42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+11
Motzişor
andreea90
alimar
andradamaria
michiper68
lica54
Admin_dea05
teodora_roman
simi
victorelalove
DENISA
15 participanți
Pagina 26 din 44
Pagina 26 din 44 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44
Re: 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Noapte buna , Lica !!
Noapte buna , Simi !!
Noapte buna , Simi !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Noapte buna , dragi copii !!
victorelalove- moderator
Bună seara !!!! am ajuns şi eu acasă
New
New
Şi de la mine La mulţi ani Michi.lexia a scris:[color=red]radamaria"
LA MULTI ANI ! MICHIPER, te asteptam pe meleaguri natale ![
Şi eu sunt tot HD Andrada , *High Definition*[/quote]
buna dimineata tuturor,
Lexia, ma bucur tare mult sa te vad, si ahaaaaaaaa, deaia stiai tu cum sa trimiti intemperiile incoace
ce te vei face cand o sa fii soacra???????vai de nou veniti pentru ca vezi TOT!!!!!!!!!!!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna dimineata
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Simi, ai imprumutat pentru noi rasnita matragunei?
Felicitari DEA, DENISA...ma uluieste nr de membrii..2000, ii invitam cu mult drag sa ni se alature si la discutii, si aici pe pagina lui cam asta este acum, pagina lui
Felicitari DEA, DENISA...ma uluieste nr de membrii..2000, ii invitam cu mult drag sa ni se alature si la discutii, si aici pe pagina lui cam asta este acum, pagina lui
andradamaria- vip
neaţa fetele !!!!
Fetelor toate merităm felicitate, noi ( eu şi Dea) fără ajutorul vostru nu am fi reuşit să adunăm atâţia membri, deci meritul e al tuturor membrilor
să servim că doar avem motive de sărbătoare
Fetelor toate merităm felicitate, noi ( eu şi Dea) fără ajutorul vostru nu am fi reuşit să adunăm atâţia membri, deci meritul e al tuturor membrilor
să servim că doar avem motive de sărbătoare
Buna Andrada
Buna Denisa
Andrada am adus cantitati industriale de cafea sa ajunga la toti membri ca santem multi.
Buna Denisa
Andrada am adus cantitati industriale de cafea sa ajunga la toti membri ca santem multi.
simi- vip
puteai să-l aduci şi pe Muratel într-o cană de cafea , dar tu îl ţii doar ptr tine.
http://www.televizyondizisi.com/index.php/unutulmaz-ciftler-anketi/57891/02/
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 09 Noi 2011, 9:37 am, editata de 1 ori
Nu pot sa vi-l aduc pe Bombonel ca mi-l sleiti de energie ca santeti multe....
Mai in siguranta sta la mine chiar daca tavalesc la el toata ziua.....
Mai in siguranta sta la mine chiar daca tavalesc la el toata ziua.....
simi- vip
Buna dimineata dragalaselor!! Astazi am intarziat cu cafeluta...dar nicio data nu e tarziu...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
neaţa Lica !! fetele daţi şi voi un vot ptr TUBA şi Murat sunt jos pe pagină
SIMI eu cred că l-ai epuizat de " arată aşa bine " acum
SIMI eu cred că l-ai epuizat de " arată aşa bine " acum
Lica,
ziceti ca-i sleit de puteri din cauza de Simi , mai degraba l-a sleit tot stand agatata de el, la un moment dat omul mai lasa si jos, sa se odihneasca
Am votat, sunt PRIMII LA %
SI DA ,avem ce sarbatori, , pentru toti membrii
ziceti ca-i sleit de puteri din cauza de Simi , mai degraba l-a sleit tot stand agatata de el, la un moment dat omul mai lasa si jos, sa se odihneasca
Am votat, sunt PRIMII LA %
SI DA ,avem ce sarbatori, , pentru toti membrii
andradamaria- vip
Servus Naţiune!DENISA a scris:[color=blue]... daţi şi voi un vot ptr TUBA şi Murat ...
Servus, şefa, am dat, să trăiţi, că amu dacă-s membru la fanclub, mă ţin tare
No, cu topicurile, Denisa, pui o întrebare, te rog?
Putem să mai facem topicuri cu creatorii de video-clipuri?
Aştept aprobarea şi deseară m-aş pune pe făcut topicurile lui NHY şi compania (Nazli-Duygu, Puppeteers, Keciiii) care ştiu că-s cu Hunili şi poate nu dau doi bani pe concurenţă.
Lui Brontes cred că-i putem scrie pe YT. Ţin morţiş să aibă fetele astea video-urile acolo.
Muri habar n-are că a fost Centrul Universului, şi nici nu-şi poate imagina la ce nivel au creat fetele pentru el.
Te pup şi vă pup!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Fetelor !!
O zi frumoasa va doresc .
Tot pe o suspectati ??????
victorelalove- moderator
Tot pe ea ea este suspectul de seviciu nici vorba de umbra, este la vedere,victorelalove a scris: Fetelor !!
Motzi, chiar ma gandeam si eu la ce nivel de" nebunie internationala" a ajuns ASI, SI FACE RAVAGII PE UNDE TRECE!!!!!!! chiar ar merita sa vada asta, sa vada cat de mult a contat MURATUBA, si sa se mai gandeasca peste ceva vreme la un nou proiect MURATUBA, DAR MAI ALES PRODUCATORII, REGIZORII, CA N-OR FACE TOATE ANCHETELE ASTEA ASA DE FLORILE MARULUI
Denisa, l-am adus eu pe intro cupa de sampanie, ca tot sarbatorim
andradamaria- vip
andradamaria- vip
si ceva special
andradamaria- vip
andradamaria a scris:si ceva special
Diva cred ca facea clabuci pe undeva prin fundal ... unul foarte indepartat !!
victorelalove- moderator
bună Vic !!
fetele scuze de dispariţie , dar am o groază de lucru , ieri am cam tras mâţa de coadă
Andrada cred că Muri trebuie băgat la o cură de îngrăşare , pare cam subnutrit, dar sper ca săptămâna ce vine sau poate la finele acestei săptămâni sper să îl vedem mai clar şi poate şi puţin mai aranjat .
Motzi promit să întreb dar amu nu e niciuna pe mess.
iar m-am tâmpit am început iar să votez precum votam la ASI
fetele scuze de dispariţie , dar am o groază de lucru , ieri am cam tras mâţa de coadă
Andrada cred că Muri trebuie băgat la o cură de îngrăşare , pare cam subnutrit, dar sper ca săptămâna ce vine sau poate la finele acestei săptămâni sper să îl vedem mai clar şi poate şi puţin mai aranjat .
iar m-am tâmpit am început iar să votez precum votam la ASI
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 09 Noi 2011, 11:27 am, editata de 1 ori
nu i-a mai facut ardei umplutiDENISA a scris: bună Vic !!
Vic, cred ca la faza asta n-au avut fundal
andradamaria- vip
Andrada după cum arată pare a fi băut doar ceai sau apă şi fumat la greu
Tot era ea acolo pe post de veioza ... dala de piatra sau fantana arteziana . Crezi ca nu facea spume de cum privea Murat ?????andradamaria a scris:
Vic, cred ca la faza asta n-au avut fundal
victorelalove- moderator
Bună fetelor şi eu îi vreau pe întrun nou proiect. În ultima vreme am căutat la noile lor producţii să găsesc ceva ceva, până se trezeşte din amorţeala ce l-a cuprins pe acolo oleacă de sentiment, de... emoţii , să-mi transmită ceva, nimic, nimic. Văd că nici la turcii lor nu mai au succes că le scot rănd pe rând. Oare dacă ar avea un nou proiect împreună ar reuşi să ne facă să trăim alături de ei noua poveste?? Cine ştie? dar eu tare aş vrea să aflu. Să înceapă odată ceva că tare poftă am de clipuri dar cu material nou
Motz, nu te lăsa să vadă şi el ce înseamnă să fie vedetă.
Andrada, vă mai ofer încă vreme bună să nu înceapă să vă doară deja oasele de la ploile ce ce vor veni.
Motz, nu te lăsa să vadă şi el ce înseamnă să fie vedetă.
Andrada, vă mai ofer încă vreme bună să nu înceapă să vă doară deja oasele de la ploile ce ce vor veni.
Pagina 26 din 44 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum