nicky
pufy2010
Lucica10
andreea90
lavy612
Iuliana
Motzişor
lica54
simi
victorelalove
DENISA
21 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
https://www.youtube.com/user/KrissRomania
https://www.youtube.com/user/SavasBaldar
https://www.youtube.com/user/ASKveCEZAro2
https://www.dailymotion.com/ASKveCEZAro
Ptr a putea vedea serialul click here[center]AŞK ve CEZA
AŞK ve CEZA
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 08 Iul 2011, 9:39 pm, editata de 1 ori
Re: 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata !
Ce mai faceti ?
Ce mai faceti ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bună Vic !!!
eu mă plimb puţin pe net , mai arunc câte un ochi şi în hârţoage .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 08 Iul 2011, 10:11 am, editata de 1 ori
Si cate unul ...la Murat si Tuba .DENISA a scris:Bună Vic !!!
victorelalove- moderator
normal , dar ei stau pitiţi prin casă şi yok ştiri despre ei .
Dar ce o pazi ???????DENISA a scris:normal , dar ei stau pitiţi prin casă şi yok ştiri despre ei .
Nu-l mai scoate si pe Muri la o promenada ?
victorelalove- moderator
Buna dimineata fetele! Am intrat sa va salut,ca plec la bronzat. Ma asteapta salvamarul. cupidon cupidon cupidon
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Buna , Simi !
Ce bine ca pleci ... Ca si eu trebuie sa plec ...si imi era teama sa te las singura !!!!!!
Saluta-l pe salvamar din partea noastra .
Ne citim mai tarziu .
Spor la bronzat .
Ce bine ca pleci ... Ca si eu trebuie sa plec ...si imi era teama sa te las singura !!!!!!
Saluta-l pe salvamar din partea noastra .
Ne citim mai tarziu .
Spor la bronzat .
victorelalove- moderator
Bronz uniform Simi dar vezi să nu faci insolaţie .
în loc să vină el poate vin ei
Vic se odihneşte d-na , au istovit-o filmările la Ezel.
Simi fugi repede că te pune absent bietul om , uite cum i s-au făcut ochii căutându-te cu privirea
în loc să vină el poate vin ei
Vic se odihneşte d-na , au istovit-o filmările la Ezel.
Simi fugi repede că te pune absent bietul om , uite cum i s-au făcut ochii căutându-te cu privirea
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 08 Iul 2011, 10:47 am, editata de 4 ori
Cu ochii dupa salvamar ... Nu se stie . Uita si de palarie ! Nu-i asa simi ?DENISA a scris: Bronz uniform Simi dar vezi să nu faci insolaţie .
Vic se odihneşet d-na au istovit-o filmările la Ezel.
Doamna sa se odinheasca...si sa-l lase si pe Bombonel in pace , sa mai respire si el .
Si cred si eu ca "s-a obosit " prima donna ... Ca doar, numai cat "s-a chinuit" sa planga si sa vorbeasca .
victorelalove- moderator
Cate bunatati , Andreea !!!!!!!!!!!
:gtre2: :gtre2: :gtre2: :gtre2: :gtre2: :gtre2: :gtre2: :gtre2: :gtre2:
Inca o data LA MULTI ANI , SANATETE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR !
:gtre2: :gtre2: :gtre2: :gtre2: :gtre2: :gtre2: :gtre2: :gtre2: :gtre2:
Inca o data LA MULTI ANI , SANATETE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR !
victorelalove- moderator
fetele! In sfarsit am ajuns si eu acasa.....l-am lasat pe salvamar sa se odihneasca.....pana incepem runda a doua....
simi- vip
Dragalaselor buna ziua!!!O zi frumoasa va doresc si-un weekend placut!!!
Trandafiri rosii culoarea iubirii!!
Imagini frumoase..Daca tot sunt singura pe aici sa-mi fac putin de cap!!!!!
Trandafiri rosii culoarea iubirii!!
Imagini frumoase..Daca tot sunt singura pe aici sa-mi fac putin de cap!!!!!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Salut, Denisa, pentru a putea vedea serialul Aşk ve Ceza ar mai fi link-ul ăsta:DENISA a scris:...
[i] Ptr a putea vedea serialul click here...
https://sites.google.com/site/askvecezaro/episoade-online
Pentru cântecele din film traduse:
https://sites.google.com/site/askvecezaro/home/cantece-din-film
Iar la ,,Asi - împotriva destinului" link-ul ăsta unde sunt mai multe pagini:
https://sites.google.com/site/asiromaniansubtitles/episoade-online
Treptat vor fi introduse toate episoadele, dar deocamdată, dint tot ce se vede, se vede cel mai bine aici.
Dragilor vă pup, şi voi reveni când voi avea noutăţi.
Să aveţi parte de un week-end minunat
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Vin 08 Iul 2011, 6:10 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Andreea, la mulţi ani fericiţi!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Multumim , Motzisor !
Un week-end placut si tie .
Multumim , Lica !
Lasa baiatul sa isi vada de treaba !
Un week-end placut si tie .
Multumim , Lica !
Si in prima runda ce ati facut ?simi a scris: fetele! In sfarsit am ajuns si eu acasa.....l-am lasat pe salvamar sa se odihneasca.....pana incepem runda a doua....
Lasa baiatul sa isi vada de treaba !
victorelalove- moderator
In prima runda am holbat ochii....iar in a doua runda nu-ti spun ce am in gand sa fac.... cupidon cupidon cupidon
simi- vip
simi a scris:In prima runda am holbat ochii....iar in a doua runda nu-ti spun ce am in gand sa fac.... cupidon cupidon cupidon
Poti sa faci mai mult ?
victorelalove- moderator
Daaaaaaaaaaaa,pot.....
simi- vip
Trebuie sa plec in parc .
Ne citim mai pe seara !
Sa fii cuminte .
Ne citim mai pe seara !
Sa fii cuminte .
victorelalove- moderator
Paaa,Vic.....ne citim mai tarziu....sa nu te grabesti,mergi incet....
simi- vip
Cat de grijulie esti tu cu mine !!!!!simi a scris:Paaa,Vic.....ne citim mai tarziu....sa nu te grabesti,mergi incet....
Vrei sa cred ca-mi spui asta pentru binele meu ?!?!?
victorelalove- moderator
Andreea , la mulți ani.
https://www.youtube.com/watch?v=opNGSiTtpjI&feature=player_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=opNGSiTtpjI&feature=player_embedded
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
Profa din Oyle bir zamanki a murit (cea roscata) si va avea serial pe Atv in curand cu Cemal Hunal
Issız Adam ve İnci Hoca aynı dizide
En beklemedikleri anda, sevgilileri tarafından terk edilen bir kadın ve bir erkek?
Zeynep Yalçın'a aşık, Mehmet de Burcu'ya. İkisinin de amacı sevgilileriyle mutlu bir yuva kurmak. Ancak Zeynep evlenme teklifi almayı umarken, Mehmet de evlenme teklif edeceği gün terk edilir. İşte Zeynep ve Mehmet'in yolları bu olaydan sonra kesişir. Çünkü Yalçın ve Burcu birbirleriyle sevgili olmuş, bu uğurda eski sevgililerinden vazgeçmişlerdir. Her ne kadar birbirleriyle anlaşamasalar da artık Zeynep ve Mehmet'in ortak bir hedefi vardır? Yalçın'la Burcu'yu ayırmak?
"Seni Bana Yazmışlar" çok yakında ATV'de?
Yapımcı : Sinetel
Yönetmen : Barış Yöş
Senaryo : Banu Kiremitçi Bozkurt
Süpervizör : Ziya Öztan
Oyuncular : Yeliz Kuvancı, Ali İl, Cemal Hünal, Dilşad Çelebi, Sezgi Mengi,
Erdem Akakçe, Gökçe Sezer
http://www.televizyongazetesi.com/issiz-adam-ve-inci-hoca-ayni-dizide_6_40012
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
Iuliana! S-a umplut pagina de Muri..... Ce-mi place.....
simi- vip
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum