Kuzey Güney - Inima de frate
+8
lica54
Lucica10
DENISA
vivi
GUMUS-NOOR
elena50
Admin_dea05
carmen_
12 participanți
Pagina 5 din 6
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kuzey Güney - Inima de frate
Promo sezon 2
Kuzey:I don’t regret anything I did.Or anything I said.
Cemre:I know that you aren’t a coward anymore.
Kuzey:I am not afraid.
Cemre:Then say it.
Kuzey:I...
Officer:No contact!
Kuzey:From now on the only obstacle is this place.The only obstacle these bars.
Cemre: Güney?
Kuzey: No matter what happens, when you get out of here...I won’t ever let you go again.
Cemre: Promise?
Kuzey: I promise!
Officer:Visiting is over.Prisoners back to the wards.
Kuzey:A little longer.
Officer:Visiting is over.
Officer:Come on,Cemre.
Cemre:Don’t leave my mother alone.
...
Kuzey:I love you.
Kuzey:I don’t regret anything I did.Or anything I said.
Cemre:I know that you aren’t a coward anymore.
Kuzey:I am not afraid.
Cemre:Then say it.
Kuzey:I...
Officer:No contact!
Kuzey:From now on the only obstacle is this place.The only obstacle these bars.
Cemre: Güney?
Kuzey: No matter what happens, when you get out of here...I won’t ever let you go again.
Cemre: Promise?
Kuzey: I promise!
Officer:Visiting is over.Prisoners back to the wards.
Kuzey:A little longer.
Officer:Visiting is over.
Officer:Come on,Cemre.
Cemre:Don’t leave my mother alone.
...
Kuzey:I love you.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Al 2-lea promo al sezonului 2
Handan:Enough! I've had it with your disrespect. Everyone should know who I am. I'm Güney Tekinoğlu's mother! Just like Ms. Ebru or Banu, I too am a lady in this house. Did you hear me? If this happens again, I won't forgive you, and I'll get you fired. Now get out of my sight!
And you, aren't you finished yet? It's almost noon and I'm still not ready to go outside. My hair is still a mess!
Ia uite ce schimbare la madam Handan! Ori o fi vreo închipuire de-a ei?
Handan:Enough! I've had it with your disrespect. Everyone should know who I am. I'm Güney Tekinoğlu's mother! Just like Ms. Ebru or Banu, I too am a lady in this house. Did you hear me? If this happens again, I won't forgive you, and I'll get you fired. Now get out of my sight!
And you, aren't you finished yet? It's almost noon and I'm still not ready to go outside. My hair is still a mess!
Ia uite ce schimbare la madam Handan! Ori o fi vreo închipuire de-a ei?
Nicky- vip
Ultima editare efectuata de catre Nicky in Joi 10 Noi 2016, 11:12 am, editata de 1 ori
Nicky- vip
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Kuzey Güney ekibi Dubai yolcusu..Heading to Dubai…
The cast and crew of the famous series “Kuzey Guney” is heading to Dubai on August 30th. Producer Ay Yapim has been working feverously in preparation for the shootings to take place in Dubai, stating that they are planning on shooting very exciting scenes while there. The cast and crew will be in Dubai for 6 days.
Nicky- vip
Serialul va fi difuzat în curând la Acasă tv.
Nicky- vip
Nu-l mai difuzează, l-au scos din grilă și nu se știe când va fi reluat. Păcat.
Nicky- vip
Serialul va fi din nou difuzat la Acasă tv. Din 17 noiembrie, de la 22:00, în fiecare zi a săptămânii. Sper ca de data aceasta să-l dea pe tot.
Nicky- vip
Cred că de data aceasta îl vor difuza pe tot. Au ajuns cu acțiunea pe la ep.27 original:
Cât rău a putut să-i facă fata asta, Simay, lui Kuzey. Chiar mă gândeam că s-ar mai liniști și el dacă ar scăpa mai repede de Simay.
Dar acum Zeynep se învârte pe lângă el și nu prea are de gând să-l scape din mâini. Tare milă mi-e de Cemre! Îl iubește atât de mult pe Kuzey, dar nu-și poate exprima dragostea față de el. Și el la rândul lui o iubește, dar îi este teamă să-și recunoască sentimentele și o îndepărtează de el ca să nu aibă mai multe probleme cu fratele lui.
Îmi pare rău că nu prea reușesc să-l văd la tv, e prea târziu pentru mine, la 10 seara, sâmbăta și duminica e aproape de 11 , iar reluarea o dau la 6 dimineața.
Cât rău a putut să-i facă fata asta, Simay, lui Kuzey. Chiar mă gândeam că s-ar mai liniști și el dacă ar scăpa mai repede de Simay.
Dar acum Zeynep se învârte pe lângă el și nu prea are de gând să-l scape din mâini. Tare milă mi-e de Cemre! Îl iubește atât de mult pe Kuzey, dar nu-și poate exprima dragostea față de el. Și el la rândul lui o iubește, dar îi este teamă să-și recunoască sentimentele și o îndepărtează de el ca să nu aibă mai multe probleme cu fratele lui.
Îmi pare rău că nu prea reușesc să-l văd la tv, e prea târziu pentru mine, la 10 seara, sâmbăta și duminica e aproape de 11 , iar reluarea o dau la 6 dimineața.
Nicky- vip
Nici eu nu l-am văzut.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Gönülçelen (Inima furată) ?
» De pe buze la Inima
» Inima nebuna
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Gönülçelen (Inima furată) ?
» De pe buze la Inima
» Inima nebuna
» 15.Gonulcelen- Inima furata
Pagina 5 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum