Serialesitelenovelet
6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 44 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 44 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+10
axxa246
michiper68
dana4699
GUMUS-NOOR
ninnet
dubaisport
Nicky
Admin_dea05
victorelalove
DENISA
14 participanți

Pagina 44 din 44 Înapoi  1 ... 23 ... 42, 43, 44

In jos

6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 44 Empty Re: 6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mar 04 Oct 2011, 12:42 pm

lica54 a scris:Mi-a placut cum sa batut Kerim cu Mustafa pentru Fatma si ce frumos au plecat ei de manuta....
Dar cand a sarit Fg la Mustafa ca sa-l apere pe Kerim ? Smile Smile Smile Nici nu mai avea nevoie de ajutor din partea lui Kerim . Il "gheraia" de nu se vedea pe Mustafa . Au fost simpatici ... Kerimel nici nu mai simtea durere .

Denisa ...dar cred ca acasa ii gateste Fg lui Kerim ...ca de aia nici nu a plecat la serviciu . Cel putin eu asta vad , ca sunt acasa . Poate ma insel .
Dar cat de asortati sunt copii nostrii ...El camasa verde , ea flori verzi pe rochie ... Poate pleaca la vreun picnic ... cupidon
Abia astept sa plece si ei singuri ... intr-o vacanta. 6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 44 244732

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 44 Empty Re: 6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Mar 04 Oct 2011, 12:45 pm

o să-i mănânce 6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 44 Cow24 cu atâta verde Smile Smile

nu seamănă cu Mukk ??
6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 44 Cow1
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 04 Oct 2011, 12:49 pm

DENISA a scris:o să-i mănânce 6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 44 Cow24 cu atâta verde Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile
Nu cred ... Desi poate la cum se uita Kerim la Fg , nu cred ca ar vedea vacuta . El are "sanse" sa fie papat . Smile Smile Smile

Noul Topic https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t397-7-fatmagul-un-sucu-ne-general-discussions-comentarii#149434
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 44 din 44 Înapoi  1 ... 23 ... 42, 43, 44

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum