Ezel - serial turcesc difuzat pe ATV TR
+31
florela
chrisa
prytymeu
lica54
nety
ammalia
Nicky
axxa246
alitheea
carmen_
GUMUS-NOOR
lucyana
IDILKO
dlacatus65
Iuliana
octaviana1989
mitzymeu
mihaela99
teodora_roman
iulia80
vivi
Admin_dea05
crem.caramel
Hatice2J
iulia1965
mioaranita60@.com
michiper68
Luana
florina1989
dea05
DENISA
35 participanți
Pagina 15 din 31
Pagina 15 din 31 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31
Re: Ezel - serial turcesc difuzat pe ATV TR
cine doreşte să aibă serialul Ezel să îmi trimită un MP
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Dayı değilim
“Ezel” dizisinde Ramiz Dayı karakterini canlandıran Tuncel Kurtiz, ‘Ahmet Nihat’ rolünü oynadığı “Siyah Beyaz” filminin galasında, “Beni her gören ‘dayı’ diyor. Ben dayı değilim, benim adım Tuncel Kurtiz” dedi.
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/16031325.asp?gid=222
“Ezel” dizisinde Ramiz Dayı karakterini canlandıran Tuncel Kurtiz, ‘Ahmet Nihat’ rolünü oynadığı “Siyah Beyaz” filminin galasında, “Beni her gören ‘dayı’ diyor. Ben dayı değilim, benim adım Tuncel Kurtiz” dedi.
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/16031325.asp?gid=222
https://www.youtube.com/user/EzelRomania#g/c/EDDEC4F0B1B885C3
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
carmen_- vip
Data de inscriere : 26/09/2010
Localizare : in vestul tari
carmen_- vip
Gaf kürsüsü
Okurumuz Hakan Bağlan, Ezel'deki hataya dikkat çekiyor: Ramiz Dayı ile Kenan Birkan 1971 yılında haraca bağlamak için Balat'taki pastane türü bir yere giriyorlar. Ama dükkanın girişinde 'Kasato Bulunur' yazan bir bilgisayar çıktısı var! (Okurumuz o yazının halen dükkanda bulunduğunu, isteyenin gidip görebileceğini söylüyor)
Yüksel Aytuğ - Sabah
carmen_- vip
https://www.youtube.com/user/EzelRomania#g/c/510E34DB786BE3FA
Ali'den çırak olur mu?
Ezel'in Sekiz'i öldürmesinin ardından Ramiz Dayı ile Ezel arasındaki buzların nasıl çözüleceği merak konusuydu. Öyle ya, Ramiz'in sağ kolu Ezel, onun hayattaki en sevdiği varlığı olan torununu istemeden de olsa öldürmüştü. Görünen o ki, Ramiz Dayı, Ezel'in yerini dolduracak yeni bir çırak arayışına girişmiş. Son bölümde bu ismin Kerpeten Ali olduğu kesinleşti. Dayı'nın Ali'ye verdiği ilk ders ise düşmanı tanıma idi. Ali, Tefo ile beraber lunaparkta Kenan Birkan'ı öldürmek için görevlendirildi. Başaramadı. Başaramazdı da... Kenan Birkan zehir gibi bir planla suikasttan kurtuldu. Dayı nasıl bir düşmanla mücadele ettiğini göstermek ve biraz da burnunu sürtmek için Ali'yi özellikle bu işe göndermişti. Zira Nev-i şahsına münhasır Ramiz Dayı'nın ilginç bir eğitim- öğretim sistemi vardı! Dizinin yeni sezon tanıtımlarında, kumar masasının etrafında, Dayı'nın sağ kolu olarak Ali'yi görmüştük. Sanırım, Dayı onu işlemeye devam edecek. Ama ben cevherin kalitesinden şüpheliyim. Ali kadar sığ ve kolay aldatılabilen biri, Ramiz Dayı'nın çırağı olamaz. Olsa olsa getir-götür işlerine yarar. Dayı'ya kendi lisanından sesleneyim: Kerpeten ancak çivi sökmeye yarar, çivi çakmaya değil kardeşşş!.. Bu haftaki bölümün en can alıcı sahnesi ise Ezel ile babasının, baba-evlat-torun ilişkisi üzerine marangozhanede yaptıkları konuşmaydı. Bu enfes diyaloğu yazanları da, oynayanları da gönülden tebrik ediyorum.
Yüksel Aytuğ - Günaydın
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2010/10/20/aliden_cirak_olur_mu
Ezel'in Sekiz'i öldürmesinin ardından Ramiz Dayı ile Ezel arasındaki buzların nasıl çözüleceği merak konusuydu. Öyle ya, Ramiz'in sağ kolu Ezel, onun hayattaki en sevdiği varlığı olan torununu istemeden de olsa öldürmüştü. Görünen o ki, Ramiz Dayı, Ezel'in yerini dolduracak yeni bir çırak arayışına girişmiş. Son bölümde bu ismin Kerpeten Ali olduğu kesinleşti. Dayı'nın Ali'ye verdiği ilk ders ise düşmanı tanıma idi. Ali, Tefo ile beraber lunaparkta Kenan Birkan'ı öldürmek için görevlendirildi. Başaramadı. Başaramazdı da... Kenan Birkan zehir gibi bir planla suikasttan kurtuldu. Dayı nasıl bir düşmanla mücadele ettiğini göstermek ve biraz da burnunu sürtmek için Ali'yi özellikle bu işe göndermişti. Zira Nev-i şahsına münhasır Ramiz Dayı'nın ilginç bir eğitim- öğretim sistemi vardı! Dizinin yeni sezon tanıtımlarında, kumar masasının etrafında, Dayı'nın sağ kolu olarak Ali'yi görmüştük. Sanırım, Dayı onu işlemeye devam edecek. Ama ben cevherin kalitesinden şüpheliyim. Ali kadar sığ ve kolay aldatılabilen biri, Ramiz Dayı'nın çırağı olamaz. Olsa olsa getir-götür işlerine yarar. Dayı'ya kendi lisanından sesleneyim: Kerpeten ancak çivi sökmeye yarar, çivi çakmaya değil kardeşşş!.. Bu haftaki bölümün en can alıcı sahnesi ise Ezel ile babasının, baba-evlat-torun ilişkisi üzerine marangozhanede yaptıkları konuşmaydı. Bu enfes diyaloğu yazanları da, oynayanları da gönülden tebrik ediyorum.
Yüksel Aytuğ - Günaydın
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2010/10/20/aliden_cirak_olur_mu
carmen_- vip
Admin_dea05- Admin
sa nu-mi ziceti ca o invie pe Bahar?
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
carmen_- vip
carmen_- vip
Admin_dea05- Admin
Astazi,de la orele 15.45 este reluare la "Ezel" pe KanalD Ro.Nu stiu ce episod va fi.M-as bucura sa fie unul din cele difuzate saptamana aceasta,pentru ca nu le-am vazut.
Ultima editare efectuata de catre betty in Dum 24 Oct 2010, 5:08 pm, editata de 1 ori
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
carmen_- vip
Pagina 15 din 31 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31
Subiecte similare
» Kasaba-serial turcesc difuzat la ATV
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ?
» CUM POSTAM PE FORUM
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ?
» CUM POSTAM PE FORUM
Pagina 15 din 31
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum