35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lavy612
ninnet
Lucica10
Motzişor
DENISA
andradamaria
andreea90
pufy2010
victorelalove
simi
myky
lica54
16 participanți
Pagina 23 din 43
Pagina 23 din 43 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 43
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Plec sa-mi plimb familionul,ca divorteaza barbatul de mine,cica stau lipita cu nasul de calculator.......
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Plimbare placuta !
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
pleaca linistita ........il fac ""afis"' pe muri pana visimi a scris:Plec sa-mi plimb familionul,ca divorteaza barbatul de mine,cica stau lipita cu nasul de calculator.......
myky- membru senior
Data de inscriere : 03/04/2011
Hai ca acum pleaca linistita Simi . Cred ca o sa fie o plimbare "rapida" ...myky a scris: pleaca linistita ........il fac ""afis"' pe muri pana vi
victorelalove- moderator
........... sigurvictorelalove a scris:
Hai ca acum pleaca linistita Simi . Cred ca o sa fie o plimbare "rapida" ...
myky- membru senior
Un tip se trezeşte dimineaţa, ia ziarul de la uşă, se uită pe numerele de la loto şi vede că i-au ieşit toate cele şase. Cum avea un serviciu pe care nu îl suporta, pleacă tacticos la serviciu, intră în audienţă la şef şi îl anunţă cu satisfacţie că demisionează.
Şeful spune că e alegerea lui, îi mulţumeşte pentru cei peste 20 de ani lucraţi în firmă şi îi dă un bonus de despărţire de 200.000 de euro.
Omul, fericit nevoie mare, în drum spre loterie intră la reprezentanţa BMW şi cumpără cel mai scump model, în valoare de 200.000 de euro.
Cînd să dea banii, este anunţat că, deoarece este clientul cu nr.1.000.000, primeşte maşina gratis.
- Cînd e să ai noroc, ai noroc, zice omul bucuros că a rămas şi cu cei 200.000 de euro şi are şi BMW nou nouţ.
Trece pe la loto, ridică milioanele şi pleacă acasă.
Stă pe terasă, la o bere şi o vede pe soţia sa venind acasă, cu bicicleta. Moment în care trece pe stradă o betonieră şi o calcă.
- Asta e, zice omul, cînd e să ai noroc, ai noroc pînă la capăt!
Şeful spune că e alegerea lui, îi mulţumeşte pentru cei peste 20 de ani lucraţi în firmă şi îi dă un bonus de despărţire de 200.000 de euro.
Omul, fericit nevoie mare, în drum spre loterie intră la reprezentanţa BMW şi cumpără cel mai scump model, în valoare de 200.000 de euro.
Cînd să dea banii, este anunţat că, deoarece este clientul cu nr.1.000.000, primeşte maşina gratis.
- Cînd e să ai noroc, ai noroc, zice omul bucuros că a rămas şi cu cei 200.000 de euro şi are şi BMW nou nouţ.
Stă pe terasă, la o bere şi o vede pe soţia sa venind acasă, cu bicicleta. Moment în care trece pe stradă o betonieră şi o calcă.
victorelalove- moderator
.................. supervictorelalove a scris:Un tip se trezeşte dimineaţa, ia ziarul de la uşă, se uită pe numerele de la loto şi vede că i-au ieşit toate cele şase. Cum avea un serviciu pe care nu îl suporta, pleacă tacticos la serviciu, intră în audienţă la şef şi îl anunţă cu satisfacţie că demisionează.
myky- membru senior
Fiul: E adevarat, taticule, ca in unele parti ale Africii barbatul nu isi cunoaste sotia decat dupa casatorie?
Tatal: La fel se intampla in toate tarile!
victorelalove- moderator
[quote="victorelalove"]Fiul: E adevarat, taticule, ca in unele parti ale Africii barbatul nu isi cunoaste sotia decat dupa casatorie?
Doi prieteni stau de vorba la carciuma:
– De ce sa-mi cumpar masina daca toti prietenii mei au si ma pot servi?
- Asta i-am spus si eu sotiei tale cand m-a intrebat de ce nu ma insor..
Doi prieteni stau de vorba la carciuma:
– De ce sa-mi cumpar masina daca toti prietenii mei au si ma pot servi?
- Asta i-am spus si eu sotiei tale cand m-a intrebat de ce nu ma insor..
myky- membru senior
tarevictorelalove a scris:Fiul: E adevarat, taticule, ca in unele parti ale Africii barbatul nu isi cunoaste sotia decat dupa casatorie?
- Spune draga, azi noapte ai mimat ?
- Nu, chiar dormeam, zise ea.
vai ...ce lovitura sub centurapufy2010 a scris:- Spune draga, azi noapte ai mimat ?
myky- membru senior
O fata vorbeste suparata cu o prietena de a sa ca mama ei nu o lasa sa
fie pipaita de prietenul ei decat de la brau in sus.
-Si tu ce faci?
- Ma chinui si stau in maini la fiecare intalnire...
fie pipaita de prietenul ei decat de la brau in sus.
-Si tu ce faci?
- Ma chinui si stau in maini la fiecare intalnire...
Cata sinceritate !pufy2010 a scris:- Spune draga, azi noapte ai mimat ?
victorelalove- moderator
tema preferată!
- Tată, aşa-i că vrăjitoarele există doar în poveşti?
Tatal, ridicând o privire către soacră:
- Când eram mic, tot aşa credeam.
- Tată, aşa-i că vrăjitoarele există doar în poveşti?
Tatal, ridicând o privire către soacră:
- Când eram mic, tot aşa credeam.
Doi prieteni se refugiaza din cauza ploii intr-un bar. Isi beau ei berile in liniste, in timp ce privesc pe geam.
- E binevenita ploaia asta pentru pamant, spuse unul dintre ei.Totul va renaste acum din nou.
- Nu ma speria! spune celalalt. Tocmai mi-am inmormantat soacra...
- E binevenita ploaia asta pentru pamant, spuse unul dintre ei.Totul va renaste acum din nou.
- Nu ma speria! spune celalalt. Tocmai mi-am inmormantat soacra...
myky- membru senior
Soacra isi invita ginerele la masa. Ginerele, desi suspicios, accepta invitatia. Pe masa, diferite salate, preparate din carne de pui, porc, cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin, ... etc.
La un moment dat soacra iese la bucatarie.
Ginerele ia o bucatica de carne si i-o da pisicii, care dupa 2, 3 crampe moare sub masa. Nervos tare, apuca o cratita goala si cand intra soacra ii trage una de o lasa lata pe jos.
La care pisica de sub masa:
- YEESSSSSSS!!!!!
La un moment dat soacra iese la bucatarie.
Ginerele ia o bucatica de carne si i-o da pisicii, care dupa 2, 3 crampe moare sub masa. Nervos tare, apuca o cratita goala si cand intra soacra ii trage una de o lasa lata pe jos.
La care pisica de sub masa:
- YEESSSSSSS!!!!!
victorelalove- moderator
La usa suna un tigan si intreaba:victorelalove a scris:
Da , Pufy . Si cum stii tu sa le gasesti ...
- Nu aveti cumva vreo vechitura de care v-ati putea lipsi?
- Stai putin s-o chem pe soacra-mea!
Caut locuinta. Sa fie suficient de mare, ca sotia mea sa nu se mute la maica-sa si suficient de mica ca soacra sa nu se mute la noi.
I: Cum s-a numit soacra lui Adam?
R: Adam nu a avut soacra. El traia in paradis.
- Soacra-mea e ca ziarul.
- De ce, stie atit de multe noutati?
- Pe naiba, apare zilnic.
Intr-o zi soacra se hotaraste sa-si testeze cei 3 gineri.asa ca,se arunca intr-o fantana...primul ginere o vede si se duce repede si o salveaza...a doua zi acesta gaseste in fata casei o dacie cu un biletel pe el ce scria ..cu drag,mama soacra...
dupa o vreme se arunca iar soacra in fantana si o vede cel de-al doilea ginere si o salveaza...si c-a drept rasplata gaseste un trabant in fata casei cu acelasi biletel...
hotarata sa faca si ultima proba se arunca iar in fantana asteptand sa fie salvata de al 3 lea ginere...acesta in schimb se gandeste..-daca primului ia dat o dacie...al 2-lea un trabant,inseamna ca mie o sami dea o bicicleta...ia mai bine las-o naibii sa moara...
A douua zi de dimineata se trezeste cel de-al treilea ginere cu un ferrari ultimul model la poarta ,care avea un biletel pe el ce scria...cu drag,tata socru...
dupa o vreme se arunca iar soacra in fantana si o vede cel de-al doilea ginere si o salveaza...si c-a drept rasplata gaseste un trabant in fata casei cu acelasi biletel...
hotarata sa faca si ultima proba se arunca iar in fantana asteptand sa fie salvata de al 3 lea ginere...acesta in schimb se gandeste..-daca primului ia dat o dacie...al 2-lea un trabant,inseamna ca mie o sami dea o bicicleta...ia mai bine las-o naibii sa moara...
A douua zi de dimineata se trezeste cel de-al treilea ginere cu un ferrari ultimul model la poarta ,care avea un biletel pe el ce scria...cu drag,tata socru...
myky- membru senior
victorelalove a scris:Soacra isi invita ginerele la masa....
- YEESSSSSSS!!!!!
o soacră bună trebuie să fie ca o bere bună - RECE și PE MASĂ
myky a scris:..cu drag,tata socru...
cât o fi pătimit săracul socru!!!!!
Nea Vasile isi duce soacra la doctor si il roaga totodata:
- Va rog, tratati-o ca pe propria dumneavoastra soacra.
victorelalove- moderator
cea mai buna soacra este exact asapufy2010 a scris:
o soacră bună trebuie să fie ca o bere bună - RECE și PE MASĂ
myky- membru senior
[quote="victorelalove"]...
/quote]
Gheorghe il intalneste pe Ion si ii spune:
- Stii ca ti-a murit soacra?
- !!!
- Ioane, stii ca ti-a murit soacra?
- !!!
- Ioane, nu ai auzit, ti-a murit soacra!
- Nu ma face sa rad ca am buzele crapate.
/quote]
Gheorghe il intalneste pe Ion si ii spune:
- Stii ca ti-a murit soacra?
- !!!
- Ioane, stii ca ti-a murit soacra?
- !!!
- Ioane, nu ai auzit, ti-a murit soacra!
- Nu ma face sa rad ca am buzele crapate.
Intrebare: Cand te uiti cu un singur ochi la soacra ta?
Raspuns: Cand apesi pe tragaci....
Raspuns: Cand apesi pe tragaci....
myky- membru senior
Pagina 23 din 43 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 43
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum