9. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+7
michiper68
Nicky
lica54
dubaisport
victorelalove
pufy2010
DENISA
11 participanți
Pagina 24 din 41
Pagina 24 din 41 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41
Re: 9. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:a, deci el nu se preface că doarme ????
Ba da ... ca ea ii va spune a doua zi faza cu iubitul ... Si el cred ca boleste in pat . Sa vedem . Dar pare un episod frumos . Cel putin ca stau impreuna ...fara alte personaje .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
I knew it beforehand but still I think the way she says it is a killer...soft,whispering as if crying like Ghada pointed out but I know this will happen when she thinks he's sleeping...for me it's very nice...I like the game as well :D....As I said it's a killer not a bomba looool
she did it but i guess he didt hear this words...maybe he went out in the rain...and she said it at the window....i guess this was....before a small contadictory discusion and he left the room....
she did it but i guess he didt hear this words...maybe he went out in the rain...and she said it at the window....i guess this was....before a small contadictory discusion and he left the room....
Eu am inteles ca el va pleca din camera ...si ca ea a doua zi ii va spune ca-l iubeste .
Poate ii spune si atunci ...dupa ce el pleaca . Dar cine sa auda ????????
OMG ! She is whispering it in his ear. Of course but she will continue the game with him the next day and she will say after he asks when she first met Mustafa "do you want to know the answer to the question you asked me yesterday. what I answered to myself when you left" and then she will say the first time "seni seviyorum". Then I think at the end she will whisper it to his ear again because it is confirmed she will say it twice!
The tips already said that Kerim will be sad coz he won't get his answer BUT Fatmagul will say i love u twice, so he'll leave the room she will said i love u and he won't hear it ( that's the first one), he'll get sick, and when they go back home, she'll take care of him, and when she thinks he's sleeping she'll say it again and this time he'll hear it, the question is what will he do after hearing it :)
I don't know if she'll continue thi game next day as she's just saying do you want to know the answer....she just wants to tell him cuz he'll leave the room after he doesn't get to hear from her that she loves him....Ok I hope she does more than whispering it in his ear loool cuz she will think he's sleeping loool
Poate ii spune si atunci ...dupa ce el pleaca . Dar cine sa auda ????????
OMG ! She is whispering it in his ear. Of course but she will continue the game with him the next day and she will say after he asks when she first met Mustafa "do you want to know the answer to the question you asked me yesterday. what I answered to myself when you left" and then she will say the first time "seni seviyorum". Then I think at the end she will whisper it to his ear again because it is confirmed she will say it twice!
The tips already said that Kerim will be sad coz he won't get his answer BUT Fatmagul will say i love u twice, so he'll leave the room she will said i love u and he won't hear it ( that's the first one), he'll get sick, and when they go back home, she'll take care of him, and when she thinks he's sleeping she'll say it again and this time he'll hear it, the question is what will he do after hearing it :)
I don't know if she'll continue thi game next day as she's just saying do you want to know the answer....she just wants to tell him cuz he'll leave the room after he doesn't get to hear from her that she loves him....Ok I hope she does more than whispering it in his ear loool cuz she will think he's sleeping loool
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 31 Oct 2011, 12:45 am, editata de 2 ori
victorelalove- moderator
Vic degeaba dacă nu îi spune lui în faţă
O sa-i spuna si in fata ... mai la anul !!
Noapte buna si somnic pufos !!
Noapte buna si somnic pufos !!
victorelalove- moderator
Off fetelor!!Relatia lor merge mai incet ca melcul ..Oare cat vom mai astepta pana la un sarut?!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna , Dea !!
Offfffffffffffffffffffffff ! Cred ca mai trebuie sa asteptam .
Cine nu l-ar iubi si saruta pe Kerim ?????
Dar Gullia considera ca trebuie sa-l mai tortureze putin .
Superba poza .
Superba poza .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Buna , Dea !!
Superba poza .
Saracutul parca prea e torturat.Ar trebui s-o trateze un pic cu indiferenta ca prea si-a luat-o in cap domnisoara
Multumesc
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Bună dimineața! În sfârșit a apărut mult așteptatul promo! Tare mult îmi place.
Cât de direct o întreabă Kerim pe Fatma:”Mă iubești?”...și cât de intens o privește!...
Cât de direct o întreabă Kerim pe Fatma:”Mă iubești?”...și cât de intens o privește!...
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Buna dimineata !!
O saptamana frumoasa va doresc .
Da , Dea ... Trebuie sa o trateze cu indiferenta . Doar ca atunci cand face asta ...ea incepe sa planga cand il vede . Cine ...ce sa mai inteleaga ????
Buna , Nicky !!
Ai dreptate . Se uita asa de hotarat la ea cand o intreaba despre IUBIRE ?!?!?! Si ea ... DE PIATRA .
O saptamana frumoasa va doresc .
Da , Dea ... Trebuie sa o trateze cu indiferenta . Doar ca atunci cand face asta ...ea incepe sa planga cand il vede . Cine ...ce sa mai inteleaga ????
Buna , Nicky !!
Ai dreptate . Se uita asa de hotarat la ea cand o intreaba despre IUBIRE ?!?!?! Si ea ... DE PIATRA .
victorelalove- moderator
Buna , Denisa !!
Dar cat de fericiti sunt copii ... Minciuna ?!!?!
Dar cat de fericiti sunt copii ... Minciuna ?!!?!
victorelalove- moderator
greu de descris la ei " starea de fericire " şi greu de înţeles de către noi fericirea lor
"Seni seviyorum Kerim"
Başrollerini Beren Saat ve Engin Akyürek'in paylaştığı Fatmagül'ün Suçu Ne'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
Dizinin merakla beklenen bölümünde,
Fatmagül ile uzun bir aradan sonra baş başa kalmayı başaran Kerim, Fatmagül ile birbirlerini tanımak için oyun oynamayı önerecek.
Aklındaki soru işaretlerine cevap arayan Kerim, Fatmagül'e en çok merak ettiği şeyi soracak.
Fatmagül'ün yanıtı ise dizi fanatiklerine derin bir nefes aldıracak.
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/19130021.asp
"Seni seviyorum Kerim"
Başrollerini Beren Saat ve Engin Akyürek'in paylaştığı Fatmagül'ün Suçu Ne'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
Dizinin merakla beklenen bölümünde,
Fatmagül ile uzun bir aradan sonra baş başa kalmayı başaran Kerim, Fatmagül ile birbirlerini tanımak için oyun oynamayı önerecek.
Aklındaki soru işaretlerine cevap arayan Kerim, Fatmagül'e en çok merak ettiği şeyi soracak.
Fatmagül'ün yanıtı ise dizi fanatiklerine derin bir nefes aldıracak.
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/19130021.asp
Greu , Denisa ...greu !!
Anketimiz sonuçlandı
Magazin programı "Süper Kulüp"e de haber olan dev anketimiz Engin Akyürek'in galibiyetiyle sonuçlandı...
Dizilerin en yakışıklı erkeğini sorduğumuz anketimizde toplam 16135 oy kullandı...
Oyların %31.5'ini alarak galip gelen "Fatmagül'ün Suçu Ne" dizisinin yakışıklı oyuncusu Engin Akyürek'i; Kıvanç Ttalıtuğ ve Çağatay Ulusoy takip etti..
%0.2 oy alan Orhan Kılıç'ın son sırada yer aldığı anketimizin grafiksel oy dağılım tablosunu görmek için aşağıdaki linke tıklayınız...
DİZİLERİN EN YAKIŞIKLI OYUNCUSU KİM? (GRAFİKSEL OY DAĞILIM TABLOSU-LİNK)
Dev anketimiz ayrıca dün akşam ekrana gelen "Süper Kulüp" programına da haber oldu..
http://www.sacitaslan.com/magazin-anketimiz-sonuclandi_48035.html
Anketimiz sonuçlandı
Magazin programı "Süper Kulüp"e de haber olan dev anketimiz Engin Akyürek'in galibiyetiyle sonuçlandı...
Dizilerin en yakışıklı erkeğini sorduğumuz anketimizde toplam 16135 oy kullandı...
Oyların %31.5'ini alarak galip gelen "Fatmagül'ün Suçu Ne" dizisinin yakışıklı oyuncusu Engin Akyürek'i; Kıvanç Ttalıtuğ ve Çağatay Ulusoy takip etti..
%0.2 oy alan Orhan Kılıç'ın son sırada yer aldığı anketimizin grafiksel oy dağılım tablosunu görmek için aşağıdaki linke tıklayınız...
DİZİLERİN EN YAKIŞIKLI OYUNCUSU KİM? (GRAFİKSEL OY DAĞILIM TABLOSU-LİNK)
Dev anketimiz ayrıca dün akşam ekrana gelen "Süper Kulüp" programına da haber oldu..
http://www.sacitaslan.com/magazin-anketimiz-sonuclandi_48035.html
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
buna ziua tuturor !
iar ne-au dat un promo "nesemnificativ ", iar ne-au amagit si dezamagit ....
unde e frumusetea din ep 49 cu care ne tot amenintau ?
eu ma asteptam sa o vad pe Fatma la patul lui Ker , avand grija de el ca era racit , schimbandu-i compresele de pe frunte si marturisindu-i ( IN SFARSIT !!! ) ca-l iubeste ...si cand colo...vad o Gulli care vorbeste cu geamul sau mai rau cu ea insasi ..... de tot rasu...oare turcii astia nu au realizat ca acest serial e ptr adulti sau macar pentru persoane de la 16 ani in sus ? ce o tot lalaie....asteapta sa creasca Murat sau surioara nenascuta inca , ca sa-i dea o mana de ajutor matusii in a-si exterioriza sentimentele?
iar ne-au dat un promo "nesemnificativ ", iar ne-au amagit si dezamagit ....
unde e frumusetea din ep 49 cu care ne tot amenintau ?
eu ma asteptam sa o vad pe Fatma la patul lui Ker , avand grija de el ca era racit , schimbandu-i compresele de pe frunte si marturisindu-i ( IN SFARSIT !!! ) ca-l iubeste ...si cand colo...vad o Gulli care vorbeste cu geamul sau mai rau cu ea insasi ..... de tot rasu...oare turcii astia nu au realizat ca acest serial e ptr adulti sau macar pentru persoane de la 16 ani in sus ? ce o tot lalaie....asteapta sa creasca Murat sau surioara nenascuta inca , ca sa-i dea o mana de ajutor matusii in a-si exterioriza sentimentele?
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Buna , Dubai !!
Ce suparata esti . Nu mai fii asa ... Hai sa ne bucuram de ceea ce vedem . Eu sunt multumita de ceea ca am vazut in trailerul asta . Imi place ca sunt apropiati si timorati ... ce sa mai spunem de emotionati si nervosi .
Nu cred ca spune "Te iubesc !" atunci cand este la geam ... Cred ca ii spune a doua zi .
Dar si eu vreau sa inceapa ...DRAGOSTEA .
Dar nu ma mai amagesc ... cel putin pana joi , cand iar am sa sufar teribil . ASTIA SUNT TURCII !!
Ce suparata esti . Nu mai fii asa ... Hai sa ne bucuram de ceea ce vedem . Eu sunt multumita de ceea ca am vazut in trailerul asta . Imi place ca sunt apropiati si timorati ... ce sa mai spunem de emotionati si nervosi .
Nu cred ca spune "Te iubesc !" atunci cand este la geam ... Cred ca ii spune a doua zi .
Dar nu ma mai amagesc ... cel putin pana joi , cand iar am sa sufar teribil . ASTIA SUNT TURCII !!
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:Buna , Dubai !!
buna VIC , tu esti fericita dupa fiecare promo ,iar la sf episodului tot dezamagita esti.
sunt suparata ca nu mai am rabdare sa vad atata dragoste platonica ...vreau sa o vad pe Fatma cum urla in gura mare ca-l iubeste
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
dubaisport a scris: ...vreau sa o vad pe Fatma cum urla in gura mare ca-l iubeste
Trebuie sa mai fiu si fericita ... ca stii doar ca joi de pe la 22:00 incepe prapadul in inima si sufletul meu . Furtuna si tunet ... asta simt 3 zile dupa un episod din Fatmagul . Ce sa facem ? SPUNE-MI TU ... AS vrea sa renunt ...dar nu pot . Cred ca am vazut trailer-ul asta de 100 de ori .
Si daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... Sa urle ca-l iubeste ?!?!! Inceputul este mai timid ?!!? Ai vazut ...ii spune in soapta . O SA-I SPUNA SI SA AUDA BINE DE TOT ?!!?
victorelalove- moderator
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Aoleu îi vizitează Erdogan
săracul Munir e foarte ocupat
Buna , Denisa !!
In episodul 49 se pare ca este vizita . Aoleuuuu !! Ce-or avea turcii cu fericirea si linistea ???????
Cred ca ma las de serialele turcesti ... dupa ce se termina Fatmagula . Asta daca nu mor intre timp ...
In episodul 49 se pare ca este vizita . Aoleuuuu !! Ce-or avea turcii cu fericirea si linistea ???????
Cred ca ma las de serialele turcesti ... dupa ce se termina Fatmagula . Asta daca nu mor intre timp ...
victorelalove- moderator
lasă drăguţă că prin vară parcă te aud că-ţi cauţi ţinută de gală ptr a participa la nunta lor .
ăstora nu le plac momentele de fericire şi linişte sufletească, ei trebuie să fie mereu agitaţi , nesiguri de sentimentele celuilalt acum nici monotonie dar nici agitaţie ca la ei frate
ăstora nu le plac momentele de fericire şi linişte sufletească, ei trebuie să fie mereu agitaţi , nesiguri de sentimentele celuilalt acum nici monotonie dar nici agitaţie ca la ei frate
Adevarat ai grait ?!?!DENISA a scris: ... acum nici monotonie dar nici agitaţie ca la ei frate
Ce or avea ?
Dar le sta in ADN suferinta . Sunt caliti in lupta cu sentimentele negative . Ca vad ca turcii sunt incantati de cum evolueza lucrurile . Astia care vorbesc engleza ...sunt mai sensibilosi la subiectul tristete .
victorelalove- moderator
la ăştia nu e doar tristeţe e o permanentă jale .
Madam Mukk are 43 de ani ???
Madam Mukk are 43 de ani ???
Pagina 24 din 41 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41
Subiecte similare
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii