Kuzey Güney - Inima de frate
+8
lica54
Lucica10
DENISA
vivi
GUMUS-NOOR
elena50
Admin_dea05
carmen_
12 participanți
Pagina 5 din 6
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kuzey Güney - Inima de frate
MERVE GELDİ ÖYKÜ'NÜN ROLÜ AZALTILIYOR! MERVE GELDİ ÖYKÜ'NÜN ROLÜ AZALTILIYOR!
İlk bölümünden itibaren eleştiri oklarına hedef olan "Kuzey Güney"in başrol kadın yıldızı Öykü Karayel'in rolünün azaltılacağı ortaya çıktı. Ilk bölümünden itibaren eleştiri oklarına hedef OLAN "Kuzey Güney" în başrol Kadin yıldızı Öykü Karayel'in rolünün azaltılacağı ortaya çıktı.
22 Kasım 2011
Dizinin fanatikleri Karayel'i beğenmemiş ve Kıvanç Tatlıtuğ ile Buğra Gülsoy'un canlandırdığı Kuzey - Güney kardeşleri güzelliğiyle birbirine düşürebilecek bir oyuncu olmadığı konusunda yorumlar yapmışlardı. Dizinin fanatikleri Karayel'i beğenmemiş am Kivanç Tatlıtuğ Ile Buğra Gülsoy'un canlandırdığı Kuzey - Güney kardeşleri güzelliğiyle birbirine düşürebilecek bir Oyuncu olmadığı konusunda yorumlar yapmışlardı. Karayel, eleştirilere "Çirkin değilim" yanıtıyla karşılık vermişti. Karayel, eleştirilere "Çirkin değilim" yanıtıyla karşılık vermişti.
Seyirci yorumlarını dikkate alan yapım şirketi yeni bir formül geliştirdi ve diziye yeni bir kadın oyuncu alarak Cemre rolünü üstlenen Karayel'in sahnelerini azaltmaya karar verdi. Seyirci yorumlarını dikkate Alan yapım Sirketi Yeni bir formül geliştirdi am diziye Yeni bir Kadin Oyuncu alarak Cemre rolünü üstlenen Karayel'in sahnelerini azaltmaya karar Verdi. Ay Yapım "Küçük Sırlar"ın Ayşegül'ü Merve Boluğur ile anlaştı. Ay Yapım "Küçük Sırlar" în Ayşegül'ü Merve Boluğur Ile anlaştı. Boluğur, yarın mahallenin fotoğrafçısı Hüseyin'in Milano'da okuyan moda tasarımcısı kızı Zeynep karakteriyle diziye katılacak ve kendisinden hamile kalan Simay ile gizli nikahla evlendiği gün Kuzey ile tanışıp onun hayatını tamamen değiştirecek. Boluğur, yarın mahallenin fotoğrafçısı Hüseyin'in Milano'da okuyan moda tasarımcısı kızı Zeynep karakteriyle diziye katılacak am kendisinden hamile kalan Simay Ile gizli nikahla evlendiği arma Kuzey Ile tanışıp onun hayatını tamamen değiştirecek. Diziye ayrıca bu hafta Bade İşçil'in annesi rolüyle Hale Soygazi de katılacak. Diziye ayrıca bu hafta bade İşçil'in annesi rolüyle Hale Soygazi de katılacak.
Merve Boluğur daha önce "Küçük Sırlar" dizisinde başrolü oynayan Sinem Kobal'ın "Öpüşmem, sevişmem" kurallarına inat cesur oyunculuğuyla öne çıkmış ve yapım şirketi Tim's Productions, bu durum üzerine Boluğur'un rolünü artırmıştı. Merve Boluğur daha o dată pe "Küçük Sırlar" dizisinde başrolü oynayan Sinem Kobal'ın "Öpüşmem, sevişmem" kurallarına inat cesur oyunculuğuyla unul çıkmış am Productions yapım Sirketi lui Tim, bu dur üzerine Boluğur'un rolünü artırmıştı.
.......................
ROLUL DE A VENIT ÖYKÜ'NÜN MERVE redus! ROLUL DE A VENIT ÖYKÜ'NÜN MERVE redus!
Prima secţiune a săgeţile care sunt ţinta criticilor de la "Nord-Sud" a apărut în stea de sex feminin de conducere din poveste este de a reduce rolul de Karayel'in. Prima secţiune a antiglonţ ţintă de la "Nord Sud" în stea de plumb al Femeilor poveste Karayel'in a aparut pentru a reduce rolul.
22 noiembrie 2011
Kivanc Tatlitug Karayel'i neagreat de fanii seriei, jucat de Bob Gülsoy'un Nord - Sud a avut fraţi au făcut comentarii cu privire la dacă un jucător care poate degrada frumusetea reciproc. Fanii seriei nu a placut Karayel'i am Kivanc Tatlitug Gülsoy'un cu Bob, jucat de Nord - Sud fraţi unele de altele, care pot degrada frumusetea de comentarii în legătură, dacă un jucător a făcut. Southwind, critica, "Eu nu sunt urât" de răspuns a avut răspuns. Southwind, critica, "Eu nu sunt urât" de răspuns a avut răspuns.
Compania de producţie a dezvoltat o noua formula care ia în considerare opiniile publicului şi ia pe secventa Cemre rolul de către o actriţă nou a decis să reducă scene Karayel'in. Compania de producţie a dezvoltat o noua formula care ia în considerare opiniile publicului secventa pm Cemre preia rolul de către o actriţă nou a decis să reducă scene Karayel'in. Scrierea Luna "mici secrete", o afacere cu Merve Ayşegül'ü Bolugur. Scrierea Luna "mici secrete", într-o afacere cu Merve Bolugur Ayşegül'ü. Bolugur, mâine în Milano studierea designer vestimentar vecinătate Hussein, fotograf, şi fiica ei insarcinata se va alătura matrice de caractere cu Zeynep secretul nikahla Simay schimba complet viaţa lui, ziua lui de căsătorie a se întâlni cu Nord. Bolugur, mâine în Milano studierea designer de moda Hussein, fiica lui Zeynep caracterul fotograf din vecinătate se va alătura matrice cu nikahla secrete am căsătorit tachelaj lui Simay gravidă schimba complet viaţa lui în North Ile îndeplinite. Matrice, de asemenea, va participa în această săptămână bade mama İşçil'in Soygazi Hale pentru rolul ei. Matrice, de asemenea, va participa în această săptămână le-a poruncit mama İşçil'in Soygazi Hale pentru rolul ei.
Merve Bolugur mai devreme "mici secrete", joacă rolul principal într-o serie de Sinem Kobal'ın "sarutul, a face dragoste," o sfidare indrazneata a normelor si compania actorului de producţie a ajuns la Productions în prim-plan lui Tim, aceasta a crescut rolul de Boluğur'un. Merve Bolugur mai mult pe O Detalii de "mici secrete", joacă rolul principal într-o serie de Sinem Kobal'ın "sarutul, a face dragoste," o sfidare indrazneata a normelor de Productions PM, compania de producţie din unul actor Tim lui, acest lucru este accentuat cu privire la rolul de Boluğur'un.
GUMUS-NOOR- vip
Data de inscriere : 07/08/2010
Merve Boluğur will take on the role of "Zeynep", the daughter of the
neighborhood photographer Hüseyin who studies Fashion Design in Milan.
She's the girl that in time will completely change Kuzey's life.
GUMUS-NOOR- vip
Kıvanç Tatlıtuğ will show his singing skills in the new episode of "Kuzey Güney".
Kıvanç Tatlıtuğ had a 6 day crash course with Fatih Özden,
a well-known Turkish musician. Kıvanç learned to sing the folk song
'Tabip Sen Elleme Benim Yaramı' (Doctor, don't touch my wound).
He will sing this song while playing the saz, a Turkish stringed instrument.
The song 'Tabip Sen Elleme Benim Yaramı' was written by Âşık Fakir.
GUMUS-NOOR- vip
Series Description
"Kuzey Güney" the upcoming drama of Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy and Öykü Karayel. This is the story of two brothers Kuzey and Güney. Kuzey is bold but rash, rebellious, has difficulty to control his anger, fearless, can't tolerate injustice, impatient and let's his fists do the talking for him. Güney is the opposite of Kuzey. He's calm, patient, doesn't act without thinking, overall a hardworking young man. The only thing the two men have in common is their deep love for Cemre.
GUMUS-NOOR- vip
Promo sezon 2
Kuzey:I don’t regret anything I did.Or anything I said.
Cemre:I know that you aren’t a coward anymore.
Kuzey:I am not afraid.
Cemre:Then say it.
Kuzey:I...
Officer:No contact!
Kuzey:From now on the only obstacle is this place.The only obstacle these bars.
Cemre: Güney?
Kuzey: No matter what happens, when you get out of here...I won’t ever let you go again.
Cemre: Promise?
Kuzey: I promise!
Officer:Visiting is over.Prisoners back to the wards.
Kuzey:A little longer.
Officer:Visiting is over.
Officer:Come on,Cemre.
Cemre:Don’t leave my mother alone.
...
Kuzey:I love you.
Kuzey:I don’t regret anything I did.Or anything I said.
Cemre:I know that you aren’t a coward anymore.
Kuzey:I am not afraid.
Cemre:Then say it.
Kuzey:I...
Officer:No contact!
Kuzey:From now on the only obstacle is this place.The only obstacle these bars.
Cemre: Güney?
Kuzey: No matter what happens, when you get out of here...I won’t ever let you go again.
Cemre: Promise?
Kuzey: I promise!
Officer:Visiting is over.Prisoners back to the wards.
Kuzey:A little longer.
Officer:Visiting is over.
Officer:Come on,Cemre.
Cemre:Don’t leave my mother alone.
...
Kuzey:I love you.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Al 2-lea promo al sezonului 2
Handan:Enough! I've had it with your disrespect. Everyone should know who I am. I'm Güney Tekinoğlu's mother! Just like Ms. Ebru or Banu, I too am a lady in this house. Did you hear me? If this happens again, I won't forgive you, and I'll get you fired. Now get out of my sight!
And you, aren't you finished yet? It's almost noon and I'm still not ready to go outside. My hair is still a mess!
Ia uite ce schimbare la madam Handan! Ori o fi vreo închipuire de-a ei?
Handan:Enough! I've had it with your disrespect. Everyone should know who I am. I'm Güney Tekinoğlu's mother! Just like Ms. Ebru or Banu, I too am a lady in this house. Did you hear me? If this happens again, I won't forgive you, and I'll get you fired. Now get out of my sight!
And you, aren't you finished yet? It's almost noon and I'm still not ready to go outside. My hair is still a mess!
Ia uite ce schimbare la madam Handan! Ori o fi vreo închipuire de-a ei?
Nicky- vip
Ultima editare efectuata de catre Nicky in Joi 10 Noi 2016, 11:12 am, editata de 1 ori
Nicky- vip
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Kuzey Güney ekibi Dubai yolcusu..Heading to Dubai…
The cast and crew of the famous series “Kuzey Guney” is heading to Dubai on August 30th. Producer Ay Yapim has been working feverously in preparation for the shootings to take place in Dubai, stating that they are planning on shooting very exciting scenes while there. The cast and crew will be in Dubai for 6 days.
Nicky- vip
Serialul va fi difuzat în curând la Acasă tv.
Nicky- vip
Nu-l mai difuzează, l-au scos din grilă și nu se știe când va fi reluat. Păcat.
Nicky- vip
Serialul va fi din nou difuzat la Acasă tv. Din 17 noiembrie, de la 22:00, în fiecare zi a săptămânii. Sper ca de data aceasta să-l dea pe tot.
Nicky- vip
Cred că de data aceasta îl vor difuza pe tot. Au ajuns cu acțiunea pe la ep.27 original:
Cât rău a putut să-i facă fata asta, Simay, lui Kuzey. Chiar mă gândeam că s-ar mai liniști și el dacă ar scăpa mai repede de Simay.
Dar acum Zeynep se învârte pe lângă el și nu prea are de gând să-l scape din mâini. Tare milă mi-e de Cemre! Îl iubește atât de mult pe Kuzey, dar nu-și poate exprima dragostea față de el. Și el la rândul lui o iubește, dar îi este teamă să-și recunoască sentimentele și o îndepărtează de el ca să nu aibă mai multe probleme cu fratele lui.
Îmi pare rău că nu prea reușesc să-l văd la tv, e prea târziu pentru mine, la 10 seara, sâmbăta și duminica e aproape de 11 , iar reluarea o dau la 6 dimineața.
Cât rău a putut să-i facă fata asta, Simay, lui Kuzey. Chiar mă gândeam că s-ar mai liniști și el dacă ar scăpa mai repede de Simay.
Dar acum Zeynep se învârte pe lângă el și nu prea are de gând să-l scape din mâini. Tare milă mi-e de Cemre! Îl iubește atât de mult pe Kuzey, dar nu-și poate exprima dragostea față de el. Și el la rândul lui o iubește, dar îi este teamă să-și recunoască sentimentele și o îndepărtează de el ca să nu aibă mai multe probleme cu fratele lui.
Îmi pare rău că nu prea reușesc să-l văd la tv, e prea târziu pentru mine, la 10 seara, sâmbăta și duminica e aproape de 11 , iar reluarea o dau la 6 dimineața.
Nicky- vip
Nici eu nu l-am văzut.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Gönülçelen (Inima furată) ?
» De pe buze la Inima
» Inima nebuna
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Gönülçelen (Inima furată) ?
» De pe buze la Inima
» Inima nebuna
» 15.Gonulcelen- Inima furata
Pagina 5 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum