9. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+7
michiper68
Nicky
lica54
dubaisport
victorelalove
pufy2010
DENISA
11 participanți
Pagina 25 din 41
Pagina 25 din 41 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41
Re: 9. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
De ce ?..nu ii dai ?
Mie mi se pare ca arata . ( si nu ma refer la decolteu ) .
Mie mi se pare ca arata . ( si nu ma refer la decolteu ) .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
păi la cât de despuiată umblă o credeam mai " o adolescentină mai târzie "
DENISA a scris:... " o adolescentină mai târzie "
Pai in mintea ei nu cred sa aibe mai mult de 18 ani .
Ce frumos se joaca Kerim si Fatmagul ... mai ca imi vine si mie sa intru in joc . Ce intrebari le-as pune ?!?! cupidon cupidon cupidon
victorelalove- moderator
Normal ...Ma gandesc la un test grila . Si nu ar avea voie sa copieze .DENISA a scris:fă un set de întrebări fulger
Sarcutul Engin ... A castigat detasat ...si primeste palme ?!!? Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca pierdea .
victorelalove- moderator
Ar fi culmea .DENISA a scris:stai că acum nu ştim dacă va mai primi o scatoalcă
Daca se intampla sa-i dea o palma si acum cand vrea sa stie daca il iubeste ... SA PLECE !! Este prea periculos sa mai stea insurat cu ea .
victorelalove- moderator
lasă mă că lor le place să fie chinuiţi .
DENISA a scris:lasă mă că lor le place să fie chinuiţi .
Eeeeee ...Atunci m-am linistit !!
Face parte din fisa postului : "Mucho dolor " ... asta daca ai rolul principal . Esti cel mai suparat si necajit dintre toti .
victorelalove- moderator
normal , e starea lor "naturelă "
Episode 48 Summary
Fatmagul and Kerim are away from Istanbul, the rain forced them to stay in the same place.
After falling into the trap of Munir,Mustafa realized there's no way out and he would be forced to carry out the orders of Yasarans again.
Unfortunately, Aso is forced to follow Mustafa and this choice will put her baby in danger.
While Kadir bey is gathering several evidences for Fatmagul, Mustafa is back to work with Yasarans and he's implementing a plan set by Munir
Erdogan is dreaming of the life with Dr. Nil but it will quickly turn into a nightmare as she finds out about his past.
Denis came from Australia excited to meet her brother, Fehrettin bey will try to delay the meeting till he makes things better between him and Kerim, but Denis will go to meet Kerim by herself
The Black clouds over Kerim & Fatma started to disperse as each one of them is taking a step towards each other.
The question in Kerim's head about their relationship,Fatmagul will answer it and reveal her feelings.
Episode 48 Summary
Fatmagul and Kerim are away from Istanbul, the rain forced them to stay in the same place.
After falling into the trap of Munir,Mustafa realized there's no way out and he would be forced to carry out the orders of Yasarans again.
Unfortunately, Aso is forced to follow Mustafa and this choice will put her baby in danger.
While Kadir bey is gathering several evidences for Fatmagul, Mustafa is back to work with Yasarans and he's implementing a plan set by Munir
Erdogan is dreaming of the life with Dr. Nil but it will quickly turn into a nightmare as she finds out about his past.
Denis came from Australia excited to meet her brother, Fehrettin bey will try to delay the meeting till he makes things better between him and Kerim, but Denis will go to meet Kerim by herself
The Black clouds over Kerim & Fatma started to disperse as each one of them is taking a step towards each other.
The question in Kerim's head about their relationship,Fatmagul will answer it and reveal her feelings.
Auuuuuuuuuuuuuu ... Sa nu-mi spui ca episodul se termina cu ea cand ii spune ca-l iubeste ...si Bitti .
Apoi sa mai stau o saptamana ...sa-mi rod unghiile , sa-mi fac scenarii si inchipuiri . Trebuie sa incetez ... nu se poate in halul asta .
Serialul se hraneste cu zilele mele ?!!?
Apoi sa mai stau o saptamana ...sa-mi rod unghiile , sa-mi fac scenarii si inchipuiri . Trebuie sa incetez ... nu se poate in halul asta .
Serialul se hraneste cu zilele mele ?!!?
victorelalove- moderator
na că se lasă cu mărturisiri de sentimente , să vezi cum creşte joi cotele apelor turceşti şi nu numai
Si se lasa si cu asteptare . Nu le este mila de ei ? Ii lasa o saptamana in suspans ???????DENISA a scris:na că se lasă cu mărturisiri de sentimente ...
Si ce pasi fac unul inspre altul ?
La propriu ...sau la figurat ? Sau si ...si ?
victorelalove- moderator
păi rosteşte Fatmagul în fiecare zi câte o literă din " lunga ei declaraţie de amor "
Daaaaaaaa ... Si Kerim trebuie sa dezlege misterul . Zici ca face integrame .DENISA a scris:păi rosteşte Fatmagul în fiecare zi căte o literă din " lunga ei declaraţie de amor "
Nu-i este mila de el ? Numai cum se uita la ea cand o intreaba daca il iubeste . SI EA ..DE PIATRA !!
Ce mai plange dupa aceea pe la geam ???? Ce rezolva asa ? Il mai face sa si raceasca .
victorelalove- moderator
DENISA a scris:îşi curăţă şi ea ochii
Nu-mi da senzatia ca-l iubeste . Imi da mai degraba sentimentul ca ii este recunoscatoare .
Dar atunci de de mai plange cand il vede ? De ce nu ii place atunci cand este rece cu ea ?
Sa-l lase in pace . Poate asa isi vor da seama ce isi doresc cu adevarat .
Ca asa ... sa stea si sa se joace ... nu cred ca le va fi prea bine !
victorelalove- moderator
măi dar şi el a greşit afişând atitudinea asta în faţa ei , de bărbat lipsit de orgoliu şi fără pic de mândrie , s-o fi simţit el vinovat de ce i s-a întâmplat ei dar nici chiar aşa , parcă ar purta fustă nu pantaloni .
frumoaselor, încă mai visați la ? Din trailer am înțeles că cei doi joacă "cine știe, câștigă"
El a vrut sa fie cel mai bun cu ea .
Daca mai era si el cateodata rau ...dupa cat se tipa la ea in casa aia , nu isi mai revenea .
Si nu cred ca s-ar fi apropiat vreodata de el ... daca s-ar fi comportat putin altfel . Si asa ...ii este greu cu Gullia , cu toata rabdarea lui . Dar sa mai fi facut si pe nebunul ????
Daca mai era si el cateodata rau ...dupa cat se tipa la ea in casa aia , nu isi mai revenea .
Si nu cred ca s-ar fi apropiat vreodata de el ... daca s-ar fi comportat putin altfel . Si asa ...ii este greu cu Gullia , cu toata rabdarea lui . Dar sa mai fi facut si pe nebunul ????
victorelalove- moderator
pufy2010 a scris: frumoaselor, încă mai visați la ? Din trailer am înțeles că cei doi joacă "cine știe, câștigă"
Buna , Pufy !!
Daaaaa ... si va cumpara Kerim 3 vocale .
victorelalove- moderator
da Pufy visăm dar pipicurile vor fi pe frunte sau în palmă că doar nu or ieşi ei din tipare Vic dar nici să facă numai pe pămpălăul şi cu Mukk ar trebui să fie mai dur
Lasa , Denisa ... Ca am spus ca ma sacrific eu . cupidonDENISA a scris:da Pufy visăm dar pipicurile vor fi pe frunte sau în palmă că doar nu or ieşi ei din tipare
Totul tine de respect ...Mukka este mai in varsta . Kerim este un personaj creat de femei .... care il vad cel mai rabdator , cel mai linistit ...cel mai cel .
victorelalove- moderator
... propun să le arătăm cu se face, că poate nu știu...
Asa este , Denisa !! Insa ... ne punem noi cu traditiile turcilor ?
Pufy ... nu cred ca nu stiu . Nu vor sa arate ... se gandesc ca se sparg ecranele televizoarelor si monitoarelor .
Pufy ... nu cred ca nu stiu . Nu vor sa arate ... se gandesc ca se sparg ecranele televizoarelor si monitoarelor .
victorelalove- moderator
Pagina 25 din 41 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41
Subiecte similare
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii