8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+9
GUMUS-NOOR
michiper68
simi
pufy2010
lica54
axxa246
dubaisport
victorelalove
DENISA
13 participanți
Pagina 10 din 43
Pagina 10 din 43 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43
Re: 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Vic bat şi eu câmpii şi uneori prind fluturi de mă minunez şi eu ce au făcut turcaleţi din mine
DENISA a scris: mă minunez şi eu ce au făcut turcaleţi din mine
Este greu ... Vreau sa ma detasez , dar nu pot .
The writer doesn't have to make her stand by him in contrast. it's like they feeling scenes in problems to avoid the kiss
Da , exact asta au facut scenaristii ...au creat aceasta "problema" pentru a mai tine in suspans momentul sarutului . Dar pana cand ? Ca nu mai poate fi amanat mult .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Si eu ...o data cu ei !!DENISA a scris: îl amână Vic până albesc cei doi
Pai eu visez si sa-i vad in acelasi pat . Asta poate ca vor mai face vreun serial impreuna .
victorelalove- moderator
da , nu ar fi rău să-i vedem jucând împreună şi în alte proiecte
Stii cu cine mi-ar placea sa-l vad pe Engin jucand ? Cu Bahar din "Ezel" ...ar fi interesant .DENISA a scris: da , nu ar fi rău să-i vedem jucând împreună şi în alte proiecte
victorelalove- moderator
da , nu arată rău tipa , pare blândă , calmă ca şi el
Si este si inalta ca el .
Eu imi amintesc ca ii tipsurile pentru sezonul 2 ... astia ne dadeau marea cu sarea . Cum ca nu am mai vazut niciodata ceea ce vom vedea in sezonul 2 . Lume , Lume ... ceva de nedescris .
Asa este ... ai mai vazut tu in vreun serial turcesc chinul asta ?????? Restul serialelor sunt pline de fericire si armonie.
Dar ... I believe !!!!!
Denisa!
Somnic pufos !
Eu imi amintesc ca ii tipsurile pentru sezonul 2 ... astia ne dadeau marea cu sarea . Cum ca nu am mai vazut niciodata ceea ce vom vedea in sezonul 2 . Lume , Lume ... ceva de nedescris .
Asa este ... ai mai vazut tu in vreun serial turcesc chinul asta ?????? Restul serialelor sunt pline de fericire si armonie.
Dar ... I believe !!!!!
Denisa!
Somnic pufos !
victorelalove- moderator
axxa246 a scris:cred ca musiu K a facut un credit pt. masina.
misto, e criza si la ei.
nu mai au cu ce plati ratele.
Mama, ce ochi de vultur isi arunca K mereu pe telefonul fatmei
Culmea fetelor la turci nu e criza...economia lor merge brici...au crestere economica ...noi suntem vai de capul nostru ..
....
Scenaristi turci cred ca sunt obsedati ...cele mai multe seriale ale lor se tremina cu moartea eroilor principali .
Am vazut versiunea acestui serial facut acum multi ani si se tremina bine, cu final fericit ... sa speram ca si acum se va termina la fel .
GUMUS-NOOR- vip
Data de inscriere : 07/08/2010
Gumuş cum se numeşte versiunea mai veche a serialului ??
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 15 Oct 2011, 3:20 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris:
Gumuş cum se numeşte versiunea mai veche a serialului ??
tot asa ..joaca actrita Hülya Avşar, e foarte frumoasa si talentata , cinta f.bine .
aici e o poza din ultimul ei film ...(in serial e tinara ...scena violului a facut vilva la timpul respectiv )
Fatmagül'ün suçu ne filminin final sahnesi.flv
GUMUS-NOOR- vip
GUMUS-NOOR- vip
Buna ziua dragalaselor si bine vam gasit...nu am vanit cu mana goala un cornulet un ceai si o cafea pentru cine mai vrea....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna ziua !!
At least mukkades says what fg can't say !!! It was a depressing ep but i liked it just because of the fact that K didn't pay attention to fg and that annoyed her
I don't want to suffer that much and i want her to stay at that picture too but she has to make a little bit of change...not run after him NO but do something for god's sake ... but that slap is gonna chande a lot .have u read the tips seems like we're gonna have a good episode hopefully we won't be disappointed!!!
At least mukkades says what fg can't say !!! It was a depressing ep but i liked it just because of the fact that K didn't pay attention to fg and that annoyed her
I don't want to suffer that much and i want her to stay at that picture too but she has to make a little bit of change...not run after him NO but do something for god's sake ... but that slap is gonna chande a lot .have u read the tips seems like we're gonna have a good episode hopefully we won't be disappointed!!!
victorelalove- moderator
Bună seara !!!
'FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?'DE NELER OLACAK?
İşte önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümden tüyolar..
Dizinin perşembe akşamı yayınlanan bölümünde,
Annesinin mektubu ile büyük bir yıkım yaşayan Kerim, uzun bir aradan sonra babasıyla karşı karşıya gelmiş ve bu buluşmadan sonra daha da içine kapanmıştı.
Ebe ninenin yaşadığı pişmanlığın anlatıldığı 45. bölüm Fatmagül'ün Kerim'e attığı tokat sahnesi ile son bulmuştu.
Yeni bölümde nelerin yaşanacağı ve Fatmagül ile Kerim arasındaki ilişkinin nereye gideceği büyük bir merak konusuyken, dizinin fan sitesinde 20 Ekim'de yayınlanacak bölümle ilgili tüyolar yayınlandı.
İddialara göre yeni bölümde;
Kerim Fatmagül'den boşanmak isteyecek. Sabırla Kerim'in hapisten çıkmasını bekleyen Fatmagül ise bu teklife 'hayır' cevabını verecek.
İkili arasındaki konuşma ise şu şekilde olacak;
Kerim: Ben seni azad etmeye karar verdim Fatmagül
Fatmagül: Ben istemiyorum. Ben senden ayrılmak istemiyorum... Geçen sene bu zamanlar ölmek istiyordum. Şimdi yaşamak için birçok sebebim var. Bu pastayı ikimiz için yaptım... Bir yıldır evliyiz seninle. 7 Ekim'den beri ikinci yıla girdik bile... ben ayrılmak istemiyorum Kerim, ben o gelinliği giymek istiyorum.
măi dar din ce am văzut eu din ecranizarea mai veche , cea pusă de Gumuş nu prea seamă cu acţiunea actuală , Kerim e un rău , violent
'FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?'DE NELER OLACAK?
İşte önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümden tüyolar..
Dizinin perşembe akşamı yayınlanan bölümünde,
Annesinin mektubu ile büyük bir yıkım yaşayan Kerim, uzun bir aradan sonra babasıyla karşı karşıya gelmiş ve bu buluşmadan sonra daha da içine kapanmıştı.
Ebe ninenin yaşadığı pişmanlığın anlatıldığı 45. bölüm Fatmagül'ün Kerim'e attığı tokat sahnesi ile son bulmuştu.
Yeni bölümde nelerin yaşanacağı ve Fatmagül ile Kerim arasındaki ilişkinin nereye gideceği büyük bir merak konusuyken, dizinin fan sitesinde 20 Ekim'de yayınlanacak bölümle ilgili tüyolar yayınlandı.
İddialara göre yeni bölümde;
Kerim Fatmagül'den boşanmak isteyecek. Sabırla Kerim'in hapisten çıkmasını bekleyen Fatmagül ise bu teklife 'hayır' cevabını verecek.
İkili arasındaki konuşma ise şu şekilde olacak;
Kerim: Ben seni azad etmeye karar verdim Fatmagül
Fatmagül: Ben istemiyorum. Ben senden ayrılmak istemiyorum... Geçen sene bu zamanlar ölmek istiyordum. Şimdi yaşamak için birçok sebebim var. Bu pastayı ikimiz için yaptım... Bir yıldır evliyiz seninle. 7 Ekim'den beri ikinci yıla girdik bile... ben ayrılmak istemiyorum Kerim, ben o gelinliği giymek istiyorum.
măi dar din ce am văzut eu din ecranizarea mai veche , cea pusă de Gumuş nu prea seamă cu acţiunea actuală , Kerim e un rău , violent
Denisa - tare reportajul cu Beren și Mukk - de unde veneau? de la vreun curs de alăptat ?
pufy2010 a scris:
Denisa - tare reportajul cu Beren și Mukk - de unde veneau? de la vreun curs de alăptat ?
Buna seara !!
Denisa !
Pufy !
victorelalove- moderator
nu Pufy cred că erau în căutare de " bebeluşi de la 20 de anişori în sus " dornici de a fi alăptaţi
Bună VIc !!
Bună VIc !!
ce vina are fatmagul
buna seara !
Denisa , asa este ..cele 2 ecranizari sunt diferite , sper ca cea actuala sa mentina macar finalul nu si caracterul personajului principal
Denisa , asa este ..cele 2 ecranizari sunt diferite , sper ca cea actuala sa mentina macar finalul nu si caracterul personajului principal
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
DENISA a scris:măi dar din ce am văzut eu din ecranizarea mai veche , cea pusă de Gumuş nu prea seamă cu acţiunea actuală , Kerim e un rău , violent [/color]
Da, Denisa!
Este total diferit de ceea ce se intampla aici . Doar subiectul este acelasi . O fata este violata si se casatoreste cu unul dintre violatori . Kerim o bate si este rau cu ea ... asa ca Fg niciodata nu se vindeca . Dar cred ca s-au gandit ca cine s-ar uita la un astfel de serial ?
victorelalove- moderator
aici câștigă puncte Beren față de Tuba, la dotările opționale
Pufy o fi şi Tuba dotată dar nu îşi expune dotările în public .
Vic dar în ecranizarea mai veche am văzut că Fatmagul dă foarte uşor textila jos în schimb Beren ţine bine de textilă
Vic dar în ecranizarea mai veche am văzut că Fatmagul dă foarte uşor textila jos în schimb Beren ţine bine de textilă
DENISA a scris:
Poate ca o va da si Beren ... Mai sunt multe episoade de filmat . Cu ce sa le umple si ei ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Buna, Dubai !
buna Vic
acum n'spe mii de ani nu exista psiholog .. personajul feminin nu avea cum sa se trateze , statea si incasa pumni si palme, facea copii si ..ceai la greu
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Pagina 10 din 43 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43
Subiecte similare
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii