Serialesitelenovelet
8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+9
GUMUS-NOOR
michiper68
simi
pufy2010
lica54
axxa246
dubaisport
victorelalove
DENISA
13 participanți

Pagina 41 din 43 Înapoi  1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43  Urmatorul

In jos

8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 Empty Re: 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Dum 23 Oct 2011, 12:25 am

DENISA a scris:dacă naşte şi Mukk va fi un adevărat haos în casa aia
Exact . Nici nu cred ca mai pot respira . Scutece , copilas mic care plange , Murat care trebuie dus la scoala , Abla cu mirodeniile si leacurile ei babesti , Fatmagul cu placintele , avocatul cu actele si dosarele , Rahmi si el pe acolo . Kerim inghesuit in debara ?!!? sad sad sad
Va fi o minunatie . Cred ca va fugi care pe unde apuca ...

Uite aici pupatura : stupid stupid stupid 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 30mpagz Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 Empty Re: 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Dum 23 Oct 2011, 12:36 am

se vede pe faţa lui că îi făcea mare plăcere Smile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 23 Oct 2011, 12:38 am

DENISA a scris:se vede pe faţa lui că îi făcea mare plăcere Smile
Daaaaaaaaaaa ... Smile Smile Smile
Parca spune : Ce se intampla ? affraid
Dar Fatmagula nu l-a pupat niciodata asa ... Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 23 Oct 2011, 12:40 am

la ea ar fi stat ca un mieluşel
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 23 Oct 2011, 12:42 am

DENISA a scris:la ea ar fi stat ca un mieluşel
Auzi ? Dar cum o sa ajunga sa-l pupe ? Ajunga ... ca distanta . Nu ca strategie .
Cred ca o urca pe o treapta de la scara ...sau chiar pe doua . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 23 Oct 2011, 12:46 am

se punea el singur în genunchi să nu se chinuie fata să se ricice pe vârfuri Smile Smile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 23 Oct 2011, 12:50 am

DENISA a scris: se punea el singur în genunchi să nu se chinuie fata să se ricice pe vârfuri Smile Smile

Smile Smile Smile
Tin minte ca atunci cand a vrut sa o sarute ( de ziua ei ) erau destul de aproape . Poate ce era ea pe un scaunel ...sau era el intr-o groapa .

Chiar sunt curioasa ce va fi asa de special la episodul 48 . Poate ca vedem in sfarsit un sarut 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 244732 ... dar nu de mana sau de frunte . Au si ei buze . Smile Smile Smile

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 23 Oct 2011, 12:53 am

va probabil un sărut pe obraz Vic , nu mă aştept la nimic mai mult , probabil naşte Mukk , mă mir cu atâta agitaţie şi nesomn în casă cum de nu a născut până acum
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 23 Oct 2011, 12:57 am

DENISA a scris:va probabil un sărut pe obraz Vic ,

Wawwwwwww ... Deja ? Nu este cam prea repede ? stupid stupid

Uite si tu cum stau amandoi si Crying or Very sad !! De ceeeeeeeeeeeee ? Ce ii retine sa se ia in brate si sa se sarute ? Probabil ca palmele pe care le-ar incasa Kerim .
Dar ...totusi . Hai ca se poate ... este un baiat "pupabil" . Smile Si inca foarte !!!! 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 248946

8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 2z4jrxx
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 23 Oct 2011, 1:00 am

dacă îl mai pălmuieşte mult când o ia în braţe s-ar putea să o scape jos şi să nu o mai prindă Smile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Dum 23 Oct 2011, 1:01 am

au revoir de la mine și preferata mea 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 155656 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 155656

pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 23 Oct 2011, 1:04 am

somn uşor Pufy !!
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 23 Oct 2011, 1:05 am

DENISA a scris:dacă îl mai pălmuieşte mult când o ia în braţe s-ar putea să o scape jos şi să nu o mai prindă Smile
Smile Smile Smile Si Gulli sa regrete ...
Dar eu nu cred ca se mai apropie de ea prea curand . Asa ca degeaba ii prinde ploaia si ajung sa doarma in aceeasi camera . Ca eu nu cred ca se uita la ea in noaptea aia . Ce alte alea ????? stupid stupid stupid
Noapte buna , Pufy !! 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 155656

8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 Zl4wvo
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 23 Oct 2011, 1:16 am

dacă ea ar face un mic pas el s-ar apropia

I think that she's crying because she can't have a normal relationship with him even though she wants to,so sad.

de asta să fi plâns Fatmagul în uşa băii ??? 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 343827 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 32

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 23 Oct 2011, 1:19 am, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 23 Oct 2011, 1:19 am

DENISA a scris: dacă ea ar face un mic pas el s-ar apropia

Asa da . Dar el din propria lui initiativa nu se mai apropie . Mai mult ca sigur .
Dar pana va face ea un pas ..ahahaaaaaaaaaaaaaa !! Probabil ca sa fie geloasa , ca altfel nu cred .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 23 Oct 2011, 1:20 am

momentan nu prea are pe cine să fie geloasă
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 23 Oct 2011, 1:22 am

DENISA a scris:
de asta să fi plâns Fatmagul în uşa băii ???
Si mie tot senzatia asta mi-a dat-o . Ca altfel de ce a tot plans tot episodul trecut ? Vrea mai mult , vrea sa-l iubeasca ... dar ceva o retine . Offfffffffffff !!
Si cat de greu ii va fi acum ca el nu o va mai atinge . Ei ii placea asa de mult sa primeasca iubire ...dar acum nu se mai poate . sad sad sad sad sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 23 Oct 2011, 1:25 am

de iubit ea îl iubeşte dar nu poate mărturisi acest sentiment şi nici nu îi poate arăta lui sentimentele ei poate dacă ar locui singuri altfel ar fi stat lucrurile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 23 Oct 2011, 1:27 am

DENISA a scris:momentan nu prea are pe cine să fie geloasă
Da . Este si asta o problema . Nu intelege ce inseamna sa fii gelos . Il judeca asa de aspru pe Kerim din cauza asta ...pentru ca ea nu a trecut prin asa ceva .
Asa ca o gelozie ar fi binevenita . Si cred ca va veni ... si atunci iar va face un pas spre apropierea de el . Dar asta dupa ce un episod va fi suparata rau de tot .
Hai o data cu pupatul ... ca mai mult ne tinem de analiza si de ce ar putea fi . Ia sa ne dea un sarut , sa vada ei atunci comentarii ?! Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 23 Oct 2011, 1:29 am

WHY DOESNT FG TELL KERIM SHE LOVES HIM ?

because she wants to torture us!!

gata mă retrag şi eu că iar ne-a prin dimineaţa pe acilea
8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 C56aaeb3
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 23 Oct 2011, 1:33 am

DENISA a scris: poate dacă ar locui singuri altfel ar fi stat lucrurile
Eu stiu ...
De ce sa stea altfel ? Ar fi ea mai linistita ? S-ar simti in siguranta ...stiind ca nu exista nicicand posibilitatea ca sa intre cineva peste ei ?
Poate ...dar pana nu stau singuri ...nu au de unde sa stie .
Cred ca vor ajunge sa locuiasca si singurei...dar asta pe la inceputul anului viitor .

Cred si eu ca se blocheaza in fata lui , pare ca vrea sa-i spuna ceva dar ...mai bine lasa CA NU POATE . A tot plans cand l-a vazut episodul trecut . Incat el nu mai stia ce sa creada .
Dar cat de bine si-a aratat sentimentele in miomentul in care Mukka i-a spus ca VEZI CA ASEARA AI SPUS CA VREI SA DIVORTEZI DE EA . Wawwww ... A ramas uimit si parca si-a spus ca asta a fost . Acum va fi de acord sa divorteze de mine . Ce am facut ? stupid

8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 155656 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 155656 kiss kiss Denisa !! 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 523120 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 720534

8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 2co6hck
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 23 Oct 2011, 1:36 am

8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 BwcIe

8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 BgUfe

8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 Lamultianisimi

8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 411267528. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 31fe08178. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 E7b352ba8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 Scaled.php?server=69&filename=24931885
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 23 Oct 2011, 9:22 am

Buna imineata dragalaselor o cafea ferbinte si o zi frumoasa pe placul tuturor.....

8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 0728bCEHENNEMGULU

8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 42fb030c

8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 6
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 23 Oct 2011, 11:46 am

Neaţa drăgălaşelor !!! 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 41 Ecureuilbjdeco

it is so clear that fatmaG is in love with kerim she doesn't say it out loud because she is not ready yet for any physical contact, because of the memory of that night. at the same time in addition of the rape itself don't forget that the man she used to love was a big disapointment for her; sooo the girl has been through hell , and she must be scared of men, and obviously she doesn't beleive in love anymore, that's why she couldn't trust kerim's worlds she wanted to see actions and fcts tht can not doubt anymore (she never trusted him before him going to the police and admitted the crime)it's obvious that poor kerim is the one who's paying the ultimate price and suffering the most. she is confessing her love by actions; because she is scared, she doesn't admit she loves him not even to herself. since kerim loves her so much he has to wait and wait weeek after week, thursday after thursday and suffer just like us because we want to move forward with their love story we don't need to wait a whole week (don't forget the whole summer) buttom line, we don't want to watch more of their fights over mustafa. that getting boring and oooovvvvvveeeeerrr played it is way too much for us to handle.... we understand the events are roling slowly and the writers are treating the story with all her sides, details and events are logic but please no more mustafa. in my opinion fatmaG fell in love with kerim the day she was back from assu's house and stayed there the whole night watching him sitting alone paralysed just like her, and in the morning when he held her and a tear fell down from his eyes to touch her jaw, then she started loving him. her hate to him continued she considered him at the time as the ennemy, and she was angry with herself because of her feelings. in fact she went to assu that day because if you remember mukadess has told kerim she was reading his letter every night so she wanted to hide her revealed feelings and she hid herself as well.

never words can replace lookings ,deep feelings,smiles ,sweet thoughts .a word is a quilt that the air blows far away,but a look stirs up all the world

She is scared of love look what her first love mustafa did to her! She is afraid after all that has happned!
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 23 Oct 2011, 12:39 pm

Buna !!

O zi minunata va doresc . kiss kiss kiss
Eeeeee ...atunci daca este asa de speriata incat sa recunoasca si fata de ea ca-l iubeste pe Kerim ...poate ca este mai bine sa stea departe de el . Si sa-l lase sa divorteze ...ce se mai roaga de el sa nu faca asta ?????

Inteleg ca este greu ...si ca turcii s-au gandit ca totul trebuie sa evolueze cu viteze melcului . Dar este obositor ?!?! bounce
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 41 din 43 Înapoi  1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum