8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+9
GUMUS-NOOR
michiper68
simi
pufy2010
lica54
axxa246
dubaisport
victorelalove
DENISA
13 participanți
Pagina 42 din 43
Pagina 42 din 43 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43
Re: 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
nu ti-a luat si k de la final si nu se deschide. doar daca e copiat merge. serialul e foarte bun, merita vazut. desi mie imi aminteste din ce in ce mai mult de ,,om bogat om sarac''. prea multe asemanari. si acolo tatal baietilor era brutar, si acolo unul din ei se cupleaza cu prietena celulialt. si desigur era si faimosul falconeti. si aici e la fel. echipa nu e asha bine sudata ca in fatmagul si incepe timid. dar bugra si kivanc fac roluri exceptionale. nu seamana deloc cu serialele turcesti. sunt foarte indrazneti si foarte atenti la detalii. fiecare gest este studiat si realizat foarte bine.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
fete
vad ca la Kanal D este o comedie romantica turceasca.
a mai fost? ca parca il stiu pe actorul ppal.
personajul feminin e interpretat de una din fetele din Poveste de fam.
hihi, joaca si o actrita mai in varsta care a produs isterie intr/un film in care era mama lui halit ercenc (sau cum l/o chema).
vad ca la Kanal D este o comedie romantica turceasca.
a mai fost? ca parca il stiu pe actorul ppal.
personajul feminin e interpretat de una din fetele din Poveste de fam.
hihi, joaca si o actrita mai in varsta care a produs isterie intr/un film in care era mama lui halit ercenc (sau cum l/o chema).
Buna , Axxa !!
Si eu ma uit . Este simpatic filmul .
Actorul principal joaca in serialul ala de pe Euforia TV " Anotimpul lalelelor " si a mai jucat si cu Bergo in "Dragostea nu bate la usa" ( parca asa se numea ) .
Asa este ... Mama lui Halit !!!!!!! Ca nu stiam de unde sa "o iau " ...
Si eu ma uit . Este simpatic filmul .
Actorul principal joaca in serialul ala de pe Euforia TV " Anotimpul lalelelor " si a mai jucat si cu Bergo in "Dragostea nu bate la usa" ( parca asa se numea ) .
Asa este ... Mama lui Halit !!!!!!! Ca nu stiam de unde sa "o iau " ...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
anotimpul lalelelor e pe euforia?
nu stiam!
cand e?
e fain?
nu stiam!
cand e?
e fain?
Nu stiu Axxa . Nici cand este , nici cum este . Din cate am inteles a fost slabut . Locul 8-9 . Michi spunea ca s-a scris despre el mai mult pentru ca actorii principali s-au cuplat in timpul filmarilor si una dintre actrite a jucat in filme XXX .axxa246 a scris:anotimpul lalelelor e pe euforia?
nu stiam!
cand e?
e fain?
victorelalove- moderator
oaa, ce film hot!
sunt frumosi actorii din filmul asta de acum.
mai tii minte ce ne venea sa ii scoatem ficatii mamei lui halit?
axxa246 a scris:
Soacrele si mamele din serialele turcilor sunt de coma .
Si cand stau si ma gandesc ca ar fi putut fi asa de fericiti Fatmagula si Kerim ...Niciunul nu are soacra ?!!?!?
victorelalove- moderator
lasa caci cu una ca Mukka nici nu iti mai trebe alta soacra.
axxa246 a scris:oaa, ce film hot!
frumoasa comedie actorul a jucat si cu Berguzar intrun film dat tot de kanal d
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
axxa246 a scris:lasa caci cu una ca Mukka nici nu iti mai trebe alta soacra.
Dar sa stii ca episodul trecut nu mi-a mai fost asa de antipatica . Chiar a fost de treaba . I-a spus Fatmei ca baiatul nu a vorbit serios ca vrea sa divorteze . Apoi i-a reamintit ca este amiversarea lor . Dimineata i-a dat mesaj Fatmei ca s-a trezit Kerim ( zici ca a stat cu ochii numai la usa )
Tare faza de la inceput ... i-a fost inchisa de doua ori usa in nas . O data de Gulli si o data de Abla .
victorelalove- moderator
comedia asta este despre cat de prosti pot fi bărbații??
ne vedem mai pe seara!
ne vedem mai pe seara!
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Dum 23 Oct 2011, 3:00 pm, editata de 1 ori
axxa246 a scris:comedia asta este despre cat de prosti pot fi bărbații??
Prostuti si copilarosi , Axxa !!
victorelalove- moderator
ce prostuti, Vic, imbecili de/a dreptul.
care mama si/ar periclita copilul pentru niste fluturi din capul ei?
uite ca si comedia asta se apropie de spital si de moarte, deci sa te mai miri tu de FGSN!!
cutremur in estul turciei
http://www.opiniatimisoarei.ro/cutremur-de-73-grade-pe-scara-richter-zguduit-turcia-mai-multe-cladiri-s-au-prabusit/23/10/2011
care mama si/ar periclita copilul pentru niste fluturi din capul ei?
uite ca si comedia asta se apropie de spital si de moarte, deci sa te mai miri tu de FGSN!!
cutremur in estul turciei
http://www.opiniatimisoarei.ro/cutremur-de-73-grade-pe-scara-richter-zguduit-turcia-mai-multe-cladiri-s-au-prabusit/23/10/2011
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Dum 23 Oct 2011, 3:17 pm, editata de 1 ori
La asta ma gandeam si eu ... oricat de comedie ar face un film sau un serial .... tot ajunge intr-un punct cu tristete . Nu se simt ei bine daca nu se plange .axxa246 a scris:
Axxa !!
O zi buna in continuare . Vreau un trailer frumos ...
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
buna fetelor !
frumos filmul difuzat de KD , ce or fi patit canalistii ?
actrita care a interpretat-o pe mama pers princip masculin ,joaca acum in serialul Nurgulei, e soacra-sa....si aici e poama acra
astept promo de la fatmagul ,sa vedem cum se cearta pe subiectul Mustafa !!!!
dupa-amiaza placuta tuturor !
frumos filmul difuzat de KD , ce or fi patit canalistii ?
actrita care a interpretat-o pe mama pers princip masculin ,joaca acum in serialul Nurgulei, e soacra-sa....si aici e poama acra
dupa-amiaza placuta tuturor !
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Buna , Dubai !!dubaisport a scris:
Da , cearta pentru ( din cauza) lui Mustafa . Sa ne mai lase cu prostul ala ...si sa se concentreze pe relatia lor .
victorelalove- moderator
cica in Van a fost cutremurul.
sunt cladiri cazute rau. http://www.livetvizle.com/trhepsi/stvhaber_canli_izle.asp
sunt cladiri cazute rau. http://www.livetvizle.com/trhepsi/stvhaber_canli_izle.asp
victorelalove a scris:
Buna , Dubai !!
Da , cearta pentru ( din cauza) lui Mustafa . Sa ne mai lase cu prostul ala ...si sa se concentreze pe relatia lor .
buna VIC , pana nu o sa-l inchida si sa-l CONDAMNE o sa se tot certe pe subiectul Mustafa..
buna Axxa, la ce case sunt in jona aceea ,era normal sa se probuseasca toate
dubaisport- vip
Pana cand o sa afle adevarul Fatmagul ...ca asa daca sta pana sa-l condamne ( pentru a-si da seama ca Kerim a avut intuitie buna in legatura cu ornitorincul ) inseamna ca Gullia nu este cu toti boii acasa .dubaisport a scris:
buna VIC , pana nu o sa-l inchida si sa-l CONDAMNE o sa se tot certe pe subiectul Mustafa..
Probabil ca va afla in urmatoarele episoade adevarul .
Mie tare imi este ca Mustafa o va rapi ...la comanda Yasaranilor . Si atunci va vedea cu ce fel de om era pe cale sa se casatoreasca .
Imi vine sa si rad ( asta ca sa nu ) cat de penibila este situatia ... Fatmagula cu vocea ei pitigaiata ...spunandu-i din inima lui Kerim ca nu are cum sa fie Mustafa criminalul . Pai si de ce se mai supara ca este gelos ???? Ea cred ca nici nu stie ce este gelozia ... DAR CAND O VA LOVI SI PE EA ...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Mie tare imi este ca Mustafa o va rapi ...la comanda Yasaranilor . Si atunci va vedea cu ce fel de om era pe cale sa se casatoreasca .
. Pai si de ce se mai supara ca este gelos ???? Ea cred ca nici nu stie ce este gelozia ... DAR CAND O VA LOVI SI PE EA ...
nu cred ca o va rapi....eu intelesesem ca resat chiar le-a interzis lui erdo si selim sa nu se mai apropie de fatma, probabil ca nu vor si alte probleme,ca ei si asa au destule; daca Yasar vor comploti ceva impotriva lui KEr sau a fatmei atunci o sa intervina tatal lui KEr, ca altfel nu il introduceau in serial doar de dorul lelii.
fatma nu a avut cum sa cunoasca sentimentul de gelozie ,nici cand era cu mustafa nici acum cu KEr, ea a avut o tentativa cand a aparut Kristen,dar atunci lucrurile nu erau asa clare in mintea ei, probabil daca ar mai interveni alta femeie pe langa KER.....
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
fatma nu a avut cum sa cunoasca sentimentul de gelozie ,nici cand era cu mustafa nici acum cu KEr, ea a avut o tentativa cand a aparut Kristen,dar atunci lucrurile nu erau asa clare in mintea ei, probabil daca ar mai interveni alta femeie pe langa KER.....
De asta si spun ca nu are cum sa-l inteleaga pe Kerim . Poate ca in curand va aparea o prezenta feminina . As vrea sa o vad geloasa ... Trebuie sa fie si ea geloasa la un moment dat .
Daca stau sa ma gandesc bine ... Fatmagul mereu a avut nevoie de momente mai dificile ( sa le spun) pentru a mai face un pas inspre Kerim . Asa ca si gelozia va avea un rol important .
Tot ceea ce trebuie sa faca Kerim ...este sa fie indiferent cateva zile si sa stea sa urmareasca cum Fatmagul se da de ceasul mortii trebuind sa faca fata concurentei ?!?!
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:
Tot ceea ce trebuie sa faca Kerim ...este sa fie indiferent cateva zile si sa stea sa urmareasca cum Fatmagul se da de ceasul mortii trebuind sa faca fata concurentei ?!?!
nu cred ca va sta indiferent...in mintea lui sunt prea multe ipoteze, se confrunta cu multe probl in acelasi timp ,incat sa judece la rece mutarea cea mai avantajoasa in relatia cu fatma...el ori va pleca de langa ea ori va accepta comportamentul ei si va trai cu suspiciunea ca Fatma tot pe Musta il iubeste .
chiar daca va aparea o ispita in jurul lui, el nu va putea sa o tradeze pe fatma , doar sa fie beat crita si sa se trezeasca in patul respectivei altfel...nu-l vad tradand !
dubaisport- vip
Aoleuuuuuuuuuuuu !! Iar beat ? Nu mai vreau sa-l vad in starea asta !!dubaisport a scris: doar sa fie beat crita si sa se trezeasca in patul respectivei altfel...nu-l vad tradand !
Dar nu am spus sa tradeze ( ca nici nu cred ca ar putea ) . Pur si simplu sa o lase sa fiarba cateva zile cu gandul ca ar putea sa o insele . De ce nu ? El nu sta si se gandeste ca ea inca il iubeste pe Mustafa ( Ceea ce este corect . Cand s-au casatorit ea era logodnica ornitorincului .)
Dar sa o lase si pe ea ...cu gandul ca el ar putea iubi alta femeie . Sa vedem ii place ? Ca eu nu cred ca se va simti prea bine .
Vreau ca sa fie o scena asa cum a fost cand s-a dus el la Gulli ...si i-a spus ca sa nu-si faca griji ca el o iubeste si ca este sotia lui . Ea de ce nu se duce la el ? Sa-i spuna ca il iubeste si sa nu se teama ca numai la el se gandeste de prin episoul 18 ???????
Offffffffffffffffffffff !! greu cu dragostea asta ... SI MAI ALES GREU DE TOT CU DRAGOSTEA ASTA A LOR !!
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
vad ca se intarzie cu promo....ies un pic sa iau aer.
dubaisport- vip
Da ...vad ca sunt rautaciosi si in ceea ce priveste trailerul ...Nu numai relatia lor !!
Asa si eu ...ies sa-mi aerisesc creierii capului .
Vorbim mai pe seara !!
Asa si eu ...ies sa-mi aerisesc creierii capului .
Vorbim mai pe seara !!
victorelalove- moderator
Pagina 42 din 43 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43
Subiecte similare
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii