3. Fatmagul'un sucu ne? ~ Ce vina are Fatmagul ?
+9
ninnet
DENISA
axxa246
lica54
anuta1971
Admin_dea05
simi
GUMUS-NOOR
victorelalove
13 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 3. Fatmagul'un sucu ne? ~ Ce vina are Fatmagul ?
Mai aveau putin regizorii si ii punea sa danseze pe pamantul proaspat arat ...
Un loc mai bun pentru dans nu au gasit si ei ?
Superb dansul ...Kerim un scumpic ca intotdeauna , cu ochisorii lui minunati .
Dar ...hai , voiam si eu un pupic , cat de mic .
Daca nu vad unul in primele episoade din sezonul 2 ... ASTA ESTE , IL SARUT EU PE KERIM ...MA SACRIFIC !!!!!!!!!!!
[] [/quote]
zi, asa te sacrifici nu ?draga cred ca nu e nici un sacrificiu,este o onoare , dar fi atenta
sa-r putea sa nu-ti mai amintesti nici cum te cheama dupa asta
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Buna , Ninnet!ninnet a scris:
zi, asa te sacrifici nu ?draga cred ca nu e nici un sacrificiu,este o onoare , dar fi atenta
sa-r putea sa nu-ti mai amintesti nici cum te cheama dupa asta
Da ... Ma sacrific , nu am spus . Trebuie sa primeasca si el un sarut ( cel putin cupidon cupidon cupidon ) .
Si daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...Tare imi este ca nu as mai sti nici sa vorbesc dupa !!!!!!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
victorelalove a scris:
Buna , Ninnet!
Da ... Ma sacrific , nu am spus . Trebuie sa primeasca si el un sarut ( cel putin cupidon cupidon cupidon ) .
Si daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...Tare imi este ca nu as mai sti nici sa vorbesc dupa !!!!!!
ma-m gandit eu ca asa va fi.............ei, mai avem de asteptat dar va merita pentru ca vor face niste scene incendiare de-a lungul filmului sunt sigura pentru ca Beren are experienta si nici nu are vreo treaba cu camera de fimat, vezi ?BEREN=MURATYILDIRIM, BEREN=MURAT UNALMIS, BEREN=KIVANC TATLITUG, destule scene care te infierbantau
si-ti lua imaginatia razna nu ? si daca stau bine sa ma gandesc nici Engin nu prea are trac, in filmul in care joaca cu mustata are si el o gramada de scene..........la pat , ca sa zic asa
ninnet- vip
Din cate am inteles eu , serialul in care a jucat anul trecut ( cel in care avea mustata ) , a primit niste somatii in legatura cu scenele senzuale. cupidon cupidon cupidonninnet a scris:
ma-m gandit eu ca asa va fi.............ei, mai avem de asteptat dar va merita pentru ca vor face niste scene incendiare de-a lungul filmului sunt sigura pentru ca Beren are experienta si nici nu are vreo treaba cu camera de fimat, vezi ?BEREN=MURATYILDIRIM, BEREN=MURAT UNALMIS, BEREN=KIVANC TATLITUG, destule scene care te infierbantau
si-ti lua imaginatia razna nu ? si daca stau bine sa ma gandesc nici Engin nu prea are trac, in filmul in care joaca cu mustata are si el o gramada de scene..........la pat , ca sa zic asa
Ar fi chiar culmea ca dupa ce nici nu s-au pupat macar in sezonul 1 ...in sezonul 2 sa rupa tapetul de pe pereti !!!!!!!
Desi ...tot ce este posibil . Au de recuperat .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Din cate am inteles eu , serialul in care a jucat anul trecut ( cel in care avea mustata ) , a primit niste somatii in legatura cu scenele senzuale. cupidon cupidon cupidon
Ar fi chiar culmea ca dupa ce nici nu s-au pupat macar in sezonul 1 ...in sezonul 2 sa rupa tapetul de pe pereti !!!!!!!
Desi ...tot ce este posibil . Au de recuperat .
hai ca ma-i facut sa rad.............sa rupa tapetul de pe pereti.............ei nici chiar asa
vrem ceva senzual si romantic la maxim ...............sa traim si noi aceleasi lucruri nu ?
ninnet- vip
Sunt de acord cu tine ...Si cred ca vom avea si astfel de scene .ninnet a scris:
hai ca ma-i facut sa rad.............sa rupa tapetul de pe pereti.............ei nici chiar asa
vrem ceva senzual si romantic la maxim ...............sa traim si noi aceleasi lucruri nu ?
Sper sa nu ne mai tina mult in asteptare ...Niciodata nu mi-am dorit atat de mult sa vad un sarut .
Totusi au trecut 39 de episoade ... cata rabdare sa avem ?????????
Vrem si noi ASKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK , vrem sa-l vedem pe Kerim fericit si uitandu-se la noi cu ochii lui minunati !
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Sunt de acord cu tine ...Si cred ca vom avea si astfel de scene .
Sper sa nu ne mai tina mult in asteptare ...Niciodata nu mi-am dorit atat de mult sa vad un sarut .
Totusi au trecut 39 de episoade ... cata rabdare sa avem ?????????
Vrem si noi ASKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK , vrem sa-l vedem pe Kerim fericit si uitandu-se la noi cu ochii lui minunati !
daaaaaaaaaaaaaaaa,
ninnet- vip
Pai daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , bineinteles ca da !ninnet a scris:
daaaaaaaaaaaaaaaa,
De ce nu am dormit atatea nopti uitandu-ma la el si gandindu-ma la el ?
Ca sa-l faca turcii sa planga ...si sa plangem si noi o data cu el . Pai de ce ?
In loc sa-l lase sa zambeasca ( pentru ca are un zambet ...mama-mama ) ei il tin numai suparat .Si daca ar fi numai asta ...DAR IL TIN SI NEPUPAT !!!!!!!!!!!!!
Inteleg , rabdare cu carul ...DAR SE MAI TERMINA SI RABDAREA ASTA .
Sper din tot sufletul sa bage niste scena hotttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt de tot ! cupidon cupidon cupidon
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Pai daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , bineinteles ca da !
De ce nu am dormit atatea nopti uitandu-ma la el si gandindu-ma la el ?
Ca sa-l faca turcii sa planga ...si sa plangem si noi o data cu el . Pai de ce ?
In loc sa-l lase sa zambeasca ( pentru ca are un zambet ...mama-mama ) ei il tin numai suparat .Si daca ar fi numai asta ...DAR IL TIN SI NEPUPAT !!!!!!!!!!!!!
Inteleg , rabdare cu carul ...DAR SE MAI TERMINA SI RABDAREA ASTA .
Sper din tot sufletul sa bage niste scena hotttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt de tot ! cupidon cupidon cupidon
cum zici tu iubito............cum ar zice Simi , faci niste referate aici de ma dai pe spate cred ca vine si la noi furtuna nu-i asa ? parca asa se prevede pe cer :ploaie: :ploaie:
ninnet- vip
Sper sa vina si furtuna ...ca sa se mai racoreasca putin .ninnet a scris:
cum zici tu iubito............cum ar zice Simi , faci niste referate aici de ma dai pe spate cred ca vine si la noi furtuna nu-i asa ? parca asa se prevede pe cer :ploaie: :ploaie:
Cat despre referate ...Am inspiratie !!!!!!!!!!!!
Si ti-am spus ca o sa ma sacrific ! Cineva trebuie sa il sarute . Asa ca voi fi eu cea sacrificata .
victorelalove- moderator
victorelalove- moderator
Imi place cand este !DENISA a scris:
victorelalove- moderator
Din categoria Legile lui Murphy
LEGILE VIETII
"Atunci cand ai nevoie sa descui o usa, cu mainile ocupate de zece pungi mari si grele... cheia se va afla in buzunarul opus mainii pe care cu greu ti-ai eliberat-o". (Legea Degeabasuni)
"Singura data cand poarta se inchide singura e atunci cand ai lasat cheile pe dinauntru". (Legea 'tuipastelemasiidecheie)
"Cand ai miinile pline de unsoare incepe sa te gadile nasul". (Legea Nasuvreauntura )
"Cand ti se pare ca totul merge foarte bine... e pentru ca ai trecut cu vederea ceva important...". ( Legea imitragpalme)
"Daca reusesti sa-ti pastrezi calmul cand toti din jurul tau sunt disperati... e pentru ca nu ai priceput pe deplin gravitatea problemei". (Legea incanapicatmoneda)
"Problemele nu se creeaza, nici nu se rezolva, ele doar se transforma!". (legea astanueviata)
"Vei ajunge fugind la telefon exact cat sa mai auzi cum cineva inchide receptorula". (Legea ghicicineafost)
"Mereu sunt doua filme bune pe doua programe diferite la televizor... dar mereu la aceasi ora". (Legea isibatjocdenoi)
"Probabilitatea de a te pata in timpul mesei creste direct proportional cu necesitatea de a-ti pastra haina curata! (Legea numaiflescai)
"Orice corp omenesc scufundat intr-o vana facand o baie relaxanta cu spuma face sa sune telefonul! ". (legea cinedracusunaloraasta)
"Orice corp omenesc asezat pe WC face sa sune soneria de la intrare!". (Legea nicisamac..inlinistenupot)
"Viteza vantului creste direct proportional cu pretul coafurii recent facute!". (Legea chelulnuseagita)
"Daca, dupa multi ani, te decizi si arunci ceva ce nu ai folosit demult... Nu vor trece nici trei zile si vei avea absoluta si urgenta nevoie exact de acel obiect! ". (legea samibagpiciorul)
"Mereu cand ajungi punctual nu va fi nimeni sa te vada, dar cand intirzii doar 5 minute... vor fi toti deja prezenti... si toti se vor uita la ceas si vor clatina din cap! (Legea namaripilapicioare)
"Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!"
LEGILE VIETII
"Atunci cand ai nevoie sa descui o usa, cu mainile ocupate de zece pungi mari si grele... cheia se va afla in buzunarul opus mainii pe care cu greu ti-ai eliberat-o". (Legea Degeabasuni)
"Singura data cand poarta se inchide singura e atunci cand ai lasat cheile pe dinauntru". (Legea 'tuipastelemasiidecheie)
"Cand ai miinile pline de unsoare incepe sa te gadile nasul". (Legea Nasuvreauntura )
"Cand ti se pare ca totul merge foarte bine... e pentru ca ai trecut cu vederea ceva important...". ( Legea imitragpalme)
"Daca reusesti sa-ti pastrezi calmul cand toti din jurul tau sunt disperati... e pentru ca nu ai priceput pe deplin gravitatea problemei". (Legea incanapicatmoneda)
"Problemele nu se creeaza, nici nu se rezolva, ele doar se transforma!". (legea astanueviata)
"Vei ajunge fugind la telefon exact cat sa mai auzi cum cineva inchide receptorula". (Legea ghicicineafost)
"Mereu sunt doua filme bune pe doua programe diferite la televizor... dar mereu la aceasi ora". (Legea isibatjocdenoi)
"Probabilitatea de a te pata in timpul mesei creste direct proportional cu necesitatea de a-ti pastra haina curata! (Legea numaiflescai)
"Orice corp omenesc scufundat intr-o vana facand o baie relaxanta cu spuma face sa sune telefonul! ". (legea cinedracusunaloraasta)
"Orice corp omenesc asezat pe WC face sa sune soneria de la intrare!". (Legea nicisamac..inlinistenupot)
"Viteza vantului creste direct proportional cu pretul coafurii recent facute!". (Legea chelulnuseagita)
"Daca, dupa multi ani, te decizi si arunci ceva ce nu ai folosit demult... Nu vor trece nici trei zile si vei avea absoluta si urgenta nevoie exact de acel obiect! ". (legea samibagpiciorul)
"Mereu cand ajungi punctual nu va fi nimeni sa te vada, dar cand intirzii doar 5 minute... vor fi toti deja prezenti... si toti se vor uita la ceas si vor clatina din cap! (Legea namaripilapicioare)
"Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!"
victorelalove- moderator
fatmagul
buna seara fetelor...e gata si ep 19 !
vizionare placuta !
vizionare placuta !
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
victorelalove a scris:
chiar ca faci referate faine!
axxa246 a scris:
chiar ca faci referate faine!
nu-i asa axxa ? ..............e indragostita rau de tot ,noroc ca mai sunt
eu pe aici si o mai trezesc la realitate..............nu e singura pe tarla
ninnet- vip
FATMAGUL EP. 19
ninnet- vip
FATMAGUL EP.20
MULTUMIRILE MELE ECHIPEI CARE REALIZEAZA TRADUCEREA !
MULTUMIRILE MELE ECHIPEI CARE REALIZEAZA TRADUCEREA !
ninnet- vip
ninnet- vip
Noapte buna fetelor...........Vic , ti-am adus material ai doua episoade,
vezi sa nu te culci pana nu le vizionezi !!!!!!!!!!!
vezi sa nu te culci pana nu le vizionezi !!!!!!!!!!!
ninnet- vip
daa, e amorezata rau!
nu/s ce va face pan` la toamna!
dar se mai ia cu concediul la mare, mai face bulioane, mai pune murături...
si uite asa când vine engin o găsește cu cămara plina!
kiss iu, fete, de gud nait!
am văzut ep. 19, mâine urmează ep. 20!
sa fie sănătoasa Krissangel, ca am văzut ca ea a e "vinovata" de traduceri.
nu/s ce va face pan` la toamna!
dar se mai ia cu concediul la mare, mai face bulioane, mai pune murături...
si uite asa când vine engin o găsește cu cămara plina!
kiss iu, fete, de gud nait!
am văzut ep. 19, mâine urmează ep. 20!
sa fie sănătoasa Krissangel, ca am văzut ca ea a e "vinovata" de traduceri.
bună dimi, ladies!
azi e rândul meu sa dau cafeluța.
să avem o zi liniștită şi răcoroasă!
azi e rândul meu sa dau cafeluța.
să avem o zi liniștită şi răcoroasă!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii